Dodaj do ulubionych

GOSIACZEK BYŁ NAJLEPSZY!!!!!!!!! TAKA JEST PRAWDA

IP: *.katowice.pik-net.pl 18.06.01, 13:32
gOSIA BYŁA OBIEKTYWNIE NAJFAJNIEJSZYM MIESZKAŃCEM BB I BYŁABY TAK POSTRZEGANA
PRZEZ WSZYSTKICH GDYBY NIE NAGONKA TVN NA NIĄ.
ZASTANÓWCIE SIĘ - wszyscy w BB obgadywali się i godzili, a tylko ją telewizja
pokazywała w takich sytuacjach. Tak jak Manuele kiedy się śmiała, Gulczasa
kiedy się wygłupiał, a Alicję kiedy się modliła. CHOCIAŻ PO ZAKOŃCZENIU
PROGRAMU PRZYZNAJMY ŻE WSZYSCY BYLIŚMY MANIPULOWANI. PRZECIEŻ MY TYCH LUDZI
NAWET NIE ZNAMY!!!!!
Obserwuj wątek
    • Gość: MORO Re: GOSIACZEK BYŁ NAJLEPSZY!!!!!!!!! TAKA JEST PRAWDA IP: *.katowice.pik-net.pl 18.06.01, 13:35
      W sumie to się zgadzam.....
      Karola też nie jest teraz taka głupia, jak w programie..
      • krzysztof.r.m Re: GOSIACZEK BYŁ NAJLEPSZY!!!!!!!!! TAKA JEST PRAWDA 18.06.01, 13:44
        A mydlo nie jest rzeziebnym marmurem,
        dobre na banki, nie na idealy...
        Nikogo drogi "obiektywie" nie znalismy , a jedynie jak powiadasz postrzegalismy na podstawie przekazu manipulowanego. Tu mam watpliwosci, bowiem przekaz byl montowany, natomiast realizatorzy nie mieli , bo miec nie musieli, potrzeby manipulacji.I ten przekaz dal taki , a nie inny obraz uczestnikow.
        Ale i ten przekaz byl podstawa do opowiadania sie za taka lub inna postawa.
        I czy to zle?
        Oczywiscie ze nie.
        Gosia na tym przegrala, ale Ona sama o sobie mowila, ze dotad nawet bez domu BB, nie znalazla Swego miejsca. Wiec tez nie wygrala. Gra dalej. Tylko teraz bedzie jej trudniej, bo jak wskazuja wyniki sond, takie postawy sa malo lubiane i zupelnie niecenione.
        Mysle, zem tez nie okazal sie byc nieprzejednanym subiektywem, zacny "obiektywie"
        Pozrowienia krm
        • Gość: obiektyw Re: GOSIACZEK BYŁ NAJLEPSZY!!!!!!!!! TAKA JEST PRAWDA IP: *.katowice.pik-net.pl 18.06.01, 13:54
          krzysztof.r.m napisał(a):

> A mydlo nie jest rzeziebnym marmurem,
          > dobre na banki, nie na idealy...
          > Nikogo drogi "obiektywie" nie znalismy , a jedynie jak powiadasz postrzegalismy
          > na podstawie przekazu manipulowanego. Tu mam watpliwosci, bowiem przekaz byl m
          > ontowany, natomiast realizatorzy nie mieli , bo miec nie musieli, potrzeby mani
          > pulacji.I ten przekaz dal taki , a nie inny obraz uczestnikow.
          > Ale i ten przekaz byl podstawa do opowiadania sie za taka lub inna postawa.
          > I czy to zle?
          > Oczywiscie ze nie.
          > Gosia na tym przegrala, ale Ona sama o sobie mowila, ze dotad nawet bez domu BB
          > , nie znalazla Swego miejsca. Wiec tez nie wygrala. Gra dalej. Tylko teraz bedz
          > ie jej trudniej, bo jak wskazuja wyniki sond, takie postawy sa malo lubiane i z
          > upelnie niecenione.
          > Mysle, zem tez nie okazal sie byc nieprzejednanym subiektywem, zacny "obiektywi
          > e"
          > Pozrowienia krm

// Ja w przeciwieństwie do niektórych nie lubiłam Gosi za to czy dobrze się
          wpasowała do BB. Nie interesuje mnie to kto najlepiej sie tam czuje. Podoba mi
          sie bo jest najnormalniejsza, bo poszła tam w wieku 34 lat bez żadnej wizji na
          przyszłośc, zupełnie zagubiona. Jest zaprzeczeniem wszystkich stereotypów o matce-
          polce, która w wieku 25 lat ma juz trójkę bachorków i męża pijaka (szczególnie na
          Śląsku) Ale oczywiście to co nioecodzienne nie musi sie wszystkim podobać,
          szczególnie w Polsce :)

• rosomak Re: GOSIACZEK BYŁ NAJLEPSZY!!!!!!!!! TAKA JEST PRAWDA 19.06.01, 14:00
            Gość portalu: obiektyw napisał(a):

> // Ja w przeciwieństwie do niektórych nie lubiłam Gosi za to czy dobrze się
            > wpasowała do BB. Nie interesuje mnie to kto najlepiej sie tam czuje. Podoba mi
            > sie bo jest najnormalniejsza, bo poszła tam w wieku 34 lat bez żadnej wizji na
            > przyszłośc, zupełnie zagubiona.

Zagubiona ??? Chyba masz racje. Inteligencja faktycznie przypomina gorylice w mgle

>Jest zaprzeczeniem wszystkich stereotypów o matce
            > polce, która w wieku 25 lat ma juz trójkę bachorków i męża pijaka (szczególnie
            > na
            > Śląsku)

Z kad takie interesujace spostrzezenia? Czyzby z obserwcji goryli w mgle

>Ale oczywiście to co nioecodzienne nie musi sie wszystkim podobać,

Nie wszyscy na szczescie maja tak spaczone gusta jak twoje

> szczególnie w Polsce :)
            A od Polski i Polakow to sie odp......!!!
            • Gość: Lidka Re: GOSIACZEK BYŁ NAJLEPSZY!!!!!!!!! TAKA JEST PRAWDA IP: 195.116.71.* 19.06.01, 14:58
              rosomak napisał(a):

>
              > Zagubiona ??? Chyba masz racje. Inteligencja faktycznie przypomina gorylice w m
              > gle
              >
              > >Jest zaprzeczeniem wszystkich stereotypów o matce
              > > polce, która w wieku 25 lat ma juz trójkę bachorków i męża pijaka (szczegó
              > lnie
              > > na
              > > Śląsku)
              >
              > Z kad takie interesujace spostrzezenia? Czyzby z obserwcji goryli w mgle
              >
              > >Ale oczywiście to co nioecodzienne nie musi sie wszystkim podobać,
              >
              > Nie wszyscy na szczescie maja tak spaczone gusta jak twoje
              >
              > > szczególnie w Polsce :)
              > A od Polski i Polakow to sie odp......!!!

Rosomak, czy ty jestes obserwatorem forum z ramienia taty Rydzyka?
              Moja pewnosc podbudowuje twoje "wyszukane" slownictwo i "subtelny" ton. A juz
              cyatat:
              > A od Polski i Polakow to sie odp......!!! jest prawdziwa perelka pieknej
              polszczyzny polaczonej z tolerancja.
              Czyzbys tylko ty mial monopol na wyrazanie "jedynie slusznych" i obowiazujacych
              WSZYSTKICH opinii?
              I czy nie pomyliles gazety, na lamach ktorej wypowiadasz sie? Rosomak, palec ci
              sie sliznal po klawiaturze i zamiast "Naszego Dziennika" wybrales forum "GW"!!
              Taki grzech, taka potwarz, taka plama!

• rosomak Re: GOSIACZEK BYŁ NAJLEPSZY!!!!!!!!! TAKA JEST PRAWDA 19.06.01, 15:55
                Gość portalu: Lidka napisał(a):

> Rosomak, czy ty jestes obserwatorem forum z ramienia taty Rydzyka?

Na powyzsze odpisze piekna polszczyzna polaczona z tolerancja.
                A g.... cie to interesuje

> Moja pewnosc podbudowuje twoje "wyszukane" slownictwo i "subtelny" ton. A juz
                > cyatat:
                > > A od Polski i Polakow to sie odp......!!! jest prawdziwa perelka pieknej
                > polszczyzny polaczonej z tolerancja.

To zgłos mnie do nagrody literackiej

> Czyzbys tylko ty mial monopol na wyrazanie "jedynie slusznych" i obowiazujacych
                > WSZYSTKICH opinii?

Niestety urzad antymonopolowy zabronil juz mi wyrazania "jedynie slusznych" i
                obowiazujacych WSZYSTKICH opinii?

> I czy nie pomyliles gazety, na lamach ktorej wypowiadasz sie?

Ups !!! Jak moglem sie tak NIE pomylic

>Rosomak, palec ci sie sliznal po klawiaturze i zamiast "Naszego Dziennika"
                wybrales forum "GW"!!

Jestem perfidny i zrobilem to z pelna premedytacja , oraz nieklamana przyjemnoscia

> Taki grzech, taka potwarz, taka plama!

Grzeszyc jest rzecza ludzka (a jaka sprawia frajde)
                Co do potwarzy , to pomylilas mnie z GOSIACZKIEM
                Plame zalatwilem ACE.
                Czy zaspokoilem juz twoja ciekawosc , czy tez masz jakies nowe glupie pytania
                A pro po , czy nie jestes przypadkiem blondynka , bo to by wszystko tlumaczylo.

• Gość: pogo GOSIACZEK IP: *.czestochowa.cvx.ppp.tpnet.pl 21.06.01, 11:35
                  Chyba wszyscy jesteście tak wredni jak ona!
                  pogo123@poczta.onet.pl napiszcie
                • Gość: Ania Re: GOSIACZEK BYŁ NAJLEPSZY!!!!!!!!! TAKA JEST PRAWDA IP: *.bielsko.dialog.net.pl 03.07.01, 16:46
                  Chyba , że był najleprzy w obgadywaniu..to się zgadzam.. :-)
            • Gość: obiektyw Re: GOSIACZEK BYŁ NAJLEPSZY!!!!!!!!! TAKA JEST PRAWDA IP: *.katowice.pik-net.pl 19.06.01, 20:36
              ROSOMAK NIE LUBIE OBRAŻAĆ LUDZI, KTÓRYCH NIE ZNAM ALE TY MI WYGLĄDASZ NA
              niezłego kretyna. To na razie
              • rosomak Re: GOSIACZEK BYŁ NAJLEPSZY!!!!!!!!! TAKA JEST PRAWDA 20.06.01, 12:26

> ROSOMAK NIE LUBIE OBRAŻAĆ LUDZI, KTÓRYCH NIE ZNAM ALE TY MI WYGLĄDASZ NA
                > niezłego kretyna. To na razie

Masz racje , taki pomerdaniec genetyczny i nieslubny syn owieczki Dolly, NIE
                POWINIEN OBRAŻAĆ LUDZI, KTÓRYCH NIEZNA.
                • Gość: Darek Re: GOSIACZEK BYŁ NAJLEPSZY!!!!!!!!! TAKA JEST PRAWDA IP: 158.75.29.* 26.06.01, 00:00
                  Rosomak! Moja propozycja jest taka. Wróć do podstawówki, aby podszkolić się w
                  ortografii języka polskiego. Dalej poczytaj sobie Biblię. Potem zrób co chcesz,
                  ale tu nie wracaj.
                  • Gość: darek Re: GOSIACZEK BYŁ NAJLEPSZY!!!!!!!!! TAKA JEST PRAWDA IP: 192.168.0.* / *.osowa.gda.osk.pl 10.07.01, 13:19
                    O????????? p.Miodek też zabiera głos?????????????????????
      • Gość: xxx Re: GOSIACZEK BYŁ NAJLEPSZY!!!!!!!!! TAKA JEST PRAWDA IP: *.chello.pl 19.06.01, 14:10
        karola nie jest glupia?????!!!!!
      • szaq Re: GOSIACZEK BYŁ NAJLEPSZY!!!!!!!!! TAKA JEST PRAWDA 16.07.01, 13:19
        TYSH PRAWDA! Gosia była ekstra. Ona poświęciła się specjalnie dla Picii (razem
        z Manuelą), aby mu pomóc wygrać nominację z Sebastianem. Tak mu pomogła, że
        wpadła z wygadaniem się na kogo oddała nominowała (wtedy miała wylecieć razem z
        Klaudiuszem). Była osobą bardzo czułą. Wszyscy pamiętamy jej żal (i Manueli)
        kiedy Picia musiał odejść z domu. A to tylko kropla w morzu pochwał dla Gosi!!!

GOSIACZEK rules!!!!!!!
      • Gość: ja Re: GOSIACZEK BYŁ NAJLEPSZY!!!!!!!!! TAKA JEST PRAWDA IP: 195.205.4.* 05.08.01, 16:54
        Jeżeli chcesz to przedyskutować napisz na adres "dkaczmarski@wp.pl".
    • Gość: ona Re: GOSIACZEK BYŁ NAJLEPSZY!!!!!!!!! TAKA JEST PRAWDA IP: *.cza.warszawa.supermedia.pl 18.06.01, 13:35
      tak, tak, byl najlepszy, fakt! NIKT NIE PLAKAL TAK JAK ONA!!!!!
      ALE TO NIE BYL KONKURS NA NAJWIEKSZEGO SMUTASA W EUROPIE!!!!!!!
      • Gość: MONK Re: GOSIACZEK BYŁ NAJLEPSZY!!!!!!!!! TAKA JEST PRAWDA IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 18.06.01, 13:39
        Nie chodzi o to ze ona wszystkich obgadywala a o to ze byla strasznie spieta i
        co z tym idzie nie mila. Kto ogladal cyfre+ ten widzial jak sie zachowywala w
        stosunku do Manueli. Podobna zreszta byla Alicja. Moze to cecha wspolna kobiet
        w trakcie menopauzy :)
        • Gość: ona Re: GOSIACZEK BYŁ NAJLEPSZY!!!!!!!!! TAKA JEST PRAWDA IP: *.cza.warszawa.supermedia.pl 18.06.01, 13:42
          TO W TYM WIEKU JUZ SIE MA MENOPAUZE???!
          ja nic takiego nie zauwazylam...
      • Gość: obiektyw Re: GOSIACZEK BYŁ NAJLEPSZY!!!!!!!!! TAKA JEST PRAWDA IP: *.katowice.pik-net.pl 18.06.01, 13:41
        A co Manuelka nie płakała?
        • Gość: ona Re: GOSIACZEK BYŁ NAJLEPSZY!!!!!!!!! TAKA JEST PRAWDA IP: *.cza.warszawa.supermedia.pl 18.06.01, 13:46
          nie czytasz uwaznie. SMUTAS!!! GOSIA TO WIELKI SMUTAS!!!!
          Manuela plakala z radosci!!! ewentualnie z emocji, tak jak pare innych osob w
          BB. a Gosiaczek-Prosiaczek plakal przy kazdej okzaji!
          swoja droga to strasznie zestresowana dziewczyna. moge jej polecic dobrego
          psychologa!
          • Gość: obiektyw Re: GOSIACZEK BYŁ NAJLEPSZY!!!!!!!!! TAKA JEST PRAWDA IP: *.katowice.pik-net.pl 18.06.01, 14:01
            Gość portalu: ona napisał(a):

> nie czytasz uwaznie. SMUTAS!!! GOSIA TO WIELKI SMUTAS!!!!
            > Manuela plakala z radosci!!! ewentualnie z emocji, tak jak pare innych osob w
            > BB. a Gosiaczek-Prosiaczek plakal przy kazdej okzaji!
            > swoja droga to strasznie zestresowana dziewczyna. moge jej polecic dobrego
            > psychologa!

a przy pici tez byla smutasem???
            LEPIEJ ZASTANOW SIE NAD TYM CO PISZESZ..
            • Gość: ona Re: GOSIACZEK BYŁ NAJLEPSZY!!!!!!!!! TAKA JEST PRAWDA IP: *.cza.warszawa.supermedia.pl 18.06.01, 14:16
              przy Pici, to z niej wychodzila, przpraszam za wyrazenie, picia...

ja tez jej nie oceniam pod wzgledem 'wpasowania sie' do domu BB.
              ja ja POPROSTU oceniam. tak samo jak ty. tobie sie taki smutek chodzacy podoba,
              mnie nie. moze zapoznaj sie z nia, a ona wtedy odnajdzie swoj cel w zyciu i
              zuci sie na ciebie, jak zglodniala harpia (jak sie pisze charpia??? charpia?
              czy harpia??? - wtorny analfabetyzm... hihi)! nie zastanowia cie moze DLACZEGO
              ona jest taka smutna, i nieszczesliwa, i tak jej zal przyjaciol (k...wa ,
              jakich przyjaciol???!!!! kogo ona POKOCHALA i za co???? i w jaki sposob???), i
              czy ona w ogole ma przyjaciol, i dlaczego majac 34 lata ciagle nie moze znalezc
              sobie miejsca w zyciu???
              to jest SMUTNE, a ja moge jej tylko wspolczuc, pocieszac nie zamierzam.
              ewentualnie moge polecic dobrego psychologa. ale moja ocena tej postaci jest
              taka: WIELKI SMUTAS I WREDOTA. TAKA JEST PRAWDA.
              • Gość: obiektyw Re: GOSIACZEK BYŁ NAJLEPSZY!!!!!!!!! TAKA JEST PRAWDA IP: *.katowice.pik-net.pl 18.06.01, 14:41
                Gość portalu: ona napisał(a):

> przy Pici, to z niej wychodzila, przpraszam za wyrazenie, picia...
                >
                > ja tez jej nie oceniam pod wzgledem 'wpasowania sie' do domu BB.
                > ja ja POPROSTU oceniam. tak samo jak ty. tobie sie taki smutek chodzacy podoba,
                >
                > mnie nie. moze zapoznaj sie z nia, a ona wtedy odnajdzie swoj cel w zyciu i
                > zuci sie na ciebie, jak zglodniala harpia (jak sie pisze charpia??? charpia?
                > czy harpia??? - wtorny analfabetyzm... hihi)! nie zastanowia cie moze DLACZEGO
                > ona jest taka smutna, i nieszczesliwa, i tak jej zal przyjaciol (k...wa ,
                > jakich przyjaciol???!!!! kogo ona POKOCHALA i za co???? i w jaki sposob???), i
                > czy ona w ogole ma przyjaciol, i dlaczego majac 34 lata ciagle nie moze znalezc
                >
                > sobie miejsca w zyciu???
                > to jest SMUTNE, a ja moge jej tylko wspolczuc, pocieszac nie zamierzam.
                > ewentualnie moge polecic dobrego psychologa. ale moja ocena tej postaci jest
                > taka: WIELKI SMUTAS I WREDOTA. TAKA JEST PRAWDA.

TAK SIĘ SKŁADA KOTKU, ŻE gosia była ostatnią osobą, którą Janusz i Manuela by
                wyrzucili. CZYLI JĄ WŁAŚNIE NAJBARDZIEJ LUBILI. janusz i manuela to chyba wasi
                ulubieńcy, nie? skoro oni, którzy byli z nią przez trzy miesiące tak bardzo ją
                lubili, to widocznie coś tu nie gra. DLA NICH CHYBA NIE JEST "WIECZNYM SMUTASEM",
                co? A I PRZED NIMI OBGADYWAŁA ALICJE I INNYCH. mOZE JESZCZE TROSZECZKE POMYSLISZ
                NAD TYM, HMM??

• Gość: Mozais Re: GOSIACZEK BYŁ NAJLEPSZY!!!!!!!!! TAKA JEST PRAWDA IP: 195.187.41.* 18.06.01, 15:05

> TAK SIĘ SKŁADA KOTKU, ŻE gosia była ostatnią osobą, którą Janusz i Manuela by
                  > wyrzucili. CZYLI JĄ WŁAŚNIE NAJBARDZIEJ LUBILI.

Wybacz KOTKU, ale jak sie siedzi w wiezieniu to i z oblesnym szczurem mozna sie
                  zaprzyjaznic, choc w normalnych warunkach bylo by obrzydzenie, krzyk i ucieczka.
                  • Gość: ona Re: GOSIACZEK BYŁ NAJLEPSZY!!!!!!!!! TAKA JEST PRAWDA IP: *.cza.warszawa.supermedia.pl 21.06.01, 13:44
                    dziekuje Mozais za wyrazenie tego co mysle!
                    pozdrawiam.
                    • Gość: Darek Re: GOSIACZEK BYŁ NAJLEPSZY!!!!!!!!! TAKA JEST PRAWDA IP: 158.75.29.* 26.06.01, 00:00
                      Z wami (tzn. Mozais i Ona) nawet w więzieniu nie chciałbym sie zaprzyjaźnić.
                      Szkoda mi Was. Jesteście SMUTASAMI. O gorszych epitetach pod Waszym adresem,
                      jakie mi w tej chwili przychodzą do głowy, nie wspomnę.
                      • rosomak Re: Darek 27.06.01, 14:28
                        Wbrew niektorym , po dlugiej nieobecnosci , wrocilem , aby wnerwic Gosiaczkowych
                        adoratorow.

Gość portalu: Darek napisał(a):

> Z wami (tzn. Mozais i Ona) nawet w więzieniu nie chciałbym sie zaprzyjaźnić.

Pewnie , ze sie nie zaprzyjaznicie , bo oni tam nie beda Cie nawet odwiedzac.
                        Na paczki tez nie licz.

> Szkoda mi Was.

Tak , zal ze nie mozecie skosztowac tych frykasow, jakie Darek ma podawane "pod
                        cela"

> Jesteście SMUTASAMI.

Jak mozna sie cieszyc , gdy plecy pieka spalone od slonca
                        Nie kazdy tak jak Darek moze przez wiele lat korzystac z cienia w kratke.

> O gorszych epitetach pod Waszym adresem,
                        > jakie mi w tej chwili przychodzą do głowy, nie wspomnę.

A co tam moze "przyjsc do glowy" jak tam jest tylko jedna mysl "ile jeszcze dni
                        do wyjscia"

Pozdrawiam Mozais i Ona.
                        Darkowi skladam zyczenia rychlego ustanowienia amnestii dla wielbicieli
                        Gosiaczka
                        • Gość: Darek Re: Darek IP: 158.75.29.* 03.07.01, 20:27
                          Drogi Rosomaku.
                          Cóż... Szkoda mi słów. (Ale mi się po częstochowsku rymneło)

Co Ci moge powiedzieć? Po prostu spadaj.
    • Gość: TOX Re: GOSIACZEK BYŁ NAJLEPSZY!!!!!!!!! TAKA JEST PRAWDA IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 18.06.01, 13:56
      W CZYM BYŁ NAJLEPSZY?
    • Gość: ajronik Re: GOSIACZEK: pierwsza pacjentka do Santorskiego IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 18.06.01, 14:06
      chyba sie dziewczyna zestresowala, ale jak to Santorski mowi: w dziesiejszym
      swiecie to normalne...

:))))))))))))))) ;))))))))))
    • Gość: Un - J Re: GOSIACZEK BYŁ NAJLEPSZY!!!!!!!!! TAKA JEST PRAWDA IP: 62.32.180.* 18.06.01, 14:29
      Może nie najlepszy, ale najbardziej gnębiony przez Wielkiego Brata. Papierosy
      od kilku tygodni - w zamian jakieś świnstwa. A w piątek nawet podpasek nie
      dali. Skandal.
    • Gość: ameba Re: GOSIACZEK BYŁ NAJLEPSZY!!!!!!!!! TAKA JEST PRAWDA IP: 195.117.174.* 27.06.01, 14:40
      Skończcie przeżywanie tego programu.Nie szkoda wam strzępić klawiatury o to
      byle co?
      • Gość: Got Re: GOSIACZEK BYŁ NAJLEPSZY!!!!!!!!! TAKA JEST PRAWDA IP: 192.168.11.* / 212.69.75.* 28.06.01, 13:17
        Ludzie jak łatwo was "wpuścić w maliny"!!!
        Czy nie widzicie, że od początku programu realizatorzy każdemu z uczestników
        przypieli odpowiednią łatkę np: Klaudio-prosty wesołek, Ala-chodząca dobroć,
        Gulczas-luzacki chamek itd. ponieważ Gosia nie była zbyt wyrazistą postacią to
        postanowiono ją "podkolorować" i tak została "bad-girl". Oglądałem BB w cyfrze
        i w necie prawie 24h (z racji mojej pracy, a nie fascynacji tym programem) i
        wyłapywałem różne kwiatki montażowe. Rzeczywistość w środku domu, różniła się
        od tej pokazywanej w TVN. Niektóre sceny były zlepiane nawet z kilku dni! A to
        co Gośka np: powiedziała rano w rozmowie z Manuelą, pokazywano dużo później w
        rozmowie z innym mieszkańcem, zdania sprzed kilku dni wyrwane z kontekstu
        doskonale podkreślały "wredność" Gośki. Sami mieszkańcy domu mówią, że w środku
        plotkowali wszyscy i o wszystkich, natomiast niektóre odcinki (szczególnie te
        pod koniec programu) wypełniał w większości obraz spiskującej Gosi z papierosem
        w ręku! Przestrzegam wszystkich, którzy chcą wziąć udział w kolejnej edycji,
        abyście nie byli zdziwieni kiedy żartem powiecie do kogoś: "ja cię zabiję" a po
        wyjściu okaże się, że pół Polski będzie was posądzać o zamiar popełnienia
        morderstwa.
        • Gość: Anka Re: GOSIACZEK BYŁ NAJLEPSZY!!!!!!!!! Daliście się wpóścić w maliny!!! IP: 192.168.11.* / 212.69.75.* 29.06.01, 12:30
          Gocie, ja nie oglądałam BB 24h ale również nie zauważyłam, żeby Gosia była kimś
          wrednym, czy fałszywym. Jako jedyna z wieprzowin w domu potrafiła składnie i
          inteligentnie wypowiadać się i nawiązała doskonałe relacje z grupą. A to, że
          nie lubiła Alicji wcale mnie nie dziwi, bo jak można lubić taką sztywniaczkę o
          małym rozumku.
        • Gość: ameba Re: GOSIACZEK BYŁ NAJLEPSZY!!!!!!!!! TAKA JEST PRAWDA IP: 195.117.174.* 29.06.01, 12:39
          24 h BB! Jestem pod wrażeniem.
          P.S. Dobrze, że to już koniec, bo mógłbyś/mogłabyś przekręcić się z braku snu.
        • Gość: Merlinka Re: GOSIACZEK BYŁ NAJLEPSZY!!!!!!!!! TAKA JEST PRAWDA IP: 192.168.11.* / 212.69.75.* 03.07.01, 11:09
          Gość portalu: Got napisał(a):

> Ludzie jak łatwo was "wpuścić w maliny"!!!
          > Czy nie widzicie, że od początku programu realizatorzy każdemu z uczestników
          > przypieli odpowiednią łatkę np: Klaudio-prosty wesołek, Ala-chodząca dobroć,
          > Gulczas-luzacki chamek itd. ponieważ Gosia nie była zbyt wyrazistą postacią to
          > postanowiono ją "podkolorować" i tak została "bad-girl". Oglądałem BB w cyfrze
          > i w necie prawie 24h (z racji mojej pracy, a nie fascynacji tym programem) i
          > wyłapywałem różne kwiatki montażowe. Rzeczywistość w środku domu, różniła się
          > od tej pokazywanej w TVN. Niektóre sceny były zlepiane nawet z kilku dni! A to
          > co Gośka np: powiedziała rano w rozmowie z Manuelą, pokazywano dużo później w
          > rozmowie z innym mieszkańcem, zdania sprzed kilku dni wyrwane z kontekstu
          > doskonale podkreślały "wredność" Gośki. Sami mieszkańcy domu mówią, że w środku
          >
          > plotkowali wszyscy i o wszystkich, natomiast niektóre odcinki (szczególnie te
          > pod koniec programu) wypełniał w większości obraz spiskującej Gosi z papierosem
          >
          > w ręku! Przestrzegam wszystkich, którzy chcą wziąć udział w kolejnej edycji,
          > abyście nie byli zdziwieni kiedy żartem powiecie do kogoś: "ja cię zabiję" a po
          >
          > wyjściu okaże się, że pół Polski będzie was posądzać o zamiar popełnienia
          > morderstwa.

Większość facetów nie może wybaczyć Gosi, że rozbiła grupę sękocińskich DJ-ów,
          ale widzę iż są jeszcze tacy którzy potrafią obserwować i obiektywnie oceniać
          ludzi.
          Pozdrawiam cię serdecznie :)

• Gość: steve Re: GOSIACZEK BYŁ NAJLEPSZY!!!!!!!!! TAKA JEST PRAWDA IP: 150.254.88.* 27.06.01, 18:40

> gOSIA BYŁA OBIEKTYWNIE NAJFAJNIEJSZYM MIESZKAŃCEM BB I BYŁABY TAK POSTRZEGANA
      > PRZEZ WSZYSTKICH GDYBY NIE NAGONKA TVN NA NIĄ.
      > ZASTANÓWCIE SIĘ - wszyscy w BB obgadywali się i godzili, a tylko ją telewizja
      > pokazywała w takich sytuacjach. Tak jak Manuele kiedy się śmiała, Gulczasa
      > kiedy się wygłupiał, a Alicję kiedy się modliła. CHOCIAŻ PO ZAKOŃCZENIU
      > PROGRAMU PRZYZNAJMY ŻE WSZYSCY BYLIŚMY MANIPULOWANI. PRZECIEŻ MY TYCH LUDZI
      > NAWET NIE ZNAMY!!!!!

...masz jakies lewe nagrania BB? ogladalem codziennie i widzialem Alicje 2 razy
      jak sie modlila, 1 raz jak mowila o aniolach i 1 raz jak mowila o modlitwie -
      jestem barbarzynca - ateista bardzo czulym na takie kawalki.... i cos mi sie
      zdaje, ze to jakies upierdliwe gadanie o rozmodlonej Alicji komus sluzy...
      nie wspominajac juz o tym ze fanom Gosi trudno znalezc argumenty za nia,
      wiec "wala" we wszystkie kobiety z BB. w moim odczuciu to ty jestes "baba" -
      tylko "babom" mogla sie ta Gosia podobac... wszystkie kobiety, ktore znam byly
      odmiennego zdania, faceci rowniez.......
      • Gość: Edi Re: GOSIACZEK BYŁ NAJLEPSZY!!!!!!!!! TAKA JEST PRAWDA IP: 192.168.11.* / 212.69.75.* 04.07.01, 09:43
        Gość portalu: steve napisał(a):

> Gość portalu: obiektyw napisał(a):
        >
        > > gOSIA BYŁA OBIEKTYWNIE NAJFAJNIEJSZYM MIESZKAŃCEM BB I BYŁABY TAK POSTRZEG
        > ANA
        > > PRZEZ WSZYSTKICH GDYBY NIE NAGONKA TVN NA NIĄ.
        > > ZASTANÓWCIE SIĘ - wszyscy w BB obgadywali się i godzili, a tylko ją telewi
        > zja
        > > pokazywała w takich sytuacjach. Tak jak Manuele kiedy się śmiała, Gulczasa
        >
        > > kiedy się wygłupiał, a Alicję kiedy się modliła. CHOCIAŻ PO ZAKOŃCZENIU
        > > PROGRAMU PRZYZNAJMY ŻE WSZYSCY BYLIŚMY MANIPULOWANI. PRZECIEŻ MY TYCH LUDZ
        > I
        > > NAWET NIE ZNAMY!!!!!
        >
        > ...masz jakies lewe nagrania BB? ogladalem codziennie i widzialem Alicje 2 razy
        >
        > jak sie modlila, 1 raz jak mowila o aniolach i 1 raz jak mowila o modlitwie -
        > jestem barbarzynca - ateista bardzo czulym na takie kawalki.... i cos mi sie
        > zdaje, ze to jakies upierdliwe gadanie o rozmodlonej Alicji komus sluzy...
        > nie wspominajac juz o tym ze fanom Gosi trudno znalezc argumenty za nia,
        > wiec "wala" we wszystkie kobiety z BB. w moim odczuciu to ty jestes "baba" -
        > tylko "babom" mogla sie ta Gosia podobac... wszystkie kobiety, ktore znam byly
        > odmiennego zdania, faceci rowniez.......

Z tego wynika, że obracasz się w prymitywnym towarzystwie kolego!

• Gość: Ania Re: GOSIACZEK BYŁ NAJLEPSZY!!!!!!!!! TAKA JEST PRAWDA IP: *.bielsko.dialog.net.pl 03.07.01, 16:44
      Gośka to największa plotkara w Domu. Wszyscy siebie nawzajem obgadywali ale
      nierobili tego w takim wielkim stopniu jak Gośka. Dotego była fałszywa.
      • mail.osowa.gda.osk.pl Re: GOSIACZEK BYŁ NAJLEPSZY!!!!!!!!! TAKA JEST PRAWDA 04.07.01, 01:57
        popieram Twoją opinię -to była największa plotkara ,mnie oona najmniej się
        podobała .Była wredna ,oglądając ten program kamera bardzo dużo pokazywała jej
        zachowanie,podlzywała się do palących,pijących żeby zdobyć ich sympatię. gdyby
        była nominowana wcześniej z innym sympatyczniejszym domownikiem -dawno by
        wyleciała.Jest pusta iwidząc ją w BB dostawałam szałlu .Dla niej Alicja była
        największym zagrożeniem ,dlatego jej nie lubiła -Alicja wiedziała o tym i
        nominowały sięna wzajem.Wychodząc trzecia od końca wyglądała jak z
        kamienia.Chciała urlop spędzić nad morzem ,może na brak finansów u Alicjii .Ale
        myślę że Alicja jej nie zaprosiła. Ja mieszkam niedaleko Alicjii chociaż jej
        nie znam (ja mieszkam 12 lat) Alicja podobno 1 rok na tym samym osiedlu -myślę
        że się spotkamy i bardzo jej pogratuluję .Alicja wiedziała że jest nie lubiana
        przez Gośkę ,mimo to zachowała się OK! za to Gośka pokazywała ,że nie lubi
        Alicjii i tym zachowaniem nie wzbudziła mojej sympatii i większości moich
        znajomych.Opowiadajcie o swoich odczuciach oglądając takie programy a nie o
        wyrywkach króre wam się podobały albo były wygodne.Bądzcie obiektywni ,nie
        krytykujcie osób ,które Wam się podobają z dykcjii,Figury, -bo każdy w tym
        programie ma swoje wady i zalety -Przykład-Karolina Zna więcej
        Niemiecki,Alicja -Włoski,Gulczas-Typ Chamski, Klaudiusz-Niemiecki,Grzegorz-
        Półgębkiem,Patrycja tak samo itp.itp..
        • Gość: siwy Re: GOSIACZEK BYŁ NAJLEPSZY!!!!!!!!! TAKA JEST PRAWDA IP: *.pg.com 04.07.01, 03:23
          koniec rozmowy o wrednej suchej glizdzie!!!
        • Gość: X Re: GOSIACZEK BYŁ NAJLEPSZY!!!!!!!!! TAKA JEST PRAWDA IP: 192.168.11.* / 212.69.75.* 04.07.01, 09:36
          mail.osowa.gda.osk.pl napisał(a):

> popieram Twoją opinię -to była największa plotkara ,mnie oona najmniej się
          > podobała .Była wredna ,oglądając ten program kamera bardzo dużo pokazywała jej
          > zachowanie,podlzywała się do palących,pijących żeby zdobyć ich sympatię. gdyby
          > była nominowana wcześniej z innym sympatyczniejszym domownikiem -dawno by
          > wyleciała.Jest pusta iwidząc ją w BB dostawałam szałlu .Dla niej Alicja była
          > największym zagrożeniem ,dlatego jej nie lubiła -Alicja wiedziała o tym i
          > nominowały sięna wzajem.Wychodząc trzecia od końca wyglądała jak z
          > kamienia.Chciała urlop spędzić nad morzem ,może na brak finansów u Alicjii .Ale
          >
          > myślę że Alicja jej nie zaprosiła. Ja mieszkam niedaleko Alicjii chociaż jej
          > nie znam (ja mieszkam 12 lat) Alicja podobno 1 rok na tym samym osiedlu -myślę
          > że się spotkamy i bardzo jej pogratuluję .Alicja wiedziała że jest nie lubiana
          > przez Gośkę ,mimo to zachowała się OK! za to Gośka pokazywała ,że nie lubi
          > Alicjii i tym zachowaniem nie wzbudziła mojej sympatii i większości moich
          > znajomych.Opowiadajcie o swoich odczuciach oglądając takie programy a nie o
          > wyrywkach króre wam się podobały albo były wygodne.Bądzcie obiektywni ,nie
          > krytykujcie osób ,które Wam się podobają z dykcjii,Figury, -bo każdy w tym
          > programie ma swoje wady i zalety -Przykład-Karolina Zna więcej
          > Niemiecki,Alicja -Włoski,Gulczas-Typ Chamski, Klaudiusz-Niemiecki,Grzegorz-
          > Półgębkiem,Patrycja tak samo itp.itp..

Ludzie, czytaliście to? ręce opadają! co za pustak!!!

• Gość: syl Re: GOSIACZEK BYŁ NAJLEPSZY!!!!!!!!! TAKA JEST PRAWDA IP: 192.168.0.* / *.osowa.gda.osk.pl 04.07.01, 22:07
            Lepiej napisz -Ludzie oglądaliście To-bo mały ci odpadnie ,jeżeli go masz??????
            Oglądaj seriale brazylijskie,albo Szrika!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
        • Gość: obiektyw Re: GOSIACZEK BYŁ NAJLEPSZY!!!!!!!!! TAKA JEST PRAWDA IP: *.katowice.pik-net.pl 04.07.01, 09:46
          Ty z Gdanska, czy tam z Gdyni - tak, tak, żyj sobie w swoim świecie i wierz
          dalej w ten stek bzdur któore wygadujesz.
          Zyczę ci zebyś się dostała do drugiej części BB i sama zobaczyła na kogo cię
          wykreują
          ADIOS
          • Gość: syl Re: GOSIACZEK BYŁ NAJLEPSZY!!!!!!!!! TAKA JEST PRAWDA IP: 192.168.0.* / *.osowa.gda.osk.pl 04.07.01, 22:01
            Na Ty to tramwaj staje-dostań się sam.Widać głupota to twoja zaleta.Żyj w
            hamstwie i obłudzie -jesteś dupkiem .Może to twoja dziwka???????????
        • Gość: Edi Re: GOSIACZEK BYŁ NAJLEPSZY!!!!!!!!! TAKA JEST PRAWDA IP: 192.168.11.* / 212.69.75.* 04.07.01, 12:37
          mail.osowa.gda.osk.pl napisał(a):

> popieram Twoją opinię -to była największa
          plotkara ,mnie oona najmniej się
          > podobała .Była wredna ,oglądając ten program kamera
          bardzo dużo pokazywała jej
          > zachowanie,podlzywała się do palących,pijących żeby
          zdobyć ich sympatię. gdyby
          > była nominowana wcześniej z innym sympatyczniejszym
          domownikiem -dawno by
          > wyleciała.Jest pusta iwidząc ją w BB dostawałam
          szałlu .Dla niej Alicja była
          > największym zagrożeniem ,dlatego jej nie lubiła -
          Alicja wiedziała o tym i
          > nominowały sięna wzajem.Wychodząc trzecia od końca
          wyglądała jak z
          > kamienia.Chciała urlop spędzić nad morzem ,może na
          brak finansów u Alicjii .Ale
          >
          > myślę że Alicja jej nie zaprosiła. Ja mieszkam
          niedaleko Alicjii chociaż jej
          > nie znam (ja mieszkam 12 lat) Alicja podobno 1 rok na
          tym samym osiedlu -myślę
          > że się spotkamy i bardzo jej pogratuluję .Alicja
          wiedziała że jest nie lubiana
          > przez Gośkę ,mimo to zachowała się OK! za to Gośka
          pokazywała ,że nie lubi
          > Alicjii i tym zachowaniem nie wzbudziła mojej sympatii
          i większości moich
          > znajomych.Opowiadajcie o swoich odczuciach oglądając
          takie programy a nie o
          > wyrywkach króre wam się podobały albo były
          wygodne.Bądzcie obiektywni ,nie
          > krytykujcie osób ,które Wam się podobają z
          dykcjii,Figury, -bo każdy w tym
          > programie ma swoje wady i zalety -Przykład-Karolina
          Zna więcej
          > Niemiecki,Alicja -Włoski,Gulczas-Typ Chamski,
          Klaudiusz-Niemiecki,Grzegorz-
          > Półgębkiem,Patrycja tak samo itp.itp..

Ludzie to chyba sama Ala Walczakowa napisała!!! Ta
          pokrętna logika i zadziwiająco, beznadziejna skladnia!!!
          • Gość: syl Re: GOSIACZEK BYŁ NAJLEPSZY!!!!!!!!! TAKA JEST PRAWDA IP: 192.168.0.* / *.osowa.gda.osk.pl 04.07.01, 22:59
            To nie Ona napisała -napewno nie czyta tego,co taki głupek jak ty wypisujesz.A
            propo "beznadzieja" to twoja mocna strona.Skończyłeś szkołę dla upośledzonych?
            Nie umiesz czytać i nie rozumiesz co napisałem .Oglądaj lepiej seriale
            brazylijskie.Zazdrosny jesteś że jest zgrabna i zadbana? Weż adres Manueli
            napewno macie coś wspólnego.Nie zabieraj czasu normalnym ludziom w
            dyskusji.Jeżeli chcesz się wyżyć jedż do Manueli lub do Gośki,Ale dla ciebie
            pasuje Manuela POWODZENIA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
      • Gość: Edi Re: GOSIACZEK BYŁ NAJLEPSZY!!!!!!!!! TAKA JEST PRAWDA IP: 192.168.11.* / 212.69.75.* 04.07.01, 09:39
        Gość portalu: Ania napisał(a):

> Gośka to największa plotkara w Domu. Wszyscy siebie nawzajem obgadywali ale
        > nierobili tego w takim wielkim stopniu jak Gośka. Dotego była fałszywa.

Obgadywali się wszyscy zawzajem w równym stopnmiu, tylko Gośkę pokazywali
        najczęściej.
        • Gość: raskol Re: GOSIACZEK BYŁ NAJLEPSZY!!!!!!!!! TAKA JEST PRAWDA IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 04.07.01, 13:23
          Nie zastanowiłeś się dlaczego to własnie Gosię pokazywali najczęściej. Co mieli
          pokazywać skoro to było główne zajęcie tej kobiety.

... i proszę nie tworzyć kolejnej spiskowej teopii dziejów jak to tvn celowo
          wypaczył wizerunek czy też prowadził nagonkę na biednego Gosiaczka...lub innych
          tego typu bzdur.
          • Gość: Edi Re: GOSIACZEK BYŁ NAJLEPSZY!!!!!!!!! TAKA JEST PRAWDA IP: 192.168.11.* / 212.69.75.* 04.07.01, 13:51
            Gość portalu: raskol napisał(a):

> Nie zastanowiłeś się dlaczego to własnie Gosię pokazywali najczęściej. Co mieli
            >
            > pokazywać skoro to było główne zajęcie tej kobiety.
            >
            > ... i proszę nie tworzyć kolejnej spiskowej teopii dziejów jak to tvn celowo
            > wypaczył wizerunek czy też prowadził nagonkę na biednego Gosiaczka...lub innych
            >
            > tego typu bzdur.

Wiesz dlaczego? prosta sprawa, ponieważ Gośka była "bezbarwna", więc musieli taką
            mało ciekawą postać "podkolorować", aby wzbudzała emocje oglądających, a wiadomo
            co wzbudza najwięcej emocji, ZŁO. Dlatego w TV we wszystkich wiadomościach
            królują złoczyńcy, a nie ci dobrzy, to ludzi przyciąga i podnosi oglądalność, a w
            Big Brotherze przecież chodziło TYLKO o wysoką oglądalność i KASĘ z sms-ów.
            • Gość: raskolni Re: GOSIACZEK BYŁ NAJLEPSZY!!!!!!!!! TAKA JEST PRAWDA IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 04.07.01, 19:07
              Zupełnie nie rozomumiem jakie ty tutaj "zło" widzisz. Zwykłe plotkowanie,
              typowy dla większości bab i nie tylko charakter. W tym wiemiarze tvn nie miał
              nic do podkolorowania, ta kobieta sama sobie gole strzelała przez swój
              niewyparzony jęzor. Znalazła sobię obiekt kpin w postaci Alicji i tyle....
              .. z tym że niejednokrotnie mozna było odnieść wrażenie że cholernie Ali
              zazrości - urody, powodzenia u mężczyzn, kasy (zwykłe i typowo polskie)

Gosia to jest taki typ człowieka, niegłupia dziewucha która sama nie wie czego
              w zyciu chce.
              • Gość: Edi Re: GOSIACZEK BYŁ NAJLEPSZY!!!!!!!!! TAKA JEST PRAWDA IP: 192.168.11.* / 212.69.75.* 05.07.01, 09:43
                Gość portalu: raskolni napisał(a):

> Zupełnie nie rozomumiem jakie ty tutaj "zło" widzisz. Zwykłe plotkowanie,
                > typowy dla większości bab i nie tylko charakter. W tym wiemiarze tvn nie miał
                > nic do podkolorowania, ta kobieta sama sobie gole strzelała przez swój
                > niewyparzony jęzor. Znalazła sobię obiekt kpin w postaci Alicji i tyle....
                > .. z tym że niejednokrotnie mozna było odnieść wrażenie że cholernie Ali
                > zazrości - urody, powodzenia u mężczyzn, kasy (zwykłe i typowo polskie)
                >
                > Gosia to jest taki typ człowieka, niegłupia dziewucha która sama nie wie czego
                > w zyciu chce.

Stary zacytuję ci fragment analizy BB napisany przez psychologa, opublkowany w
                peasie: "W BB mamy do czynienia z manipulowaniem - dla celów handlowych - żywymi
                ludźmi. Selektywnie opracowano wizerunek każdej z osób i podporządkowano go tylko
                jednej cesze: "chamski Gulczas", "spokojny Janusz", "fałszywa Gosia" itd. Taki
                właśnie materiał później dopasowano do telewizyjnych potrzeb".
                Myślę, że to wiele ci wyjaśni. Zauważyłem, iż ludzie wykształceni mają trochę
                inny obraz programu BB i inaczej postrzegają mieszkańców domu niż ogół, może
                dlatego, że znają mechanizmy manipulacji i niełatwo nabierają się na nie.
                Pozdrawiam.

• Gość: AHA Re: GOSIACZEK BYŁ NAJLEPSZY!!!!!!!!! TAKA JEST PRAWDA IP: 212.244.25.* 13.07.01, 13:46

> NAWET NIE ZNAMY!!!!!

Może ich nie znamy, ale Gośka wydała mi sie najbardziej fałszywą i dwulicową
      osobą z całej brygady. Dzięki temu, że tak potrafiła grać zaszła aż daleko. No
      ale na szczęście noga się jej podwinęła. Zgoda TVN pokazywało tylko wkreowane
      sytuacje, ale przecież jest też Cyfra + która pokazywało wszystko przez 24h.
      O antysympatii do tej dziewuchy zadecydowała u mnie jedna scena, kiedy to
      obgadywała ona przy Gulczsie i Klaudiuszu Alicę i jej sposób wyrażania wiary(
      modlenie się wieczorami). Myślę, że to nie jest temat do obgadywania.
      A propo, gdyby pieprzony Gosiaczek był sympatyczny to na pewno nie byłaby w tym
      wieku Starą zrzędziałą panną palącą zamiast papierosów fusy z herbaty.
      Zachowała się jak prawdziwy nałogowiec.
      • Gość: x Re: GOSIACZEK BYŁ NAJLEPSZY!!!!!!!!! TAKA JEST PRAWDA - Do dupka!!!! IP: 192.168.11.* / 212.69.75.* 13.07.01, 15:08
        Gość portalu: AHA napisał(a):

> Gość portalu: obiektyw napisał(a):
        >
        > > gOSIA BYŁA OBIEKTYWNIE NAJFAJNIEJSZYM MIESZKAŃCEM BB I BYŁABY TAK POSTRZEG
        > ANA
        > > PRZEZ WSZYSTKICH GDYBY NIE NAGONKA TVN NA NIĄ.
        > > ZASTANÓWCIE SIĘ - wszyscy w BB obgadywali się i godzili, a tylko ją telewi
        > zja
        > > pokazywała w takich sytuacjach. Tak jak Manuele kiedy się śmiała, Gulczasa
        >
        > > kiedy się wygłupiał, a Alicję kiedy się modliła. CHOCIAŻ PO ZAKOŃCZENIU
        > > PROGRAMU PRZYZNAJMY ŻE WSZYSCY BYLIŚMY MANIPULOWANI. PRZECIEŻ MY TYCH LUDZ
        > I
        > > NAWET NIE ZNAMY!!!!!
        >
        > Może ich nie znamy, ale Gośka wydała mi sie najbardziej fałszywą i dwulicową
        > osobą z całej brygady. Dzięki temu, że tak potrafiła grać zaszła aż daleko. No
        > ale na szczęście noga się jej podwinęła. Zgoda TVN pokazywało tylko wkreowane
        > sytuacje, ale przecież jest też Cyfra + która pokazywało wszystko przez 24h.
        > O antysympatii do tej dziewuchy zadecydowała u mnie jedna scena, kiedy to
        > obgadywała ona przy Gulczsie i Klaudiuszu Alicę i jej sposób wyrażania wiary(
        > modlenie się wieczorami). Myślę, że to nie jest temat do obgadywania.
        > A propo, gdyby pieprzony Gosiaczek był sympatyczny to na pewno nie byłaby w tym
        >
        > wieku Starą zrzędziałą panną palącą zamiast papierosów fusy z herbaty.
        > Zachowała się jak prawdziwy nałogowiec.

Dziecko drogie,
        Niezły z ciebie prymityw skoro używasz słowa ANTYSYMPATIA, nie nauczyła cię pani
        w szkole, że odwrotnością sympatii jest słowo ANTYPATIA??? Dlatego nie dziwię
        się, że taki głupol nie może zrozumieć postępowania Gośki, ponieważ niektórych
        rzeczy twój mały rozumek nie jest w stanie pojąć!!! Gdybyś ty pieprzony dupku
        miał IQ odrobinę wyższe niż meduza czy pantofelek, to na pewno nie pisałbyś takch
        durnych kawałków i nie obrażał wartościowych ludzi takich jak Gośka Maier!!!

• Gość: raskolni Re: GOSIACZEK BYŁ NAJLEPSZY!!!!!!!!! TAKA JEST PRAWDA IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 13.07.01, 16:35
          Na szczęście tej "chodzącej wartości" nie muszę i wierzę, że nidgy już nie będę
          musiał odlądać w tv. Tak na marginesie to jakież to szczególne wartości widzisz
          w tej odrażającej pod kazdym względem kobiecie. Na taką Alicję to przynajmniej
          można było popatrzeć, bez fonii co prawda ale zawsze, natomiast w przypadku
          Gośki to....
          ..no audio, no video.
          • Gość: x Re: GOSIACZEK BYŁ NAJLEPSZY!!!!!!!!! TAKA JEST PRAWDA IP: 192.168.11.* / 212.69.75.* 26.07.01, 15:42
            Dla mnie to ty jesteś odrażający pod każdym względem, skoro wyrażasz się tak o
            człowieku, którego zupełnie nie znasz!!!
            • Gość: raskolni Re: GOSIACZEK BYŁ NAJLEPSZY!!!!!!!!! TAKA JEST PRAWDA IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 26.07.01, 17:28
              Gość portalu: x napisał(a):

> Dla mnie to ty jesteś odrażający pod każdym względem, skoro wyrażasz się tak o
              > człowieku, którego zupełnie nie znasz!!!

Oczywiście, jestem odrazający i to pod kazdym względem.
              Swoją opinię wyrazam na podstawie tego co wtłaczał we mnie tvn od kilku miesiecy,
              ale nie tylko.... X lat temu, w gorszych czasach miałem tą nieprzyjemnośc
              przybywania 8h dziennie wsród gatunku ludzi których jedynym zajęciem było
              pieprzenie głodnych kawałków typu: tamta to katoliczka..a dlaczego?, a tamten to
              komuch, tamten dziad to sobie jakąś młodą babe naraił, tamten jeździ mercedesem -
              a skąd na to miał, a podobo......, a słyszałam że tamta to ........ ble, ble, ble.
              i tak bez końca.
              Stad moja ogólna niechęć do wszelkich jątrzących i nagminnie plotkujacych a taki
              cechę mimo posiadania pewnej inteligencji prezentowała Gosia. Byc moze gdybym ja
              poznał zmieniłbym swój pogład ale póki co nie mam na to ochoty i mieć nie będę,
              są ludzie i rzeczy znaczne ciekawsze.

• Gość: x Re: GOSIACZEK BYŁ NAJLEPSZY!!!!!!!!! TAKA JEST PRAWDA IP: 192.168.11.* / 212.69.75.* 30.07.01, 10:41
                To szastaj dalej takimi opiniami, a co ci powie pani w telewizji, dalej traktuj
                jako bezdyskusyjną świętość! A broń boże niech ci nie przyjdzie do głowy, że w
                telewizji mogą do czasu do czasu pokazać nieprawdę.........
    • Gość: Marysia Re: GOSIACZEK BYŁ NAJLEPSZY!!!!!!!!! TAKA JEST PRAWDA IP: *.krosno.cvx.ppp.tpnet.pl 15.07.01, 21:02
      Była jeszcze cyfra.I tam było widać i słychać jak Małgosia obgaduje innych no i
      też trochę koloryzuje ale ja ją lubiłam./Niech rzuci kamieniem kto jest bez
      winy/
      • Gość: Dar Re: GOSIACZEK BYŁ NAJLEPSZY!!!!!!!!! TAKA JEST PRAWDA IP: 192.168.0.* / *.osowa.gda.osk.pl 15.07.01, 22:12
        Po co odrazu kamieniem???????????????????????????
    • Gość: qwe Re: GOSIACZEK BYŁ NAJLEPSZY!!!!!!!!! TAKA JEST PRAWDA IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 16.07.01, 17:27
      GOSIACZEK TO NAJWIĘKSZA KURWA ŚWIATA.
      PO HUJ TEGO DWULICOWEGO KURWISZONA ZAPROSILI DO UDZIAŁU W TYM ZAJEBISTYM
      PROGRAMIE.

• Gość: gosia Re: Gosiaczek to debilka IP: 209.5.66.* 03.08.01, 17:33
        Kimkolwiek jestes ( do osoby ktora jest zapisana przede mna ) przesylam gorace
        pozdrowienia i mase calusow za zajebisty tekscior !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    • Gość: gosia Re: GOSIACZEK BYŁ NAJLEPSZY!!!!!!!!! TAKA JEST PRAWDA IP: 209.5.66.* 03.08.01, 17:20
      Mysle ze to nieprawda ! Gdyby Malgosia byla najlepsza to by wygrala ten program.
      Janusz byl najlepszy bo rozgryzl ich wszystkich , a Gosia gdyby nie byla taka
      malpa , toby nie bylo tego widac w telewizji !Przekonalam sie o tym gdy nagadala
      bzdur Alicji i tu okazala sie falszywa i to byl tylko jej fart ze weszla do
      finalu ! Dlatego prawie nikt z widzow jej nie lubi ! Kamera nie klamie, sami
      widzicie jacy sa ludzie ! Takto juz by dawno ja wywalili. I bylby spokoj !
    • Gość: Anulka Re: GOSIACZEK BYŁ NAJLEPSZY!!!!!!!!! TAKA JEST PRAWDA IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 05.08.01, 20:21

> NAWET NIE ZNAMY!!!!!

PRAWDA!!!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka