Dodaj do ulubionych

impreza????

25.01.05, 23:29
A może by tak nasi administratorzy zorganizowali jakąś imprezkę dla otowckich
forumowiczów (i nie tylko)??? Karnawał się zbliża, a i pobawić by się
przydało.... Skoro tak dobrze idzie organizacja tego forum, to i z
organizacją imprezki nie byłoby problemu...
(hi hi hi)
Tak więc???
Ktoś jest za???
:))))))))))))
Obserwuj wątek
    • michaelandro Re: impreza???? 26.01.05, 10:40
      Ja tam jestem jak najbardziej za :) a karnawał to zbliża się ku końcowi chyba :P
      • zoan1 Re: impreza???? 26.01.05, 11:22
        Dla mnie to karnawał się jeszcze nie zaczął na dobre... Przynajmniej nie
        odczułam tego...
        • amigo9 Re: impreza???? 26.01.05, 12:35
          Michael, to kiedy i gdzie? Proponuję Cantinę, zarezerwować stoliki w zależności
          od liczby chętnych...To chyba u nich możliwe?
          Jeśli jakiś weekend, to będę.
          • hormoon Re: impreza???? 26.01.05, 16:19
            A nie boicie sie takich znajomosci internetowych.Przeciez na tych wszystkich
            forach az roi sie od roznego rodzajow pedofili zboczencow i zlodziei.

Ale dobra ja tez z checia wpadne w koncu jestem milosnikiem Otwornicy...aha
            bede z kumplami!!!
            • wott Re: impreza???? 26.01.05, 20:24
              Ja też jak najbardziej jestem za:::>>> , może we wtorek ostatkowy???
              • michaelandro Re: impreza???? 26.01.05, 23:58
                No dobra, to kto się wybiera? Może poczynię już pewne kroki by to zorganizować,
                tylko muszę wiedzieć kto wpadeni. Hormoona wykluczam bo to znany rozbójnik z
                Grochowa. :)
                • hormoon Re: impreza???? 27.01.05, 00:25
                  He he dziekuje za zaproszenie i tak wpadne.Tylko zebym wiedzial jaki stroj
                  obowiazuje co bym nie mial problemow przez moje adidasy.

W pewien sposob (dla wiekszosci forumowiczow jescze nie znany)czuje sie
                  naprawde zzyty z tym miastem...
                  • amigo9 Re: impreza???? 27.01.05, 09:21
                    hormoon ze złodziejami sobie poradzimy, okradniemy;)
                    zboczeńcy zawsze mile widziani:P
                    no a jeśli chodzi o pedofilów...hmmm...no niestety nie wyglądam już jak dziecko;)
                    • sobiepanna Re: impreza???? 27.01.05, 21:29
                      Celestynów, 27.01.2005

Do Sz.P.P Adminów

PODANIE

Zwracam się z uprzejmą prośbą o zorganizowanie spotkania w piątek albo w sobotę,
                      bo ja w środku tygodnia nie mam czasu :(

Z góry dziękuję za pozytywne rozpatrzenie mojej prośby ;P
                      • wott Re: impreza???? 27.01.05, 22:31
                        sobota świetny dzień , ale niedziela jeszcze lepszy , ja się piszę na
                        niedzielę. Myślcie szybko bo jutro już piątek::>
                        • amigo9 Re: impreza???? 28.01.05, 11:11
                          Myslę, że warto poczekać z tydzień, dwa, tak aby jak najwięcej osób miało okazję
                          się zdeklarować.
                          Kto chętny?
                          Najlepszym terminem wydaje mi się sobota, niedziela to zaraz do pracy itp.
                          Więc proponuję sobotę ok. 20 za tydzień, dwa?
                          • pablo_otw Re: impreza???? 28.01.05, 16:41
                            hihih
                            Fajny pomysł! ;)

Tylko ciekawie czy sporo osob dopisze...
    • poziomka1100 Re: impreza???? 28.01.05, 18:49
      Jeżeli założycielem tego forum jest ten Michael, o którym ja myśle, to będę na
      pewno!!! Tak więc Michał wpisz mnie na listę chętnych na imprezę.....
      • zoan1 Re: impreza???? 28.01.05, 19:11
        No coś ty poziomka, TY też go znasz??? To chyba tylko ja jedyna na tym forum
        nie poznałam jeszcze naszego administratora osobiście. Może kiedyś to się
        zmieni.... kto wie......
        • poziomka1100 Re: impreza???? 28.01.05, 19:23
          Zoan, przecież Otwock nie jest taki duży i wszyscy się znają. Przynajmniej ja
          znam sporo osób z Otwocka i okolic.
          • zoan1 Re: impreza???? 28.01.05, 19:58
            A ja niestety NIEEEE!!!!!!!!!!!
            • michaelandro Re: impreza???? 28.01.05, 21:56
              no to pieknie, a ja poziomki nie znam :/
              zalożyciel forum owiany legendą :) fajnie, podoba mi się to :)
              • pablo_otw Re: impreza???? 29.01.05, 21:03
                Ja tez admina nie znam:P nie jestes jedyna :D
                • amigo9 Re: impreza???? 30.01.05, 10:53
                  hmmm...polowanie na Michaela? Mój Ci on jest:P
                  • amigo9 Re: impreza???? 08.02.05, 21:00
                    Michael, adminie słodki i????
                    • michaelandro Re: impreza???? 08.02.05, 21:59
                      Trza czekać na słońca powrót :)
                      • amigo9 Re: impreza???? 09.02.05, 12:03
                        Michael,dzisiaj jest piękne słońce :P
                        • kubek Re: impreza???? 09.02.05, 12:09
                          Ja nawet próbowałem cyknąć z tej okazji kilka zdjęć w podróży!
                      • kubek Re: impreza???? 09.02.05, 12:10
                        A na imprę też bym wziął cykawkę ! i cykał do puki dam radę !
                        Potem pewnie chmilowe pole Chełmońskiego!
                        • kubek Re: impreza???? 09.02.05, 12:11
                          chmielowe - miało być
                          • sobiepanna Re: impreza???? 09.02.05, 13:28
                            > A na imprę też bym wziął cykawkę ! i cykał do puki dam radę !

No ciekawe, czy prędzej zmogłoby Ciebie, czy pamięć w cykawce ;)
                            • kubek Re: impreza???? 09.02.05, 13:40
                              Zawsze może mi się "film urwać" i z dokumentację wzięło licho;)
                              A cykawka elektryczna jakoś ostatnio jest wrogo nastawiona do mnie ! Może nie
                              działają na nia moje impulsy elektryczne:)
                              • sobiepanna Re: impreza???? 09.02.05, 14:26
                                Zawsze może się okazać, że forumowicze, to banda gnomów i "klisza pęknie" ;)
                                A z impulsami elektrycznymi to dziwne. Właściwie nie powinno być problemu - przy
                                tej pogodzie wszystko się elektryzezuje.
                                • kubek Re: impreza???? 09.02.05, 15:16
                                  sobiepanna napisała:
                                  „ Właściwie nie powinno być problemu - przy tej pogodzie wszystko się
                                  elektryzezuje.”
                                  To znaczy że jest suche powietrze! A jak wiesz kiedy jest sucho to jest
                                  nieprzyjemnie ;)!,oznacza to,że o suchym baku nikt daleko nie zajedzie, nawet
                                  wielbłąd ;) A kaktus też długo nie ustoi ;)!
                                  • sobiepanna Re: impreza???? 09.02.05, 15:32
                                    >A jak wiesz kiedy jest sucho to jest nieprzyjemnie ;)
                                    Czy my się znamy, że wiesz, co ja wiem i co uważam za nieprzyjemne??? ;P

>oznacza to,że o suchym baku nikt daleko nie zajedzie, nawet wielbłąd ;)
                                    No tak, a Polak nie wielbłąd, jak głoszą napisy na T-shirtach :)

>A kaktus też długo nie ustoi ;)!
                                    To chyba zależy od kaktusa ;)
                                    • kubek Re: impreza???? 09.02.05, 15:50
                                      Nie wydaje mi się żeby ktokolwiek znał nawet sam siebie:( !
                                      Każdy ma takie własne zakamarki i kąty, których się sam boi !:(

Ale
                                      ” Czy my się znamy, że wiesz, co ja wiem i co uważam za nieprzyjemne???;P”
                                      Nie wiem o co chodzi dlaczego zasłużyłem sobie na ;P !
                                      Ja myślę o zakrapianej imprezie, a ktoś chyba o czymś innym, ale ja się do
                                      takich rzeczy nie nadaje mam za słabe nerwy !;) hmm
                                      • sobiepanna Re: impreza???? 09.02.05, 17:55
                                        > Nie wydaje mi się żeby ktokolwiek znał nawet sam siebie:( !
                                        > Każdy ma takie własne zakamarki i kąty, których się sam boi !:(
                                        Tu się zgodzę.

> Nie wiem o co chodzi dlaczego zasłużyłem sobie na ;P !
                                        ;P w ostateczności mogę wycofać.

> Ja myślę o zakrapianej imprezie,
                                        > a ktoś chyba o czymś innym, ale ja się do
                                        > takich rzeczy nie nadaje mam za słabe nerwy !;) hmm
                                        Hmm... nie wiem, co masz na myśli pisząc "o czymś innym", ale strasznie mi
                                        przykro, że nerwy Cię ograniczają :)
                                        • kubek Re: impreza???? 10.02.05, 15:41
                                          BARDZO KOCHAM SWOJĄ ŻONĘ I JUŻ NIGDY NIE BĘDĘ PISAŁ NIC MIĘDZY WIERSZAMI! ;-0
                                          ps. wiem to dziwne co piszę ale muszę inaczej szlaban :-)
                                          • sobiepanna Re: impreza???? 10.02.05, 16:30
                                            Kubek, gdyby wszyscy mężowie na świecie ograniczyli się JEDYNIE do pisania
                                            między wierszami, to wszystkie żony mogłyby spać spokojnie :)
                                            Pozdrowienia. Dla żony oczywiście ;)
                                            • chiste Re: impreza???? 11.02.05, 09:06
                                              A ja myslałem sobiepanna, że Ciebie żadni mężowie nie nagabuja, molestuja czy,
                                              uchwowaj Boże, rzucają. Jedyne znane mi przykłady molestowania Ciebie, to te
                                              ciagłe pytania Babci, kiedy w końcu staniesz się sobiepanią ;)
                                              • sobiepanna Re: impreza???? 11.02.05, 09:55
                                                Dla jasności: na żonatych włącza mi się "ignore".
                                                Babcia chyba straciła nadzieję, bo jakoś ostatnio mnie nie dręczy na okoliczność
                                                zamążpójścia. Ani prawnuków, które chciałaby wychować. ;)

• michaelandro Re: impreza???? 11.02.05, 10:33
                                                  Najgorsze że święto walentego już niedługo :(

Mamy jakiegoś na forum?
                                                  • amigo9 Re: impreza???? 12.02.05, 00:36
                                                    święta to przecież jestem;) ale żeby Walenty od razu:P
    • dfsjn Re: impreza???? 03.12.15, 17:33
      Miałem wieczór kawalerski i zamówiliśmy okulary z nadrukiem w floxy.pl/
      Niedrogo to nam kosztowało,a pozatym teraz mamy bardro oryginalne fotki z tego wieczoru)
      ogólnie uważam,że bo bardzo kreatywny pomysł na wieczór kawalerski bo można samemu wymyśleć nadruk który będzie na okularach
      Dobrze się bawiliśmy,polecam;)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka