Dodaj do ulubionych

Wasze opinie

12.10.09, 22:18
Chcialabym rozpoczac dyskusje n.t. naszej Tv i TV satelitarnej i przeczytac
Wasze opinie:). CO wg Was jest ciekawsze?
Obserwuj wątek
    • radoslaw38 Re: Wasze opinie 13.10.09, 03:50
      no wiec mozna by sie tu rozpisywac i rozpisywac, ale mowiac krotko- w tvp chyba
      nie ma dla mnie nic do zaoferowania, wiec juz dawno skusilem sie na platforme,
      bo skoro za cos placic to przynajmnije w odpowiedniej jakosci. mam nke i mam tu
      wszystko czego mi potrzeba, a z kobieta nawet nie kloce sie o filmy bo zawsze
      jeden mozna nagrac, wiec jak dla mnie cyfrowka wygrywa na starcie
      • alek06 Re: Wasze opinie 13.10.09, 13:51
        No moim zdaniem cyfrówka tutaj na pewno wygrywa na tle innych
        telewizji. Zwłaszcza jesli mówimy tutaj o programach w HD ,albo o
        VOD jak to wszystko mozna znalezc w N.
        • drzejms-buond Re: Wasze opinie 13.10.09, 14:07
          dla mnie najciekawszy jest program GALILEO.
          Obojętne w jakim systemie puszczane...
          • onelupa Re: Wasze opinie 13.10.09, 18:54
            ja zdecydowanie takze wole telewizje satelitarna. na tvp ogladam tylko raz na
            jakis czas filmy w serii kocham kino lub niektore teatry telewizji. poza tym
            uwielbiam programy przyrodnicze, podroznicze i inne rozne dokumenty, a tego tvp
            oferuje bardzo malo i czesto sredniej jakosci. dlatego zazwyczaj ogladam animal
            planete, travel, ale najbardziej do gustu przypadlo mi planete, moze ze wzgledu
            na roznorodny program.
            • beauty.kasioola Re: Wasze opinie 13.10.09, 21:29
              Dzieki, piszcie dalej, bo mnie to zaciekawilo co ogladacie. A ktore kanaly na
              satelitach? Jakie programy:). Sama mysel nad tym, tylko boje sie ze pozre mi czas:(
              • onelupa Re: Wasze opinie 14.10.09, 10:54
                tak jak pisalam wyzej: polecam travel, animale planete, a w szczegolnosci
                planete, a dla odprezenia czasem spogladam na fashion tv;p
    • luci-fer Re: Wasze opinie 14.10.09, 22:39
      Nooo cyfrówka zdecydowanie wygrywa- nasze kablówki godne są pożałowania! Połowy
      programów nie mam;( a luuubię, zwłaszcza taką jesienną porą. Brrr....
      • ola5777 Re: Wasze opinie 19.02.10, 14:46
        jesli chodzi o telewizje , to ja tez wybieram ta cyfrowa a nie
        kablówke.
        Teraz telweizja cyfrowa- patrzac chociazby na N jest mega rozwinieta
        i promonuje abonentom najlepsze usługi.
    • n_nicky Re: Wasze opinie 15.10.09, 22:26
      Od dłuższego czasu oglądam mało telewizji i są to prawie wyłącznie 3 kanały -
      90% tego czasu to kuchnia.tv, 5% Discovery i 5% Animal Planet :) okazjonalnie
      spoglądam na TVN Style.

W tv satelitarnej cenię sobie programy muzyczne - np. Deluxe Music. Za granicą
      ktoś ma jeszcze trochę kapitału i chęci, żeby w stacji muzycznej puszczać muzykę.
      • onelupa Re: Wasze opinie 16.10.09, 00:48
        rozumiem ze deluxe music to jakis zagraniczny program muzyczny? jaka muzyke
        puszczaja i na jakiej platformie jest on dostepny?
        • n_nicky Re: Wasze opinie 16.10.09, 23:46
          Tak, niemiecki. Muzyka jest różna, z różnych lat i gatunków. Można tam usłyszeć
          zarówno Jimiego Hendrixa, jak i obejrzeć koncert Take That ;) Puszczają dużo
          klasyki, znane piosenki, ale z gatunku tych lepszych, plastikowego popu jeszcze
          nie słyszałam. Nie wiem na jakiej platformie, nie znam się na tym ;) Ja to mam
          na satelicie.

Jest jeszcze jeden świetny program, który puszcza bluesa, ale nie pamiętam jego
          nazwy...

• onelupa Re: Wasze opinie 17.10.09, 13:52
            bede musiala poszukac tego programu czy moge go dostac w mojej telewizji. ja w
            sumie z polskich programow jezycznych lubie tylko vh1, puszczaja calkiem fajna
            muzyke:)
            • onelupa Re: Wasze opinie 17.10.09, 13:52
              tzn tam mialo byc programow muzycznych;p
    • zwykly_kierowca Re: Wasze opinie 19.02.10, 20:43
      polecam ARTE HD bardzo ciekawe programy, reklamy niezauwazalne. No i ta jakośc...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka