Dodaj do ulubionych

kto się boi komentarzy ;)

IP: *.devs.futuro.pl 20.03.03, 17:03
tak sobie zaglądam ostatnimi czasy na naszą sławną stronkę www.siemianowice.pl i zastanawia mnie dlaczego nie można skomentować publikowanych tam wydarzeń... każdy szanujący się serwis internetowy posiady taką możliwośc (no tak szanujący się), czy ktoś się boi krytyki, czy może nie jest na tyle kompetentny aby wprowadzić takie cudo ;)... czekam na jakieś informacje... ale znając forumowiczów z naszego miasta skończy się na wojnie Echo kontra reszta świata... szczerze mówiąc żygać mi się chce jak czytam wypowiedzi P@CO, szpiega, Arka G., ZOO, sabine i innych "mądrali"... może tak coś normalnego ludzie? O ile to was nie przerośnie...
Obserwuj wątek
    • Gość: AiG Re: kto się boi komentarzy ;) IP: *.mmj.pl / 192.168.2.* 20.03.03, 19:27
      Ja bym sie chetnie nie odzywał ale skoro jestem wzywany to musze sie
      wypowiadać.
      No właśnie co sie ludzie uparli na te ECHO. Ile mozna? Zupelnie jakby nie było,
      innych tematów.
      A.
      • Gość: Wojtek O Re: kto się boi komentarzy ;) IP: *.devs.futuro.pl 20.03.03, 19:49
        Panie Arek... ja się pyatm o stronę www.siemianowice nie o Echo... więc jeśli mozna prosze o luzik, oki ?
        • Gość: AiG Re: kto się boi komentarzy ;) IP: *.mmj.pl / 192.168.2.* 20.03.03, 19:52
          Gość portalu: Wojtek O napisał(a):

> Panie Arek... ja się pyatm o stronę www.siemianowice nie o Echo... więc jeśli
          m
          > ozna prosze o luzik, oki ?
          Ale o Echu cos bylo wiec musialem..........co do www.siemian... to opinie
          bardzo by pana K. zmartwily hehehe.
          Trwaja prace nad porzadna strona miasta Siemianowice. Tam bedzie na pewno
          jakies forum
          A.
    • Gość: P@CO Re: kto się boi komentarzy ;) IP: 80.48.249.* 20.03.03, 22:45
      Przepraszam bardzo... chcialbym sie dowiedzieć dlaczego jak czytasz moje
      komentzarze robi Ci sie niedobrze. Co do strony www.siemianowice.pl to mój
      drogi, zachęcam do lektury wszystkch wątków FORUM, znajdziesz tam mnóstwo
      opinii (również moich) na temat pracy tego serwisu i jego wiarygodności. A
      skoro tak bardzo nas wszytkich krytykujesz to dlaczego sam nie tworzyz jakiegoś
      ciekawego wątku w, kórym równiez MĄDRALE w postaci P@CO, SZPIEGA, ARKA G, ZOO i
      SABINE bedą mogli się wypowiedzieć...

Pozdrawiam P@CO
      • Gość: Wojtek O Re: kto się boi komentarzy ;) IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 21.03.03, 13:39
        P@co z całym szacunkiem ale nie spotkałem się z konstruktywną krytyką z waszej
        strony tylko z biadoleniem albo pretensjami... no cóż tacy z
        was 'forumowicze'... zastanawiam się czy w ogóle tutaj mieszkacie... w temacie
        zadałem pytanie kto się boi komentarzy a ty widzę na inny temat... jak nie
        masz nic do powiedzenia w kwestii mojego pytania to lepiej zamilknij w tym
        topicu, bo naprawdę nie za bardzo mi się widzi czytanie waszych postów z
        wiecznymi pretensjami do wszystkich i wszystkiego.
        • Gość: P@CO Re: kto się boi komentarzy ;) IP: 80.48.249.* 21.03.03, 15:29
          Jeśli się nie spotkałeś to z całym Szacunkiem oznacza to, że nie potrafisz
          czytać... Wyjaśnij mi bardzo prosze drogi kolego cóz to wobec ciebie jest ta
          konstruktywna krytyka i dlaczego sam wcześniej nie brałeś w niej czynnego
          udziału ?. Jeśli masz jakieś konkretne przykłady naszej bezpodstawnych
          komentarzy to bardzo cię prosze o ich przytoczenie.

