Gość: cukerro IP: *.chello.pl 18.04.04, 16:33 No nareszcie tv publiczna puscila jeszcze raz jeden z najlepszych filmow Polanskiego. Pare miesiecy temu ogladalam Piratow z Karaibow i wydaje mi sie ze te filmy sa bardzo podobne. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
cze67 Re: Piraci 18.04.04, 16:35 Według mnie natomiast, jest to jeden z najgorszych filmów Polańskiego. Oglądałem go wcześniej dwa razy, wczoraj nie przebrnąłem przez pierwsze piętnaście minut. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mussa Re: Piraci IP: *.ok.wroc.pl 18.04.04, 20:42 najlepszy? Polanski przez kilka lat po tej porazce nie mogl sie podniesc. Dopiero Frantic postawil go na nogi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: verte Re: Piraci IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.04.04, 20:47 Gość portalu: mussa napisał(a): > najlepszy? Polanski przez kilka lat po tej porazce nie mogl sie podniesc. Dopie > ro Frantic postawil go na nogi. Jakiej porażce.Ten film nie jest na poważnie dla tych co nie zauważyli. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ran11 Re: Piraci IP: *.bialap.cvx.ppp.tpnet.pl 20.04.04, 02:07 Ja zaś chętnie obejrzałbym "Nieustraszonych pogromców wampirów, przepraszam ale Pańskie zęby tkwią w mojej szyi..." Odpowiedz Link Zgłoś
es_el Re: Piraci 20.04.04, 11:11 lejac na krytykow, ktorzy do dzis z niewiadomych (he, he) przyczyn rozpetali nagonke na polanskiego i jego piratow, stwierdzam subiektywnie, ze to kapitalny film i swietna rozrywka, humor bliski nieustraszonym pogromcom, walter matthau rewelacja, tylko o ile w pogromcach z sharon tate polanski byl uznany, juz w piratach byl be, 'bo mialy miejsce fakty' wedlug mnie ten film potwierdza tylko wielkosc polanskiego, ktory swietnie sprawdzil sie w wielu gatunkach - filmy robil rozne, ale na kazdym wyciskal swoje pietno i zawsze mozna poznac 'to polanski!' i tyle Odpowiedz Link Zgłoś
es_el Re: Piraci 20.04.04, 11:15 i prawda jest, ze nie mozna oprzec sie wrazeniu iz piraci z karaibow to hollywoodzka odpowiedz na piratow polanskiego, troszke czasu im to zabralo, a i srodkow niepomiernie wiecej za to efekt podobny, tyle, ze z czkawka oczywiscie johnny depp... to johnny depp! pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: onek Re: Piraci IP: *.opole.dialup.inetia.pl 20.04.04, 11:41 Właściwie trudno jest zrobić film o piratach dla wszystkich. Najlepszymi odbiorcami tego gatunku są jednak kilkunastolatkowie. W takim wieku najchętniej ogląda się filmy o piratach.... www.alfabettelewizji.republika.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś