hemporse 18.07.07, 12:44 Gdzie w Pruszkowie albo okolicy zdejme profesjonalnie simlocka ze swoja telefonu komorkowego? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sylwia175 Re: Zdjecie simlocka - gdzie 18.07.07, 13:19 Wiem ze na stacji PKP jest jakas buda i facet chyba tym sie zajmuje.... Odpowiedz Link Zgłoś
derekpl Re: Zdjecie simlocka - gdzie 18.07.07, 17:17 A jaki to telefon ? Bo moze wcale nie trzeba placic :) Odpowiedz Link Zgłoś
brajan5 Re: Zdjecie simlocka - gdzie 18.07.07, 21:45 ja właśnie dzisiaj zdejmowałem z Siemensa C65 na rogu ulic Prusa i Niepodległości. W tym "drewnianym zakątku". Bez problemu, ekspresowo, polecam Odpowiedz Link Zgłoś
brajan5 Re: Zdjecie simlocka - gdzie 18.07.07, 22:23 przepraszam, nie z modelu C65 tylko z C75 Odpowiedz Link Zgłoś
kowalpiastow Re: Zdjecie simlocka - gdzie 23.07.07, 13:33 nie zdejmuj na bolesława prusa w pruszkowie w lombardzie, klient tak zdejmował mi sima że popsuł mi telefon (zablokował) i kazał sobie jeszcze zapłacić, uwaga oszust Odpowiedz Link Zgłoś
aga0107 Re: Zdjecie simlocka - gdzie 27.07.07, 21:28 Ja też polecam "zakątek" na Prusa. Szybko, sprawnie i obsługa bardzo miła. Odpowiedz Link Zgłoś
robo367 Re: Zdjecie simlocka - gdzie 22.09.07, 16:33 Do kowalpiastów zawsze jak zdejmuje sima z telefonu to sprawdzam czy wszystko jest ok jak to mozliwe ze oddłem ci uszkodzony telefon i kazałem sobie płacic Zwykły chwyt reklamowy konkurencji dlatego iz zdejmuje simlocki taniej niz inni Gdyby taka sytuacja miała miejsce napewno żądałbys zwrotu za telefon a nic takiego nie miało miejsca Odpowiedz Link Zgłoś
gabrysia66 Re: Zdjecie simlocka - gdzie 22.09.07, 23:15 Mam pytanie do robo367 ile kosztuje zdjęcie simloka z sony erickssona k700i?I jak długo sie czeka na zdjęcie?A może mogę to sama zrobić ? Odpowiedz Link Zgłoś
robo367 Re: Zdjecie simlocka - gdzie 23.09.07, 16:27 gabrysia66 nie zrobi tego pani sama zapraszam do lombardu cena usługi 20 zł robione od ręki.Zapraszam i pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
swistak133 Re: Zdjecie simlocka - gdzie 02.08.07, 12:58 Jeśli dajesz sobie w miarę radę z komputerem, to bez problemu sam zdejmiesz simlocka. Poszukaj w internecie programu który obsługuje Twoją komórkę. Po wpisaniu danych aparatu program wygeneruje kod, który po wprowadzeniu do telefonu (normalnie, za pomocą klawiszy) odblokuje simlocka. Nie wiem, czy jest to możliwe w przypadku wszystkich komórek. Polecam np. World Unlock Calculator - z Nokią radzi sobie bez problemu. Programik jest darmowy. Odpowiedz Link Zgłoś
gabrysia66 Re: Zdjecie simlocka - gdzie 23.09.07, 16:47 Mam pytanie do robo367 ile kosztuje zdjęcie simloka z sony erickssona k700i?I jak długo sie czeka na zdjęcie?A może mogę to sama zrobić ? Odpowiedz Link Zgłoś
robo367 Re: Zdjecie simlocka - gdzie 23.09.07, 17:06 Wramach promocji ze nie uwierzyła pani w te bzdury które tu o mnie napisano zapraszam w poniedziałek zrobie ten telefon gratisowo prosze powołac sie na to forum zapraszam Odpowiedz Link Zgłoś
gabrysia66 Re: Zdjecie simlocka - gdzie 23.09.07, 23:33 Bardzo dziękuje ,na pewno skorzystam ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
gabrysia66 Re: Zdjecie simlocka - gdzie 24.09.07, 22:16 robo367 napisał: > Wramach promocji ze nie uwierzyła pani w te bzdury które tu o mnie > napisano zapraszam w poniedziałek zrobie ten telefon gratisowo > prosze powołac sie na to forum zapraszam Faktycznie, polecam ten punkt - zdjęcie trwało błyskawicznie, a obsługa bardzo miła, jedyny mankament to to, że pomimo w/w zapewnienia musiałam zapłacić 25 zł chociaż powołałam się na nasze forum:( ale ja nie zbiednieje a w sumie warto było :) Odpowiedz Link Zgłoś
robo367 Re: Zdjecie simlocka - gdzie 25.09.07, 08:43 > > Faktycznie, polecam ten punkt - zdjęcie trwało błyskawicznie, a obsługa bardzo > miła, jedyny mankament to to, że pomimo w/w zapewnienia musiałam zapłacić 25 zł > chociaż powołałam się na nasze forum:( ale ja nie zbiednieje a w sumie warto by > ło :) Witam zaszła pomyłka pomyliła pani adresy nie było pani u mnie czyli w Lombardzie prusa 48 koło Rosmana szkoda ale i tak zapraszam nadal należy sie pani ten obiecany gratis Zapraszam Odpowiedz Link Zgłoś
kowalpiastow Re: Zdjecie simlocka - gdzie 08.10.07, 11:15 no to faktycznie uczciwość pierwsza klasa, powołaj się na forum będziesz miała gratis..., a jak co do czego PŁAĆ!!, dobre sobie to wszystko świadczy o uczciwości, a na forum to nie u mnie, to przypomina mi moją sytuację z telefonem, "przecież dałem zepsuty"..., szkoda słów Odpowiedz Link Zgłoś
e2rd77 Re: Zdjecie simlocka - gdzie 08.10.07, 11:34 Byłem w tym lombardzie koło Rossmana. Polecam - szybko i umiarkowana cena (20 PLN) Odpowiedz Link Zgłoś
aga0107 Re: Zdjecie simlocka - gdzie 10.10.07, 19:48 W zakątku też jest po 20 pln, dodam że jako jedyni w Pruszkowie robią sim-y z BB5 od reki w dorej kasie Odpowiedz Link Zgłoś
wfe416n Re: Zdjecie simlocka - gdzie 10.10.07, 20:52 aga0107 napisała: > W zakątku też jest po 20 pln, dodam że jako jedyni w Pruszkowie > robią sim-y z BB5 od reki w dorej kasie sam sobie zrobiłem z BB5 i za darmo. Odpowiedz Link Zgłoś
aga0107 Re: Zdjecie simlocka - gdzie 10.10.07, 21:42 Jakbyś był na tyle uprzejmy to mógłbyś zdjąć mi sim-a z E50, mam jeszcze jedną do zrobienia Odpowiedz Link Zgłoś
speed_27 Re: Zdjecie simlocka - gdzie 23.10.07, 23:44 Hej, A ile z ciekawośco za zdjęcie sima z E50?? Odpowiedz Link Zgłoś