Dodaj do ulubionych

dowbor bedzie mial nowy program. :(

IP: 195.116.62.* 20.02.04, 14:17
przeczytane w dzisiejszym "fakcie"
program motoryzacyjny "zakret" nadawany bedzie co drugi poniedzialek o 21.30
w tvp2. start 8 marca. nie wiem jak wy, ale ja mam nadzieje, ze szybko
wypadnie z tego zakretu...

a najlepsze jest to. "... chce przedstawic profesje zwiazane z motoryzacja,
np. smieciarzy i ich wspaniale maszyny..." hahahahahahahahahahahahahahaha

pozdr.
Obserwuj wątek
    • piatekzpankracym Re: dowbor bedzie mial nowy program. :( 20.02.04, 14:25
      Nie jestem pewien, ale chyba widzialem jeden odcinek tego "swietnego"
      prezentero-dzienikarza w ubiegly weekend... Prezentowal chyba min. polskie
      samochody... A moze to bylo w 4x4? Ale Dowborzyne widzialem w
      niejakim "ZAKRECIE"!
      • tymoteusz5 Re: dowbor bedzie mial nowy program. :( 20.02.04, 14:32
        LITOSCI!!!!!!!!!! wystarcajace jest to ze pokazuje te swoja twarzyczke pomiedzy
        reklamami a programami. Juz hyba bardziej od niego rozgarniety jest Andrzejek
        Bies!!!!

--
        Janek tak polubil
        Pania od matematyki
        Ze po pewnym czasie
        Przestali sie z czymkolwiek liczyc

DbB
        • Gość: $ Re: dowbor bedzie mial nowy program. :( IP: 195.116.62.* 20.02.04, 14:40
          mlody dowbor: "mamo! mamo! ja chcem nowy program w telewizji! o autach! mamo!
          zalatf!"

dowborzyna glaszczac synka po glowce:"no zobaczyny macius, co sie da zrobic, z
          ninkom trzeba zagadac, troszke sie podlizac, moze cos wyjdzie, ale nie
          obiecuje. agatka mlynarska chce tez o autach dla znajomego, wiec nie wiem.

mlody dowbor: "mamo! mamo! no ale jeszcze nowy prezes tvp nie rzadzi wiedz
          mozna namowic ninke zeby zalawtila, dworak sie nie polapie, ze to po
          znajomosci."

dowborzyna:"idz sie pobawic maciusiu, zobacze co sie da zrobic"

mlody dowbor:" mamo! mamo! ja nawet umyje moje przetluszczone wloski, mamo!
          mamo! tylko zalatfff! prosze!!! o auuutach, o samochodach!"
    • asztet Nie płacę! 20.02.04, 14:38
      Bo nie zapłacę ani grosza abonamentu! Poważnie ostrzegam!
      • Gość: $ Re: Nie płacę! IP: 195.116.62.* 20.02.04, 17:27
        asztet napisał:

> Bo nie zapłacę ani grosza abonamentu! Poważnie ostrzegam!

nie placmy wszyscy!!!!!!!!!
        • Gość: Marti Re: płacę! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 20.02.04, 21:11
          Ja tam zapłacę abonament. Bardzo lubię Dowbora i cieszę się, że jest ten
          program.
          Dziwię się wam, że niby młodzi ludzie jesteście, a zachowujecie się jak te
          stare zgryźliwe babska, które nic tylko zrzędzą i zrzędzą. Wszystko na nie.
          Jeszcze się taki nie urodził, żeby nie zasłuzył na waszą krytykę. Każdy, kto
          tylko się pkaże w TV natychmiast jest napiętnowany na forum. Spórzcie w lustro
          czasem :-(
          • Gość: tikutiku Re: płacę! IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 21.02.04, 00:55
            Marti Ty już nie pij więcej, ani nie wąchaj, że o seksie nie wspomnę, patrz do
            czego Cię to doprowadziło? że Dowbora cenisz...ratunku, pomóżmy Martiemu
          • Gość: $ Re: płacę! IP: 195.116.62.* 21.02.04, 16:16
            Gość portalu: Marti napisał(a):

