Dodaj do ulubionych

N w Pruszkowie

15.12.06, 19:00
A wiecie, że Pruszkowie w salonie komputerowym (na przeciwko LIDL'a) można
już kupić telewizję "n"? Bardzo fajne kanały można wybrać... tylko ja jeszcze
nie mam fajniutkiego telewizorka :( Czy ktoś już ma tę nową telewizję?
Obserwuj wątek
    • bbastek13 Re: N w Pruszkowie 15.12.06, 21:55
      szkoda życia na telewizję
      • gapcia_aa Re: N w Pruszkowie 16.12.06, 00:05
        dobrze, że Ci na internet nie szkoda......... :P
        • zwierz.alpuhary Re: N w Pruszkowie 16.12.06, 01:18
          zgadzam się z bbastkiem, telewizja to przeżytek, nawet ta cyfrowa. Wśród moich
          znajomych jest już co najmniej 5 osób, które z własnej woli zrezygnowały z TV:)
          • gapcia_aa Re: N w Pruszkowie 16.12.06, 23:50
            zwierz.alpuhary napisał:

> zgadzam się z bbastkiem, telewizja to przeżytek, nawet ta cyfrowa. Wśród moich
            > znajomych jest już co najmniej 5 osób, które z własnej woli zrezygnowały z TV

Trochę nie na temat Panie zwierz............ Każdy ma prawo do własnych wyborów
            i sama zdecyduję czy to przeżytek, a TV cyfrowa przeżytek??????? Sam chyba nie
            wierzysz w to co piszesz.....
            • zwierz.alpuhary Re: N w Pruszkowie 17.12.06, 00:10
              wierzę, bo nie mam telewizora w domu i wcale mi go nie brakuje, choćby z tego
              powodu że mam dużo więcej czasu, np. na siedzenie w Internecie:)
              co do decyzji - absolutnie nie mam zamiaru zabierać ci prawa do decydowania o
              tym, co jest przeżytkiem a co nie jest, ot, po prostu wyrażam swoje zdanie
    • kol Re: N w Pruszkowie 17.12.06, 09:34
      Tak naprawde jak ktos chce kupic N to wystarczy ze do media Marktu pojedzie i
      to ze mozna to kupic w Pruszkowie to nie jest jakas atrakcja. Zabrzmialo troche
      jak kryptoreklama.
      • gapcia_aa Re: N w Pruszkowie 20.12.06, 17:02
        Eeeeeeeeeee aż strach się odezwać...... Fajna atrakcja zap ieprzać do Media
        Marktu po coś co jest na miejscu.
        • kol Re: N w Pruszkowie 21.12.06, 15:47
          Spokojnie. Ja mowie tylko o tym, ze jak chce to kupic to sobie znajdzie - bez
          problemu za free. Ale formulowanie pytan ze wskazaniem, gdzie to mozna kupic,
          to najbardziej znany sposob kryptoreklamy. No tak juz ten swiat jest
          poukladany - przykro mi.
    • zwierz.alpuhary Re: N w Pruszkowie 21.12.06, 00:22
      niech to nie zostanie uznane za czarny PR, ale ta nowa platforma N dość szybko
      wpadła w tarapaty z UOKiK
      gospodarka.gazeta.pl/gospodarka/1,33181,3804107.html
      • gapcia_aa Re: N w Pruszkowie 21.12.06, 19:15
        W takim razie prawie każdy post powinien być traktowany jak kryptoreklama. Nie
        rozumiem tego, ktoś się o coś pyta a zamiast odpowiedzi dostaje tylko zarzuty.
        Dzięki za link- nawet nie pomyslałam żeby poszukać coś wcześniej o "N", po
        prostu zapytalam tutaj.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka