IP: *.provider.pl / 62.233.177.* 24.03.04, 13:14
Nie wiem,czy ktoś już może nie poruszał tego tematu,ale moim zdaniem
Gulczynski przeszedł już nawet samego siebie w sobotę podczas programu na
żywo kiedy to powiedzial do Adriana,że jest "kurwa pedałem i frajerem" .Jak
można tak obrażać ludzi?????Po tej wypowiedzi jest już w moich oczach
kompletnym zerem i prymitywem.I on się jeszcze uważa za gwiazdę...w ogole to
jakieś szopki robią z tą grupą all stars.
Obserwuj wątek
    • amadea_22 Re: Gulczas 24.03.04, 13:39
      a ja Gulczasa lubię. nawet jesli tak powiedział do farbowanego Adrianka, to
      bardzo dobrze. ten cały Adrian jest denny.

a Gulczas jest spoko kolesiem. przynamniej szczery i prawdziwy. ma fajne
      poczucie humoru :-)
      • sonny_z_posen Re: Gulczas 24.03.04, 13:43
        podpisuje się obiema rękoma pod tym co napisała amadea, chociaż nie zawsze się
        z nią zgadzam (np. kwestia Borysa z '40 latka 20 lat później' :). Gulczas to
        facet z zajebistym poczuciem humoru i na luzie, żaden tam 'ą' 'ę' itp, tylko
        szczery i prawdziwy, a że się wkurwił na tego farbowanego lisa, to mu się nie
        dziwię, bo kolo faktycznie kozaczy jakby alfą i omegą tam był w ewszystkich
        sprawach. Emocje czasami są tak duże, że i od pedała z kurwą po przecinku można
        komuś puścić w prajm tajmie na lajwie (fuck - jaki rym!!)
        • the_dzidka Re: Gulczas 24.03.04, 14:02
          sonny_z_posen napisał:

> Gulczas to
          > facet z zajebistym poczuciem humoru i na luzie, żaden tam 'ą' 'ę' itp, tylko
          > szczery i prawdziwy,

Prostak, cham i prymityw. Jakby mi zaprezentował swoje zajebiste poczucie
          humoru, które olśniło mnie już w "BB", dostałby ode mnie w papę, że by ino
          gwizd. Mało kogo z BB tak nie znosiłam, jak tego zadufanego w sobie burasa z
          motorem. Szczęście, że nie oglądam "Baru", bo po wejściu Gulczyńskiego
          musiałabym przestać.
          • sonny_z_posen Re: Gulczas 24.03.04, 14:07
            dzidka, rozumiem, że podkochiwałaś się w Jurasie Strażaku albo Kubusiu
            Rajstopku z BB2, bo oni tak yntelygentnie się wypowiadali i a ę.. ;)
          • sonny_z_posen Re: Gulczas 24.03.04, 14:21
            Dzidka, bez złośliwości, ale
            miasta.gazeta.pl/poznan/1,36049,910910.html
            tak jak czytam i patzę to Ty faktycznie do Gulczasa nijak się komponujesz.
            Jakbyś oglądała BARa 4 to obstawiam, że Ania była by Twoją fejworit :)
            pzdr.
            • the_dzidka Re: Gulczas 24.03.04, 14:41
              > tak jak czytam i patzę to Ty faktycznie do Gulczasa nijak się komponujesz.

No a czy ja coś innego twierdzę?!
              Nie mam pojęcia, kto to jest Rajstopek czy jak mu tam :), ale ja po prostu w
              ogóle nie jestem kompatybilna z Reality Shows, które, wybacz szczerość, są moim
              zdaniem idiotyczne. Oczywiście rozumiem, że mogą wzbudzać emocje, w przeciwnym
              razem nie produkowano by - ku mojemu ubolewaniu zresztą - kolejnych.
              Nb dzięki za przypomnienie mi o tej stronie forumowiczów. Muszę poprosić admina
              o skasowanie jej. Po pierwsze jest nieaktualna, a po drugie nie pisuję już (i
              nie będę pisywać) na forum Poznań.
              • amadea_22 Re: Gulczas 24.03.04, 15:20
                Dzidko , jesteś najbardziej kompatybilna z Forum Humorum, troszkę wyluzuj z
                Gulczasem. nikt przecież nie namawia Cię do oglądania Baru i wielbienia Piotra
                G.
                • the_dzidka Re: Gulczas 24.03.04, 15:41
                  amadea_22 napisała:

> Dzidko , jesteś najbardziej kompatybilna z Forum Humorum, troszkę wyluzuj z
                  > Gulczasem. nikt przecież nie namawia Cię do oglądania Baru i wielbienia
                  Piotra
                  > G.

Ale wypowiedzieć się mogę na jego temat, prawda? A może tu obowiązuje jakaś
                  poprawność telewizyjna - Gulczasa należy uwielbiać albo sie nie odzywać? Ja się
                  nie wyśmiewam z ludzi, którzy to oglądają, ich sprawa, ale nie widzę powodu,
                  aby sie wypowiadać, jeśli mam coś do powiedzenia (nawet niepochlebnego). Na
                  temat Baru nie dyskutuję, bo go nie oglądam. Na temat Gulczasa - mogę.
                  • amadea_22 Re: Gulczas 24.03.04, 16:03
                    oczywiście że możesz wypowiadać się na Jego temat.nie musisz Go natomiast
                    lubić. nic nie musisz :-)
            • Gość: seba buehehe dobre sonny (n/txt) IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 24.03.04, 19:45
          • mike_mike Re: Gulczas 24.03.04, 15:08
            the_dzidka napisała:

> sonny_z_posen napisał:
            >
            > > Gulczas to
            > > facet z zajebistym poczuciem humoru i na luzie, żaden tam 'ą' 'ę' itp, tyl
            > ko
            > > szczery i prawdziwy,
            >
            > Prostak, cham i prymityw. Jakby mi zaprezentował swoje zajebiste poczucie
            > humoru, które olśniło mnie już w "BB", dostałby ode mnie w papę, że by ino
            > gwizd. Mało kogo z BB tak nie znosiłam, jak tego zadufanego w sobie burasa z
            > motorem.

Co do tego motoru... Przed BB miał tylko kask.
        • amadea_22 Re: Gulczas 24.03.04, 14:21
          Ty Sonny pamiętliwy jesteś :-)

Gulczas i Klaudiusz to jedyni ludzie , dla których warto będzie oglądać ten
          BARdel. inni mnie nie bawią.
          uwielbiam ich poczucie humoru i zaraźliwy śmiech Klaudiusza.

myślałam że padnę ze smiechu słysząc jak Gulczas wkręca Majkę co do wysp
          Wielkanocnych.

a Adrian - erotoman klasy Cezarego M.
          tylko patrzy kiedy i jak dorwać sie do Ramony. nie wierzę w jego sympatię do
          Karola. to że chcial wyrzucić Sebastiana było podyktowane pozbyciem sie
          kolejnego rywala, a w żadnym wypadku nie zależało mu na obronie Karola !!!!!

sprawa Sebastiana była świetną przykrywką do wyrzucenia konkurencji. każdy
          uczestnik Baru jest tam w konkretnym celu, żeby wygrać to złoto. nie oszukujmy
          się. oni nie żałowali Karola , oni chcieli sie pozbyć konkurenta do złota :-)
          • sonny_z_posen Re: Gulczas 24.03.04, 14:26
            I znowu mnie rozwaliłas amadea :) Co do Gulczasa zgadzam się z Tobą, ale w
            temacie śmiechu Klaudia to już trochę przegięcie z tym zachwytem ;) Ale nie
            każdemu musi się podobać, podobnie jak Borja :)
            W kwestii Sznikersa jednak, to tej jego płyty bym chętnie posłuchał, bo kiczem
            mi pięknie zalatuje a lubię czasami takie rodzyneczki :)
            'ale to co najważniejsze mam w sklepie za rogiem...' :)
            • amadea_22 Re: Gulczas 24.03.04, 14:36
              nie znasz się Sonny :-)

jak Klaudiusz się zaśmieje, od razu chce się żyć. lubię Go , ale płyty nie
              chcę, to według mnie przesada :-)
              • lezka_z_posen Re: Gulczas 24.03.04, 14:49
                amadea-zagadaj z chłopakami z "Ich Trzech",może zagraja na Twoim weselichu;)
                • amadea_22 Re: Gulczas 24.03.04, 15:16
                  Łezka, gdzie byłas jak Cie nie było ?

o ! jak dobrze pamietasz o weselu ;-) to miło :-)
                  kapelkę juz mam, po ciężkich poszukiwaniach i wielu przesłuchaniach.

a o Gulczasie dalej będę mówiła że spoko koleś .
                  • lezka_z_posen Re: Gulczas 24.03.04, 15:26
                    tez Gulczasa lubie!nie dość,że z Poznania,to jeszcze ma brązowe oczy:)).a do
                    facetów z brązowymi oczami mam słabość;))
        • tropicielka uwielbiam Gulczasa ... 24.03.04, 14:27
          on ma juz takie oczka śmiejąco - drwiące
          świetny - mój typ :-)
      • Gość: kumek Re: Gulczas IP: *.aster.pl / *.aster.pl 24.03.04, 21:57
        ... niestety Gulczas nawet nie potrafi sklecić jednego porządnego zdania i tak
        samo jest z Klaudiuszem... żenada i prawda w tym że to ludzie którzy
        zaspokajają tylko niewybrednych. Byłem ich wiernym kibicem w BB ale to co teraz
        prezentują to zblazowana pogarda dla normalnych.

pozdro.
        • Gość: mon.dan Re: Gulczas IP: 195.116.62.* 25.03.04, 16:41
          gulczas reprezentuje poczucie humoru takie jakie ja mam kiedy jestem bliska
          przekroczenia smiertelnej dawki aloholu. czyli burackie chamskie i prymitywne,
          ale ja akceptuje. ale zeby chociaz z raz powiedzial cos madrego...
    • Gość: bb Re: Gulczas IP: *.rene.com.pl 24.03.04, 13:52
      Lubię Gulczasa i jego poczucie humoru, a to, że się wkurzył na platynowego
      Adriana jest dla mnie całkowicie zrozumiałe. Chyba, bajko, nieuważnie oglądałaś
      ten program, bowiem słowa Gulczasa były reakcją na to, co powiedział na jego
      temat Adrian. Facet podlizuje się do "gwiazdy", robi wszystko, by mu się
      przypodobać, a za jego plecami ubliża mu. Gulczas miał odwagę, by powiedzieć,
      co o nim myśli prosto w twarz i przy kamerach i za to mu chwała.
      • Gość: iwona Re: Gulczas IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.03.04, 14:05
        Ludzie kim Wy się podniecacie, cała ta banda to kupa prymitywów ufarbowanych na
        gwiazdy.Jezu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    • Gość: bajka Re: Gulczas IP: *.provider.pl / 62.233.177.* 24.03.04, 15:46
      Ok,mnie też ten cały Adrian działa na nerwy i to nawet bardzo,ale ja sobie
      nawet w normalnej sytuacji nie wyobrażam jak można kogoś wyzwać i od razu
      rzucać kurwami,są inne sposoby na rozwiązywanie konfliktów.
      • amadea_22 Re: Gulczas 24.03.04, 16:07
        Gulczas jest gościem , który mówi to co mysli i jeśli mial taka ochotę to tak
        właśnie powiedział.
        Adrian w końcu dowiedział się prawdy o sobie :-)
        nie zdziwiło mnie to ,że tak powiedział, szokiem byłoby usłyszeć to od Wioli
        lub Ramony hahaha :-)
    • oleena Re: Gulczas 24.03.04, 18:05
      Ja też Gulczasa lubię. Może i prosty jest ale za to szczery. Cieszę się, że
      trafiłam w sobotę na Bar i na tekst Gulczasa do tego farbowańca aroganckiego.
      Nie znoszę, gdy fececi wyzywają się od pedałów ale tu ten text pasował. I
      Krzysia I. przytkało. He, he!
      Gulczas trochę z innej epoki reality jest- epoki, gdy nie prowadziło się gierek
      o złoto, ale bawiło siebie i publikę.
    • Gość: Jollaa Re: Gulczas IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.03.04, 18:14
      Pewnie wśród inteligencji barowej Gulczas z Klaudiuszem brylują.
      W pierwszej wersji BB był jak dla mnie drobnym cwaniaczkiem.
      A już jak się próbował wymądrzać w jakimś programie publicystycznym to było
      żałosne. Lepiej niech już prowadzi festyny w supermarketach.
      • Gość: ale Re: Gulczas IP: *.aster.pl / *.acn.pl 24.03.04, 19:51
        mnie martwi, że chamstwo, ignorancja i poza postzregane sa jako zalety i nawet
        przebrane za "luz", "równość" i "prawdziwość" trąca obornikiem... lansuje sie
        takie ":gwiazdy" w tv, a potem naród głosuje na Lepperów...
      • Gość: kolo Re: Gulczas IP: *.aster.pl 24.03.04, 19:58

Troche cwaniakuje za bardzo,bo do
        LesZka (bokserka) pewnie juz by tak nie powiedział.
        Ogolnie spoko many .
        Barowicze beda mieli problem bo Gulczasa trudno zagiac
        zawsze co wymysli.

• Gość: ale Re: Gulczas IP: *.aster.pl / *.acn.pl 24.03.04, 20:04
          taaa - intelektualista, racjonalizator i mąz stanu, nic tylko na prezydenta
          go...
          • oleena Re: Gulczas 24.03.04, 20:13
            Wyluzuj trochę- Gulczas to tylko uczestnik reality show, a ja jestem dorosłą
            osobą i oglądam czasem ten program po to, by się rozerwać- nie szukam w nim
            swoich wzorców osobowych. Za innych widzów i ich wybory polityczne nie
            odpowiadam.
            • Gość: ale Re: Gulczas IP: *.aster.pl / *.acn.pl 24.03.04, 20:49
              rada za radę - otwórz oczy!!!
              • Gość: Kam Re: Gulczas IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 26.03.04, 12:13
                ale - masz rację. Gulczas to dno. Szkoda, że wogóle wymyślili ten cały bajzel z
                gwiazdami. Ciekawe są nowe twarze i osobowości a nie upadłe anioły - "gwiazdy".

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka