wasa 01.03.04, 17:45 Rozczarowuje... Ten program ma prowadzić JĘDZA, a nie ciepłe kluski z drżącym głosikiem. Zostaję przy "The weakest link" na BBC Prime. Anne Robinson rulezz! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Jeff Re: Najsłabsze ogniwo - polska wersja IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 01.03.04, 18:02 Zgadzam sie, Szczuka w tej roli jest po prostu do dupy... I w ogole nie nadaje temu programowi dynamizmu... oj, w porownaniu z TWL z NBC to ta babka wypada cieniuutkooo... I w ogole co to za taniocha... w NBC to maja troche inne pulpity ze na wyswietlaczu pojawia sie osoba ktora sie 'nominuje' a u nas na jakis tanich niebieskich kartonikach... :|| Tylko muza w tym programie jest fajna ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dolores Re: Najsłabsze ogniwo - polska wersja IP: *.lublin.pl / *.lublin.pl 01.03.04, 18:07 Zalamalam sie, jak zobaczylam jak nieudolnie ta kobitka probuje nasladowac zolze Anne z BBC. Jedyne podobienstwo, to okulary;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
lunatica Re: Najsłabsze ogniwo - polska wersja 01.03.04, 21:18 na bbc też piszą na tabliczkach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: baal82 BEZNADZIEJA IP: 195.136.36.* 05.03.04, 11:10 jak mozna poszczac w telewizji taki beznadziejny program!! niech TVN zmieni sobie zarzad moze wymysla cos lepszego, przy tym programie mozna usnac, a tak w ogole to skad wzieli ta babke?? z darow dla powodzian?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Eurofabrika.com Ona jest SUPER !!! I mi sie podoba IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 11.03.04, 06:41 Ona jest SUPER !!! I mi sie podoba. MAreczek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andy Re: Najsłabsze ogniwo - polska wersja IP: *.chello.pl 01.03.04, 18:17 macie absolutną racje! oto moja opinia: boże! ta prowadząca Szczuka jest, no brak mi slow, BEZNADZIEJNA! tak samo jak glupota i uzasadnienia uczestnikow. Ci co ogladali oryginalna wersje the Weakest Link na BBC wiedza co mam na mysli. po pierwsze Szczuka czyta te pytania tak wolno i tak niewyraźnie ze nie da sie odpowiedziec na tyle pytan na ile mozna by bylo gdyby czytala to normalnie a nie w żółwim tempie! po drugie jest bardzo sztuczna w tym wszystkim co mowi i jak to robi. co do uczestnikow to ich taktyka jest tez bezsensowna. jak mozna eliminowac najmocniejsze ogniwo podczas tej glownej gry?! przeciez wtedy trudniej im bedzie odpowiedziec na jak najwiesza liczbe pytań! najlepszego zawodnika eliminuje sie w ostateniej rundzie czyli kiedy jest 3 zawodnikow, dlatego zeby w finale miec gorszego przeciwnika! no po prostu rece opadaja! a mialo byc tak pięknie! taki swietny teleturniej a tak zepsuty przez tvn... a tak wogole to chyba cos nie tak z pytaniami bylo: 20km/h to dozwolona predkosc pojazdu w terenie zabudowanym ??? i cos z Oleksym tez nie tak :/ KLAPA !!! Odpowiedz Link Zgłoś
wasa Re: Najsłabsze ogniwo - polska wersja 01.03.04, 18:21 Andy napisał(a): a tak wogole to chyba cos nie tak z pytaniami bylo: 20km/h to dozwolona > predkosc pojazdu w terenie zabudowanym ??? To akurat ok. było: na terenie zamieszkania, czyli np. na osiedlu, a nie w terenie zabudowanym z Oleksym też ok. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: janek Re: Najsłabsze ogniwo - polska wersja IP: *.ibdim.edu.pl / *.ibdim.edu.pl 03.03.04, 10:45 Teleturniej średni. Szczuka doskonała. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sisir Re: Najsłabsze ogniwo - polska wersja IP: *.aster.pl / *.aster.pl 05.03.04, 23:07 Ona ma wadę wymowy! Jak można do teleturnieju ztrudnić kogoś takiego???? Odpowiedz Link Zgłoś
