beauty.kasioola 12.10.09, 22:18 Chcialabym rozpoczac dyskusje n.t. naszej Tv i TV satelitarnej i przeczytac Wasze opinie:). CO wg Was jest ciekawsze? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
radoslaw38 Re: Wasze opinie 13.10.09, 03:50 no wiec mozna by sie tu rozpisywac i rozpisywac, ale mowiac krotko- w tvp chyba nie ma dla mnie nic do zaoferowania, wiec juz dawno skusilem sie na platforme, bo skoro za cos placic to przynajmnije w odpowiedniej jakosci. mam nke i mam tu wszystko czego mi potrzeba, a z kobieta nawet nie kloce sie o filmy bo zawsze jeden mozna nagrac, wiec jak dla mnie cyfrowka wygrywa na starcie Odpowiedz Link Zgłoś
alek06 Re: Wasze opinie 13.10.09, 13:51 No moim zdaniem cyfrówka tutaj na pewno wygrywa na tle innych telewizji. Zwłaszcza jesli mówimy tutaj o programach w HD ,albo o VOD jak to wszystko mozna znalezc w N. Odpowiedz Link Zgłoś
drzejms-buond Re: Wasze opinie 13.10.09, 14:07 dla mnie najciekawszy jest program GALILEO. Obojętne w jakim systemie puszczane... Odpowiedz Link Zgłoś
onelupa Re: Wasze opinie 13.10.09, 18:54 ja zdecydowanie takze wole telewizje satelitarna. na tvp ogladam tylko raz na jakis czas filmy w serii kocham kino lub niektore teatry telewizji. poza tym uwielbiam programy przyrodnicze, podroznicze i inne rozne dokumenty, a tego tvp oferuje bardzo malo i czesto sredniej jakosci. dlatego zazwyczaj ogladam animal planete, travel, ale najbardziej do gustu przypadlo mi planete, moze ze wzgledu na roznorodny program. Odpowiedz Link Zgłoś
beauty.kasioola Re: Wasze opinie 13.10.09, 21:29 Dzieki, piszcie dalej, bo mnie to zaciekawilo co ogladacie. A ktore kanaly na satelitach? Jakie programy:). Sama mysel nad tym, tylko boje sie ze pozre mi czas:( Odpowiedz Link Zgłoś
onelupa Re: Wasze opinie 14.10.09, 10:54 tak jak pisalam wyzej: polecam travel, animale planete, a w szczegolnosci planete, a dla odprezenia czasem spogladam na fashion tv;p Odpowiedz Link Zgłoś
luci-fer Re: Wasze opinie 14.10.09, 22:39 Nooo cyfrówka zdecydowanie wygrywa- nasze kablówki godne są pożałowania! Połowy programów nie mam;( a luuubię, zwłaszcza taką jesienną porą. Brrr.... Odpowiedz Link Zgłoś
ola5777 Re: Wasze opinie 19.02.10, 14:46 jesli chodzi o telewizje , to ja tez wybieram ta cyfrowa a nie kablówke. Teraz telweizja cyfrowa- patrzac chociazby na N jest mega rozwinieta i promonuje abonentom najlepsze usługi. Odpowiedz Link Zgłoś
n_nicky Re: Wasze opinie 15.10.09, 22:26 Od dłuższego czasu oglądam mało telewizji i są to prawie wyłącznie 3 kanały - 90% tego czasu to kuchnia.tv, 5% Discovery i 5% Animal Planet :) okazjonalnie spoglądam na TVN Style. W tv satelitarnej cenię sobie programy muzyczne - np. Deluxe Music. Za granicą ktoś ma jeszcze trochę kapitału i chęci, żeby w stacji muzycznej puszczać muzykę. Odpowiedz Link Zgłoś
onelupa Re: Wasze opinie 16.10.09, 00:48 rozumiem ze deluxe music to jakis zagraniczny program muzyczny? jaka muzyke puszczaja i na jakiej platformie jest on dostepny? Odpowiedz Link Zgłoś
n_nicky Re: Wasze opinie 16.10.09, 23:46 Tak, niemiecki. Muzyka jest różna, z różnych lat i gatunków. Można tam usłyszeć zarówno Jimiego Hendrixa, jak i obejrzeć koncert Take That ;) Puszczają dużo klasyki, znane piosenki, ale z gatunku tych lepszych, plastikowego popu jeszcze nie słyszałam. Nie wiem na jakiej platformie, nie znam się na tym ;) Ja to mam na satelicie. Jest jeszcze jeden świetny program, który puszcza bluesa, ale nie pamiętam jego nazwy... Odpowiedz Link Zgłoś
onelupa Re: Wasze opinie 17.10.09, 13:52 bede musiala poszukac tego programu czy moge go dostac w mojej telewizji. ja w sumie z polskich programow jezycznych lubie tylko vh1, puszczaja calkiem fajna muzyke:) Odpowiedz Link Zgłoś
onelupa Re: Wasze opinie 17.10.09, 13:52 tzn tam mialo byc programow muzycznych;p Odpowiedz Link Zgłoś
zwykly_kierowca Re: Wasze opinie 19.02.10, 20:43 polecam ARTE HD bardzo ciekawe programy, reklamy niezauwazalne. No i ta jakośc... Odpowiedz Link Zgłoś