maaryniaa 06.05.11, 10:59 jak wrażenia? ja osobiście jeszcze bardziej zakochałam się w Michale ;) no i solówki Kuby, Pauliny i Sebastiana faktycznie najlepsze. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aguszak Re: YCD LIVE! 04.05.2011 06.05.11, 11:21 Generalnie mam dwójkę faworytów: Kuba i Paulina, choć bardzo blisko tej czołówki są Masza i Michał :-) w sumie z tych, co pozostali będzie mi żal każdego, któremu przyjdzie odpaść w kolejnych odcinkach. Odpowiedz Link Zgłoś
meeegotka Re: YCD LIVE! 04.05.2011 06.05.11, 11:51 A ja mysle, ze Maszenka wygra :-) Choc osobiscie uwielbiam tanczacego Michala :-) Odpowiedz Link Zgłoś
jodipiku Re: YCD LIVE! 04.05.2011 06.05.11, 14:21 NO i zero wrazen...sadzac po wypowiedziach w watku... bo... niestety ale te choreografie sa beznadziejne!!!! to nie taniec, to jakies turlanie, tarzanie, tanczenie w synchronach mniej lub bardziej udanych....masakra jednym slowem.... utwory do ktorych tancza uczestnicy powinny byc kojarzone z obencnymi na rynku ....eh... Moi ulubiency to Michal!!!!, Masza i Kuba i Patrycja.... reszta moze sie pakowac...ta czworka powinna dojsc jak najdalej. Odpowiedz Link Zgłoś
meeegotka Re: YCD LIVE! 04.05.2011 06.05.11, 14:25 > Moi ulubiency to Michal!!!!, Masza i Kuba i Patrycja.... reszta moze sie pakowa > c...ta czworka powinna dojsc jak najdalej. Jaka Patrycja????? Kazadii? To ona tez brana jest pod uwage w ocenach jury i glosowaniu publicznosci? :-) Odpowiedz Link Zgłoś
kubissimo Re: YCD LIVE! 04.05.2011 06.05.11, 21:02 IMO to byl pierwszy przyzwoity odcinek tej edycji. Nie zebym sie bog wie jak zachwycal, ale przynajmniej dalo sie to obejrzec bez bolu. w tej edycji potwornie irytuje mnie Pirog i jego wieczny foch na wszystko i wszystkich. ja rozumiem, ze ciezko zrezygnowac z zajebistej pensyjki tylko za to, ze przez dwie godziny siedzi sie za stolem i wyraza swoje zdanie, ale jesli program go juz tak meczy, to moze warto byloby zrezygnowac dla komfortu psychicznego? Odpowiedz Link Zgłoś