rembert 09.08.05, 09:23 Ostatnio sprawdziliśmy z Żoną Cafe Motyl. Super klimat. Przystępne ceny oby tak dalej. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
checksum Re: super kawiarnia 09.08.05, 11:19 I przez przypadek jesteś jej właścicielem? To reklama czy dobra rada? Odpowiedz Link Zgłoś
erleusortok Re: super kawiarnia 09.08.05, 11:40 Faktycznie strasznie reklamowo to wygląda... Na cenach się nie znam, ale gofry, kawę i ciasto faktycznie mają dobre, zresztą gofry w jakimś sąsiednim wątku kiedyś już wychwalałem. Ale pewnie w klientelą krucho w naszym mieście... Odpowiedz Link Zgłoś
rembert Re: super kawiarnia 09.08.05, 15:44 nie jest to reklama. Może tak wygląda, ale poprostu jestem zadowolony. Nareszcie gdzieś mogłem wyciągnąć rodzinkę. Odpowiedz Link Zgłoś
rembert Re: super kawiarnia 09.08.05, 15:45 poza tym gdyby to była reklama to podałbym adres - a tak niewdzięcznicy szukajcie sobie sami:)))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
kaliaa Re: super kawiarnia 09.08.05, 17:28 ja sie pzrychylam do wypowiedzi remberta, cafe motyl jest ok, gofry sa super, prawie codzienie je wcinam, choc ostatnio sie zdenerwowalam bo okazalo sie ze sie skonczyly juz a byla to dopiero 18:( Odpowiedz Link Zgłoś
sqh Re: super kawiarnia 09.08.05, 19:23 Aleście podejrzliwi, co poniektórzy... :-))) Ja tamtędy ostatnio przechodzę niemal codziennie i ta woń gofrów raz po raz mnie zawiewa... I może wreszcie kiedyś się skuszę... :-) Dla niewiedzących: w pierzei północnej Kraszewskiego, między Berenta a Potulickiego. Odpowiedz Link Zgłoś
szczupak72 Re: super kawiarnia 13.08.05, 12:48 Potwierdzam, super kawiarenka, wczoraj spędziłem tam bardzo miło ze dwie godzinki :-) Odpowiedz Link Zgłoś