Dodaj do ulubionych

Pochanke oc o właściwie chodzi?Werner i Rymanowski

IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 03.05.04, 14:36
Czy Was nie wkurza jej dudnienie? te pólprzymkniete powieki i niedomykane
usta na zkonczenie wypowiedzi?cos tak nienaturalnego wtym jej głosie jest.A
Anita werner tez do koretkty.Teraz najlepszy jest Rymanowski,Taki normalny.We
wrocławskie telewizji tez jest dzieniikarka ,która walczy z ustamiaż
strach.Ta z Panoramy Joanna była Pilcha,tez cos wyrabia z ustami.ja nie
rozumiem o co chodzi ,jakies przyruchy.dzieczynki maja problem.A dla mnie
jest to nie do zniesienia.
Obserwuj wątek
    • Gość: kibic Re: Pochanke oc o właściwie chodzi?Werner i Ryman IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.05.04, 15:39
      Pochanke już sie wyrobiła i jest zdecydowanie lepiej niż było jakiś czas temu,
      ale co do Anitki Terminator to nie jest taka zła, już wole ją niż to
      beztalencie Anne Kalczyńska...
    • Gość: orkel Re: Pochanke oc o właściwie chodzi?Werner i Ryman IP: *.pila.cvx.ppp.tpnet.pl 03.05.04, 15:40
      Moim zdaniem to jest jakieś czepianie się. Pochanke jest b. dobra
      z "przyruchami" czy bez. Newsy to nie wybory miss. Fakt, trzeba jakoś wyglądać,
      ale to co się ma do powiedzenia jest jednak bardzo ważne.
      • Gość: wazka Re: Pochanke oc o właściwie chodzi?Werner i Ryman IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 03.05.04, 17:17
        no Ty nie wierzysz w to co mówisz.dziennikarz powinien byc przeźroczysty.ok dla
        mnie to beznadzieja.Pochanke jest beznadziejna ,werner też.Rymanowski jest tam
        najlepszy.Może ja mam po prostu dobre oko?I duzo wymagam?Jest to co robia
        diableskieo trudne ,ale jak sie nie umie to wypad.
      • Gość: ja Re: Pochanke oc o właściwie chodzi?Werner i Ryman IP: *.waw-bia.leased.ids.pl 06.05.04, 11:03
        Pochanke jest okropna, nie mogę jej w ogóle słuchać, a to co mówi, raczej
        czyta,ma po prostu przygotowane przez innych. W związku z tym, że prezenterka
        nie musi wykazywać się inteligencją, mogłaby chociaż normalnie sie zachowywac.
        Jej seksualne układanie usteczek po każdej wypowiedzi jest po prostu śmieszne.
    • Gość: n Re: Pochanke oc o właściwie chodzi?Werner i Ryman IP: *.aster.pl / *.aster.pl 03.05.04, 16:26
      • Gość: gosc portalu Re: Pochanke oc o właściwie chodzi?Werner i Ryman IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.05.04, 11:45
        Rymanowski ma przerazliwie sztuczna dykcje. Czy ktos tak mowi? On w ogole sie
        nie angazuje, totalne przeciwienstwo Lisa, ktore tylko chce go bezskutecznie
        nasladowac. Fakty upadaja i to jest bezsprzeczne. Fox News bez Foxa? Niemozliwe
        stalo sie faktem, dlatego Fakty beda tracic widzow. A z pewnoscia straca widzow
        ktorzy z uwaga sluchaja. Rymanowski "rwie" sylaby co jest bardzo niepolskie.
    • Gość: magda Re: Pochanke oc o właściwie chodzi?Werner i Ryman IP: 81.210.22.* 04.05.04, 12:43
      Rymanowski ma pecha. Jest przeciętniutki, a przejął program po wybitnym Lisie.
      FAKTY jeszcze się ogląda, bo są tam ludzie Lisa, ale to już schyłek. Agonia
      potrwa, ale śmierć jest nieunikniona.
      • Gość: widz zaangazowany Re: Pochanke oc o właściwie chodzi?Werner i Ryman IP: *.aster.pl / *.acn.pl 04.05.04, 20:25
        Gadanie bzdur. Minęło już naprawdę sporo czasu, a słupki oglądalności wciąż na
        tym samym poziomie. Wiem, bo mam dostęp do danych telemetrycznych. Wydaję mi
        się, że fanklub Tomka Lisa trochę przesadza. Lis i Rymanowski to zupełne
        przeciwności, każdy ma swój styl. Ale inaczej nie znaczy gorzej...
        • Gość: wr Re: Pochanke oc o właściwie chodzi?Werner i Ryman IP: 217.153.35.* 04.05.04, 23:42
          wzruszająca, szczera wypowiedź (WYŻEJ)
          • Gość: telewizja Re: Pochanke oc o właściwie chodzi?Werner i Ryman IP: 217.153.131.* 06.05.04, 11:16
            ale jaki to jest wlasciwie ten styl Rymanowskiego? bo ja nie widze takiego
            stylu. nienaturalne czytanie nienajlepszych startowek? to jest styl? podzielam
            dziagnoze ze fakty umieraja.
    • Gość: BOB Re: Pochanke oc o właściwie chodzi?Werner i Ryman IP: *.mcnet.pl / *.mcnet.pl 11.05.04, 16:42
      Rymanowski nie ma ani stylu ani osobowości. Jest przeciętny i żaden, co
      niektórzy uznają za dowód obiektywizmu. I ten wyygląda Eugeniusza Bodo(a
      właściwie Bodo). Prowincha z katolickiej stacyjki. A była Europa, tylko
      Walterowi się nie podobało, że Lis jest za mocny i nie świeci światłem odbitym.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka