Dodaj do ulubionych

Najsłabsze ogniwo - polska wersja

01.03.04, 17:45
Rozczarowuje...
Ten program ma prowadzić JĘDZA, a nie ciepłe kluski z drżącym głosikiem.
Zostaję przy "The weakest link" na BBC Prime. Anne Robinson rulezz!
Obserwuj wątek
    • Gość: Jeff Re: Najsłabsze ogniwo - polska wersja IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 01.03.04, 18:02
      Zgadzam sie, Szczuka w tej roli jest po prostu do dupy... I w ogole nie nadaje
      temu programowi dynamizmu... oj, w porownaniu z TWL z NBC to ta babka wypada
      cieniuutkooo... I w ogole co to za taniocha... w NBC to maja troche inne
      pulpity ze na wyswietlaczu pojawia sie osoba ktora sie 'nominuje' a u nas na
      jakis tanich niebieskich kartonikach... :|| Tylko muza w tym programie jest
      fajna ;)
      • Gość: dolores Re: Najsłabsze ogniwo - polska wersja IP: *.lublin.pl / *.lublin.pl 01.03.04, 18:07
        Zalamalam sie, jak zobaczylam jak nieudolnie ta kobitka probuje nasladowac
        zolze Anne z BBC. Jedyne podobienstwo, to okulary;-))
      • lunatica Re: Najsłabsze ogniwo - polska wersja 01.03.04, 21:18
        na bbc też piszą na tabliczkach.
      • Gość: baal82 BEZNADZIEJA IP: 195.136.36.* 05.03.04, 11:10
        jak mozna poszczac w telewizji taki beznadziejny program!! niech TVN zmieni
        sobie zarzad moze wymysla cos lepszego, przy tym programie mozna usnac, a tak w
        ogole to skad wzieli ta babke?? z darow dla powodzian??
        • Gość: Eurofabrika.com Ona jest SUPER !!! I mi sie podoba IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 11.03.04, 06:41
          Ona jest SUPER !!! I mi sie podoba.
          MAreczek
    • Gość: Andy Re: Najsłabsze ogniwo - polska wersja IP: *.chello.pl 01.03.04, 18:17
      macie absolutną racje! oto moja opinia:

boże! ta prowadząca Szczuka jest, no brak mi slow, BEZNADZIEJNA! tak samo jak
      glupota i uzasadnienia uczestnikow. Ci co ogladali oryginalna wersje the
      Weakest Link na BBC wiedza co mam na mysli.

po pierwsze Szczuka czyta te pytania tak wolno i tak niewyraźnie ze nie da sie
      odpowiedziec na tyle pytan na ile mozna by bylo gdyby czytala to normalnie a
      nie w żółwim tempie! po drugie jest bardzo sztuczna w tym wszystkim co mowi i
      jak to robi. co do uczestnikow to ich taktyka jest tez bezsensowna. jak mozna
      eliminowac najmocniejsze ogniwo podczas tej glownej gry?! przeciez wtedy
      trudniej im bedzie odpowiedziec na jak najwiesza liczbe pytań! najlepszego
      zawodnika eliminuje sie w ostateniej rundzie czyli kiedy jest 3 zawodnikow,
      dlatego zeby w finale miec gorszego przeciwnika!

no po prostu rece opadaja! a mialo byc tak pięknie! taki swietny teleturniej a
      tak zepsuty przez tvn...

a tak wogole to chyba cos nie tak z pytaniami bylo: 20km/h to dozwolona
      predkosc pojazdu w terenie zabudowanym ??? i cos z Oleksym tez nie tak :/
      KLAPA !!!
      • wasa Re: Najsłabsze ogniwo - polska wersja 01.03.04, 18:21
        Andy napisał(a):
        a tak wogole to chyba cos nie tak z pytaniami bylo: 20km/h to dozwolona
        > predkosc pojazdu w terenie zabudowanym ???

To akurat ok. było: na terenie zamieszkania, czyli np. na osiedlu, a nie w
        terenie zabudowanym
        z Oleksym też ok.
      • Gość: janek Re: Najsłabsze ogniwo - polska wersja IP: *.ibdim.edu.pl / *.ibdim.edu.pl 03.03.04, 10:45
        Teleturniej średni. Szczuka doskonała.
        • Gość: sisir Re: Najsłabsze ogniwo - polska wersja IP: *.aster.pl / *.aster.pl 05.03.04, 23:07
          Ona ma wadę wymowy! Jak można do teleturnieju ztrudnić kogoś takiego????
          • mefista24 Re: Najsłabsze ogniwo - polska wersja 12.03.04, 13:01
            Ma wadę wymowy, nie dość tego że sepleni, to nie wymawia R. Mówi w ślimaczym
            tempie, to bardzo irytujące. Jednym słowem, pani Szczuka wygląda na
            flegmatyczkę, która wolno przetwarza dane:)))Program nudny jak flaki z olejem,
            a osoba prowadzacej na pewno go nie uatrakcyjni!!!
        • hana27 Re: Najsłabsze ogniwo - polska wersja 09.03.04, 12:13
          Gość portalu: janek napisał(a):

> Teleturniej średni. Szczuka doskonała.
          Czy jesteś głuchy, bo to usprawiedliwiałoby Twoją opinię . Przecież ten
          babiszon SEPLENI I NIE WYMAWIA RRRRRRR.
          Przecież nie trzeba być dziennikarzem telewizyjnym NIEPRAWDAZ???????????/
      • Gość: :p Re: Najsłabsze ogniwo - polska wersja IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.03.04, 22:57
        lepiej poczytaj kodeks drogowy a nie sie wymadrzasz. chodzilo o strefe
        zamieszkania a nie o teren zabudowany a to jet roznica. ale powiem szczerze ze
        sie z toba zgadzam ta babka jest beznadziejna. pewnie zona jakiegos waznego
        meza albo coreczka waznego tatusia. pzdr :)
        • Gość: stefanka Re: Najsłabsze ogniwo - polska wersja IP: *.dynasy.waw.pl / *.dynasy.waw.pl 20.03.04, 17:32
          to nie zona ani coreczka, tylko czolowa polska feministka :)))
          co nie zmienia faktu, ze nie da sie tego ogladac. szczuka jest flegmatyczna i
          usypiajaca, a dzieki wadzie wymowy nie do sluchania...
      • gocrow Re: Najsłabsze ogniwo - polska wersja 09.03.04, 13:19
        stary nie chodziło o teren zabudowany tylko ZAMIESZKANY słuchaj uwazniej ,a
        swoją droga wcale nie jest tak żle jak mówicie
        a i prowadząca jest oryginalna no i mi sie podoba jako kobieta
    • Gość: aallicja Re: Najsłabsze ogniwo - polska wersja IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.03.04, 18:18
      Odkąd Szczuka wypowiedziała to straszliwe, wulgarne słowo zaczynające się
      na "p", a kończące na "a", postrzegana jest jako cholernie-ostra-i-wulgarna.
      Hehe
    • Gość: Strongest_Link Re: Najsłabsze ogniwo - polska wersja IP: *.chello.pl 01.03.04, 18:20
      ja tez bede ogladal tylko na BBC, bo to co Szczuka wyrabia to kompletna porażka!
      • Gość: el Re: Najsłabsze ogniwo - polska wersja IP: *.kolista.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 05.03.04, 13:40
        Mój angielski nie jest najlepszy ale i tak wolę oglądać Anne Robinson. :-)
    • Gość: 3x Sluchalam, nie ogladalam IP: 62.233.183.* 01.03.04, 18:35
      Wlaczylam telewizor i zaczelam robic sobie jedzonko.
      Sluchalam jakies 20 minut.
      To z konkursem BBC nie ma nic wspolnego.
      Ludzie, ta baba sepleni tak, ze polowy pytan nie mozna bylo zrozumiec.
      Co to jest?
      • Gość: kejti Re: Sluchalam, nie ogladalam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.03.04, 18:48
        ale się rozczarowałam !!
        nawet nie dotrwałam do końca, kobitka prowadziła tak flegmatycznie ten program
        i do tego nie mogłam zrozumieć pytań, radziłabym jej wizytę u logopedy :))
        • Gość: Jeff Re: Sluchalam, nie ogladalam IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 01.03.04, 20:05
          Cos mi sie zdaje ze na 99% na jesien bedzie nowa prowadzaca Najtansze Ogniwo i
          moze wtedy programowi wyjdzie to na lepsze :)
        • Gość: bea Re: Sluchalam, nie ogladalam IP: *.net.pl 08.03.04, 19:36
          święta racja, prowadząca ma straszną dykcję. Jak ci zawodnicy mogą zdobyć te
          3tyś skoro nie rozumieją pytań i te ślimacze tempo czytania, powinna się
          doszkolić u Ibisza!
      • Gość: 3x Re: Sluchalam, nie ogladalam IP: 62.233.183.* 01.03.04, 21:21
        W Dobrych ksiazkach sie jej oststnio nie przyjrzalam, ale czy ona przypadkiem
        nie ma aparatu na zebach. Mowila dzis tak, jakby miala.
        • lunatica Re: Sluchalam, nie ogladalam 01.03.04, 21:34
          ma, ma, dlatego tak sepleni, choć i bez niego miała lekką wadę wymowy :-)
      • Gość: jaxa sepleni? IP: 217.11.133.* 02.03.04, 13:21
        Ludziska! Skończyły się te czasy, gdzie jąkała, szepleniak czy bodaj niemowa
        NIE MÓGŁ robić kariery w mediach! Dziś z tym koniec! Dlaczego odbierać
        możliwość występowania w TV komuś, kto sepleni i mamrocze niezrozumiale? A
        gdzie poprawność polityczna i demokratyzacja życia publicznego?! Czyżby tylko
        dlatego, że Szczuka ma wadę wymowy, miałoby ją dyskwalifikować jako
        prezenterkę? Żądamy więcej takich i to w każdym programie! Może nawet jakiś
        konkurs rozpisać na spikera, co dykcję ma poniżej granic komunikatywności...
        Uhehehehe!!!
      • Gość: Trojka Re: Sluchalam, nie ogladalam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.03.04, 00:33
        Totalna kicha, totalna zalamka.
      • Gość: pharmacon Mam kandydata !!! IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 07.03.04, 16:09
        Ja na prowadzaca proponowalbym na prowadzaca nasza pania dr od toksykologi bo:
        - dykcje ma swietna
        - jest zmina i tak opanowana ze Hannibal Lecter to przy niej rozwrzeszczany
        bachor
        - wzbudza strach juz jak mowi "dzien dobry" - o ile w ogle mowi te slowa

POLECAM !!!
      • Gość: ola Re: Sluchalam, nie ogladalam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.03.04, 09:38
        Oglądać to może i byłoby co...
        Ale słuchać?
        Żenujący program.
    • mashyna Re: Najsłabsze ogniwo - polska wersja 01.03.04, 18:48
      Nie widziałam wersji angielskiej ale sadząc po uwagach na forum to co
      zobaczyliśmy dzisiaj nijak sie ma do programu na BBC. Ja oczekiwałam czegoś
      ostrego, mocnego, konkretnego i z jajem. Szczuka potrafi dowalić (patrz program
      o książkach) ale tu sie chyba nie odnalazła. Może nie ta działka? Może ona jest
      dobra ale w kameralnych rozmowach nie grach?

I dodatkowa rzecz, na którą już tu zwrócono uwagę - nie można prowadzić takiego
      teleturnieju kiedy sie ma wadę wymowy.

• Gość: mahoney Re: Najsłabsze ogniwo - polska wersja IP: 217.153.143.* 01.03.04, 19:30
      kurna tez bym chcial miec bbc world , slabe to , szczuka spleni i tyle , moze
      nastepne odciniki beda lepsze bo narzaie takie to ciekawe bo nowe ale moze
      znbiknac
      • lunatica Re: Najsłabsze ogniwo - polska wersja 01.03.04, 21:13
        bbc prime :-)
        • maly_ksiaze Re: Najsłabsze ogniwo - polska wersja 06.03.04, 17:47
          a nawet bbc2:)))a czasem amerykanska wersja z prowadzaca A.R. na bbc1.Pozdro
    • ariwederczi Re: Najsłabsze ogniwo - polska wersja 01.03.04, 19:51
      Najsłabszym ogniwem tego programu jest... prowadząca, to fakt. Ma wadę wymowy,
      mówi niewyraźnie, sepleni. Zrozumieniu pytań nie służy nawet to, że mówi wolno
      (a wręcz flegmatycznie). Jej teksty nie są niczym rewelacyjnym. Da się odczuć,
      że to zwykła kalka...
      Muzyka ciut za głośna, a głos ciut za cichy.

Jedyne, co mi się spodobało, to niewielkie wizualne podobieństwo prowadzącej do
      Niny Myers!
      • Gość: Andy Re: Najsłabsze ogniwo - polska wersja IP: *.chello.pl 01.03.04, 19:58
        hehe :) z Niną Myers to fajne skojarzenie, ale tylko wlosy maja podobne. Nina
        jest o wiele ładniejsza :) pozdrawiam fanow 24 Godzin i The Weakest Link na BBC
    • lunatica Re: Najsłabsze ogniwo - polska wersja 01.03.04, 21:16
      żenada, przez duże Ż, wielka porażka kazi, sztuczna sztuczna, nie na miejscu!
      po co ona się tam pakowała?
      • Gość: newst Re: Najsłabsze ogniwo - polska wersja IP: 212.76.37.* 01.03.04, 22:50
        a mnie sie podoba. chyba nikogo bardziej pasujacego w polsce trudno byloby
        znalezc. c'mon people - dajcie jej czas. musi sie wyrobic i wczuc w role.
        zgadzam sie ze powinna byc bardziej chlodna i surowa jesli chodzi o ton glosu
        osobiscie uwazam tez ze lepiej zeby mowila "zegnam" zamiast zbyt uprzejmego
        polskiego "do widzenia"
        trudno tez winic tvn ze uczestnicy graja tak jak graja
        • Gość: newst Re: Najsłabsze ogniwo - polska wersja IP: 212.76.37.* 01.03.04, 22:53
          a i jeszce jedno - szczuka nosi teraz aparat wiec jak sie jej zeby wyprostuja
          to moze bedzie mniej seplenic ;) ale z tym zgryzem i wymowa to moim zdaniem to
          takie brytyjskie ;)
          z tego co pamietam to robinson tez ma lekka wade wymowy
        • wasa Re: Najsłabsze ogniwo - polska wersja 01.03.04, 23:56
          Oj, wątpię, czy się Kazia "wyrobi". Jędzowatość trzeba mieć w genach i w stylu
          zachowania, którego nie da się wytrenować.
          A należy winić TVN za strategię uczestników, choć tu wina leży najbardziej po
          stronie Szczuki, która podpuszczała uczestników do eliminowania najlepszych.
          Kompletnie bez sensu, jak się okazało.
        • Gość: inka Re: Najsłabsze ogniwo - polska wersja IP: *.devs.futuro.pl / *.devs.futuro.pl 05.03.04, 11:57
          Nic dziwnego ,że są tacy zawodnicy! Silnych nie biorą! Wiem z autopsji. Może
          mają "cienkiego "sponsora i limit wygranej kasy?
        • Gość: maja Re: Najsłabsze ogniwo - polska wersja IP: *.devs.futuro.pl / *.devs.futuro.pl 05.03.04, 12:03
          Winny jest producent! Zawodnicy wzięci dlatego , że są kiepscy , ale nowi -to
          wielka oszędność! Kurde ale nuda.... Wolę oglądać rywalizację , a nie
          szkołę "przetrwania"!
          • Gość: piotrek Re: Najsłabsze ogniwo - polska wersja IP: *.devs.futuro.pl / *.devs.futuro.pl 05.03.04, 12:09
            Masz rację ! Każdy lubi oglądać tych , których już zna! Nie chcę poznawać
            tylko się bawić. Prowadząca wygląda tak , jakby była na dopingu wstecznym!
            • Gość: albin Re: Najsłabsze ogniwo - polska wersja IP: *.devs.futuro.pl / *.devs.futuro.pl 05.03.04, 12:19
              Z tą kasą to masz chyba rację! Wiesz ONI i tak wiedzą "LEPIEJ" , kogo my
              mamy oglądać!!!
    • atemlos1 prowadząca jest beznadziejna!!! 02.03.04, 00:28
      Na początku jak były zapowiedzi to nie wierzyłam że to może być prowadząca...
      ale rozczarowanie!!! Szok, zamiast dac kogoś młodego, wyluzowanego i wygadanego
      to oni dali jakąś babę z targowiska, pewnie uczciwe nie dostała tego angażu.
      Jakie ona ma beznadziejne teksty! Wciąż mam nadzieje że to głupi żart TVN-u...
      oczywiście z całym szacunkiem do prowadzącej...:>
      • Gość: ANITA Re: prowadząca jest beznadziejna!!! IP: *.ae.poznan.pl 06.03.04, 10:35
        kAZIA JEST BEZNADZIEJNA, CIEKAWE JAKBY ONA ODPOWIADALA BĘDĄC ZAWODNIKIEM.
        NIE DOSYĆ ŻE PROGRAM JEST KIEPSKI TO DALI TAKĄ KICZOWATĄ PROWADZĄCA
        TVN - NIE SPOSÓB WAS SIĘ BAĆ!!!
    • Gość: Jola Re: Najsłabsze ogniwo - polska wersja IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.03.04, 07:14
      Z ulgą stwierdziłam, że zasady teleturnieju zupełnie mi nie leżą.
      Przekombinowane. Lubię teleturnieje wiedzowe, a tu owszem trochę wiedzy
      ogólnej, ale to wyrzucanie, a już opowiadanie o swoich odczuciach po odpadce
      trąci Big Brotherem, którego zasad organicznie nie znoszę. W związką cieszę
      się, że 45 minut mam na inną działalność.
      Prowadzącą została odmóżdżona, ale nie pierwsza i nie ostatnia (vide Urbański).
    • lamancza Re: Najsłabsze ogniwo - polska wersja 02.03.04, 11:21
      No i załatwiliście Kazi bezrobocie. A tak sie pewnie ciszyła na nową pracę.
      Poza tym prostaki jedne, nie wiecie że aparaty na zęby są takie trendy?

PS
      Czy słowo "trendy" jest jeszcze trendy?

;-)
      • Gość: just-me Re: Najsłabsze ogniwo - polska wersja IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.03.04, 15:59
        przykro mi, ale słowo trendy już nie jest trendy
        a co do programu, to mam ciekawsze zajęcia niż oglądanie baby bez ikry, która
        sepleni i chyba nawet nie wie co ma robić w tym programie
    • Gość: Cubol Re: Najsłabsze ogniwo - polska wersja IP: *.zec.lodz.pl 02.03.04, 12:44
      No dajcie jej chwilkę... ;) może się rozkręci... Ale przyznaję, ze pierwszy
      program wypadł fatalnie...delikatnie mówiąc... no dobra...był właściwie do
      d...y. Ale powiem Wam z autopsji... ;) (no już przyznam się, brałem w tym
      udział, tylko nie krzyczcie ;) ) wydaje mi się, że z programu na program
      będzie lepiej, tylko czy widzom starczy cierpliwości.

P.S. A tak poza tym... to pomijając styl prowadzenia programu... pani Szczuka
      była sympatyczna. Co nie zmienia niestety faktu, że narazie
      wypada...ehm...ehm... poczekamy...w końcu do 3 razu Szczuka nie ?! :) :)
    • Gość: Niezorientowana Re: Najsłabsze ogniwo - polska wersja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.03.04, 13:56
      A czy ktoś może mi powiedzieć skąd ta Szczuka się wzieła w tym teleturnieju?
      tzn. co ona wogóle robi??? ja jej jakoś nie kojarzę a teleturnieju nie
      widziałam, bo zniechęciły mnie już zajawki.
      • Gość: papa Re: Najsłabsze ogniwo - polska wersja IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.03.04, 16:57
        Kobito, wpisz sobie na google'ach - wywali Ci parę książek, etc, poczytaj
        sobie :)
        • es_el kazimieta szczuka - idioktualistka 02.03.04, 18:19
          nie jest najmniejsza ujma nieznajomosc pani sz.!
          kobieta powolujaca sie co zdanie na marie janion a co drugie na kinge dunin, z
          obsesja na punkcie feminizmu - jej ciety pono jezyk to mit, nietrudno byc
          cietym jak sie siedzi obok cieplej kluchy jak dunin-wasowicz
          jej opinie nt. ksiazek to konglomerat banalow feministycznych, cytaty z wyzej
          wymienionych i troche innych piramidalnych bzdur paranaukowych
          typ przekupy przycietej do formatu bibliteki w telewizorze, ktora doszuka sie
          pierwiastka meskiego szowinizmu tak w dywizjionie 303 jak i dzieciach z
          bullerbyn
          wszystkim fanom postmodernistycznej kazi (jak i innym ku rozrywce i
          przestrodze) polecam ponizszy artykul - naprawde warto!
          www.mateusz.pl/wdrodze/nr318/318-03-wlodek.htm
          pozdrawiam,
          s_l
          • Gość: muka! Re: kazimieta szczuka - idioktualistka IP: *.chello.pl 04.03.04, 20:15
            Piękny artykuł, ale może od razu "Nasz Dziennik" lub "Gościa Niedzielnego" nam
            polecisz?

