scoutek 02.03.04, 13:52 od czwartku na tvn beda nadawac serial o rodzince prowadzacej zaklad pogrzebowy, tytul serialu "szesc stop pod ziemia", widzialam kiedys pilota i bylo super... szkoda, ze beda nadawac dopiero o 23.50.....ale i tak polecam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lunatica Re: szesc stop pod ziemia 02.03.04, 14:27 zanim załozysz wątke, sprawdx, czy ktos nie zrobił tego wczesniej :-) steki.pl/przepisy/p004.htm Odpowiedz Link Zgłoś
scoutek Re: szesc stop pod ziemia 02.03.04, 14:35 lunatica napisała: > zanim załozysz wątke, sprawdx, czy ktos nie zrobił tego wczesniej :-) e tam.... ale fakt, nie widzialam... i nie tylko mnie sie to zdarzylo.... pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
lunatica Re: szesc stop pod ziemia 02.03.04, 14:52 wiem, wiem, to było zczystej złośliwości :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
scoutek Re: szesc stop pod ziemia 02.03.04, 15:03 to czep sie kilku tematow o skadinad fantastycznej rodzince Soprano.... mozna dostac rozdwojenia jazni, nie wiadomo gdzie pisac.... Odpowiedz Link Zgłoś
lunatica Re: szesc stop pod ziemia 02.03.04, 15:09 ej, ja do ciebie z przymróżeniem oka, a ty z grubej rury! akurat watki o rodzinie soprano sa różne... i generalnie mnie nie interesują! miłego dnia, l. Odpowiedz Link Zgłoś
scoutek Re: szesc stop pod ziemia 02.03.04, 15:12 oki oki to jeszcze nie byla taka calkiem gruba rura, hehehehe pozdrawiam serdecznie Odpowiedz Link Zgłoś
lunatica Re: szesc stop pod ziemia 02.03.04, 15:17 ok. i jak sie ładnie wątek rozrósł.... nie na temat ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
scoutek Re: szesc stop pod ziemia 02.03.04, 15:26 to sie nazywa rozmasowywanie tematu ;))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś