stary_pawian 16.09.05, 12:29 Może coś wiecie? Wdepnąłem sobie dziś do Otwocka (wirtualnie), a tu zamiast F12 i Sobiepanny ktoś inny. Rewolucja albo co? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
cat_s Re: do Zwierza lub SQH 16.09.05, 12:41 Witaj, Zwierzem ani SQH-ą nie jestem, niestety;-) Ale przypadkiem milcząco śledziłem otwocką wymianę zdań która zaowocowała stanem obecnym: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=15342&w=28871301 Pozdrawiam cat_s Odpowiedz Link Zgłoś
stary_pawian Re: do Zwierza lub SQH 16.09.05, 14:37 RANY BOSKIE, lub jak powiedział p. Dulski "A niech was wszyscy diabli" Odpowiedz Link Zgłoś
sobiepanna Re: do Zwierza lub SQH 16.09.05, 14:26 Bywa tak, że i rewolucje mają pozytywne skutki :) Odpowiedz Link Zgłoś
zwierz.alpuhary o rany, ale co się tam dzieje? 16.09.05, 16:03 i o ssso chodzi, bo ja nie za bardzo rozumiem? Odpowiedz Link Zgłoś
francesca12 Re: do forumowiczów Pruszkowa 16.09.05, 16:07 Mimo że nas (mnie i Sobiepanny) nie ma jako pomagająych założycielowi forum, to przecież póki co jesteśmy na forum i serdecznie zapraszam wszystkich Pruszkowian w imieniu swoim i innych forumowiczów do odwiedzania FO i pisania... Proszę nie przerażać się. :) Ech, no tak bywa, wiem, ta dyskusja to kiepska etykietka... Odpowiedz Link Zgłoś
szczupak72 Re: do forumowiczów Pruszkowa 16.09.05, 17:13 Widziełem już jak 2 fora w necie (moje ulubione) po takich dyskusjach sie rozpadały i po jakimś czasie w ogóle znikały, mam nadzieję ze z Waszym tak się nie stanie, choc tam jak na razie nie pisuję to chętnie czytam gdyż jest mi ten rejon dość bliski z różnych względów ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
francesca12 Re: do forumowiczów Pruszkowa 16.09.05, 22:55 Myślę, że z Forum Otowck nie bedzie tak tragicznie i się nie rozpadnie, a nawet gdyby, to je reaktywujemy :) To takie małe nieporozumienie było... Skoro rejon jest Ci bliski, to zapraszam do pisania na FO :) Odpowiedz Link Zgłoś
cat_s Re: do forumowiczów Pruszkowa 16.09.05, 17:13 Staramy się oczywiście nie przerażać;-) A ja osobiście pozdrawiam forumowiczkę (tak, tak - o Tobie Francesco mowa), która mimo konteksu ogólnego (dla gości pewnie nie do końca zrozumiałego) tak miło zaprasza na otwockie forum... Czytywać oczywiście jak najbardziej wiernie będę dalej! Pozdrawiam cat_s Odpowiedz Link Zgłoś
francesca12 Re: do forumowiczów Pruszkowa 16.09.05, 23:01 Ach, zapomnijcie już o tym nieszczęsnym nieporozumieniu na naszym forum - my postujemy dalej :) cat_s napisał: > Czytywać oczywiście jak najbardziej wiernie będę dalej! Czytywać i pisywać:) Również pozdrawiam:) Odpowiedz Link Zgłoś