Też nie lubię Szczuki, ale jak widzę, kto stoi po drugiej tronie to natychmiast
            mam ochotę zacząć wymachiwać sztandarem feminizmu. Mimo żem facet.
            • Gość: Łukasz Re: kazimieta szczuka - idioktualistka IP: 62.233.233.* 07.03.04, 15:37
              O czym ty piszesz człowieku? Co ma ciemnogrodzki populizm i pseudonarodowe
              zakłamanie do kawałka niezłej publicystyki? To, że facet nie nazywa się np.
              Kublik, lub że nie publikuje w GW nie pozbawia go jeszcze w moich oczach
              rzetelności. Artykuł jest naprawdę niezły - interesuję się sprawami w USA na
              bieżąco, ale o aferze Sokala nie słyszałem. Z ciekawości ściągnąłem sobie jego
              artykuł w oryginale - jest naprawdę doskonały, choć przyznaję, że jako laik bez
              podpowiedzi na pewno musiałbym go przeczytać w całości lub przynajmniej w
              większości, żeby upewnić się co do wszechobecnych w nim nonsensów. Wszystkim
              spragnionym mocnych wrażeń humorystycznych podszytych dozą zadumy nad małymi
              absurdami naszego świata polecam link kolegi powyżej.
              Choć przyznaję, że sam link ma się do tematu forum jak pięść do nosa....
              hahaha... Może poza Szczuką... ;)

pozdrawiam
              Łukasz
              olczyki(na)hot(dot)pl
    • Gość: Luke Re: Najsłabsze ogniwo - polska wersja IP: *.chello.pl 02.03.04, 17:23
      nie! i jeszcze raz NIE !!! o 16:30 tradycyjnie wlaczylem sobie BBC no i pozniej
      przelaczylem na tvn... NIGDY WIECEJ THE WEAKEST LINK NA TVN !!! klapa
      kompletna! Anne Robinson jest bezkonkurencyjna. jest ostra ale w tym wszystkim
      jest sympatycznie, wprowadza cos w rodzaju ze jest mila atmosfera (przynajmniej
      tak mi sie wydaje), jej zarty sa chamskie ale tak smieszne i uszczypliwe ze
      sami uczestniczy sie usmiechaja. natomiast ta nasza Szczuka czy jak jej tam,
      jest beznadziejna. po co ona przed kazdym pytaniem mowi z jakiej kategorii ono
      bedzie? po co po zlej odpowiedzi z ogromnym zalem w glosie mowi ze "niestety
      nie"? :-/ przyklad: gosciu jako pierwsza podał złą odpowiedz, jako drugą dobra,
      a ona: "yyy... no nie zaliczam"! ludzie, przeciez to nie o to chodzi w tym
      teleturnieju! to ma być ZOŁZA tak jak moja przedmowczyni powiedziala a nie taka
      sztuczna kobita! nigdy wiecej tego nie bede ogladal; ONLY BBC !
      • Gość: Jan Re: Najsłabsze ogniwo - polska wersja IP: *.stansat.pl 02.03.04, 18:04
        Zastanawiałemsie kto mógłby by zamiast Szczuki ( bo on wypada powolnie
        sepleniąco i mało zołzowat) i przyszedł mi do głowy Wojwódzki - z pewności jest
        bardziej energetyczny a gdyby tylko mu powiedzić że ma jeżdzić na uczestnikach
        to chyba by sobie poradził - no ale on jest w Polsacie...
        • matya Re: Najsłabsze ogniwo - polska wersja 02.03.04, 18:07
          ale to kobitka musi byc z tego co wiem
        • Gość: Andy Re: Najsłabsze ogniwo - polska wersja IP: *.chello.pl 02.03.04, 18:08
          wogole moim zdaniem powinni zrobic casting wsrod ludzi nieznanych. przeciez
          znalezliby wiele swietnie pasujacych ludzi do tego teleturnieju. teraz wszyscy
          mlodzi wszystkich obgaduja i objezdzaja wiec mam nadzieje ze wreszcie ktos
          odpowiedni zjawi sie w roli prowadzacej ten show (show, niestety tylko w BBC :)
        • lpokus Re: Najsłabsze ogniwo - polska wersja 07.03.04, 11:56
          Wojewódzki się do tego kompletnie nie nadaje - nie pozwoliłby dojść do głosu
          uczestnikom!
          • Gość: bea Re: Najsłabsze ogniwo - polska wersja IP: *.net.pl 08.03.04, 19:50
            ha ha dobre, ze zdaniem o Wojewódzkim zgadzam się, on nikomu nie da dojść do
            głosu
      • Gość: sylmyk Re: Najsłabsze ogniwo - polska wersja IP: *.zak.com.pl / *.zak.com.pl 05.03.04, 10:01
        Oglądaliśmy wersje i na BBC i w rosyjskiej telewizji. Tamte prezenterki były
        ostre że aż strach, ta jest beznadziejna i głupia, owoce morza//frutti di
        mare???nie zaliczyła!!!Przy jakims pytaniu zbyt długo szukała odpowiedzi. Wada
        wymowy i pseudointelektualne komentarze. Beznadzieja.
    • es_el moj typ 02.03.04, 18:10
      dorota gawryluk z polsatu - miesci sie we wzorcu (szczupla, nieduza, okulary,
      krotkie wlosy), zimno-sucze zaciecie i szybki, ciety dowcip, inteligencja i
      idealna wymowa
      • Gość: Andy Re: moj typ IP: *.chello.pl 02.03.04, 18:14
        no sam sobie zaprzeczasz. skoro z polsatu, to co z tego ze jest dobra?
    • wasa Re: Najsłabsze ogniwo - polska wersja 02.03.04, 21:41
      A jak było dziś - w drugiej odsłonie?
      (Nie mogłam oglądać niestety, zdążyłam załapać się jedynie na początek "The
      Weakest Link" o 16.30 na BBC Prime.)

Czy po drugim odcinku można stwierdzić, że idzie ku gorszemu, czy jakaś
      nadzieja świta?
      • Gość: Andy Re: Najsłabsze ogniwo - polska wersja IP: *.chello.pl 02.03.04, 21:51
        po staremu :]
      • stipeanka Re: Najsłabsze ogniwo - polska wersja 05.03.04, 22:13
        Dzisiaj było fatalnie, kazia się pultała i sepleniła jeszcze bardziej, na pewno
        nie idzie ku lepszemu, totalna pomyłka
    • Gość: JA Re: Najsłabsze ogniwo - polska wersja IP: *.gdansk.cvx.ppp.tpnet.pl 02.03.04, 21:41
      sepleniąca szczuka jest okropna...jak to powiedziała moja mama( zmusiłam
      kobicinę do obejrzenia drugiego odcinka)prowadzaca jest beznadziejna wizulanie
      i dźwiękowo...i ma jeszcze efekty specjale w postaci aparatu na zębach, który
      czasami pobłyskuje:)) może się rozkręci
    • Gość: Ja Re: Najsłabsze ogniwo - polska wersja IP: *.gdansk.cvx.ppp.tpnet.pl 02.03.04, 21:42
      aj jeszcze żadnych emocji...tragedia!!!!!
      • Gość: nioma Re: Najsłabsze ogniwo - polska wersja IP: *.kwadrat / *.studiokwadrat.com.pl 02.03.04, 21:52
        przeczytalam wasze komentarze i postanowilam to dzisiaj zobaczyc.
        o matko! tragedia tak straszna, ze nie da sie tego w dwoch zdaniach strescic.
        generalnie moge sie podpisac pod wszystkimi poprzednimi wypowiedziami.
        nuda, nuda, nuda. Kazia jest tak fatalna, ze nasuwa sie podejrzenie, ze casting
        byl na najgorszego prowadzacego a nie na najlepszego. ciekawe kto w TVN
        odpowiada za dobor tej pani?
        pzdr.
    • ariwederczi Re: Najsłabsze ogniwo - polska wersja 02.03.04, 22:12
      Dajmy szansę TVNowi i pani Kazi!
    • agawa79 Re: Najsłabsze ogniwo - polska wersja 02.03.04, 22:58
      A mnie też Wojewódzki przyszedł do głowy jako prowadzący...
      I chyba nie musi to być kobieta - w Irlandii prowadzi facet:
      www.bbc.co.uk/weakestlink/international2.shtml
      Tempo polskiego Weakest linka mnie dobija. Po odpowiedzi uczestnika, zanim pani
      Kazia przeczyta następne pytanie, to ja sobie zdążę przelecieć wszystkie 62
      kanały w telewizorze... To nie na moje słabe nerwy.
      • lamancza Re: Najsłabsze ogniwo - polska wersja 03.03.04, 00:02
        Z drugiej strony pamiętać należy, że to pierwsze odcinki. Ucząs ię
        organizatorzy, realizatorzy, prowadząca... Myślę,że się rozkręcą, choć tempo
        powinno być ostrzejsze, to fakt.
      • Gość: KG Re: Najsłabsze ogniwo - polska wersja IP: 212.160.204.* 03.03.04, 12:33
        Wojewódzki jest debeściak. Jest na tyle inteligentny i ma na tyle cięty język
        że zmiażdzyłby uczestników :)))

Swoją drogą to mógłby zaprosić Kazię do swojego programu. Byłaby jazda :)))
        Ten program można obejrzeć tylko dwa razy: pierwszy i ostatni. Prowadzxąca jest
        tak żałosna, że zastanawiałem się czyją ona jest żoną w TVN (na kochankę mi
        nijak nie pasuje) Może się rozwodzi i zarządała swojego własnego show w tvn ?
        Nawet za cenę zabicia fajnego w załozeniach programu.
    • Gość: tysonik Re: Najsłabsze ogniwo - polska wersja IP: 217.11.143.* 03.03.04, 09:56
      Ta lalka jest klasycznym dowodem na wszelkie zarzuty jakie padaly juz na forum gazety pod
      adresem TVN, ze kariere w TV robi sie roznymi sposobami...
      Ale dziwi mnie to troche. Bo ktos kto to z nia robi musi byc nie tyle slepy, co gluchy!!! Nikt w
      TVN nie slyszy ze ona sepleni jak niedorozwinieta? Moze uczestnicy programu powinni
      podpowiedziec dyrekcji TVN, ze nie sposob odpowiedziec szybko na pytanie, jezeli najpierw
      trzeba je przetransponowac na normalny jezyk.
      • sonny_z_posen Re: Najsłabsze ogniwo - polska wersja 03.03.04, 09:59
        przykładem na to wczorajsze pytanie dotyczące braci Wright (wymowiła to 'Lajt'
        albo jakoś podobnie). Domyślałem się co niektórych jej słów - a co dopiero
        zawodnicy - nie dość, że czas to jeszzce trema..
    • Gość: Malcolm Re: Najsłabsze ogniwo - polska wersja IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 03.03.04, 12:16
      Problem moim zdaniem leży w tym, że prowadząca stara się usilnie być jak
      najwierniejszą kopią brytyjskiego oryginału. Przecież większość jej tekstów to
      jest dokładnie to samo co mówi Robinson (tyle że po polsku). Może jakby wyjeli
      jej słuchawke z ucha i dali trochę po improwizować byłoby lepiej. Bo na razie
      to...
    • conqistador Re: Najsłabsze ogniwo - polska wersja 03.03.04, 15:25
      Nie mozna sie nie zgodzic, prowadzaca jest beznadziejna, ona chyba ma aparat na
      zebach, moze gdyby wyjela daloby sie wiecej zrozumiec.
      • franzmaurer Niech ją ktoś dobije !!!! 03.03.04, 17:37
        Niech ją ktoś dobije !!!!
        Niech się dłużej nie męczy... a widzów tym bardziej...
        Pretensjonalny, sepleniący głos wiejskiej nauczycielki.. brrrrrr....

Na dodatek wali debilne teksty: "Nasztompiła chwilofa utrata smysłóf"... brrrrrr
        • Gość: kandydat Re: Niech ją ktoś dobije !!!! IP: *.acn.waw.pl 03.03.04, 18:02
          Zgadzam się ! I dodam, to jest najsłabsze ogniwo tego programu. Kto przyjmie
          moje CV ?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka