Gość: tele IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 11.04.04, 23:35 wyglada swietnie. widac ze botox robi swoje ale za bystra to ona nie jest. przekonana o wlasnej madrosci a raczej nia nie grzeszy. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lunatica dlaczego 12.04.04, 00:39 mówisz, że nie jest bystra? jakiś czas temu miałam straszną alergię na panią korę, a dziś o dziwo mi przeszło :-) podobała mi się ona, jak i to co (i jak) mówiła... kawałek, który śpiewała też dobry... mam nadzieję, że to zwiastun powrotu maanamu z dawnych lat. a a propos botoku - to co? zwiarzała ci się? Odpowiedz Link Zgłoś
higher_eu Re: Kora u Wojewódzkiego 12.04.04, 01:14 Botox, Lifting i pigułki robią swoje... Zrobiona była pięknie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: corgan botox itp. IP: 5.2.* / *.chello.pl 12.04.04, 06:28 jesli nawet no to co z tego? jakby nie uzywala i nie chodzila do kosmetyczki to tez byloby zle. kurde.... ludziom trudno dogodzic. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dillmah Re: botox itp. IP: *.acn.waw.pl 12.04.04, 09:33 zastrzyk z botoxu w np. twarz powodujacy czesciowy paraliz twarzy co moze oznaczac jakies 7 lat mniej na twarzy. Rozrywka odkryta w Stanach Z. przeznaczona dla majetnych bardziej lub mniej. Polecam jeden z teledyskow Madonny ;)w celach instruktazowych ;) Alternatywa dla ciecia chirurgicznego Odpowiedz Link Zgłoś
higher_eu Re: botox itp. 12.04.04, 13:15 Ale czy ja mówię, że źle...? też pewnie za ileśtam lat będę sobie wstrzykiwał to świństwo w twarz... ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pn Re: botox itp. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.04.04, 14:17 to jad kielbasiany hehehe Odpowiedz Link Zgłoś
mike_mike Re: botox itp. 14.04.04, 13:39 Gość portalu: yo napisał(a): > co to jest botox ?? Jad kiełbasiany. Wstrzykiwany w celu czasowego wyłączenia okreslonych nerwów.... Odpowiedz Link Zgłoś
slotna Re: Kora u Wojewódzkiego 12.04.04, 13:21 Ale szyję miała okropną. Kurde, trzeba będzie na to uważać, muszę pamiętać, jak sobie za xx lat będę coś takiego wstrzykiwać, żeby coś z szyją zrobić. Bo to niezbyt wygląda, gładziutka twarz, a niżej skóra jak przeszczepiona z shar-peia. Odpowiedz Link Zgłoś
lunatica świetnie! pogratulować! 12.04.04, 16:26 cała dyskusja dotyczy formy, a nie treści spotkania! POGRATULOWAĆ! Odpowiedz Link Zgłoś
the_dzidka Wart Pac Pałaca 12.04.04, 19:07 Oboje, choć każde inaczej, reprezentują sobą wysoki poziom ŻENADY. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: corgan to jest dla Ciebie nieżenadą? IP: 5.2.* / *.chello.pl 13.04.04, 05:19 Michau Wiśniewsky z dziecmi Fabienne i Xavier? Odpowiedz Link Zgłoś
the_dzidka Co ma piernik do wiatraka? 13.04.04, 09:05 Nie lubię Kory (Kory personalnie, jej muzyka bardzo mi się podoba) - wolno mi. Nie cierpię Wojewódzkiego - wolno mi. Ale dlaczego na tej podstawie uważasz, że jestem fanką programu Wiśniewskiego, to doprawdy nie wiem. Chodnikowa Twoja logika - jak ktos nie lubi rocka, to ani chybi słucha disco polo ;-P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janek Re: Kora u Wojewódzkiego IP: *.cwd.waw.pl / 195.164.254.* 13.04.04, 10:23 Gość portalu: tele napisał(a): > wyglada swietnie. widac ze botox robi swoje ale za bystra to ona nie jest. > przekonana o wlasnej madrosci a raczej nia nie grzeszy. Wojewódzki jest za to bystry, jak woda w klozecie! Odpowiedz Link Zgłoś
anaila Re: Kora u Wojewódzkiego 13.04.04, 22:59 szkoda, że nie zauważyliście przy okazji, O CZYM rozmawiali. bo to akurat było ważne i na czasie... Odpowiedz Link Zgłoś
lahliq Re: Kora u Wojewódzkiego 14.04.04, 08:15 A zauważyliśmy. :) Ucieszyło mnie, że Kora przestała nawoływać do palenia marihuany, chyba trochę dorosła. :) I jakby przeszła nieco z lewej strony na prawą. Ale poza tym wszystkim wyglądała po prostu świetnie. Ciekawe gdzie robiła operacje? Może warto dać namiary Bakule? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pn Re: Kora u Wojewódzkiego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.04.04, 11:05 bakule nic juz nie pomoze bo ma prostacka i ciosna twarz... Odpowiedz Link Zgłoś
lahliq Re: Kora u Wojewódzkiego 14.04.04, 11:53 też tak uważam, ale kobieta uważa, że ma jedne z najlepszych cycków w Polsce. Osobiście uważama, że kłamie. ;)))))) Odpowiedz Link Zgłoś