> Ja tam zapłacę abonament. Bardzo lubię Dowbora i cieszę się, że jest ten
            > program.
            > Dziwię się wam, że niby młodzi ludzie jesteście, a zachowujecie się jak te
            > stare zgryźliwe babska, które nic tylko zrzędzą i zrzędzą. Wszystko na nie.
            > Jeszcze się taki nie urodził, żeby nie zasłuzył na waszą krytykę. Każdy, kto
            > tylko się pkaże w TV natychmiast jest napiętnowany na forum. Spórzcie w
            lustro
            > czasem :-(

dowbor sie na forum udziela :)) albo dowborzyna...
            pozdr.
    • Gość: Marti Re: dowbor bedzie mial nowy program. :( IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 21.02.04, 16:26
      A dlaczego mam nie lubić Dowbora? Nic mi złego nie zrobił. Wam chyba też nie.
      Fajny chłopak jest. Wesoły, sympatyczny. Super samochody pokazuje w tym
      programie i, niestety, tylko w takim programie można je sobie pooglądać - cena!
      Ale super autka.
      Dzięki za chęć udzielenia mi pomocy :) Na razie daje radę.
      • filozosia Re: dowbor bedzie mial nowy program. :( 22.02.04, 14:21
        A dlaczego miałby być niesympatyczny? Za to mu płacą. Jest natomiast niedomyty,
        zawsze tłuste włoski, barani wzrok- jak stalowy sylwek.
        Ogólnie jestem przeciwna aby nasze rodzime "gwiazdki" utykały swoje pociechy w
        TV. Gdzieś niedawno czytałam, że "Rozmowy w toku" miała prowadzić kolejna pseudo
        "gwiazda" Paulina Młynarska a nie Ewa Drzyzga. Dzięki za to, że mogę oglądać
        właśnie Ewę Drzyzgę, bo jedna Młynarska w TV wystarczy. Przez to, że są takie
        "Młynarskie" "Dowbory" etc zamyka się drogę osobom z polotem.Utalentowanym
        ludziom.
        • pepko Re: dowbor bedzie mial nowy program. :( 22.02.04, 21:23
          Czy ma tłuste włosy i barani wzrok nie wiem, nie zwróciłem uwagi. Ale tłuste
          włosy to raczej niemożliwe. Pamiętam natomiast kabriolety z tym programie i
          zgadzam się, że super autka. Miło było popatrzeć /i pomarzyć ;)/

>Przez to, że są takie
          > "Młynarskie" "Dowbory" etc zamyka się drogę osobom z polotem.Utalentowanym
          > ludziom.

Nie jest to takie pewne. Są w tv również i osoby niespokrewnione ze sławnymi
          ludźmi i niekoniecznie wykazują się takim znowu polotem i talentem. Ja nie wiem
          jak dobierają ludzi na wizję, to jest bardzo ciekawe, co za kryteria trzeba
          spełnić, że właśnie te osoby a nie inne są przyjęte, bo nie mają w sobie nic
          takiego, co by je wyróżniało z tysięcy innych podobnych im ludzi.
          • hankam Re: dowbor bedzie mial nowy program. :( 01.03.04, 13:47
            No coz, sa profesje ktore przechodza z "ojca na syna" - lekarze, adwokaci...
            dlaczego nie artysci z TV?...
    • atlantis75 Re: dowbor bedzie mial nowy program. :( 01.03.04, 14:48
      Gość portalu: $ napisał(a):

> przeczytane w dzisiejszym "fakcie"
      > program motoryzacyjny "zakret" nadawany bedzie co drugi poniedzialek o 21.30
      > w tvp2. start 8 marca. nie wiem jak wy, ale ja mam nadzieje, ze szybko
      > wypadnie z tego zakretu...

Ooo, to rzeczywiście tragedia... A tak na serio: skoro nie przepadasz za Dowborem,
      to odpuść sobie oglądanie jego programu. Takie proste, a taki trudne...
      Czego to nienawiść nie robi z ludźmi. A przecież wystarczy zmienić kanał...
    • agaagnes Re: dowbor bedzie mial nowy program. :( 02.03.04, 21:13
      Dowbor tak jak mamusia z tv wywalic sie nie da. Nie znoszę go, w porannym
      programie tej biednej "Marcysi" nie dawał dojśc do słowa. Ciągl tłuste włosy
      niechlujny wygląd. Gdyby sie nie urodził jako Dowbor to szans by nie mial na to
      by być prezenterem. Piepszony nepotyzm.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka