Gość: lukas IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.03.08, 10:05 Interesuje mnie gdzie(u kogo) na początku kwietnia zaczynają sie przygotowania teoretyczne na prawo jazdy, może ktoś wie to bardzo bym prosił o informacje:) Pozdrawiam:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: lukas Re: Prawo jazdy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.03.08, 07:38 A może jeszcze zna ktoś gdzie można nawet w połowie kwietnia iść? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rasta_gosz Re: Prawo jazdy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.03.08, 15:45 pewnie do Pietrasa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: WRC|Zenon Re: Prawo jazdy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.03.08, 16:18 Czasem lepiej poczekac miesiac i isc do kogos dobrego niz nie czekac i pojsc do jakiegos pseudo instruktora. Naprawde spytaj sie 10 razy 10 roznych ludzi na temat instruktora, bo mozesz sobie zrobic krzywde: a) stresujacy instruktor = 30 godzin horroru b) slaby instruktor = 30 straconych godzin (i dodatkowe koszta wykupu godzin u innych instruktorow) c) szkoly jazdy odradzam - najlepiej do jakiejs osoby, ktora zajmuje sie tylko szkoleniem i jezdzi sama (odpowiada za statystyki w WORDZIE, dzieki czemu bardziej sie stara, niz np. w szkolce jazdy d) sprawdz jakim placem dysponuje dany instruktor Odpowiedz Link Zgłoś
aelion Re: Prawo jazdy 28.03.08, 20:05 h. chrzanowski to wlasnie taki stresujacy instruktor ;] nie da sie z nim wytrzymac czasem..sam u niego zdawalem, zdalem za pierwszym razem...ale jedynie dlatego ze 4 ostatnie godziny mialem z innym kolesiem (niestety nie znam nazwiska ) bo chrzanowski nie mogl...osoba ta nauczyla mnie wszystkiego od nowa w te 4 godziny, kompletnie inaczej niz pan H. CH. Odpowiedz Link Zgłoś
aelion Re: Prawo jazdy 28.03.08, 20:03 h. chrzanowski - nadpobudliwe bydle, ktore nie potrafi nauczyc, a umie sie tylko denerwowac i wydzierac. Nie polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lukas Re: Prawo jazdy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.03.08, 08:39 Słyszałem bardzo dobre opinie o Panu Stanisławie Klimkiewiczu:)Czy ktoś może doradzić? I czy ktoś wie kiedy u niego zaczynają sie zajęcia praktyczne? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maciek Re: Prawo jazdy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.03.08, 09:57 hmmm najpierw teoretyczne sa :) daj maila - wysle ci do niego numer Odpowiedz Link Zgłoś
lukas2447 Re: Prawo jazdy 29.03.08, 10:12 Pomyliło mi sie chodziło mi o teorię:) lukas2447@gazeta.pl to mój mail a nie wiesz może kiedy zaczyna sie u niego teoria? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agatek Re: Prawo jazdy IP: *.cnow.pl 29.03.08, 17:04 własnie...pozachwalajcie tych u których zdaliście za pierwszym razem bo nie wiem do kogo się wybrać...jak mozesz to mi też wyślij numer do niego agatek_90@interia.pl z gory dzięki ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czarownica Re: Prawo jazdy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.03.08, 18:48 ja uczyłam sie u jednego pana o nazwisku Le..... caly kurs przesszłam u niego i niczego dalej sie nie nauczyłam, wieć dokupiłam sobie kilka godzin u pana Pawlaka (jego plakat mozna znależć na barze przy PKP) polecam zdałam za pierwszym razem nauczył mnie superrrrrrrr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lukas Re: Prawo jazdy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.04.08, 18:52 A wie ktoś kiedy się zaczynają zajęcia teoretyczne u Pana jacka(ogłoszenia na barze "U Jacka")? Albo u Pana Pietrasa? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ciechan Re: Prawo jazdy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.04.08, 23:15 pana pietrasa odradzam bo to chyba najgorsza z dostępnych nauk jazdy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Prawo jazdy IP: *.adsl.inetia.pl 20.04.08, 23:34 A ja jestem bardzo zadowolona ze szkoły Pana Pietrasa. Co prawda zdałam na 2 egzaminie (nerwy), ale miło wspominam Pana Janka. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kursantka Re: Prawo jazdy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.04.08, 13:23 Ja takze polecam Pana Pietrasa. Odpowiedz Link Zgłoś
agnik77 Re: Prawo jazdy 21.04.08, 15:23 jak dla mnie Pietras jest super, jedyny minus to jego palenie, strasznie mi przeszkadzało, bo jesyem uczulona na dym. Odpowiedz Link Zgłoś
agnik77 Re: Prawo jazdy 21.04.08, 15:24 a jeszcze chciałam się zapytać ile teraz kosztuje kurs na prawko? ja robiłam kilka lat temu i nie pamiętam. a teraz chrześniak chce iść i chcę mu dołożyć kaski tylko nie bardzo wiem ile Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zyzia Re: Prawo jazdy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.04.08, 15:34 Ja tez pochwale Pana Pietrasa...Bardzo miły człowiek...Uczy bez stresowo nie tylko tego co trzeba, ale również praktycznych rzeczy :). Zdałam za pierwszym razem. Mam prawko juz 5 lat i nie miałam wypadku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Adam Re: Prawo jazdy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.04.08, 19:09 A ja z czystym sumieniem moge polecic Michala Tomporowskiego (firma Tommi). Mlody, w miare dobrze tlumaczy, nie wydziera sie... Jedyny minus to to, ze slucha disco polo na zmiane z programem 1 polskiego radia ;). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewa Re: Prawo jazdy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.04.08, 19:29 bardzo polecam szkołę AS i pana Arka. nie pali, nie włącza radia. jest bardzo cierpliwy. dobrze tłumaczy, jest skupiony na kursancie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niezadowolona.. Re: Prawo jazdy IP: *.adsl.inetia.pl 25.04.08, 20:07 Jasne. Tommi. Przez 2 godziny jazdy z Panem Chmielińskim wiecej dowiedziałam się o jeździe niż przez cały "kurs" u tomiego. No i plac ma ekstra, taki jak na egzaminie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mobi Re: Prawo jazdy IP: 212.160.172.* 25.04.08, 20:41 Mnie uczyl Pan Klimkiewicz i uważam go za dobrego i bardzo doświadczonego instruktora, Ręce mi opadają gdy widzę rozwalonych dziadów w L-kach którzy mają głęboko gdzieś co robi "uczeń" a taki jedzie sobie bez świateł bo niby skąd ma pamiętać o ich zapaleniu - jeszcze niema tego nawyku jak normalni kierowcy którzy robią to automatycznie.TAKI NAWYK MUSI WPOIĆ UCZNIOWI INSTRUKTOR OD PIERWSZEJ GODZINY W SAMOCHODZIE !!!! Inaczej idzie taki na egzamin i nawet gdy jakoś połapał jazdę to na 100000% W TYCH NERWACH NIE ZAPALI ŚWIATEŁ - EGZAMIN JUŻ MA Z GŁOWY !!! Krew mnie zalewa jak widze takich instruktorów którzy nie potrafią dopilnować tak podstawowych rzeczy jak włączenie świateł przez ucznia !!! Równie dobrze mozna by se z babcią pojeździć tyle samo by nauczyla Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Adam Re: Prawo jazdy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.04.08, 22:04 Moze kursant byl malo pojetny a nie instruktor kiepski... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lukasz... Re: Prawo jazdy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.04.08, 22:42 dokladnie Adam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kursant2 Re: Prawo jazdy IP: 213.199.253.* 25.01.10, 20:41 i z tyłu napis: jeżdżę jak umiem! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TOMMI WCI 0113 Re: Prawo jazdy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.04.08, 22:46 Wymiary mojego placu są zgodne z Rozporządzeniem Ministra Infrastruktury z dnia 27 października 2005r. Dz. U nr 217 z dnia 31 października 2005. I naprawdę nieliczna część moich kursantów ,,oblewa'' na placu. Wnioski nasuwają się same:) Odpowiedz Link Zgłoś
ewelina.luiza Re: Prawo jazdy 29.08.08, 13:49 Ja też polecam Michała Tomprowskiego. Dla mnie bardzo dobry instruktor, zdałam za pierwszym razem. Kurs bez stresu, fachowo i szybko. Teoria w krasiniaku. Na bramie wisi jego plakat. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: heheh Re: Prawo jazdy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.10.08, 20:55 fajne disco polo czemu sie czepiasz... gorzej z progr 1 to dla emerytów .... bleeeee Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: R:) Re: Prawo jazdy IP: *.centertel.pl 29.04.08, 00:21 Ja polecam pana B. Głuszkowskiego zdałam za pierwszym razem, mój sąsiad też a koleżanka u innego zdawała 5 razy a jak poszła do pana Głuszkowskiego od razu zdała Tylko mój brat zdawał dwa razy i nie zdał ale to przez głupotę innych kierowców bo jeden wymusił pierwszeństwo a drugi zajechał drogę Ludzie nie bądźcie chamscy nie dość że człowiek w stresie to jeszcze takie rzeczy robić? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hh Re: Prawo jazdy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.04.08, 07:09 Ostatnio kiedy jezdzilem po miescie mimo, ze jechalem 50 i robilem wszystko dobrze jakis baran w dresie mnie strukal - od razu stres, dopiero po 5 minutach jezdzilem normalnie. Egzamin mam za kilka dni, ale kiedy ktos bedzie sie tak zachowywal to watpie zebym zdal Ludzie zachowujcie duzy odstep od elek egzaminacyjnych i kiedy chcecie wejsc na pasy zrobcie to odpowiednio wczesniej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Uczący się Re: Prawo jazdy IP: *.xdsl.centertel.pl 09.07.08, 22:04 Miałem ostatnio 2 godziny jazd po Ciechanowie i jestem wręcz przerażony. Jedzie jakiś pajac, jako ze jade Lką staram się jechać przepisowo nie? Jadę 45-50km/h a ten debil wyprzedza mnie po prawej stronie wyłączonej z ruchu (jest takie miejsce przed światłami)!!! DEBILU TY TEŻ SIĘ UCZYŁEŚ!!! Druga akcja, baba wychodzi na pasy na czerwonym :| Dobrze ze odpowiedno wcześnie ją zauważyłem. I przez takich debili można oblać, masz zielona a baba na pasach... Klakson + intruktorskie "co robisz?" = jej mina hahaha bezcenne :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xx Re: Prawo jazdy IP: *.centertel.pl 29.01.11, 10:07 Głuszkowski to BURAK. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nn Re: Prawo jazdy IP: *.centertel.pl 03.02.11, 18:49 Gluszkowski to BURAK. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ZADOWOLONY Re: Prawo jazdy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.08, 14:18 Ja polecam Pana Remigiusza Karczewskiego chodziłem na kurs kat. B i zdałem za pierwszym razem ma bardzo duże doświadczenie w prowadzeniu nauki jazdy i zawodowo zajmuje się bezpieczeństwem w ruchu drogowym w pow. ciechanowskim. W okresie województwa był egzaminatorem. Wyniki zdawalności potwierdziły się, zamieszczone w tygodniku ciechanowskim. Tel. 601-974-259 otrzymałem od osób, które chodziły na kurs i są bardzo zadowolone. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: polecający Re: Prawo jazdy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.08.08, 11:02 ja polecam p.Piotrka Petrykowskiego, spoko gość, dobrze uczy i idzie się z nim dogadać! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomek Re: Prawo jazdy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.09.08, 05:11 "Peluks" Piotr Petrykowski naprawdę solidna Firma.Polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tajemnicza Re: Prawo jazdy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.09.08, 15:24 a który to, ojciec czy syn?tego młodszego chyba widziałam!trochę łysawy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: były kursant Re: Prawo jazdy IP: *.adsl.inetia.pl 10.09.08, 19:27 Chmieliński i Pietras. Polecam. Właśnie teraz moja siostra zaczyna w niedziele wykłady. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania24 Re: Prawo jazdy IP: *.xdsl.centertel.pl 11.09.08, 08:04 Polecam Piotra Petrykowskiego. Wykłady odbywają się na Pułtuskiej (obok Cafeterii).Ja we wtorek zdałam egzamin za pierwszym razem. Mój mąż też zdał bez problemu, oraz paru innych znajomych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kursant Re: Prawo jazdy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.09.08, 10:15 Piotra Petrykowskiego czyli Firma PELUX, tak a co do Nauki jazdy made in Pietras to radził bym uważać na jazdę z Panem Janem Pietrasem ponieważ lubi przysnąć i obudzić się na krawężniku i wtedy czeka nas wymiana koła (też przydatne).Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fragola di bosco Re: Prawo jazdy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.09.08, 14:18 a co myślicie o sadowskim? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomek Re: Prawo jazdy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.09.08, 11:48 A kto to. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kam Re: Prawo jazdy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.09.08, 10:02 a co powiecie o Panu Majewskim? podobno dobrze uczy ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kursant Re: Prawo jazdy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.10.08, 15:33 nie znam gościa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dyrekt0r Re: Prawo jazdy IP: *.quest-net.pl 07.01.09, 00:44 Pan MAJEWSKI Zbigniew - BARDZO POLECAM! Maiłem 3x2 godz. Doszkalające - tylko ale, wystarczyło to żeby zdać za 1wszym razem :-) Pan Zbigniew : młody miły facet, bardzo konkretny cierpliwie wielokrotnie zwraca uwagę na to co trzeba poprawić. Bardzo jasno tłumaczy technikę jazdy, wszystko od strony praktycznej. Podczas egzaminu wykonałem wszystko zgodnie z jego zaleceniami tak, że egzaminator zakończył egzamin już po 35min dziękując za bardzo dobrą jazdę !? Pewnie nie zdarza się to często... Przy okazji pozdrawiam mojego zbawcę Pana Majewskiego Trzymam kciuki za wszystkich zdających. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :))) Re: Prawo jazdy IP: 79.191.48.* 07.01.09, 01:49 Zbychu dobry jest, znam osobiscie, ale nie wiem jak tam uczy, ale z tego co widze to ok :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zadowol_kursantka Re: Prawo jazdy IP: *.cnow.pl 01.10.08, 20:57 a może Sadkowski - super instruktor jeździ u Pietrasa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomek Re: Prawo jazdy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.10.08, 15:03 Ten nowy instruktor chyba jest niezły. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kursant Re: Prawo jazdy IP: *.cnow.pl 05.10.08, 15:54 masz rację, kończyłem u niego jazdy - i zdałem za pierwszym podjeściem, super przygotowuje do egzaminu praktycznego a i o teorii dużo powie w czasie jazd! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomek Re: Prawo jazdy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.10.08, 19:19 No wiesz teorii i przepisów powinieneś się uczyć na zajęciach teoretycznych,a tak właściwie ciekawe czy któraś szkoła nauki jazdy w Ciechanowie (oprócz LOKU i ZDZ) przeprowadza zajęcia teoretyczne w liczbie 30 godzin bo z tego co słyszałem to wozi się kursantów na tylnym siedzeniu z laptopem na kolanach albo daje się na pierwszej godzinie płytę z testami I TO JEST TEORIA NA GODZINIE PIERWSZEJ I OCZYWIŚCIE OSTATNIEJ. Co wy na to. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kursant Re: Prawo jazdy IP: *.cnow.pl 05.10.08, 19:46 mylisz się w szkole u Pietrasa są wykłady i to dużo lepiej prowadzone niż przez tych staruchów w LOKU czu ZSZ-tach Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kurant II Re: Prawo jazdy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.10.08, 09:40 A Pietras to młodzieniaszek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: Prawo jazdy IP: *.adsl.inetia.pl 07.10.08, 21:50 Potwierdzam. Wykłady aż.. zbyt długie. A jak nie łapiesz to chodzisz na dodatkowe. Oki nienajmłodszy. Ale posiadać wiedzę a umieć ją przekazać to dwie różne sprawy. Z humorem ale konkretnie i rzeczowo. Podobnie jak p Chmieliński z którym jeździłem. Polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kursantII Re: Prawo jazdy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.10.08, 08:51 Z humorem ok ale jeśli chodzi o te przekazywanie wiedzy to chyba troszkę nie zrozumiale. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: Prawo jazdy IP: *.adsl.inetia.pl 08.10.08, 09:06 kursantII - ja pisałem o tachnice przekazywania wiedzy. O umiejętności /kiedy trzeba/ rozluźniania atmosfery. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kursantII Re: Prawo jazdy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.10.08, 17:23 Ok nie miałem nic złego na myśli a ty się tak zdenerwowałeś że aż ci się litery pomyliły,i tak całkowite doświadczenie będziemy zdobywać na trasie jadąc sami żadna szkoła nauki jazdy nas tego nie nauczy.Szrokości Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka Re: Prawo jazdy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.04.09, 17:32 to zależy jak szybko ktoś lapie co sie do niego mówi :) Będę chwalić pana Janka po wsze czasy :) a jego syna jeszcze bardziej pozdrawiam serdecznie obu panów Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Prawo jazdy IP: *.cnow.pl 07.01.09, 20:59 ja Polecam OSK ELKA. Naprawdę super instruktor nie stresuje i dobrze uczy. Ma nowe samochody. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewa Re: Prawo jazdy IP: *.cnow.pl 07.01.09, 21:01 zgadza się OSK ELKA. Również polecam zdobyłam wiedzę i praktykę perfekcyjnie i profesjonalnie oraz bez stresu. www.elka-ciech.za.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nowy Re: Prawo jazdy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.01.09, 21:08 A czy są w elce wykłady czy od razu za kierę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: Prawo jazdy IP: 79.191.67.* 08.01.09, 12:24 wszedzie wyklady muszą być:P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomek Re: Prawo jazdy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.01.09, 15:42 Jak wszędzie chyba że się coś zmieniło w Firmie nauki jazdy ELKA chodziła tam pół roku temu moja dziewczyna na pierwszej godzinie wykładów Instruktor ustalał jazdy.Czyli wykłady w samochodzie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewa Re: Prawo jazdy IP: 212.160.172.* 09.01.09, 09:27 co Ty gadasz masz najpierw wykłady a potem jazdy. Masz egzanmin wewnętrzny z teori Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zainteresowany Re: Prawo jazdy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.01.09, 20:19 ile kosztuje teraz kurs na pawo jazdy?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomek Re: Prawo jazdy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.01.09, 18:16 Nie ukrywajmy ale tanio to chyba brak kursantów dlaczego brak bo chyba coś nie tak z nauką np: brak wykładów,materiałów itd.Znam jedną szkołę nauki jazdy w Ciechanowie gdzie dostaje się materiały w postaci skopiowanej płytki z testami (oczywiście brak licencji)a potem trzeba ją oddać bo czeka na nią inny kursant.Co będziemy się oszukiwać wtedy jest to tani kurs. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: Prawo jazdy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.01.09, 21:58 czy ja wiem czy tanio, znalazlem jakas piersza lepsza szkole z wawy www.pik.edu.pl/ kurs 1400zł wplata jednorazowa promocja 1250zł wiec jak na Ciechanow to nie tak tanio... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a. Re: Prawo jazdy IP: *.xdsl.centertel.pl 11.01.09, 16:21 Ja w Ciechu kilka m-cy temu płaciłam 1200 w szkole p. Pawła Kucinskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: must Re: Prawo jazdy IP: *.xdsl.centertel.pl 12.01.09, 16:35 polecam "MARIO" Marcin Brun,wykłady w ZS nr2, bardzo dobrze uczy,tłumaczy przy tym miły zero stressów;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gucio Re: Prawo jazdy IP: 79.191.147.* 20.01.09, 15:48 jeszcze raz polecam pana Piotra Petrykowskiego!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nn Re: Prawo jazdy IP: *.centertel.pl 03.02.11, 18:54 Tomek weż się za szkolenie a nie walkę z konkurencją Nikt nie pisze jak ty szkolisz DUPKU. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mania Re: Prawo jazdy IP: *.gprs.plus.pl 28.01.09, 13:59 polecam krzysztofa boniewskiego. Szkoła nazywa się f1. bardzo miła atmosfera, fajny instruktor. Zdałam za drugim razem. podam tel. 501434005 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomek Re: Prawo jazdy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.01.09, 22:41 Boniewski jeśli chcecie bez wykładów tak to go wybierzcie gościu nawet nie posiada pachołków a co dopiero placu manewrowego.ciekawe gdzie nauczycie się jazdy na łuku.Podobno do kursu dołącza niezłe promocje i gadżety w postaci zapłaty za nie zdany egzamin. Ciekawe za ile nie zdanych egzaminów za was zapłaci w ramach PROMOCJI.Pozdrawiam kursant jego Mościa z nie ciekawymi doświadczeniami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomek Re: Prawo jazdy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.01.09, 22:53 Nie wiecie kto to Boniewski Firma krzak (F1 reklamuje się w tygodniku Ciechanowskim zadzwoń a ja zyskam darmowe minuty bez wykładów tylko brać kasę i jeździć jeśli chcecie bez wykładów tak to go wybierzcie gościu nawet nie posiada pachołków a co dopiero placu manewrowego.ciekawe gdzie nauczycie się jazdy na łuku.Podobno do kursu dołącza niezłe promocje i gadżety w postaci zapłaty za nie zdany egzamin. Ciekawe za ile nie zdanych egzaminów za was zapłaci w ramach PROMOCJI.Pozdrawiam kursant jego Mościa z nie ciekawymi doświadczeniami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomek Re: Prawo jazdy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.01.09, 23:53 A wiecie że najlepsza szkoła nauki jazdy w Ciechanowie czyli made in PIETRAS (1500 złotych z gwarancją zdania za pierwszym razem czyli smierdzi to układami w WORDdzie) ma coraz gorszą zdawalność zatrudnił pracownika który zdał za 3 razem egzamin na instruktora nauki jazdy czyli co taki pracownik robi w najlepszej szkole nauki jazdy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: Prawo jazdy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.01.09, 12:58 zdawalnosc na instruktora nauki jazdy za pierwszym razem na egzaminie państwowym wynosi od 3% do 6%, więc prosze nie cfaniakuj, znam przypadki gdzie egzaminator zdawał na instruktora i oblał testy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: p Re: Prawo jazdy IP: *.adsl.inetia.pl 30.01.09, 19:20 do "tomek" Uważaj synku co wypisujesz, bo drogo może kosztować podawanie nieprawdziwych informacji.. Uważając się za anonimową postać można się przeliczyć i być pociągniętym do odpowiedzialności za pomówienia. Kurs we wspomnianej szkole jeszcze nie kosztuje 1500zł. Myślę, że zostałeś nasłany przez konkurencję by siać zament.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Prawo jazdy IP: *.centertel.pl 31.01.09, 20:47 Kamery nagrywające egzamin rejestrują WSZYSTKO?????? A więc co z tymi co na egzaminie jadą zgodnie z przepisami i też nie zdają??Bo to następne pieniądze dla?????????????????.Może ktoś wie gdzie i do kogo można zgłaszać takie postępowanie egzaminatorów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magdalena Re: Prawo jazdy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.02.09, 19:33 Gościu zastanów się najpierw dwa,albo w Twoim przypadku to i ze 3 razy zanim coś napiszesz!!! Wypisujesz głupoty ,bez żadnych potwierdzeń!!! Przejdź się na Kraszewskiego to zobaczysz plac z prawdziwego zdarzenia i nawet z pachołkami,bo jak ich nie widziałeś jeszcze to świadczy to tylko o jednym-MASZ PROBLEM ZE WZROKIME I TO WCALE NIE MAŁY!!!Osobiście uczyłam się jeździć w szkole F1 i jestem BARDZAO ZADOWOLONA!!! Miła atmosfera i profesjonalny instruktor...Dostałam bardzo dobre pomoce naukowe ,których pewnie mógł byś mi POZAZDROŚCIĆ i pare godzin jazdy gratis(tak jak jest mowa o tym w ogłoszeniu)!!!A KRZAKI ( jak to sam napisałeś) to masz "jegomościu Tomku" pod pachami ;p.....żenada "kolego" i to wielka!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: Prawo jazdy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.01.09, 13:03 p.s Panie Tomku hehe... na wstepie chciałbym powiedziec ze nie wiem co to za szkoła "F1"? Ale taka osoba nie może otworzyć szkoły jak niema placu manewrowego bądz sali wykładowej... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: autorka Re: Prawo jazdy IP: 79.191.145.* 30.01.09, 14:17 nie piszcie czegos jesli nie jestescie tego pewni! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eeeeeee Re: Prawo jazdy IP: *.gprs.plus.pl 30.01.09, 14:42 zgadzam sie. Uczyłam sie tam i wiem ze plac ma za halą sportową. wykłady też były. jak chcesz to zdasz wszędzie chyba, ze nie wiesz do czego służą podstawowe mechanizmy samochodu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: M.P Re: Prawo jazdy IP: 79.191.143.* 30.01.09, 16:17 polecam pana Mostowego .Bardzo dobrze uczy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Re: Prawo jazdy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.02.09, 14:49 ja chodziłem do LOKu i jestem zadowolony. Zdałem za pierwszym razem. fakt faktem że umiałem już jeździć autem przed kursem... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Re: Prawo jazdy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.02.09, 14:50 (pisałem post wyżej) nie dodałem że egzamin miałem z SERDECZNYM panem RYBUSEM!! :/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomek Re: Prawo jazdy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.02.09, 21:48 Egzaminator Rybus dla mnie był w porzo a po ciechanowie krąży mit że jest najgorszy z wszystkich egzaminatorów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olo Re: Prawo jazdy IP: 79.191.154.* 02.02.09, 11:15 moja kolezanka zdala u Rybusa bez problemu, byl nawet sympatyczny Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: haha Re: Prawo jazdy IP: 79.191.29.* 02.02.09, 11:33 Może akurat wtedy był uczesany :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sss Re: Prawo jazdy IP: 79.191.65.* 02.02.09, 12:01 Jak ktoś ma pojęcie o jeżdżeniu to czy to będzie Pan Rybus czy jakiś inny egzaminator to nie będzie się czepiał bez powodu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja jako ja Re: Prawo jazdy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.09, 16:43 no tak, ale przez zwykłego rowerzystę można oblać... wyprzedzi się go to jak będzie chciał to udupi... nie wyprzedzi się to też udupi... EGZAMINATORZY SĄ NAJLEPSZYMI KIEROWCAMI hahaha ;p Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: przyszły Re: Prawo jazdy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.02.09, 21:48 A co sądzicie o Nauce Jazdy Pana K.Kolwicza czyli LIDER. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: przyszły Re: Prawo jazdy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.02.09, 22:23 A co sądzicie o Nauce Jazdy Pana K.Kolwicza czyli LIDER. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kursantka Re: Prawo jazdy IP: 80.51.237.* 11.02.09, 08:44 jedziłam u niego - kasa za 30 godzin wyrzucona w błoto... nic sie nie nauczyłam, no może tylko od Pana W.D. który u niego jeżdzi.... a Pan K. do mnie przed egz: chodzi się na te egzaminy bo się chodzi, no bo terminy podają ( czytaj: nie umiesz jeżdzić, nie zdasz!) dlatego poszłam do innej szkoły jazdy i przez 4 godziny dowiedziałam sie więcej niż przez 30 u niego... nie pozdrawiam Pana K. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: Prawo jazdy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.02.09, 11:18 Do kogo później Pani poszła na doszkalające? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kurasantka Re: Prawo jazdy IP: 80.51.237.* 11.02.09, 12:26 do Leady, Pani Marzena szybko mi wszystko wyjaśniła i nauczyła jak myśleć podczas jazdy a nie co robić żeby zdać egzamin.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jasiu Re: Prawo jazdy IP: *.abp.pl 06.05.10, 19:20 zgadzam się, osobiście zdałem za pierwszym razem i miałem egzamin z Rybusem , trzeba mieć pojęcie o jeżdżeniu noi wiadomo nie podchodzić do tego ze stresem..na luzaku:)pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: Prawo jazdy IP: 87.204.168.* 07.02.09, 16:47 Super jeżdzić nauczył mnie"Steven" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: przyszły Re: Prawo jazdy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.02.09, 20:30 Dobrze ale nie mogę się dowiedzieć nic o nauce jazdy LIDER pana Kolwicza bo tam chce mnie zapisać tata. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: Prawo jazdy IP: 79.191.37.* 08.02.09, 00:04 Kolwicz to ciekawe nazwisko :) takie hmmmm :) hehehe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Prawo jazdy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.02.09, 10:22 nazwisko jak nazwisko. masz lepsze czy ładniejsze to się pochwal. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: Prawo jazdy IP: 79.191.50.* 08.02.09, 12:29 widze Pan nie wie o co mi chodzi... no cóż, nie każdy musi wszystko wiedziec :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: urzędnik Re: Prawo jazdy IP: *.dynamic.chello.pl 29.09.11, 20:22 kolego z informacji jakie posiadam a zajmuję sie tym zawodowo takie wypady po prawko nie do końca są legalne i po paru latach taki ja może zapukac do osoby która zdała i ,,,problem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tylko nie PIETRAS Re: Prawo jazdy IP: *.dynamic.chello.pl 05.10.11, 19:44 kolego tylko nie pietras porażka koleś Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: malami Re: Prawo jazdy IP: 213.199.253.* 18.02.09, 21:04 Uczyłam się jeździć u LIDERA. W czasie jazdy śmiechy, a nauka w lesie..... Pan Kolwicz nie wczuwa się w naukę sowich kursantów, ważne jest, żeby się pośmiać, pogadać. Mogłam jechać środkiem ulicy i było dobrze. Pieniądze moim zdaniem utopione, czas stracony, odradzam. Możesz zadzwonić do WORDu i zapytać o zdawalność kursantów, którzy uczyli się u tego pana. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kursantII Re: Prawo jazdy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.02.09, 23:09 Maz rację malami LIDER czyli jej właściciel mister Kolwicz to pracownik Straży pożarnej naukę jazdy ma na deser więc nie ma co się spodziewać że nauczy dobrze jeździć i zdać egzamin państwowy u niego liczy się tylko kasa a nie zdawalność do końca pomaga ze sprzęgiełkiem wmawiając jak super jeździmy i na egzamin bo w końcu czekają następni kursanci a morze ktoś ze Starostwa by się tą FIRMĄ zainteresował bo jak można uczyć przyszłych kierowców na skróconym łuku i przy pomocy nie zarejestrowanych instruktorów.Ciekawe na kogo ten Gościu rozpisuje wyjerzdzone godziny z kursantami skoro go nie ma bo jedzie do pożaru.Starostwo Powiatowe Ciechanów Ewa Smolińska Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Awersant Re: Prawo jazdy IP: 213.199.253.* 16.02.10, 21:15 Nareszcie będzie mniej tych elek na mieście. Mam nadzieję że dojdzie do podwyższenia wieku dla zdających na prawo jazdy. W tym czasie może poprawi się jeszcze stan dróg. Dzisiaj to naprawdę miałem ich dosyć jeżdżątak wolno, że chyba opon zimowych nie mają!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kursantka Re: Prawo jazdy IP: 213.199.253.* 01.03.10, 21:50 A czy wazne jest kogo sie wylosuje jakoegzaminatora ? Będe pierwszy raz zdawała i bardzo sie boję tego losowania? Jakie macie Drodzy Forumowicze doświadczenia w tym wzgledzie? Czy te kamery wszystkich egzaminatorów czynią równie ludzkimi? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomek Re: Prawo jazdy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.03.10, 22:41 Normalnie wygląda to na sondę szefa z WORDU kogo oczernicie to on zwolni bo redukcja tylko im została żeby się utrzymać.(trzeba było nie podcinać gałęzi na której siedzicie)) czasy komuny się dawno skończyły zwolnić starych komuchów Omieciński,dziwny Fota który egzaminuje jak chce instrukcja egzaminowania to dla niego coś co nie istnieje bo jak będzie chciał to i tak obleje tak powiedział do kursanta.Gdzie są autobusy z kursantami z Warszawy oczywiście w Ostrołęce a Word zwala na niż demograficzny totalna BZDURA tak samo jak cały Pułtusk,Przasnysz,Maków przeniósł się do Ostrołęki.Czas docenić ośrodki szkolenia z Ciechanówka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: GRAF Re: Prawo jazdy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.04.10, 23:59 Co sądzicie o PZMOT - Ciechanów UL. ŚLĄSKA? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: malami Re: Prawo jazdy IP: 213.199.253.* 18.02.09, 21:07 Uczyłam się jeździć u LIDERA. W czasie jazdy śmiechy, a nauka w lesie..... Pan Kolwicz nie wczuwa się w naukę swoich kursantów, ważne jest, żeby się pośmiać, pogadać. Mogłam jechać środkiem ulicy i było dobrze. Pieniądze moim zdaniem utopione, czas stracony, odradzam. Możesz zadzwonić do WORDu i zapytać o zdawalność kursantów, którzy uczyli się u tego pana. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kursantII Re: Prawo jazdy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.02.09, 23:11 Maz rację malami LIDER czyli jej właściciel mister Kolwicz to pracownik Straży pożarnej naukę jazdy ma na deser więc nie ma co się spodziewać że nauczy dobrze jeździć i zdać egzamin państwowy u niego liczy się tylko kasa a nie zdawalność do końca pomaga ze sprzęgiełkiem wmawiając jak super jeździmy i na egzamin bo w końcu czekają następni kursanci a morze ktoś ze Starostwa by się tą FIRMĄ zainteresował bo jak można uczyć przyszłych kierowców na skróconym łuku i przy pomocy nie zarejestrowanych instruktorów.Ciekawe na kogo ten Gościu rozpisuje wyjerzdzone godziny z kursantami skoro go nie ma bo jedzie do pożaru.Starostwo Powiatowe Ciechanów Ewa Smolińska Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kursantII Re: Prawo jazdy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.02.09, 23:27 Masz rację malami LIDER czyli jej właściciel mister Kolwicz to pracownik Straży pożarnej naukę jazdy ma na deser więc nie ma co się spodziewać że nauczy dobrze jeździć i zdać egzamin państwowy u niego liczy się tylko kasa a nie zdawalność do końca pomaga ze sprzęgiełkiem wmawiając jak super jeździmy i na egzamin bo w końcu czekają następni kursanci a morze ktoś ze Starostwa by się tą FIRMĄ zainteresował bo jak można uczyć przyszłych kierowców na skróconym łuku i przy pomocy nie zarejestrowanych instruktorów.Ciekawe na kogo ten Gościu rozpisuje wyjerzdzone godziny z kursantami skoro go nie ma bo jedzie do pożaru.Starostwo Powiatowe Ciechanów Ewa Smolińska Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: egzamin Re: Prawo jazdy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.03.09, 03:45 zgłaszajcie te uwagi do starostwa nawet anonimowo to może zainteresują się tymi mniej uczciwymi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomek Re: Prawo jazdy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.04.09, 19:43 Lider Pietras Lok czyli gdzie najlepiej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomek Re: Prawo jazdy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.04.09, 23:18 Co tam LIDER ostatnio opowiadała mi koleżanka jak to jest w ORBITERZE więc jak jeździła z instruktorem zatrudnionym w tej firmie było OK ale potem przejął ją na końcowe 6 godzin sam PRYNCYPAŁ czyli szef to dopiero była jazda totalnie zmarnowane godzinki bo on tylko rozmawiał przez komóreczkę zamiast przygotowywać ją do egzaminu ewentualnie wstawiał świeże teksty TU NIE ZDAŁAŚ ALBO I TAM NIE ZDAŁAŚ. NAPRAWDĘ NIE POLECAM CZYLI JAK DAŁEŚ KASĘ TO DAJ MI SPOKÓJ CZEGO O DEMNIE WYMAGASZ.POZDRAWIAM Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: instruktor Re: Prawo jazdy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.04.09, 23:32 a tutaj Pan Tomek ... eh.. szkoda gadać tak niszczyć konkurencje i to jak perfidnie :) Odpowiedz Link Zgłoś
xx1113 Re: Prawo jazdy 31.05.09, 12:42 Kurs na prawo jazdy robiłem u LIDERA i na samo wspomnienie dostaje dreszczy. Przede wszystkim liczy się u niego wyciągnięcie "kasy", a potem " odwalanka".Teoria odwalona w 50% więcej ucz się sam.A z praktyką nie wiele lepiej.Ogranicza się przede wszystkim do nauki poruszania pedałami i kierownicą, żeby zaraz można go podwozić w celu załatwiania jego prywatnych spraw (w urzędach, podwożenie i odbieranie dzieci i rodziny). Z jednej godziny nauki jazdy robiło się efektywnej jazdy 30-40 mim.Omijanie studzienek to norma, aby tylko nie uszkodzić samochodu, bo wtedy bura. Na początku jeździł z hasłem "kto lidera zna ten egzamin zda", a teraz powinien jeździć z hasłem "KTO LIDERA ZNA TEN KŁOPOTY Z EGZAMINEM MA".Młody człowiek, a tupet miał do tego stopnia, że proponował załatwienie zaświadczeń lekarskich, oczywiście za odpłatnością.Jedyna korzyścią z tego kursu było kilka godzin nauki z panem W.Dudwałem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nie polecam LIDERa Re: Prawo jazdy IP: 80.51.237.* 23.02.09, 13:11 szczerze odrdzam Pana K. (LIDER) Lider to on tylko z nazwy jest :) mało uczy- no może jak omijać studzienki kanalizaacyjne żeby nie uszkodzić samochodzu ;)- niewiele tłumaczy - jedź w prawo, jedynka dwójka trójka ... kierukek prawy, lewy ... i cały czas mówi o tym jaką to on uwagę przykłada do każdego kursanta ( jeżdżąc po 18 godzin dziennie ) a nie taj jak inni instruktorzy, którzy śpią w samochodach.... a wykłady - przedyktowane regułki z kodeksu jazdy - śmiech na sali... NIE POLECAM!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zdajacy Re: Prawo jazdy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.03.09, 03:38 ale ktoś tam i spod jego ręki zdaje egzamin, mysle ze wiele zalezy i od jednej i drugiej osoby w elce. obydwoje muszą chcieć . tylko że jeden płaci a drugi zarabia to powinien sie starac lepiej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Niezadowolona Re: Prawo jazdy u "Lidera" hihi IP: *.chello.pl 01.05.09, 21:13 Błagam was wszystkich, uprzedzam i serdecznie odradzam, nigdy ale to nigdy nie róbcie kursu u pana K. w szkole jazdy "Lider" z Ciechanowa. Brak placu manewrowego, zadnych testów i podrecznika zwykłego kodeksu drogowego. Poza tym raz podczas calego kursu mialam przyjemnosc parkowac tylem, koperta i ruszac z wzniesienia. Poza tym stracony czas, pieniadze a i tak od nowa trzeba sie uczyc jezdzic bo nikt w tej nauce jazdy nie zrobil tego wczesniej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kursant Re: Prawo jazdy u "Lidera" hihi IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.01.10, 22:34 Błagam was wszystkich, uprzedzam i serdecznie odradzam, nigdy ale to nigdy nie róbcie kursu u pana K. w szkole jazdy "Lider" z Ciechanowa. Brak placu manewrowego, zadnych testów i podrecznika zwykłego kodeksu drogowego. Poza tym raz podczas calego kursu mialam przyjemnosc parkowac tylem, koperta i ruszac z wzniesienia. Poza tym stracony czas, pieniadze a i tak od nowa trzeba sie uczyc jezdzic bo nikt w tej nauce jazdy nie zrobil tego wczesniej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paweł Re: Prawo jazdy IP: 87.204.168.* 08.02.09, 16:30 Byłem na kursie u "Stevena"-spoko. Gość bardzo zaangażowany,czasami "podkręci" troszeczkę/wymaga postępów/ale generalnie ....fajna atmosfera.W ostatnim rankingu w Tygodniku Ciechanowskim był bardzo wysoko. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomek Re: Prawo jazdy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.02.09, 23:02 Wysoko od końca Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paweł Re: Prawo jazdy IP: 87.204.168.* 09.02.09, 18:49 Mam Tygodnik Ciechanowski przed sobą. Drugi po Panu Pietrasie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomek Re: Prawo jazdy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.02.09, 21:58 Ale sprawdz przy jakiej ilości kursantów np:nauka AS czyli do Filipowicza zgłosiły się do nauki 2 osoby i te dwie mu zdały czyli ma 100% normalka że będzie najlepszy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ktoś Re: Prawo jazdy IP: 83.18.201.* 10.02.09, 11:59 Cześć a może ktoś podać namiary na dobrego instruktora? to mój meil donia181@onet.eu, bardzo proszę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomek Re: Prawo jazdy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.02.09, 22:45 Wiecie ostatnio byłem świadkiem ciekawego zachowania instruktora z bordowego fiata grande punto z tego co kojarzę był to Kwiatek (policjant na emerce) czyli szef policyjnej szkoły jazdy z Ciechanowa.Akcja była ciekawa.Czyli instruktorek jadąc sobie z niezłą kursantką ulicą Okrzei wymyślił sobie że sobie zaparkują równolegle tyłem czyli gwałtownie zahamowali i przystępują do wykonania manewru ale traf chciał że za nimi zatrzymał się pracownik picceri ETNA takim małym tikusiem.Po kilku gestykulacjach ręką pana instruktora Kwiatka tikuś nie odjechał do tyłu bo oni muszą zaparkować więc instruktorek Kwiatek postanowił przy szpanować czyli wysiadł z Fita Grande podszedł do kierowcy tikusia i stwierdził że jak się nie cofnie i nie umożliwi manewru parkowania to spotkają się na drodze sądowej.Ale najciekawsze było to że na drugi dzień instruktorek Kwiatek szukał kontaktu z pracodawcami kierowcy(właścicielami Piccerii) pod kontem chyba zwolnienia go z pracy za złe zachowanie na drodze.Ciekawa sprawa ten człowiek czyli instruktorek Kwiatek Pisze książki uczy w szkole ale o czym chyba o łamaniu przepisów i ten człowiek prowadzi wykłady na zajęciach odnośnie NAUKI JAZDY że to były policjant to znaczy że mu wszystko wolno bo pracują u niego czynni policjanci którzy zareagują na jego szept czy to jest jego alternatywa.NIE DAJMY SIĘ. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tropiciel głupoty Re: Prawo jazdy IP: *.adsl.inetia.pl 18.02.09, 21:40 ty czytasz to co piszesz? Co ma piernik do wiatraka? Ufo nie wylądowało na Okrzei wtedy? Zalazł ci za skórę jakiś Kwiatek? To mu powiedz. A kierowców nie strasz, że robotę stracą bo nie chcą cofać na każde zawołanie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Instruktor WCI0113 Re: Prawo jazdy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.02.09, 10:19 Jeśli już kogoś oczerniacie, robicie antyreklamę, wymieniacie go z imienia i nazwiska i macie odrobinę godności to chociaż podpiszcie się sami imieniem i nazwiskiem. Anonimowo to każdy jest bohaterem... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomek Re: Prawo jazdy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.02.09, 22:52 Bardzo wysoko chyba za sprawą bardzo małej ilości kursantów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kierowca -kursant Re: Prawo jazdy IP: *.centertel.pl 15.08.11, 07:59 Ja też z tym Stivenem jeździłem po zabraniu prawka. Gość spoko spoko skorygował moje błędy: Jedna ręka na drążku zmiany biegów, trzymanie na biegu pod światłami. I już zdałem za pierwszym razem! polecam Gościa! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: prezes Re: Prawo jazdy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.09.11, 10:14 Jeśli nie macie bladego pojęcia o prowadzeniu auta, albo macie jakieś mgliste pojęcie, to z całą odpowiedzialnością odsyłam do Stevena (Stefan Adam Kasprzyk). Jeździłem z pięcioma innymi instruktorami (przed Stevenem), i dopiero u niego zrozumiałem i nauczyłem się wielu pożytecznych rzeczy i to w niespełna 5h (musiałem dokupić godziny, bo nie zdałem 3-krotnie w innym mieście...). Tłumaczy super, aż człowiek wie po co i dlaczego tak trzeba, a nie inaczej. A to ułatwia jazdę... tak mi się wydaje... Cały czas trąbi nad uchem, cierpliwie tłumaczy i nie leci na kasę (jak niektórzy), bo czasem daje małe gratisy... Naprawdę gorąco polecam Stevena!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piotr Re: Prawo jazdy IP: 213.199.253.* 17.04.09, 20:24 Ja w tej chwili uczę się w szkole AS u pana Filipowicza. Grupki na wykłady są 6-7 osobowe, dlatego każdy ma szansę być spytany. Co do jazd to warunki jak na egzaminie. Nie chodzi tu o sztywna atmosferę bo jest przeciwnie, ale zabronione przekraczanie prędkości, plac i skrzyżowania jeśli nie wychodzą powtarzane kilkanaście razy. Z tego co wiem zdawalność bardzo wysoka. Bardzo polecam bo przygotowanie do egzaminu na prawdę fachowe i kompleksowe. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomek Re: Prawo jazdy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.04.09, 22:24 Widzę że malami będzie długo pamiętać OSK lider gdzie uczyła się na prawo jazdy.Masz rację lepiej przestrzec nowych adeptów na prawo jazdy przed źle uczącymi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ........ Re: Prawo jazdy IP: *.adsl.inetia.pl 19.04.09, 15:41 A co o Chrzanowskim z płońskiej myślicie?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anuś Re: Prawo jazdy IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 02.05.09, 20:30 A może mi podpowiecie , gdzie powinnam zrobić kurs w czasie wakacji. Ale instruktor niebył zbyt krzykliwy, ale potrafił nauczyć. Gdzie moge sprawdzic jaka jest zdawalnosc w poszczegolnych osrodkach? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ola ;) Re: Prawo jazdy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.05.09, 15:24 polecam AUTO SZKOŁĘ Kwiatkowskiego:) 4 policjantów, świetnie uczą i zalezy im na tym zeby kursant zdal :) poza tym sympatyczni bardzo :) nie wiem jak inni ale np Kwiatkowski ma super podejscie :) zreszta pedagog z wyksztalcenia ;P a jezeli chodzi o koszty i teorie to ja za kurs (3mies temu-1300) z lekarzem i wogole a teoria to byly 4 spotkania po ok2h zegarowe takze kurs sprawnie idzie :) 2,5 mies i ja juz po egzaminie byłam :) jezeli chodzi o kontakt jakby ktos chcial :) 0/504-206-503 0/604-802-689 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: Prawo jazdy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.05.09, 17:20 czyli na to wychodzi ze miala Pani 8h wykładów? a powinno być 30h! - to trzeba zgłosić! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: riders Re: Prawo jazdy IP: *.cnow.pl 03.07.09, 10:05 Nie polecam wogóle p.Głuszkowskiego mało uczy i bywa bardzo stresujący. Za to polecam firmę PELUX i p.Petrykowskiego u której to wziąłem 3h przed egzaminem i zdałem za pierwszym razem :) jazda w tej firmie jest przyjemnością, instruktorzy bardzo wyrozumiali i podchodzący do swojej pracy na luzie ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: Prawo jazdy IP: *.centertel.pl 04.07.09, 12:53 30h u p. Głuszkowskiego i 3h w Peluxie i egzamin zdany za 1 razem, i wszystko zasługa peluxa? smieszny jestes Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maria Re: Prawo jazdy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.09, 11:08 witam polecam czarka sadkowskiego zwlaszcza jesli ktos jest po 40sce mlodszym tez cierpliwy ineligetny jasno tlumaczy konkretny zangazowany w swojo prace.14 07 09 zdalam 4 podejscie kurs mialam u pietrasa jana porazka wypalil sie dodatkowe godziny z czarkem duzo mnie nauczyl odzwyczail od zlych nawykow, szczeze polcam jezdzi u piotra chmielnickiego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Prawo jazdy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.09, 20:37 a teraz maria leć na korki z jęz.polskiego. latasz po wielu forach i się chwalisz. lepiej daj ogłoszenie do prasy jak musisz.dowiedzą się wszyscy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: k Re: Prawo jazdy IP: *.xdsl.centertel.pl 30.07.09, 13:13 a mozesz mi ktos podac numer komorki do p.Petrykowskiego bo stacjonarny nie odpowiada Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szczęściara Re: Prawo jazdy IP: 213.199.253.* 24.08.09, 22:27 Do najlepszych instruktorów najtrudniej sie dostać! Ja czekałam cały kwartał żeby zapisać sie do szkoły "STIVEN - Nauka Jazdy" ale instruktor był prawdziwym profesjonalistą. Chwalił postępy, nie ganił. Był zawsze opanowany i zrównoważony. Zawsze wynajdywał ciekawe trasy. Kolejnych umiejętności uczył stopniowo. Na mało ruchliwej prostej uczył ruszania i hamowania. Na placyku uczył przekładania rak przy skrętach itp. I sekundował mi aż do zdania egzaminu. Pozdrawiam Pana Panie Stefnie! Odpowiedz Link