Gość: Samira IP: 213.212.253.* 05.01.04, 21:46 Wojewodzki, Mucha,Zulawski i Kordek uwiezieni w Egipcie!!! Widzialem!!! Ciekawe czy bedzie okup!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: MOTYLEK Re: Wojewodzki Mucha Zulawski i Kordek uwiezieni! IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 05.01.04, 21:51 O co chodzi? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kejti Re: Wojewodzki Mucha Zulawski i Kordek uwiezieni! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.01.04, 21:53 no właśnie o co chodzi, to prawda ?! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a to ja Re: Wojewodzki Mucha Zulawski i Kordek uwiezieni! IP: *.iig.pl / *.iig.pl 06.01.04, 19:35 ...chodzi o plajtę biura turystycznego El Greco? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kejti Re: Wojewodzki Mucha Zulawski i Kordek uwiezieni! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.01.04, 19:50 no właśnie też tak pomyślałam,że może są wśród tych biedaków co koczują teraz na lotnisku w Egipcie przez El greco, powtarzając sobie ciągle A MIAŁO BYĆ TAK PIĘKNIE !! :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a to ja Re: Wojewodzki Mucha Zulawski i Kordek uwiezieni! IP: *.iig.pl / *.iig.pl 06.01.04, 19:57 Kuba jest z Anią - piękniej już być nie może;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pino Re: Wojewodzki Mucha Zulawski i Kordek uwiezieni! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.01.04, 20:17 samira wystukałaś(eś) info w którum nie wiadomo o co chodzi, co to za informacja, skąd ją masz, czy chodzi o el greco Odpowiedz Link Zgłoś
atomowy Re: Wojewodzki Mucha Zulawski i Kordek uwiezieni! 06.01.04, 22:22 Eeee... tam... biedaki... ;) Atomowy www.ctime.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mucha Re: Wojewodzki Mucha Zulawski i Kordek uwiezieni! IP: *.aster.pl / *.acn.pl 07.01.04, 19:57 witajcie w Polsce! jestesmy w domu; to byly niezapomniane wakacje! pozdrawiam wszystkich romantykow Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: packa PAC! IP: *.revers.nsm.pl 07.01.04, 20:44 Pac! Dostałaś packą na muchy, korkociąg w dół, gleba. Odpowiedz Link Zgłoś