filemona1973 11.06.07, 19:08 Zapraszam serdecznie sąsiadów do Kań :-)) na fajną imprezę.Link poniżej... www.kanieforum.republika.pl/FestynSkrot.html Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mysza63 Re: Co,gdzie,kiedy... 12.06.07, 09:17 Niestety w tym samym terminie ale też fajna imprezka www.piknik-goraszka.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
szczupak72 Re: Co,gdzie,kiedy... 12.06.07, 11:23 Góraszka trwa 2 dni więc zawsze można jeden dzień poświęcić na samoloty a drugi na konie ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
mysza63 Re: Co,gdzie,kiedy... 13.06.07, 09:01 Szczupak wybieramy się z Burzą i Kolem w sobotę może i ty byś dołączył. W końcu od ciebie to rzut beretem. Odpowiedz Link Zgłoś
szczupak72 Re: Co,gdzie,kiedy... 13.06.07, 09:30 Jeśli masz na myśli Góraszkę to faktycznie rzut beretem ;-) .... jadąc rano do pracy widzę już przygotowania (wystrzyżono już trawnik i postawiono barierki ;-) ) jednak niestety nie będzie mnie w domu gdyż ..... będę w Pruszkowie cały weekend ... a dlaczego w sobotę ... przecież najlepsza impreza jest zawsze w niedzielę ... jak już ludzie pójdą sobie do domu ;-) Pozdrów przy okazji Teresę ode mnie ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
mysza63 Re: Co,gdzie,kiedy... 13.06.07, 20:30 W niedzielę nie bardzo mi pasuje bo prawdopodobnie będę pracowała a przy okazji chciała bym dwie pieczenie przy jednym ogniu upiec (Kanie). Pozatym jadę z brygadą forumową ale pewnie się z Jutą zobaczę to ją od ciebie nawet ucałuję:-))) A hangarowe party bez ciebie to już nie to samo. Choć w zeszłym roku wracałam z Murzynkiem jakimś ostatnim autobusem z Wiązownej a piwo bulgotało we mnie ze dwa dni. Odpowiedz Link Zgłoś
mysza63 Re: Co,gdzie,kiedy... 17.06.07, 10:26 Tak więc Góraszka zaliczona. Muszę wam powiedzieć, że moim zdaniem jest coraz gorzej. W zasadzie większość pokazów oglądałam już w zeszłym roku. Organizatorzy niczym specjalnie nie zaskakują. Według mnie najleszy pokaz jak zwykle wykonała grupa Żelaznego. Ładny był też pokaz Iskier choć zawiedli mnie bo nie pożegnali się zwyczajowo machaniem skrzydeł z publicznością. Myślę, że Kol umieści kilka fajnych fotek. Pogoda była cudna czego efektem są moje spieczone ramiona i inne odsłonięte miejsca ...niemniej jednak wrażenia pozytywne. Może uda mi się dziś dotrzeć na koncert kantry do Kań. Chciałabym jednak żeby inni forumowicze zechcieli opisać swoje wrażenia z pikniku. Kochani, jeśli tylko będziecie to piszcie jak wam się podobało. W końcu to imprezy cykliczne i może zachęcimy lub zniechęcimy innych do odwiedzania takich imprez. Odpowiedz Link Zgłoś
zwierz.alpuhary Re: Co,gdzie,kiedy... 17.06.07, 11:31 w tym roku nie byłem i nie będę, ale doświadczenia z trzech wcześniejszych Góraszek pozwalają mi potwierdzić twoją opinię. Coraz bardziej nie ma po co tam jeździć. Odpowiedz Link Zgłoś
mysza63 Re: Co,gdzie,kiedy... 17.06.07, 20:42 niestety wypad do Kań jakoś mi się w Komorowie zakończył więc może ktoś opowie jak było ..... Odpowiedz Link Zgłoś
kk_011 Re: Co,gdzie,kiedy... 18.06.07, 09:20 My z naszymi dziewczynkami byliśmy i podobało nam się. ;-) Panienki pojeździły na kucykach, postrzelały z łuku (z naszą pomocą bo jeszcze maluchy z nich), pozjeżdżały z nadmuchiwanej zjeżdżalni - to była frajda(!), pospadały z mechanicznego byka, potańczyły, zjadły lody i na koniec krówki w dość wyszukanej cenie i... popłakały się, że po godzinie 20-ej zabraliśmy je do domu ;-). Byliśmy na tym pikniku po raz pierwszy i trzeba przyznać, że impreza miała spory rozmach i była dobrze zorganizowana. Za muzyką country nie przepadamy (ja i żona), ale też nie boli nas głowa gdy ją słychać w pobliżu ;-). Atrakcji dla uczestników pikniku było więcej, ale wszystkich nie daliśmy rady "zaliczyć" bo przyjechaliśmy dość późno. Jeśli tylko będzie taka możliwość to za rok znów się wybierzemy. Odpowiedz Link Zgłoś
iwa2004 PIKNIK KANIE 18.06.07, 13:28 Byliśmy naszą całą trójeczką. Najwiekszą frajdę to miało moje 3 letnie dziecię, które skorzystało z kilku atrakcji: - dmuchana zjeżdzalnia; - plac zabaw dla dzieci; - przejażdzka na kucykach (kilka razy); - tańce; - pralka czynna 24h na dobę; - rzut podkową. Byliśmy na tym pikniku pierwszy raz, ale bardzo nam się podobało. Oczywiście zjedliśmy też pyszną kiełbaskę z grilla. Za samą muzyką country nie przepadam, ale tak jak mojego poprzednika nie boli mnie błowa gdy gdzieś słychać ją w pobliżu. Tak, wiec impreza była udana i w przyszłym roku napewno wybierzemy sie znowu. Pozdrawiamy wszystkich uczestników piknikowania. Odpowiedz Link Zgłoś
mysza63 Re: PIKNIK KANIE 18.06.07, 17:33 Ja bywałam w na p[ikniku w ubiegłych latach i uważam, że to doskonała impreza bo każdy znajdzie tam cos dla siebie. O niebbo lepsza od wszystkich imprezek organizowanych pzez nasz urząd miasta. Odpowiedz Link Zgłoś
mysza63 Kabaret HRABI 18.06.07, 20:09 Gwoli przypomnienia! 19 czerwca (wtorek) o godz.19-tej w "Oberży" w Komorowie ul.Kolejowa 9 wystąpi Kabaret HRABI. Wieczór organizuje Stowarzyszenie K40. Wstęp wolny! Do Komorowa jest naprawdę mały kawałeczek, można sobie przy okazji spacerek zrobić. Odpowiedz Link Zgłoś