mefista24 Re: Najsłabsze ogniwo - polska wersja 12.03.04, 13:01 Ma wadę wymowy, nie dość tego że sepleni, to nie wymawia R. Mówi w ślimaczym tempie, to bardzo irytujące. Jednym słowem, pani Szczuka wygląda na flegmatyczkę, która wolno przetwarza dane:)))Program nudny jak flaki z olejem, a osoba prowadzacej na pewno go nie uatrakcyjni!!! Odpowiedz Link Zgłoś
hana27 Re: Najsłabsze ogniwo - polska wersja 09.03.04, 12:13 Gość portalu: janek napisał(a): > Teleturniej średni. Szczuka doskonała. Czy jesteś głuchy, bo to usprawiedliwiałoby Twoją opinię . Przecież ten babiszon SEPLENI I NIE WYMAWIA RRRRRRR. Przecież nie trzeba być dziennikarzem telewizyjnym NIEPRAWDAZ???????????/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :p Re: Najsłabsze ogniwo - polska wersja IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.03.04, 22:57 lepiej poczytaj kodeks drogowy a nie sie wymadrzasz. chodzilo o strefe zamieszkania a nie o teren zabudowany a to jet roznica. ale powiem szczerze ze sie z toba zgadzam ta babka jest beznadziejna. pewnie zona jakiegos waznego meza albo coreczka waznego tatusia. pzdr :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stefanka Re: Najsłabsze ogniwo - polska wersja IP: *.dynasy.waw.pl / *.dynasy.waw.pl 20.03.04, 17:32 to nie zona ani coreczka, tylko czolowa polska feministka :))) co nie zmienia faktu, ze nie da sie tego ogladac. szczuka jest flegmatyczna i usypiajaca, a dzieki wadzie wymowy nie do sluchania... Odpowiedz Link Zgłoś
gocrow Re: Najsłabsze ogniwo - polska wersja 09.03.04, 13:19 stary nie chodziło o teren zabudowany tylko ZAMIESZKANY słuchaj uwazniej ,a swoją droga wcale nie jest tak żle jak mówicie a i prowadząca jest oryginalna no i mi sie podoba jako kobieta Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aallicja Re: Najsłabsze ogniwo - polska wersja IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.03.04, 18:18 Odkąd Szczuka wypowiedziała to straszliwe, wulgarne słowo zaczynające się na "p", a kończące na "a", postrzegana jest jako cholernie-ostra-i-wulgarna. Hehe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Strongest_Link Re: Najsłabsze ogniwo - polska wersja IP: *.chello.pl 01.03.04, 18:20 ja tez bede ogladal tylko na BBC, bo to co Szczuka wyrabia to kompletna porażka! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: el Re: Najsłabsze ogniwo - polska wersja IP: *.kolista.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 05.03.04, 13:40 Mój angielski nie jest najlepszy ale i tak wolę oglądać Anne Robinson. :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 3x Sluchalam, nie ogladalam IP: 62.233.183.* 01.03.04, 18:35 Wlaczylam telewizor i zaczelam robic sobie jedzonko. Sluchalam jakies 20 minut. To z konkursem BBC nie ma nic wspolnego. Ludzie, ta baba sepleni tak, ze polowy pytan nie mozna bylo zrozumiec. Co to jest? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kejti Re: Sluchalam, nie ogladalam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.03.04, 18:48 ale się rozczarowałam !! nawet nie dotrwałam do końca, kobitka prowadziła tak flegmatycznie ten program i do tego nie mogłam zrozumieć pytań, radziłabym jej wizytę u logopedy :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jeff Re: Sluchalam, nie ogladalam IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 01.03.04, 20:05 Cos mi sie zdaje ze na 99% na jesien bedzie nowa prowadzaca Najtansze Ogniwo i moze wtedy programowi wyjdzie to na lepsze :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bea Re: Sluchalam, nie ogladalam IP: *.net.pl 08.03.04, 19:36 święta racja, prowadząca ma straszną dykcję. Jak ci zawodnicy mogą zdobyć te 3tyś skoro nie rozumieją pytań i te ślimacze tempo czytania, powinna się doszkolić u Ibisza! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 3x Re: Sluchalam, nie ogladalam IP: 62.233.183.* 01.03.04, 21:21 W Dobrych ksiazkach sie jej oststnio nie przyjrzalam, ale czy ona przypadkiem nie ma aparatu na zebach. Mowila dzis tak, jakby miala. Odpowiedz Link Zgłoś
lunatica Re: Sluchalam, nie ogladalam 01.03.04, 21:34 ma, ma, dlatego tak sepleni, choć i bez niego miała lekką wadę wymowy :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaxa sepleni? IP: 217.11.133.* 02.03.04, 13:21 Ludziska! Skończyły się te czasy, gdzie jąkała, szepleniak czy bodaj niemowa NIE MÓGŁ robić kariery w mediach! Dziś z tym koniec! Dlaczego odbierać możliwość występowania w TV komuś, kto sepleni i mamrocze niezrozumiale? A gdzie poprawność polityczna i demokratyzacja życia publicznego?! Czyżby tylko dlatego, że Szczuka ma wadę wymowy, miałoby ją dyskwalifikować jako prezenterkę? Żądamy więcej takich i to w każdym programie! Może nawet jakiś konkurs rozpisać na spikera, co dykcję ma poniżej granic komunikatywności... Uhehehehe!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Trojka Re: Sluchalam, nie ogladalam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.03.04, 00:33 Totalna kicha, totalna zalamka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pharmacon Mam kandydata !!! IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 07.03.04, 16:09 Ja na prowadzaca proponowalbym na prowadzaca nasza pania dr od toksykologi bo: - dykcje ma swietna - jest zmina i tak opanowana ze Hannibal Lecter to przy niej rozwrzeszczany bachor - wzbudza strach juz jak mowi "dzien dobry" - o ile w ogle mowi te slowa POLECAM !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ola Re: Sluchalam, nie ogladalam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.03.04, 09:38 Oglądać to może i byłoby co... Ale słuchać? Żenujący program. Odpowiedz Link Zgłoś
mashyna Re: Najsłabsze ogniwo - polska wersja 01.03.04, 18:48 Nie widziałam wersji angielskiej ale sadząc po uwagach na forum to co zobaczyliśmy dzisiaj nijak sie ma do programu na BBC. Ja oczekiwałam czegoś ostrego, mocnego, konkretnego i z jajem. Szczuka potrafi dowalić (patrz program o książkach) ale tu sie chyba nie odnalazła. Może nie ta działka? Może ona jest dobra ale w kameralnych rozmowach nie grach? I dodatkowa rzecz, na którą już tu zwrócono uwagę - nie można prowadzić takiego teleturnieju kiedy sie ma wadę wymowy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mahoney Re: Najsłabsze ogniwo - polska wersja IP: 217.153.143.* 01.03.04, 19:30 kurna tez bym chcial miec bbc world , slabe to , szczuka spleni i tyle , moze nastepne odciniki beda lepsze bo narzaie takie to ciekawe bo nowe ale moze znbiknac Odpowiedz Link Zgłoś
maly_ksiaze Re: Najsłabsze ogniwo - polska wersja 06.03.04, 17:47 a nawet bbc2:)))a czasem amerykanska wersja z prowadzaca A.R. na bbc1.Pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
ariwederczi Re: Najsłabsze ogniwo - polska wersja 01.03.04, 19:51 Najsłabszym ogniwem tego programu jest... prowadząca, to fakt. Ma wadę wymowy, mówi niewyraźnie, sepleni. Zrozumieniu pytań nie służy nawet to, że mówi wolno (a wręcz flegmatycznie). Jej teksty nie są niczym rewelacyjnym. Da się odczuć, że to zwykła kalka... Muzyka ciut za głośna, a głos ciut za cichy. Jedyne, co mi się spodobało, to niewielkie wizualne podobieństwo prowadzącej do Niny Myers! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andy Re: Najsłabsze ogniwo - polska wersja IP: *.chello.pl 01.03.04, 19:58 hehe :) z Niną Myers to fajne skojarzenie, ale tylko wlosy maja podobne. Nina jest o wiele ładniejsza :) pozdrawiam fanow 24 Godzin i The Weakest Link na BBC Odpowiedz Link Zgłoś
lunatica Re: Najsłabsze ogniwo - polska wersja 01.03.04, 21:16 żenada, przez duże Ż, wielka porażka kazi, sztuczna sztuczna, nie na miejscu! po co ona się tam pakowała? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: newst Re: Najsłabsze ogniwo - polska wersja IP: 212.76.37.* 01.03.04, 22:50 a mnie sie podoba. chyba nikogo bardziej pasujacego w polsce trudno byloby znalezc. c'mon people - dajcie jej czas. musi sie wyrobic i wczuc w role. zgadzam sie ze powinna byc bardziej chlodna i surowa jesli chodzi o ton glosu osobiscie uwazam tez ze lepiej zeby mowila "zegnam" zamiast zbyt uprzejmego polskiego "do widzenia" trudno tez winic tvn ze uczestnicy graja tak jak graja Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: newst Re: Najsłabsze ogniwo - polska wersja IP: 212.76.37.* 01.03.04, 22:53 a i jeszce jedno - szczuka nosi teraz aparat wiec jak sie jej zeby wyprostuja to moze bedzie mniej seplenic ;) ale z tym zgryzem i wymowa to moim zdaniem to takie brytyjskie ;) z tego co pamietam to robinson tez ma lekka wade wymowy Odpowiedz Link Zgłoś
wasa Re: Najsłabsze ogniwo - polska wersja 01.03.04, 23:56 Oj, wątpię, czy się Kazia "wyrobi". Jędzowatość trzeba mieć w genach i w stylu zachowania, którego nie da się wytrenować. A należy winić TVN za strategię uczestników, choć tu wina leży najbardziej po stronie Szczuki, która podpuszczała uczestników do eliminowania najlepszych. Kompletnie bez sensu, jak się okazało. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: inka Re: Najsłabsze ogniwo - polska wersja IP: *.devs.futuro.pl / *.devs.futuro.pl 05.03.04, 11:57 Nic dziwnego ,że są tacy zawodnicy! Silnych nie biorą! Wiem z autopsji. Może mają "cienkiego "sponsora i limit wygranej kasy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maja Re: Najsłabsze ogniwo - polska wersja IP: *.devs.futuro.pl / *.devs.futuro.pl 05.03.04, 12:03 Winny jest producent! Zawodnicy wzięci dlatego , że są kiepscy , ale nowi -to wielka oszędność! Kurde ale nuda.... Wolę oglądać rywalizację , a nie szkołę "przetrwania"! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piotrek Re: Najsłabsze ogniwo - polska wersja IP: *.devs.futuro.pl / *.devs.futuro.pl 05.03.04, 12:09 Masz rację ! Każdy lubi oglądać tych , których już zna! Nie chcę poznawać tylko się bawić. Prowadząca wygląda tak , jakby była na dopingu wstecznym! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: albin Re: Najsłabsze ogniwo - polska wersja IP: *.devs.futuro.pl / *.devs.futuro.pl 05.03.04, 12:19 Z tą kasą to masz chyba rację! Wiesz ONI i tak wiedzą "LEPIEJ" , kogo my mamy oglądać!!! Odpowiedz Link Zgłoś
atemlos1 prowadząca jest beznadziejna!!! 02.03.04, 00:28 Na początku jak były zapowiedzi to nie wierzyłam że to może być prowadząca... ale rozczarowanie!!! Szok, zamiast dac kogoś młodego, wyluzowanego i wygadanego to oni dali jakąś babę z targowiska, pewnie uczciwe nie dostała tego angażu. Jakie ona ma beznadziejne teksty! Wciąż mam nadzieje że to głupi żart TVN-u... oczywiście z całym szacunkiem do prowadzącej...:> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ANITA Re: prowadząca jest beznadziejna!!! IP: *.ae.poznan.pl 06.03.04, 10:35 kAZIA JEST BEZNADZIEJNA, CIEKAWE JAKBY ONA ODPOWIADALA BĘDĄC ZAWODNIKIEM. NIE DOSYĆ ŻE PROGRAM JEST KIEPSKI TO DALI TAKĄ KICZOWATĄ PROWADZĄCA TVN - NIE SPOSÓB WAS SIĘ BAĆ!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jola Re: Najsłabsze ogniwo - polska wersja IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.03.04, 07:14 Z ulgą stwierdziłam, że zasady teleturnieju zupełnie mi nie leżą. Przekombinowane. Lubię teleturnieje wiedzowe, a tu owszem trochę wiedzy ogólnej, ale to wyrzucanie, a już opowiadanie o swoich odczuciach po odpadce trąci Big Brotherem, którego zasad organicznie nie znoszę. W związką cieszę się, że 45 minut mam na inną działalność. Prowadzącą została odmóżdżona, ale nie pierwsza i nie ostatnia (vide Urbański). Odpowiedz Link Zgłoś
lamancza Re: Najsłabsze ogniwo - polska wersja 02.03.04, 11:21 No i załatwiliście Kazi bezrobocie. A tak sie pewnie ciszyła na nową pracę. Poza tym prostaki jedne, nie wiecie że aparaty na zęby są takie trendy? PS Czy słowo "trendy" jest jeszcze trendy? ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: just-me Re: Najsłabsze ogniwo - polska wersja IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.03.04, 15:59 przykro mi, ale słowo trendy już nie jest trendy a co do programu, to mam ciekawsze zajęcia niż oglądanie baby bez ikry, która sepleni i chyba nawet nie wie co ma robić w tym programie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Cubol Re: Najsłabsze ogniwo - polska wersja IP: *.zec.lodz.pl 02.03.04, 12:44 No dajcie jej chwilkę... ;) może się rozkręci... Ale przyznaję, ze pierwszy program wypadł fatalnie...delikatnie mówiąc... no dobra...był właściwie do d...y. Ale powiem Wam z autopsji... ;) (no już przyznam się, brałem w tym udział, tylko nie krzyczcie ;) ) wydaje mi się, że z programu na program będzie lepiej, tylko czy widzom starczy cierpliwości. P.S. A tak poza tym... to pomijając styl prowadzenia programu... pani Szczuka była sympatyczna. Co nie zmienia niestety faktu, że narazie wypada...ehm...ehm... poczekamy...w końcu do 3 razu Szczuka nie ?! :) :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Niezorientowana Re: Najsłabsze ogniwo - polska wersja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.03.04, 13:56 A czy ktoś może mi powiedzieć skąd ta Szczuka się wzieła w tym teleturnieju? tzn. co ona wogóle robi??? ja jej jakoś nie kojarzę a teleturnieju nie widziałam, bo zniechęciły mnie już zajawki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: papa Re: Najsłabsze ogniwo - polska wersja IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.03.04, 16:57 Kobito, wpisz sobie na google'ach - wywali Ci parę książek, etc, poczytaj sobie :) Odpowiedz Link Zgłoś
es_el kazimieta szczuka - idioktualistka 02.03.04, 18:19 nie jest najmniejsza ujma nieznajomosc pani sz.! kobieta powolujaca sie co zdanie na marie janion a co drugie na kinge dunin, z obsesja na punkcie feminizmu - jej ciety pono jezyk to mit, nietrudno byc cietym jak sie siedzi obok cieplej kluchy jak dunin-wasowicz jej opinie nt. ksiazek to konglomerat banalow feministycznych, cytaty z wyzej wymienionych i troche innych piramidalnych bzdur paranaukowych typ przekupy przycietej do formatu bibliteki w telewizorze, ktora doszuka sie pierwiastka meskiego szowinizmu tak w dywizjionie 303 jak i dzieciach z bullerbyn wszystkim fanom postmodernistycznej kazi (jak i innym ku rozrywce i przestrodze) polecam ponizszy artykul - naprawde warto! www.mateusz.pl/wdrodze/nr318/318-03-wlodek.htm pozdrawiam, s_l Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: muka! Re: kazimieta szczuka - idioktualistka IP: *.chello.pl 04.03.04, 20:15 Piękny artykuł, ale może od razu "Nasz Dziennik" lub "Gościa Niedzielnego" nam polecisz? Też nie lubię Szczuki, ale jak widzę, kto stoi po drugiej tronie to natychmiast mam ochotę zacząć wymachiwać sztandarem feminizmu. Mimo żem facet. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Łukasz Re: kazimieta szczuka - idioktualistka IP: 62.233.233.* 07.03.04, 15:37 O czym ty piszesz człowieku? Co ma ciemnogrodzki populizm i pseudonarodowe zakłamanie do kawałka niezłej publicystyki? To, że facet nie nazywa się np. Kublik, lub że nie publikuje w GW nie pozbawia go jeszcze w moich oczach rzetelności. Artykuł jest naprawdę niezły - interesuję się sprawami w USA na bieżąco, ale o aferze Sokala nie słyszałem. Z ciekawości ściągnąłem sobie jego artykuł w oryginale - jest naprawdę doskonały, choć przyznaję, że jako laik bez podpowiedzi na pewno musiałbym go przeczytać w całości lub przynajmniej w większości, żeby upewnić się co do wszechobecnych w nim nonsensów. Wszystkim spragnionym mocnych wrażeń humorystycznych podszytych dozą zadumy nad małymi absurdami naszego świata polecam link kolegi powyżej. Choć przyznaję, że sam link ma się do tematu forum jak pięść do nosa.... hahaha... Może poza Szczuką... ;) pozdrawiam Łukasz olczyki(na)hot(dot)pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Luke Re: Najsłabsze ogniwo - polska wersja IP: *.chello.pl 02.03.04, 17:23 nie! i jeszcze raz NIE !!! o 16:30 tradycyjnie wlaczylem sobie BBC no i pozniej przelaczylem na tvn... NIGDY WIECEJ THE WEAKEST LINK NA TVN !!! klapa kompletna! Anne Robinson jest bezkonkurencyjna. jest ostra ale w tym wszystkim jest sympatycznie, wprowadza cos w rodzaju ze jest mila atmosfera (przynajmniej tak mi sie wydaje), jej zarty sa chamskie ale tak smieszne i uszczypliwe ze sami uczestniczy sie usmiechaja. natomiast ta nasza Szczuka czy jak jej tam, jest beznadziejna. po co ona przed kazdym pytaniem mowi z jakiej kategorii ono bedzie? po co po zlej odpowiedzi z ogromnym zalem w glosie mowi ze "niestety nie"? :-/ przyklad: gosciu jako pierwsza podał złą odpowiedz, jako drugą dobra, a ona: "yyy... no nie zaliczam"! ludzie, przeciez to nie o to chodzi w tym teleturnieju! to ma być ZOŁZA tak jak moja przedmowczyni powiedziala a nie taka sztuczna kobita! nigdy wiecej tego nie bede ogladal; ONLY BBC ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jan Re: Najsłabsze ogniwo - polska wersja IP: *.stansat.pl 02.03.04, 18:04 Zastanawiałemsie kto mógłby by zamiast Szczuki ( bo on wypada powolnie sepleniąco i mało zołzowat) i przyszedł mi do głowy Wojwódzki - z pewności jest bardziej energetyczny a gdyby tylko mu powiedzić że ma jeżdzić na uczestnikach to chyba by sobie poradził - no ale on jest w Polsacie... Odpowiedz Link Zgłoś
matya Re: Najsłabsze ogniwo - polska wersja 02.03.04, 18:07 ale to kobitka musi byc z tego co wiem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andy Re: Najsłabsze ogniwo - polska wersja IP: *.chello.pl 02.03.04, 18:08 wogole moim zdaniem powinni zrobic casting wsrod ludzi nieznanych. przeciez znalezliby wiele swietnie pasujacych ludzi do tego teleturnieju. teraz wszyscy mlodzi wszystkich obgaduja i objezdzaja wiec mam nadzieje ze wreszcie ktos odpowiedni zjawi sie w roli prowadzacej ten show (show, niestety tylko w BBC :) Odpowiedz Link Zgłoś
lpokus Re: Najsłabsze ogniwo - polska wersja 07.03.04, 11:56 Wojewódzki się do tego kompletnie nie nadaje - nie pozwoliłby dojść do głosu uczestnikom! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bea Re: Najsłabsze ogniwo - polska wersja IP: *.net.pl 08.03.04, 19:50 ha ha dobre, ze zdaniem o Wojewódzkim zgadzam się, on nikomu nie da dojść do głosu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sylmyk Re: Najsłabsze ogniwo - polska wersja IP: *.zak.com.pl / *.zak.com.pl 05.03.04, 10:01 Oglądaliśmy wersje i na BBC i w rosyjskiej telewizji. Tamte prezenterki były ostre że aż strach, ta jest beznadziejna i głupia, owoce morza//frutti di mare???nie zaliczyła!!!Przy jakims pytaniu zbyt długo szukała odpowiedzi. Wada wymowy i pseudointelektualne komentarze. Beznadzieja. Odpowiedz Link Zgłoś
es_el moj typ 02.03.04, 18:10 dorota gawryluk z polsatu - miesci sie we wzorcu (szczupla, nieduza, okulary, krotkie wlosy), zimno-sucze zaciecie i szybki, ciety dowcip, inteligencja i idealna wymowa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andy Re: moj typ IP: *.chello.pl 02.03.04, 18:14 no sam sobie zaprzeczasz. skoro z polsatu, to co z tego ze jest dobra? Odpowiedz Link Zgłoś
wasa Re: Najsłabsze ogniwo - polska wersja 02.03.04, 21:41 A jak było dziś - w drugiej odsłonie? (Nie mogłam oglądać niestety, zdążyłam załapać się jedynie na początek "The Weakest Link" o 16.30 na BBC Prime.) Czy po drugim odcinku można stwierdzić, że idzie ku gorszemu, czy jakaś nadzieja świta? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andy Re: Najsłabsze ogniwo - polska wersja IP: *.chello.pl 02.03.04, 21:51 po staremu :] Odpowiedz Link Zgłoś
stipeanka Re: Najsłabsze ogniwo - polska wersja 05.03.04, 22:13 Dzisiaj było fatalnie, kazia się pultała i sepleniła jeszcze bardziej, na pewno nie idzie ku lepszemu, totalna pomyłka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JA Re: Najsłabsze ogniwo - polska wersja IP: *.gdansk.cvx.ppp.tpnet.pl 02.03.04, 21:41 sepleniąca szczuka jest okropna...jak to powiedziała moja mama( zmusiłam kobicinę do obejrzenia drugiego odcinka)prowadzaca jest beznadziejna wizulanie i dźwiękowo...i ma jeszcze efekty specjale w postaci aparatu na zębach, który czasami pobłyskuje:)) może się rozkręci Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ja Re: Najsłabsze ogniwo - polska wersja IP: *.gdansk.cvx.ppp.tpnet.pl 02.03.04, 21:42 aj jeszcze żadnych emocji...tragedia!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nioma Re: Najsłabsze ogniwo - polska wersja IP: *.kwadrat / *.studiokwadrat.com.pl 02.03.04, 21:52 przeczytalam wasze komentarze i postanowilam to dzisiaj zobaczyc. o matko! tragedia tak straszna, ze nie da sie tego w dwoch zdaniach strescic. generalnie moge sie podpisac pod wszystkimi poprzednimi wypowiedziami. nuda, nuda, nuda. Kazia jest tak fatalna, ze nasuwa sie podejrzenie, ze casting byl na najgorszego prowadzacego a nie na najlepszego. ciekawe kto w TVN odpowiada za dobor tej pani? pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
ariwederczi Re: Najsłabsze ogniwo - polska wersja 02.03.04, 22:12 Dajmy szansę TVNowi i pani Kazi! Odpowiedz Link Zgłoś
agawa79 Re: Najsłabsze ogniwo - polska wersja 02.03.04, 22:58 A mnie też Wojewódzki przyszedł do głowy jako prowadzący... I chyba nie musi to być kobieta - w Irlandii prowadzi facet: www.bbc.co.uk/weakestlink/international2.shtml Tempo polskiego Weakest linka mnie dobija. Po odpowiedzi uczestnika, zanim pani Kazia przeczyta następne pytanie, to ja sobie zdążę przelecieć wszystkie 62 kanały w telewizorze... To nie na moje słabe nerwy. Odpowiedz Link Zgłoś
lamancza Re: Najsłabsze ogniwo - polska wersja 03.03.04, 00:02 Z drugiej strony pamiętać należy, że to pierwsze odcinki. Ucząs ię organizatorzy, realizatorzy, prowadząca... Myślę,że się rozkręcą, choć tempo powinno być ostrzejsze, to fakt. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KG Re: Najsłabsze ogniwo - polska wersja IP: 212.160.204.* 03.03.04, 12:33 Wojewódzki jest debeściak. Jest na tyle inteligentny i ma na tyle cięty język że zmiażdzyłby uczestników :))) Swoją drogą to mógłby zaprosić Kazię do swojego programu. Byłaby jazda :))) Ten program można obejrzeć tylko dwa razy: pierwszy i ostatni. Prowadzxąca jest tak żałosna, że zastanawiałem się czyją ona jest żoną w TVN (na kochankę mi nijak nie pasuje) Może się rozwodzi i zarządała swojego własnego show w tvn ? Nawet za cenę zabicia fajnego w załozeniach programu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tysonik Re: Najsłabsze ogniwo - polska wersja IP: 217.11.143.* 03.03.04, 09:56 Ta lalka jest klasycznym dowodem na wszelkie zarzuty jakie padaly juz na forum gazety pod adresem TVN, ze kariere w TV robi sie roznymi sposobami... Ale dziwi mnie to troche. Bo ktos kto to z nia robi musi byc nie tyle slepy, co gluchy!!! Nikt w TVN nie slyszy ze ona sepleni jak niedorozwinieta? Moze uczestnicy programu powinni podpowiedziec dyrekcji TVN, ze nie sposob odpowiedziec szybko na pytanie, jezeli najpierw trzeba je przetransponowac na normalny jezyk. Odpowiedz Link Zgłoś
sonny_z_posen Re: Najsłabsze ogniwo - polska wersja 03.03.04, 09:59 przykładem na to wczorajsze pytanie dotyczące braci Wright (wymowiła to 'Lajt' albo jakoś podobnie). Domyślałem się co niektórych jej słów - a co dopiero zawodnicy - nie dość, że czas to jeszzce trema.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Malcolm Re: Najsłabsze ogniwo - polska wersja IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 03.03.04, 12:16 Problem moim zdaniem leży w tym, że prowadząca stara się usilnie być jak najwierniejszą kopią brytyjskiego oryginału. Przecież większość jej tekstów to jest dokładnie to samo co mówi Robinson (tyle że po polsku). Może jakby wyjeli jej słuchawke z ucha i dali trochę po improwizować byłoby lepiej. Bo na razie to... Odpowiedz Link Zgłoś
conqistador Re: Najsłabsze ogniwo - polska wersja 03.03.04, 15:25 Nie mozna sie nie zgodzic, prowadzaca jest beznadziejna, ona chyba ma aparat na zebach, moze gdyby wyjela daloby sie wiecej zrozumiec. Odpowiedz Link Zgłoś
franzmaurer Niech ją ktoś dobije !!!! 03.03.04, 17:37 Niech ją ktoś dobije !!!! Niech się dłużej nie męczy... a widzów tym bardziej... Pretensjonalny, sepleniący głos wiejskiej nauczycielki.. brrrrrr.... Na dodatek wali debilne teksty: "Nasztompiła chwilofa utrata smysłóf"... brrrrrr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kandydat Re: Niech ją ktoś dobije !!!! IP: *.acn.waw.pl 03.03.04, 18:02 Zgadzam się ! I dodam, to jest najsłabsze ogniwo tego programu. Kto przyjmie moje CV ? Odpowiedz Link Zgłoś