Pozdrawiam P@CO
          • Gość: Wojtek O Re: kto się boi komentarzy ;) IP: *.devs.futuro.pl 22.03.03, 08:45
            Po pierwsze niedawno dowiedziałem się o tym forum, więc w nijaki sposób nie byłem w stanie prowadzić polemiki z wami, po drugie konstruktywna krytyka to taka w ktorej krytykując jednocześnie podajemy jak mybyśmy to zrobili, niestety na tym forum nie znalazłem zbyt wielu wątkóww których mozna było by się dopatrzeć konstruktywnej krytyki, zresztą zauważyłem że wy sobie tytaj prowadzicie jakąś dziwną prywatną wojnę. Tego typu klimaty mnei nie interesują więc chyba dam sobie spokój z tym forum, nikt po mnie płakać nie będzie w każdym bądź razie, a wy szanowni forumowicze nadal odstraszajcie ludzi swoimi agresywnymi postami. Pozdrawiam z nadzieją na poprawienie atmosfery...
            • Gość: P@CO Re: kto się boi komentarzy ;) IP: 80.48.249.* 23.03.03, 00:55
              Wojtek jeśli nie czytałeś wątków, nie wiedziałeś o czym rozmawiamy to po co ta
              krytyka; czy ona byla konstruktywna czy nie pozostawie weryfikacji czytających
              twoje posty. Jeśli natomiast chodzi o atmosfere, to ja również wole pokojową,
              dlatego też przesyłam Szczere pozdrowienia dla nowego FORUMOWICZA, nie
              zostawiaj nas tylko aktywnie włączaj się do dyskusji.

Pozdrawiam P@CO
              • Gość: szpieg Re: kto się boi komentarzy ;) IP: *.devs.futuro.pl 28.03.03, 08:26
                Jeżeli zbiera Ci się na wymioty - to proszę bardzo (czasami to pomaga).
                Jeżeli chcesz odejść - to odejdż (faktycznie nikt płakał nie będzie).
                A jeżeli nie podobają się Tobie posty - to ich nie czytaj...
                A jeżeli Ty jesteś takim madralą - to popisz się swoją błyskotliwością,
                inteligencja i erudycją, tutaj masz do tego pole.

I jeszcze, co do pokojowej atmosfery, to nawiązując do wyfdarzeń na świecie,
                czasami trzeba pójść na małą wojenkę...
                • Gość: P@CO Re: kto się boi komentarzy ;) IP: 80.48.249.* 28.03.03, 10:19
                  Witaj szpiegu
                  Już myślałem, że jestem osamotniony w konfrontacji z kolegami z MICHAŁKOWIC...
                  odnosiłem wrażenie, że bez wsparcia to swoista walka z wiatrakami a raczej ich
                  ECHEM :-) Co do postów WojtkaO..., od kilku dni nie widzę żadnego nowego wątku,
                  nasz przyjaciel ma jak widać słomiany zapał... cóz chyba szpiegu zostaliśmy
                  sami na placu boju...

Pozdrawiam P@CO
                  • Gość: szpieg Re: kto się boi komentarzy ;) IP: *.devs.futuro.pl 28.03.03, 11:54
                    No to zakładamy rękawice i do boju ;)
              • Gość: szpieg Re: kto się boi komentarzy ;) IP: *.devs.futuro.pl 28.03.03, 08:29
                A pytanie "Kto się boi komentarzy?" w stosunku do www.siemianowice.pl jest
                chyba retoryczne. Wystarczy przeczytać, kto podpisuje te "wspaniałe" teksty, a
                póżniej chwilę zastanowić się z kim, z włodarzy miasta, jest ta osoba związana.
    • Gość: ZOO Skretyniały demagogu O. IP: 80.48.249.* 28.03.03, 12:56
      Odjebaj się pan od ZOO.
      Słuchaj LAMO! Odruchy wymiotne zaliczasz pewnie zbyt często przeglądając się w
      lustrze.
      ...a tak gwoli ścisłości : LAMIE o nazwisku OBŻYGANY chyba zawsze chce się
      wymiotować, a poza tym jak masz ochotę napisać coś o ZOO to użyj przyimka PAN.
      KUMASZ!
      DLA CIEBIE ,FLECIE JESTEM P A N Z O O ,ty O.brzygany buraku.
Inne wątki na temat:

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka