stawiamnaprawde 13.11.06, 19:08 Czy ktoś ma informacje na temat nowych inwestycji lub nowych planów w naszej gminie ?? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
maaciejkaa Re: Nowe inwestycje w naszej gminie 13.11.06, 19:45 022 785 02 01 wew. 133 - Referat Inwestycji i Budownictwa UG Czosnow. Odpowiedz Link
foremka7 Re: Nowe inwestycje w naszej gminie 13.11.06, 22:53 a jeżeli ktoś nie ma śmiałości tak dzwonić i czas cenny zabierać urzędnikowi państwowemu...a tak czarno na białym napisane to i więcej forumowiczów przeczyta i może dogonimy niedługo Łomianki, bo bądź co bądź rozruszało się nam forum ostatnio, szczęść Boże. Odpowiedz Link
maaciejkaa Re: Nowe inwestycje w naszej gminie 14.11.06, 21:36 foremka7 napisal(a) ...i może dogonimy niedługo Łomianki, bo bądź co bądź rozruszało się nam forum ostatnio,... W pierwszej chwili pomyslalem ze chcesz doganiac Lomianki pod wzgledem inwestycji, o zgrozo! No ale chyba chodzi Ci tylko o rozwoj tego forum? Odpowiedz Link
amma6 Re: Nowe inwestycje w naszej gminie 15.11.06, 08:09 he he he mnie też ciśnienie podskoczyło, ale w porę doczytałam do końca. Odpowiedz Link
amma6 Re: Nowe inwestycje w naszej gminie 14.11.06, 08:36 Można prościej czosnow.bip.org.pl/?tree=przetarg. Niestety w tej chwili jest tam pusto. Myśle, że ma to związek z końcem roku i tym że z reguły w zimie nie robi się inwestycji. Odpowiedz Link
gapciams Re: Nowe inwestycje w naszej gminie 14.11.06, 09:32 jeśli o taką inwestycje chodzi to chciałem nadmienić że właśnie ja mam zamiar zainwestować w domek całoooroczny w gminie czosnów !!!! będę tam mieszkał do starości ( jak dzieci pozwolą ) zainwestuje w przydomowe dziobaki (chyba sie kury nazywają) posiadam też psa ( misię )więc może i jakies potomstwo sie zdarzy :) i to by było na tyle :) Odpowiedz Link
foremka7 Re: Nowe inwestycje w naszej gminie 14.11.06, 15:53 a na jakiej wiosce rzeczone dziobaki bedo w ziemi grzebać? Odpowiedz Link
maaciejkaa Re: Nowe inwestycje w naszej gminie 14.11.06, 15:56 gapciams chyba na Duzych zamieza sie osiedlic, Cybulicach oczyscie. Odpowiedz Link
gapciams Re: Nowe inwestycje w naszej gminie 14.11.06, 16:04 patrzta no ! w naszech stronach to wsyćko wiedzom som siedzi moi mili :) jak ziarna dawać to nie ma komu a jak po jajka do komórecki to w kolejke sie ustawiajom ale ale jam jest nowej generacyjiii chłop i bedem mial kamerke internetowom w mojem kurniku :) więc hola niech no ktus sprobuje mi jajka podbirac chyce go w ukryte oko somsieckiej sprawiedliwosci !!!! hihiihihihihhih Odpowiedz Link
foremka7 Re: Nowe inwestycje w naszej gminie 14.11.06, 18:30 chyba, ze to by był lis...to wtedy "szukaj lisa w puszczy" Odpowiedz Link
maaciejkaa Re: Nowe inwestycje w naszej gminie 14.11.06, 21:30 gapciams, to zadna tajemnica ze bedziesz mieszkancem Cybulic. Przeciez sam zalozyles temat "Cybulice Duze witam okolicznych sasiadow". Wiec to nie bylo takie trudne do "odgadniecia" Odpowiedz Link
gapciams Re: Nowe inwestycje w naszej gminie 17.11.06, 09:04 e tam nie będzie tak żle :) jakby co to zaproszę na jajecznicę !!! Odpowiedz Link