IP: *.skierniewice.cvx.ppp.tpnet.pl 30.07.03, 00:13
Moze zarzucimy jakiś nowy wątek?
Z nudów można paść na tym naszym dogorywającym forum...
Ledwo zipie...
PZDR
bla..bla
(chwilowo bezadresowa na gazeta.pl,jest jeszcze bla..bla@interia.pl)
Obserwuj wątek
    • Gość: zgadnij Re: ? IP: 213.186.88.* 30.07.03, 19:00
      Gość portalu: bla..bla napisał(a):

> Moze zarzucimy jakiś nowy wątek?

przecież już wszystkie wątki zarzuciliśmy.
    • Gość: bla..bla Re: ? IP: *.skierniewice.cvx.ppp.tpnet.pl 30.07.03, 21:49
      No...hmmm...nie bardzo...
      ja mam na mysli żywy wątek dotyczący jakiegoś szerszego zagadnienia.
      ma ktos jakiś pomysł?
      Ja chętnie dorzucę swoje dwa grosze do wszytkiego,co nie będzie pluciem sobie
      nawzajem w twarz,bo ostatnio głównie z takimi wątkami mamy do czynienia,a to
      jest przykre i nienadające się do czytania,niestety.
      To jak?jakies propozycje?Wszystkich kreatywnych serdecznie pozdrawiam!
      bla..bla
    • Gość: bla..bla Re: ? IP: *.skierniewice.cvx.ppp.tpnet.pl 30.07.03, 23:58
      Myślałam,że może ktoś tu zajrzy w międzyczasie,ale jak widać nie mam na co
      liczyć...
      Wszystkim życzę dobrej nocy.
      bla..bla
      • Gość: k Re: ? IP: *.73.132.215.Dial1.Chicago1.Level3.net 01.08.03, 01:24
        trudno o nowy watek, kiedy wszyscy sie w nory pochowali.
        pozdrawiam
        • Gość: bla..bla Re: ? IP: *.skierniewice.cvx.ppp.tpnet.pl 01.08.03, 20:31
          Może coś jednak wymyslimy?
          ...nawet o wakacjach możemy pogadać,skoro juz nie ma innych tematów...
        • Gość: bla..bla Zgadnij? IP: *.skierniewice.cvx.ppp.tpnet.pl 01.08.03, 20:32
          Czy to nowa opcja serventa?
          • Gość: k Re: Zgadnij? IP: *.73.131.193.Dial1.Chicago1.Level3.net 02.08.03, 23:59
            Gość portalu: bla..bla napisał(a):

> Czy to nowa opcja serventa?

jasne, juz sam nie wie jak ma sie podpisywac.
            • Gość: Zgadnij Re: Zgadnij? IP: 213.186.88.* 04.08.03, 20:19
              Gość portalu: k napisał(a):

> Gość portalu: bla..bla napisał(a):
              >
              > > Czy to nowa opcja serventa?
              >
              > jasne, juz sam nie wie jak ma sie podpisywac.

a ciebie to boli?
              naucz sie czegoś wreszcie, skoro przeleciałaś tyle mil - życie jest krótkie.
              twój nic nie mówiacy nick ma takie samo znaczenie jak ten ciągle zmieniany.
              To ci w czymś przeszkadza?
              • Gość: k Re: Zgadnij? IP: *.73.132.42.Dial1.Chicago1.Level3.net 04.08.03, 22:33
                Gość portalu: Zgadnij napisał(a):

> Gość portalu: k napisał(a):
                >
                > > Gość portalu: bla..bla napisał(a):
                > >
                > > > Czy to nowa opcja serventa?
                > >
                > > jasne, juz sam nie wie jak ma sie podpisywac.
                >
                >
                > a ciebie to boli?
                > naucz sie czegoś wreszcie, skoro przeleciałaś tyle mil - życie jest krótkie.
                > twój nic nie mówiacy nick ma takie samo znaczenie jak ten ciągle zmieniany.
                > To ci w czymś przeszkadza?

zycie jest krotkie... skad taka madrosc w twoich ustach i jak to sie ma do
                nikow?
                • Gość: Takitamktoś Re: Zgadnij? IP: 212.244.160.* 07.08.03, 14:09
                  do nicków to się tak ma,że jak chłop chce byc serwentem to nim jest, jak chce
                  być "Kimkolwiek" też może to zrobić. To raczej dla czytajacego powinno to być
                  zastanawiające, dlaczego znany ( jeśli poznasz kto pod nowym nickiem się kryje)
                  "Ktokolwiek" podpisuje inaczej swoje posty. Najprościej mieć pretensje że
                  zmnienia nicki. Tudniej zastanowić się dlaczego. Może ten trud jest naprawdę
                  jedyną wartością.
                  TTK
                  • Gość: k Re: Zgadnij? IP: *.proxy.aol.com 08.08.03, 04:18
                    Gość portalu: Takitamktoś napisał(a):

> do nicków to się tak ma,że jak chłop chce byc serwentem to nim jest, jak chce
                    > być "Kimkolwiek" też może to zrobić. To raczej dla czytajacego powinno to być
                    > zastanawiające, dlaczego znany ( jeśli poznasz kto pod nowym nickiem się
                    kryje)
                    >
                    > "Ktokolwiek" podpisuje inaczej swoje posty. Najprościej mieć pretensje że
                    > zmnienia nicki. Tudniej zastanowić się dlaczego. Może ten trud jest naprawdę
                    > jedyną wartością.
                    > TTK

wybacz. ale pie...dolisz od rzeczy.
                    • Gość: ttk Re: Zgadnij? IP: 212.244.160.* 08.08.03, 16:53
                      >
                      >
                      > wybacz. ale pie...dolisz od rzeczy.

błagam o choć trochę wysiłku intelektualnego.
              • Gość: bla..bla Chyba się spóźniłam... IP: *.skierniewice.cvx.ppp.tpnet.pl 04.08.03, 23:55
                A Wy tu obaj byliscie...:-(
                Poopowiadajcie co nieco,co tam u Was słychać,tak się szybko ulotniliście.
                A sprawa nicków,cóż...mi się wydaje,że po to je sobie nadajemy,żeby być
                rozpoznawalnym przez bywalców jakiś list dyskusyjnych,czy forów.
                Też nie jestem święta,uzywam tu dwóch:-)
                Pozdrawiam!
                bla..bla
                • Gość: leszcz Re: Chyba się spóźniłam... IP: *.visp.energis.pl 11.08.03, 08:48
                  bla jak zawsze czarująca i tajemnicza
        • Gość: bla..bla Chciałam się pochwalić...+a propos Zeusa IP: *.skierniewice.cvx.ppp.tpnet.pl 01.08.03, 20:40
          ...wykopano mnie z forum e-sochaczew:-))))
          i coś nie moge się znowu zarejestrować:-)
          Aha!Przeczytajcie sobie wątek(czytać można bez logowania)skierowany do Zeusa.Co
          tu duzo mówić?-towarzystwo dostało przegrzania mózgownicy z tego upału.Czepiają
          sie chłopaka,bo...za często pisze!!!!!!!!
          Ludzie litości-i to jeszcze publicznie robić mu uwagi nt.czestotliwości
          pojawiania się jego postów w serwisie.CO ZA BON TON,panom z e-sochaczew,którzy
          ten zarzut spłodzili kłaniam się w pas-macie klasę,chłopaki!;-))
          • Gość: Covyan Re: Chciałam się pochwalić...+a propos Zeusa IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 01.08.03, 21:48
            szkod,że tego nie czytają
            C.
            • Gość: bla..bla Re: Chciałam się pochwalić...+a propos Zeusa IP: *.skierniewice.cvx.ppp.tpnet.pl 03.08.03, 22:07
              No cóż...u nich już tego nie napiszę:-)
              Ale Ty mozesz to zrobić Covyanie ,bo Ciebie chyba jeszcze nie usunęli,zgadza
              się?
              Pozdrawiam i zyczę powodzenia
              bla..bla
              • Gość: leszcz Re: Chciałam się pochwalić...+a propos Zeusa IP: *.visp.energis.pl 11.08.03, 08:50
                Zeus to biedaczysko

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka