Gość: ja IP: 195.205.131.* 13.01.04, 09:11 Bardzo mi się podoba ten kanał. Mam nadzieję, że się utrzyma !! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: elde23 Re: Kino Polska IP: *.aster.pl / *.aster.pl 13.01.04, 09:15 Też mam nadzieję że się utrzyma i poprawi.Tymczasem bez rewelacji. Odpowiedz Link Zgłoś
johnny_tomala Re: Kino Polska 13.01.04, 10:30 tyż mam nadzeję że się rozwinie, a na razie życzył bym sobie żeby telewizyjna sie obudziła i zaczeła drukować program tego programu. Odpowiedz Link Zgłoś
mike_mike Re: Kino Polska 13.01.04, 11:05 johnny_tomala napisał: > tyż mam nadzeję że się rozwinie, a na razie życzył bym sobie żeby telewizyjna > sie obudziła i zaczeła drukować program tego programu. "To i Owo" drukuje. Co z tego, skoro tam tylko powtórki i powtórki. Kiedy nie właczę TV to ciągle "Mąż swojej żony" czy może "Żona swojego męża"... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jasiu Re: Kino Polska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.01.04, 07:38 Teraz program można przeczytać juz tylko na wp. Szkoda tylko że nie jest niegdzie podawany początek emisji filmu i podaję początek "seansu". Także trzeba siedzieć przez 15 do 30 minut wcześniej żeby nie przegapić początku, a o nastawieniu magnetowidu nie ma nawet co marzyć. Aco do powtórek to sie nie dziwie bo aż tylu polskich filmów przecież nie ma. Z telewizyjnymi jest ich około 1500. Odpowiedz Link Zgłoś
johnny_tomala Re: Kino Polska 14.01.04, 08:23 no to będa musieli zacząć produkować własne programy o kinie aktorach itp. albo puszczać jakieś dokumenty itp. łatwo im nie będzie. a może to że niepodają programu wynika z tego że jak by podali to ludziska siedli by o danej godzienie na jeden film i tyle a tak to co chwila sprawdzają. (przecież nie wszystkie polskie filmny z lat minieonych to hiciory powiedział bym raczej że wręcz przeciwnie.) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koza Re: Kino Polska IP: *.pwst.krakow.pl 14.01.04, 08:22 ja pomimo tego, że mam program kanału "kino polska" nie jestem w stanie złapac początku filmu, poniewaz one nie zaczynaja się zgodnie z programem.. czasami w ogóle ich nie ma albo rozpoczynaja sie pól godziny po czasie... na samym poczatku przesladował mnie "mazepa", a teraz "perła w koronie"... taka karma. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rama Re: Kino Polska IP: *.wlop.ppp.polbox.pl 14.01.04, 08:22 a gdzie to jest? Odpowiedz Link Zgłoś
chris1970 Opłata za Kino Polska 14.01.04, 13:27 Cyfra Pli wprowadza opłatę za kanał Kino Polska w wysokości 2 złotych miesięcznie. Ci, którzy się zdecydują do końca lutego na opłacanie kanału zapłacą tylko złotówkę przez 12 miesięcy. Kanał będzie bez opłat dostępny abonentom pakietu platynowego. Odpowiedz Link Zgłoś