Dodaj do ulubionych

Kino Polska

IP: 195.205.131.* 13.01.04, 09:11
Bardzo mi się podoba ten kanał. Mam nadzieję, że się utrzyma !!
Obserwuj wątek
    • Gość: elde23 Re: Kino Polska IP: *.aster.pl / *.aster.pl 13.01.04, 09:15
      Też mam nadzieję że się utrzyma i poprawi.Tymczasem bez rewelacji.
      • johnny_tomala Re: Kino Polska 13.01.04, 10:30
        tyż mam nadzeję że się rozwinie, a na razie życzył bym sobie żeby telewizyjna
        sie obudziła i zaczeła drukować program tego programu.
        • mike_mike Re: Kino Polska 13.01.04, 11:05
          johnny_tomala napisał:

> tyż mam nadzeję że się rozwinie, a na razie życzył bym sobie żeby telewizyjna
          > sie obudziła i zaczeła drukować program tego programu.

"To i Owo" drukuje. Co z tego, skoro tam tylko powtórki i powtórki. Kiedy nie
          właczę TV to ciągle "Mąż swojej żony" czy może "Żona swojego męża"...
          • Gość: jasiu Re: Kino Polska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.01.04, 07:38
            Teraz program można przeczytać juz tylko na wp. Szkoda tylko że nie jest
            niegdzie podawany początek emisji filmu i podaję początek "seansu". Także
            trzeba siedzieć przez 15 do 30 minut wcześniej żeby nie przegapić początku, a o
            nastawieniu magnetowidu nie ma nawet co marzyć. Aco do powtórek to sie nie
            dziwie bo aż tylu polskich filmów przecież nie ma. Z telewizyjnymi jest ich
            około 1500.
            • johnny_tomala Re: Kino Polska 14.01.04, 08:23
              no to będa musieli zacząć produkować własne programy o kinie aktorach itp. albo
              puszczać jakieś dokumenty itp. łatwo im nie będzie. a może to że niepodają
              programu wynika z tego że jak by podali to ludziska siedli by o danej godzienie
              na jeden film i tyle a tak to co chwila sprawdzają. (przecież nie wszystkie
              polskie filmny z lat minieonych to hiciory powiedział bym raczej że wręcz
              przeciwnie.)
          • Gość: koza Re: Kino Polska IP: *.pwst.krakow.pl 14.01.04, 08:22
            ja pomimo tego, że mam program kanału "kino polska" nie jestem w stanie złapac
            początku filmu, poniewaz one nie zaczynaja się zgodnie z programem.. czasami w
            ogóle ich nie ma albo rozpoczynaja sie pól godziny po czasie... na samym
            poczatku przesladował mnie "mazepa", a teraz "perła w koronie"... taka karma.
    • Gość: rama Re: Kino Polska IP: *.wlop.ppp.polbox.pl 14.01.04, 08:22
      a gdzie to jest?
    • chris1970 Opłata za Kino Polska 14.01.04, 13:27
      Cyfra Pli wprowadza opłatę za kanał Kino Polska w wysokości 2 złotych
      miesięcznie. Ci, którzy się zdecydują do końca lutego na opłacanie kanału
      zapłacą tylko złotówkę przez 12 miesięcy. Kanał będzie bez opłat dostępny
      abonentom pakietu platynowego.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka