Gość: olla IP: *.aster.pl / *.aster.pl 13.04.04, 13:44 moze to niezbyt odpowidnia chwila, ale ... co teraz bedzie z Lesną Górą? Mam nadzieje, ze obejdzie sie bez takiej fikcji jak w Zlotopolskich... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
reniatoja Re: ndinz-i co dalej? 14.04.04, 11:35 A jak, prosze, powiedz, rozwiazano kwestie Dionizego w Zlotopolskich? Niestety nie ogladam, a ciekawa jestem. Odpowiedz Link Zgłoś
maniusza Re: ndinz-i co dalej? 14.04.04, 11:50 ja oglądam średnio raz w miesiącu więc może jestem nie na bieżaco - ale jak ostatnio oglądałam to pan Józef w dalszym ciągu rozmawiał z kapeluszem. taaaaa... żałosne. mam nadzieję że postać grana przez ś.p. Panią Trafankowską zostanie tak jak obiecują twórcy - godnie zakończona. chociaż to bolesne, najlepiej Ją też uśmiercić (może jakiś wypadek samochodowy?) Bo nie wyobrażam sobie żeby miała "wskoczyć" za Nią inna aktorka - to by dopiero była brazyliana!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :)) Re: ndinz-i co dalej? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.04.04, 18:14 Podano w Super Expressie, ze ma byc w czolowce poczatku serialu Ndinz przy osobie Darii wzmianka o Jej odejsciu spowodowanym smiercia. Bez fikcji i wymyslonych historii. Odpowiedz Link Zgłoś
the_dzidka Re: ndinz-i co dalej? 15.04.04, 20:56 Gość portalu: :)) napisał(a): > Podano w Super Expressie, ze ma byc w czolowce poczatku serialu Ndinz przy > osobie Darii wzmianka o Jej odejsciu spowodowanym smiercia. Bez fikcji i > wymyslonych historii. I to byłoby naprawdę piękne, godne, i pełne szacunku wobec "Duśki". Chyba juz dosyć naciąganych rozwiązań wobec prawdziwych tragedii.. :-( Odpowiedz Link Zgłoś
pawel-strzalka Re: ndinz-i co dalej? 15.04.04, 21:53 brawa dla realizatorów za godne pożegananie pani Trafankowskiej! całe szczęście że pani Łepkowska już nie pisze scenariusza do tego serialu bo zaraz okazałoby się ze Siostra Oddziałowa pojechała zmienić płeć i wróci jako facet albo coś takiego... Odpowiedz Link Zgłoś
lunatica trochę o tym 14.04.04, 11:40 www.se.pl/iso/Dzisiaj/Rozrywka/Newsy/newsy_2.shtml Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: P-77 Re: ndinz-i co dalej? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.04.04, 07:35 Emisja serialu kończy się w czerwcu 2005. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: P-77 Re: P-77 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.04.04, 20:37 > skad takie info? Z ubiegłorocznego wywiadu z p. Darią Trafankowską udzielonego podczas akcji charytatywnej Gazety. W sobotę pojawił się na stronach internetowych Gazety. Aktorka odpowiadając na pytanie czy nie boi się stałego utożsamienia z siostrą Danutą odpowiedziała, że nie bo serial kończy się w przyszłym roku. Podejrzewam, że scenariusz jest już napisany do końca. Obejmuje zapewne także siostrę Danutę, bo scenarzyści liczyli na powrót aktorki po chorobie. To dobrze o nich świadczy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: baba Re: P-77 IP: *.acn.waw.pl 15.04.04, 23:11 To Jej zyciowa rola, dlugo nie miala szczescia do rol, w ktorych mogla pokazac swoj talent. To dobrze chociaz, ze zdazyla utrwalic sie w naszej pamieci. Pomysl z napisem jest naprawde wzruszajacy. Ale i przedtem realizatorzy w sposob swiadczacy o pewnej wrazliwosci pozegnali postac ojca Jakuba.po prostu zmarl nagla na serce, tak jak Chamiec. Pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
pawel-strzalka Re: P-77 16.04.04, 09:06 jej życiową rolą było też prowadzenie Szalonych Liczb, dzięki temu każdy dzieciak wiedział kim jest Dusia Trafankowska Odpowiedz Link Zgłoś