Dodaj do ulubionych

Znow podrzucono psy

09.03.09, 11:49
Witam,
niestety znowu ktoś podrzucił psy na teren MLP na Żbikowie :/ Są dwa. Ich wiek
oceniam na jakiś rok.
tutaj zdjęcia:
picasaweb.google.pl/malgorzata.slusarczyk/Psiaki2?feat=email#
Może znajdzie się ktoś chętny? Widać, że były wychowywane w domu. Chcą być
głaskane i kochane. Aż piszczały jak je głaskałam :((
Obserwuj wątek
    • ramirez71 Re: Znow podrzucono psy 09.03.09, 19:11
      Witaj, przygotuj, proszę, ogłoszenie i podeslij mi na pocztę.. wydrukuję i powieszę gdzieś, może pomoże..
      Pozdrawiam
      • slusarczyk Re: Znow podrzucono psy 09.03.09, 20:03
        dzięki. Jutro podeślę! :)
        • swistak133 Re: Znow podrzucono psy 09.03.09, 21:58
          > dzięki. Jutro podeślę! :)

Dobry pomysł. Ja również poproszę plik ogłoszeniem. Los krzywdzonych przez ludzi zwierząt nie jest mi obojętny.
          • ilekobietamalat Re: Znow podrzucono psy 09.03.09, 22:25
            to wyslij i do mnie:) akurat jutro na spacer sie wybieram to moge na
            kilku tablicach u siebie w okolicy rozwiesic:)
            • slusarczyk Re: Znow podrzucono psy 10.03.09, 07:11
              postaram się dzisiaj zrobić im ładniejsze zdjęcia i wieczorem złożę
              plakacik i wyślę do zainteresowanych. Dziękuję za wsparcie
              • slusarczyk Re: Znow podrzucono psy 11.03.09, 11:15
                czy dostaliście ode mnie plakaty? bo nie wiem, czy dobrze sie wysłało. Wysyłałam
                przez gmaila.
                • zwierz.alpuhary Re: Znow podrzucono psy 11.03.09, 11:25
                  w razie, gdyby nie doszły, można je umieścić w jakimś serwisie typu chomikuj.pl, więcej osób będzie mogło je pobrać.
                  • swistak133 Re: Znow podrzucono psy 11.03.09, 11:25
                    Już się drukują. :)
                    • slusarczyk Re: Znow podrzucono psy 11.03.09, 11:57
                      o to i plakat do pobrania: www.plikus.pl/zobacz_plik-Pruszkow_-_Ogloszenie_o_pieskach-199870.html
                      • ilekobietamalat Re: Znow podrzucono psy 11.03.09, 13:13
                        a do mnie nie doszlo;) ale juz pobieram:) zaraz drukne:)
                        • slusarczyk Re: Znow podrzucono psy 11.03.09, 14:10
                          SUPER! Urząd Miasta jednak pomógł i psiaki 15 minut temu zostały zebrane przez
                          miłego Pana na szczepienia do lekarza. Potem chwilowo trafią do schroniska koło
                          Żyrardowa. Za 14 dni będą gotowe do wydania. Dopiero teraz gdy je łapaliśmy,
                          zauważyłam jak bardzo są zakleszczone :( były takie przerażone! ehh...oczywiście
                          AKCJA szukania dla nich domków trwa. Zawsze znajdzie się ktoś kto pomoże je
                          przywieźć. Najlepiej jakby się znalazła osoba, która przygarnie oba. Są to 2
                          psy, więc nie będzie takich problemów. :((( ależ mi smutno :(
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka