Gość: troll IP: *.udn.pl 09.03.04, 18:01 Hehehe, watek jest komiczny. Niestety dopiero od niedawna sie zreflektowalam, o co biega i nie wiem co sie dzialo wczesniej wiec moze ktos mnie doinformuje. A moze ktos wie co sie wydarzy pozniej? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Asia Re: Klan - Olka i chat IP: 80.51.197.* 09.03.04, 18:10 O.... jestem nie w temacie. A o co chodzi z tym czatem? Poznała kogoś czy coś? Odpowiedz Link Zgłoś
cloudyush Re: Klan - Olka i chat 10.03.04, 09:09 od poczatku obstawiam ze znajomy z czatu to jakis dewiant albo oszust Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: troll Re: Klan - Olka i chat IP: *.udn.pl 10.03.04, 09:21 A ja obstawiam, ze to zboczeniec. Odpowiedz Link Zgłoś
the_dzidka Re: Klan - Olka i chat 10.03.04, 13:14 Gość portalu: troll napisał(a): > A ja obstawiam, ze to zboczeniec. A ja, że to ten kolo, z którym ona chodzi na pizzę. Odpowiedz Link Zgłoś
lahliq Re: Klan - Olka i chat 10.03.04, 10:05 A wszystko pewnie związane z akcja społeczna "Twoje dziecko na czacie" czy jakoś tak. ;) Codziennie mnie z przystanków straszą wielkie plakaty obleśnego, starego grubasa w szarawej, dziurawej podkoszulce stukającego w klawiaturę: "Cześć Aniu, tu Wojtek, tez mam 12 lat..." (czy jakoś tak...). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: igi Re: Klan - Olka i chat IP: *.amb.bydgoszcz.pl 10.03.04, 11:28 A może to syn Vujkovicia, który ma się niebawem pojawić (wg zapowiedzi na stronie tvp)? :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Iwona Re: Klan - Olka i chat IP: *.acn.waw.pl 10.03.04, 16:30 Syn Vojkovica powinien uwiesc Age. Odpowiedz Link Zgłoś
mamalgosia Re: Klan - Olka i chat 10.03.04, 14:24 myślę, że chłopak chce wyznać Oli, że wcale nie jest tą osobą, która poznała na czacie. Po prostu był przypadkowo w tej knajpie. I wcale nie ma na imię Kuba. Ów Kuba to prawdopodobnie stary pedofil, który podniósł Oli portfel Odpowiedz Link Zgłoś
anx Re: Klan - Olka i chat 10.03.04, 14:51 Podejrzewam, że kolo jest żonaty... :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wujek Władek Re: Klan - Olka i chat IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.03.04, 15:14 ten kolo to Rysio Lubicz, któren dybie na bratanicę. zachachmęcił kilka ze sprzedawanych prochów, łyknął i teraz go męska siła rozpiera, musi jej dac ujście Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sebas co to za kit IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 10.03.04, 15:42 Gada z kolesiem "x" czasu na czacie i nie wie jak wygląda ani jak ma na imie itp ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eroll Re: Klan - Olka i chat IP: *.chello.pl 10.03.04, 18:47 no ładnie to wszystko się skończyło, dobrze że czaty mi się znudziły, uniknę podobnych sytuacji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sand from Boat Re: Klan - Olka i chat IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.03.04, 21:30 A ja obstwiałam, że ten jej Kuba to Janusz, ten co się przystawia do Trojanowskiej :) A tak baj de łej, nie sądzicie że ten kolo Olki jest podobny do Wujka Samo Zło? Odpowiedz Link Zgłoś
the_dzidka Czy Olka spotka się z prawdziwym Kubą? ;-) 10.03.04, 21:51 To byłby wspaniały wątek - nowe zmartwienie doktora Lubicza i kolejny zięciu w wieku lekkopółśrednim :-PPP Odpowiedz Link Zgłoś