gapcia_aa 15.12.06, 19:00 A wiecie, że Pruszkowie w salonie komputerowym (na przeciwko LIDL'a) można już kupić telewizję "n"? Bardzo fajne kanały można wybrać... tylko ja jeszcze nie mam fajniutkiego telewizorka :( Czy ktoś już ma tę nową telewizję? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gapcia_aa Re: N w Pruszkowie 16.12.06, 00:05 dobrze, że Ci na internet nie szkoda......... :P Odpowiedz Link Zgłoś
zwierz.alpuhary Re: N w Pruszkowie 16.12.06, 01:18 zgadzam się z bbastkiem, telewizja to przeżytek, nawet ta cyfrowa. Wśród moich znajomych jest już co najmniej 5 osób, które z własnej woli zrezygnowały z TV:) Odpowiedz Link Zgłoś
gapcia_aa Re: N w Pruszkowie 16.12.06, 23:50 zwierz.alpuhary napisał: > zgadzam się z bbastkiem, telewizja to przeżytek, nawet ta cyfrowa. Wśród moich > znajomych jest już co najmniej 5 osób, które z własnej woli zrezygnowały z TV Trochę nie na temat Panie zwierz............ Każdy ma prawo do własnych wyborów i sama zdecyduję czy to przeżytek, a TV cyfrowa przeżytek??????? Sam chyba nie wierzysz w to co piszesz..... Odpowiedz Link Zgłoś
zwierz.alpuhary Re: N w Pruszkowie 17.12.06, 00:10 wierzę, bo nie mam telewizora w domu i wcale mi go nie brakuje, choćby z tego powodu że mam dużo więcej czasu, np. na siedzenie w Internecie:) co do decyzji - absolutnie nie mam zamiaru zabierać ci prawa do decydowania o tym, co jest przeżytkiem a co nie jest, ot, po prostu wyrażam swoje zdanie Odpowiedz Link Zgłoś
kol Re: N w Pruszkowie 17.12.06, 09:34 Tak naprawde jak ktos chce kupic N to wystarczy ze do media Marktu pojedzie i to ze mozna to kupic w Pruszkowie to nie jest jakas atrakcja. Zabrzmialo troche jak kryptoreklama. Odpowiedz Link Zgłoś
gapcia_aa Re: N w Pruszkowie 20.12.06, 17:02 Eeeeeeeeeee aż strach się odezwać...... Fajna atrakcja zap ieprzać do Media Marktu po coś co jest na miejscu. Odpowiedz Link Zgłoś
kol Re: N w Pruszkowie 21.12.06, 15:47 Spokojnie. Ja mowie tylko o tym, ze jak chce to kupic to sobie znajdzie - bez problemu za free. Ale formulowanie pytan ze wskazaniem, gdzie to mozna kupic, to najbardziej znany sposob kryptoreklamy. No tak juz ten swiat jest poukladany - przykro mi. Odpowiedz Link Zgłoś
zwierz.alpuhary Re: N w Pruszkowie 21.12.06, 00:22 niech to nie zostanie uznane za czarny PR, ale ta nowa platforma N dość szybko wpadła w tarapaty z UOKiK gospodarka.gazeta.pl/gospodarka/1,33181,3804107.html Odpowiedz Link Zgłoś
gapcia_aa Re: N w Pruszkowie 21.12.06, 19:15 W takim razie prawie każdy post powinien być traktowany jak kryptoreklama. Nie rozumiem tego, ktoś się o coś pyta a zamiast odpowiedzi dostaje tylko zarzuty. Dzięki za link- nawet nie pomyslałam żeby poszukać coś wcześniej o "N", po prostu zapytalam tutaj. Odpowiedz Link Zgłoś