Dodaj do ulubionych

Odchodzę z forum

05.11.06, 10:28
pewnie żadna strata ale już nie mogę, ciągle polityka i wybory. Oszukiwanie, plucie w twarz przeciwnikom, żadnej sensownej polemiki czy chociaż programu możliwego do zralizowania. Wszyscy tylko do "koryta", na stołki i władza, to wasz sens życia? A młodzież - co wy wiecie o polityce, życiu - tyle co wam wasi mocodawcy powiedzą, aby na waszych karkach jeszcze większy kapitał mogli zbić ( nie tylko polityczny ).
Wracam po wyborach ( mam nadzieje że odbędą się w terminie ).
Obserwuj wątek
    • derekpl Re: Odchodzę z forum 05.11.06, 11:18
      wladza = kasa
    • erleusortok Do zobaczenia. 05.11.06, 11:53
      Do zobaczenia.
      • leo48 Re: Do zobaczenia. 05.11.06, 12:34
        A po co zaraz odchodzić z forum ? Od momentu, kiedy przestałem poważnie
        traktować harce kandydatów i nabrałem do całej sprawy niezbędnego dystansu, mam
        z tego zabawę wręcz wyśmienitą. Pozwala mi to bowiem widzieć rozpaczliwą
        nieporadność zawodników, którzy tak bardzo by chcieli a, niebożęta, nie
        potrafią. Najciekawsze jednak dopiero przed nami bo ktoś w końcu tę władzę
        otrzyma a wtedy przypomnimy sobie powiedzenie o małpie z brzytwą. I byłoby to
        może śmieszne, gdyby nie to, że ktoś inny za takie eksperymenty zapłaci. A w
        tym przypadku "ktoś" to pan, pani słowem my wszyscy.
    • szczupak72 Re: Odchodzę z forum 06.11.06, 09:43
      WFE nie odchodź ... po prostu rób to co ja ... jak tylko widzę wątek który
      trąci polityką to w ogóle do niego nie zaglądam ... inna sprawa że nawet nie
      miałbym już prawa sie tam wypowiadać ale zawsze mierziły mnie sytuacje gdy
      ludzie nawzajem się opluwali albo obiecywali coś co i tak z założenia wiedzieli
      że nie zrealizują .... niestety polityka to największe bagno jakie można sobie
      wyobrazić i nie ma możliwości aby ludzie którzy się tym zajmują prędzej czy
      później sie nie ubrudzili
    • zwierz.alpuhary Re: Odchodzę z forum 06.11.06, 20:55
      ejże, dlaczego? Akurat teraz, kiedy się zrobiło tak śmiesznie?;-)
    • fafolot Re: Odchodzę z forum 06.11.06, 21:38
      Pamelo nie odcodz ..... olej politykę. Są kudzie, którzy za kasę/władzę/stołki
      są w stanie sprzedac samych siebie. Ich trzeba leczyc ... Zoastan, będzie
      dobrze ...
      • sqh Re: Odchodzę z forum 06.11.06, 22:45
        Ej, panowie, spokojnie. Napisał wszak, że wróci po wyborach, a ta szopka kończy
        się przecież już wraz z tym tygodniem.

Wfe wróci, za to mogę się założyć, że z kolei zniknie kilkanaście innych
        nicków, i to co najmniej do czasu następnych wyborów :-)
        • magister11 Re: Odchodzę z forum 06.11.06, 23:11
          sqh napisał:

> za to mogę się założyć, że z kolei zniknie kilkanaście innych
          > nicków, i to co najmniej do czasu następnych wyborów :-)
          >

Ale "Tomasz jeszcze powróci"! ;-)
        • kol Re: Odchodzę z forum 06.11.06, 23:27
          i wreszcie bedzie mozna normalnie pogadac:) o kobietach:)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka