Dodaj do ulubionych

NAJBRZYDSZA PREZENTERKA TV

IP: *.astercity.net / 10.128.131.* 02.03.02, 15:59
Która prezenterka wg.was zasługuje na tytuł największej maszkary telewizyjnego
ekranu.Ja mam kilka typów:
1.Dorota Warakomska-nawet nie wiem czy ją można nazwać kobietą,bo mnie
przypomina ona bardziej faceta.Jest wyjątkowo odrażająca i zawsze jak ją widzę
w "Panoramie" przełączam na inny kanał.
2.Iwona Schymalla-tragiczna fryzura,długi nos i zaciśnięte usta.Nie wiem
dlaczego ,ale jej fizjonomia robi na mnie wyjątkowo niekorzystne wrażenie.
3.Prezenterki Warszawskiego Ośrodka TV-po prostu zgroza.
4.Prezenterki"Roweru Błażeja"
5.Sandra Walter TVN-na szczęście ktoś w tej stacji poszedł po rozum do głowy i
już się toto nie pokazuje.
A jakie są wasze typy?
Obserwuj wątek
    • Gość: Stefa Re: NAJBRZYDSZA PREZENTERKA TV IP: *.poleczki.dialup.inetia.pl 02.03.02, 16:14
      Jolla Fajkowska
      • hando Re: NAJBRZYDSZA PREZENTERKA TV 02.03.02, 21:52
        Agata Młynarska, która nie dość że jest końską blondyną to jeszcze irytujaca
        jest ponad ludzką miarę.
        • Gość: Anka Re: NAJBRZYDSZA PREZENTERKA TV IP: 217.99.1.* 02.03.02, 22:11
          Wszystkie krowy z TV1 i TV2!!! Zgroza!!! Gembarowski wygląda lepiej!
        • puppetmaster Re: NAJBRZYDSZA PREZENTERKA TV 09.03.02, 02:48
          Eeee tam, Agatka wcale nie jest brzydka... :> Co do irytowania, to mnie
          osobiscie nigdy nie irytowala, a zaryzykowalbym stwierdzenie, ze z samej Dwojki
          mozna by wymienic kilka bardziej denerwujacych panius.
        • Gość: Ewa Re: NAJBRZYDSZA PREZENTERKA TV IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 12.06.02, 14:12
          Najbardziej żenujące są te jej publiczne występy na różnych festynach - może
          lepiej wypadła by w roli prezenterki radiowej ? przynajmniej nikt nie musiałby
          oglądać jej końskiej gęby...
        • Gość: MM Re: NAJBRZYDSZA PREZENTERKA TV IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 12.06.02, 14:15
          Najbardziej żenujące są te jej publiczne występy na różnych festynach - w TV
          już jej nie chcą ? Lepiej zakamuflowałaby się w jakiejś stacji radiowej -
          przynajmniej nie musielibyśmy oglądać jej końskiej twarzy.
        • Gość: Lola Re: NAJBRZYDSZA PREZENTERKA TV IP: *.natned.com.pl 12.06.02, 15:02
          hando napisał(a):

> Agata Młynarska, która nie dość że jest końską blondyną to jeszcze irytujaca
          > jest ponad ludzką miarę.

Hando, czy Ty jestes "Hando" tak jak Russel Crowe w Romper Stomper?

• Gość: Anka Drzyzga, Pienkowska i dlugo, dlugo nic. IP: 149.156.213.* 04.03.02, 19:30
        Pierwsza brzydka i niezbyt mądra, druga niezbyt urodziwa i ciagle wystraszona.
        Inne Panie i Panowie są nie za czesto na ekranie, wiec ich wady jakosc umykaja.
        Generalnie nie jesteśmy społeczeństwem urodziwym niestety...
        • Gość: Robert Re: Drzyzga, Pienkowska i dlugo, dlugo nic. IP: *.tpl.on.ca / 205.189.176.* 06.12.02, 00:41
          Pienkowska przezywa orgazm nonstop.Ona nie jest wystraszona.
          • Gość: sacto Re: Drzyzga, Pienkowska i dlugo, dlugo nic. IP: *.bonair.com.pl 06.12.02, 09:35
            Gość portalu: Robert napisał(a):

> Pienkowska przezywa orgazm nonstop.Ona nie jest wystraszona.

Ręce precz od Pieńkowskiej !!!1
        • paool Re: Drzyzga, Pienkowska i dlugo, dlugo nic. 06.12.02, 10:20
          Gość portalu: Anka napisał(a):

> Pierwsza brzydka i niezbyt mądra, druga niezbyt urodziwa i ciagle
          wystraszona.
          > Inne Panie i Panowie są nie za czesto na ekranie, wiec ich wady jakosc
          umykaja.
          >
          > Generalnie nie jesteśmy społeczeństwem urodziwym niestety...
          A mnie soę podoba Magda Mołek,. no i co?
    • Gość: sven Re: NAJBRZYDSZA PREZENTERKA TV IP: *.pl 03.03.02, 00:15
      Gość portalu: Ola napisał(a):

> Która prezenterka wg.was zasługuje na tytuł największej maszkary telewizyjnego
      > ekranu.Ja mam kilka typów:
      > 1.Dorota Warakomska-nawet nie wiem czy ją można nazwać kobietą,bo mnie
      > przypomina ona bardziej faceta.Jest wyjątkowo odrażająca i zawsze jak ją widzę
      > w "Panoramie" przełączam na inny kanał.
      > 2.Iwona Schymalla-tragiczna fryzura,długi nos i zaciśnięte usta.Nie wiem
      > dlaczego ,ale jej fizjonomia robi na mnie wyjątkowo niekorzystne wrażenie.
      > 3.Prezenterki Warszawskiego Ośrodka TV-po prostu zgroza.
      > 4.Prezenterki"Roweru Błażeja"
      > 5.Sandra Walter TVN-na szczęście ktoś w tej stacji poszedł po rozum do głowy i
      > już się toto nie pokazuje.
      > A jakie są wasze typy?

Odczep się od Iwony Schymalli to wyjątkowa w naszej beznadziejnej mizdrzącej sie
      TV prezenterka- naturalna, elegancka z klasą, no ale dykotekowe panienki z
      Pcimia Dolnego jej nie lubią bo się nie potrafią tego docenić JASNE
      • Gość: Myself Re: NAJBRZYDSZA PREZENTERKA TV IP: *.dip.t-dialin.net 03.03.02, 09:17
        Gość portalu: sven napisał(a):

> Gość portalu: Ola napisał(a):
        >
        > > Która prezenterka wg.was zasługuje na tytuł największej maszkary telewizyj
        > nego
        > > ekranu.Ja mam kilka typów:
        > > 1.Dorota Warakomska-nawet nie wiem czy ją można nazwać kobietą,bo mnie
        > > przypomina ona bardziej faceta.Jest wyjątkowo odrażająca i zawsze jak ją w
        > idzę
        > > w "Panoramie" przełączam na inny kanał.
        > > 2.Iwona Schymalla-tragiczna fryzura,długi nos i zaciśnięte usta.Nie wiem
        > > dlaczego ,ale jej fizjonomia robi na mnie wyjątkowo niekorzystne wrażenie.
        > > 3.Prezenterki Warszawskiego Ośrodka TV-po prostu zgroza.
        > > 4.Prezenterki"Roweru Błażeja"
        > > 5.Sandra Walter TVN-na szczęście ktoś w tej stacji poszedł po rozum do gło
        > wy i
        > > już się toto nie pokazuje.
        > > A jakie są wasze typy?
        >
        > Odczep się od Iwony Schymalli to wyjątkowa w naszej beznadziejnej mizdrzącej si
        > e
        > TV prezenterka- naturalna, elegancka z klasą, no ale dykotekowe panienki z
        > Pcimia Dolnego jej nie lubią bo się nie potrafią tego docenić JASNE

Swoja zydowska urode podkresla nazwiskiem! Ma calkiem niezly glos, ale wolalabym
        jej sluchac w radio niz ogladac na wizji. Nie ma gustu ani poczucia smaku wyglada
        jak bull shit.

Ostatnio pojawila sie jeszcze jedna nie znam danych, prowadzi jakies wiadomosci.
        Siedzi wykrzywiona jak paragraf, brak jej dykcji, wyglada jakby jej pod stolem
        ktos cipe lizal. Tragedia. Nie lubie gadac o nieobecnych, ale sie kurwa
        zastanawiam co ci ludzie robia na wizji..... Znajomosci, lapowki, konszachty,
        uklady - takie jest moje wytlumaczenie.

• johny.p Re: NAJBRZYDSZA PREZENTERKA TV 03.03.02, 12:05
          Może nazwę rzecz po imieniu ale nieco delikatniej.
          "Ładne inaczej" wg mnie to:
          1. Bożena Targosz - zawsze jak zaczyna się Panorama i widzę jej
          sprzęt (czarne bluzeczki pod samą szyje) to od razu wiem, że ktoś
          umarł i tylko kwestia o której pójdzie ten news. Dramat! Ona ma zupełnie
          aseksualny wygląd...nauczycielka z Generalnej Guberni.
          2. Elżbieta Summer - ona może i była kiedyś Chmurka ale dziś ma
          takie biodra, że operator tak ją zbiera aby weszła cała w ekran. Starsze panie
          o pogodzie powinny wnukom w parku opowiadać.
          3. Marzanna Zielińska TVN z Łodzi: rodzice chyba się do pracy śpieszyli. Może
          przy okazji pierwszego dnia wiosny coś by koledzy z redakcji utopili.

• Gość: Fore Re: NAJBRZYDSZA PREZENTERKA TV IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 05.03.02, 15:11
            johny.p napisał(a):

> Może nazwę rzecz po imieniu ale nieco delikatniej.
            > "Ładne inaczej" wg mnie to:
            > 1. Bożena Targosz - zawsze jak zaczyna się Panorama i widzę jej
            > sprzęt (czarne bluzeczki pod samą szyje) to od razu wiem, że ktoś
            > umarł i tylko kwestia o której pójdzie ten news. Dramat! Ona ma zupełnie
            > aseksualny wygląd...nauczycielka z Generalnej Guberni.

ChAhACHACVAHa, doooobreee! Nieźle się uśmiałam, tym bardziej , ze mam podobne
            odczucia.Bardzo dobre:))
            > 2. Elżbieta Summer - ona może i była kiedyś Chmurka ale dziś ma
            > takie biodra, że operator tak ją zbiera aby weszła cała w ekran. Starsze panie
            > o pogodzie powinny wnukom w parku opowiadać.
            Zgadzam się:)
            > 3. Marzanna Zielińska TVN z Łodzi: rodzice chyba się do pracy śpieszyli. Może
            > przy okazji pierwszego dnia wiosny coś by koledzy z redakcji utopili.
            A tu już chyba trochę złośliwie:)))))
      • Gość: Ola Re: NAJBRZYDSZA PREZENTERKA TV-do Svena IP: *.astercity.net / 10.128.131.* 03.03.02, 11:57
        "O gustach się nie dyskutuje"-znasz takie przysłowie mądralo ?Mnie Schymalla
        się absolutnie nie podoba,ty widocznie lubisz wielkie niezgrabne babochłopy z
        ufarbowanymi na żółto włosami z długim nosem i wrednym wyrazem twarzy-rzecz
        gustu.Pozatym chciałabym ci zwrócić uwagę że nie oceniamy w tym wątku sposobu
        prowadzenia i głosu a wyłącznie urodę prezenterek.A po drugie przyhamuj trochę
        z inwektywami typu "Dyskotekowa panienka z Pcimia".To nienajlepiej o tobie
        świadczy.
        • Gość: kubek Re: NAJBRZYDSZA PREZENTERKA TV IP: *.leczna.dialup.inetia.pl 03.03.02, 12:26
          Nikt nie pobije tej pani co prowadzi Informacje na Polsacie. Kobieta solidnych
          rozmiarów. Całe tło za sobą wypełnia. A ostatnie chyba przysneła w solarium i
          promienie ją załatwiły.

Ale może i są takie prezenterki które pobiją i tę prezenterkę. To panie z
          ośrodków regionalnych.
        • Gość: Kajka Re: Schymalla - okropna IP: *.pl 16.03.02, 14:02
          Popieram Olę , ja też nie znoszę Schymalli, totalnie niesympatyczna, nieładna i
          aseksualna. To już wolę Bożenę Targosz"DzieńdobryPanorama". Przynajmniej nie
          pozuje na Miss Elegancji.
          Zresztą wszystkie typy przedstawione przez Ciebie są zgodne z moimi.
          Pozdr.
    • bigbrada Re: NAJBRZYDSZA PREZENTERKA TV 03.03.02, 16:15
      Na szczęście nie jestem waszym znajomym. Pewnie okazałbym się "łysym fiutem"
      albo coś hi hi.
      • Gość: Dziki Re: NAJBRZYDSZA PREZENTERKA TV IP: *.pagi.pl 03.03.02, 17:48
        Łysym fiutem może nie, ale za to ,,hi hi'' to pewnie kretynem. Co za facet tak
        się smieje ?
        • bigbrada Re: NAJBRZYDSZA PREZENTERKA TV 04.03.02, 20:12
          Cieszę się też, że nie pracuję w pagi.
          He he.
      • steffa Re: NAJBRZYDSZA PREZENTERKA TV 04.03.02, 01:07
        To fakt.
    • craker Re: NAJBRZYDSZA PREZENTERKA TV 04.03.02, 15:24
      Hej,
      Moim zdaniem najgorsza jest Fajkowska.
      1)Mówi przez zaciśnięte zęby
      2)Nie wie jak powinna się ubierać żeby nie wygladać grubo no i jak się uczesać
      aby zakryć choć fragment tego swojego czoła (no właśnie czy ona nie ma
      wodogłowia). Ogólnie rzecz biorąc robi na mnie okropne wrażenie.
      Nie podoba mi się też Anna Popek z TVP1 jest równie koszmarna, choć szczupła.
      Mówi potwornie szybko i do tego niezrozumiale.
      Natomiast nie podzielam Waszej opinii co do Iwony Schymalli, uważam, że jest
      ok, bardzo sympatyczna i zawsze świetnie przygotowana.
    • Gość: brian Re: NAJBRZYDSZA PREZENTERKA TV IP: 212.244.37.* 08.03.02, 18:25
      W pełni podzielam Twoją opinię co do Doroty Warakomskiej. To jest męski typ -
      zero kobiecości
    • boogienights Re: NAJBRZYDSZA PREZENTERKA TV 09.03.02, 02:50
      Najbrzydsza jest Maxine Kolonko. I najglupsza. I najbardziej denerwujaca. I z najgorsza wymowa... i... (repeat until keypressed :)))
      • Gość: ryżymałp Re: NAJBRZYDSZA PREZENTERKA TV IP: 195.116.167.* 21.03.02, 09:27
        Stawaiam na Jole Fajkowską. Miałam kiedys wątpliwa przyjemność oglądć ja na
        żywo. FUJ!!! Nie bedę opisywac , bo może ktos je sniadanie.
        • Gość: Lena Walterówna,Warakomska,Drzyzga,Fajkowska.... IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 23.03.02, 12:14
    • agniecha_72 Re: NAJBRZYDSZA PREZENTERKA TV 24.03.02, 05:19
      No to mamy zupelnie odmienne gusta...
      Ja akurat uwielbiam zarowno D. Warakomska jak i I. Schymalle i zamiast
      zastanawiac sie kto ma jaki (akurat nie zauwazylam zeby I. Schymalla miala
      jakis nieszczegolny) wole sluchac ciekawych wypowiedzi.
      • Gość: Ola Re: NAJBRZYDSZA PREZENTERKA TV IP: *.astercity.net / 10.128.131.* 24.03.02, 12:16
        agniecha_72 napisał(a):

> No to mamy zupelnie odmienne gusta...
        > Ja akurat uwielbiam zarowno D. Warakomska jak i I. Schymalle i zamiast
        > zastanawiac sie kto ma jaki (akurat nie zauwazylam zeby I. Schymalla miala
        > jakis nieszczegolny) wole sluchac ciekawych wypowiedzi.

-----------------------------------------
        No tak ,ale nie wiem czy zwróciłaś uwagę,że ten wątek akurat poświęcony wyłącznie
        urodzie prezenterek.Ciekawa wypowiedź, ciekawą wypowiedzią ,ale my tu dyskutujemy
        na temat wyglądu zewnętrznego.A nie zaprzeczysz że jest on bardzo ważny w wypadku
        prezentera.
        • agniecha_72 Re: NAJBRZYDSZA PREZENTERKA TV 24.03.02, 21:53
          Dla mnie akurat Warakomska nie jest prezenterka a dziennikarka a
          kryterium "pieknosci" obowiazuje przy wyborze Miss (chociaz akurat I. Schymalli
          naprawde "niczego nie brakuje").
          W przypadku "prezentera" liczy sie dykcja, styl i osobowosc.

• Gość: dzisel Re: NAJBRZYDSZA PREZENTERKA TV IP: *.katowice.sdi.tpnet.pl 24.03.02, 19:09
      Zgadzam się z Twoimi 2 pierwszymi typami dodam jeszcze
      1) Jolanntę Pieńkowską super idiotka wystraszona jak pierwszoklasistka,a ten
      fryderyk to chyba za kurwienie sie z szefami lub cos podobnego.
      2) Fajkowska kurcze skad ona sie wziela?
      3) juz te z TVN sa lepsze ...ale tylko o milimetr
      • Gość: mysza Re: NAJBRZYDSZA PREZENTERKA TV IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 24.03.02, 19:23
        wszystkie pasztety z tvn na czele z Marzanna,jest okazja spuscic w jakiejs
        rzece.
        Fajkowska i Mlynarska obydwie brzydsze od kupy.
      • Gość: Ola Re: NAJBRZYDSZA PREZENTERKA TV IP: *.astercity.net / 10.128.131.* 24.03.02, 22:25
        Gość portalu: dzisel napisał(a):

> Zgadzam się z Twoimi 2 pierwszymi typami dodam jeszcze
        > 1) Jolanntę Pieńkowską super idiotka wystraszona jak pierwszoklasistka,a ten
        > fryderyk to chyba za kurwienie sie z szefami lub cos podobnego.
        > 2) Fajkowska kurcze skad ona sie wziela?
        > 3) juz te z TVN sa lepsze ...ale tylko o milimetr

--------------------
        Mówi się , żę Pieńkowska jest kochanką obecnego ministra kultury Celińskiego.Więc
        tego Wiktora dali jej bo ma dobre przełożenie na SLD
        • berta2002 Re: NAJBRZYDSZA PREZENTERKA TV 24.03.02, 22:35
          > --------------------
          > Mówi się , żę Pieńkowska jest kochanką obecnego ministra kultury Celińskiego.Wi
          > ęc
          > tego Wiktora dali jej bo ma dobre przełożenie na SLD

Mówi się , Ze Drzyzga jest kochanką obecnego prezesa TVN, a Olejnik starego
          prezesa. Więc tego Wiktora im dali, bo maja dobre przełożenie na SLD
          • Gość: Ola Re: NAJBRZYDSZA PREZENTERKA TV IP: *.astercity.net / 10.128.131.* 24.03.02, 22:39
            berta2002 napisał(a):

> > --------------------
            > > Mówi się , żę Pieńkowska jest kochanką obecnego ministra kultury Celińskie
            > go.Wi
            > > ęc
            > > tego Wiktora dali jej bo ma dobre przełożenie na SLD
            >
            > Mówi się , Ze Drzyzga jest kochanką obecnego prezesa TVN, a Olejnik starego
            > prezesa. Więc tego Wiktora im dali, bo maja dobre przełożenie na SLD
            --------------------------
            Ależ te kobiety interesowne, naprawdę!

• berta2002 Re: NAJBRZYDSZA PREZENTERKA TV 24.03.02, 22:44
              A jakie glupie sa te, co rozpowiadaja...
              • Gość: Ola S. Re: NAJBRZYDSZA PREZENTERKA TV IP: 212.244.142.* 24.03.02, 22:44
                Pieńkowska.Zdecydowanie.
              • Gość: Ola Re: NAJBRZYDSZA PREZENTERKA TV IP: *.astercity.net / 10.128.131.* 24.03.02, 22:46
                berta2002 napisał(a):

> A jakie glupie sa te, co rozpowiadaja...

------------------------
                Akurat o Pieńkowskiej jest to prawda.Pracuję w TVP i tam jest to powszechnie
                wiadomo.Zresztą kiedyś w Twoim Stylu był z nią wywiad i sama się przyznała do
                związku z nim.
                • Gość: lea Re: NAJBRZYDSZA PREZENTERKA TV IP: *.zgora.cvx.ppp.tpnet.pl 16.04.02, 21:55
                  No i teraz wiadomo , Olu , dlaczego jesteś cięta.Pewnie ciebie w tej telewizji
                  przeoczyli.No , ale pewnie uroda nie ta...Jeśli równa zgryźliwości , to
                  lepiej , że tak się stało.
                • Gość: sacto Re: NAJBRZYDSZA PREZENTERKA TV IP: *.bonair.com.pl 06.12.02, 09:52
                  Gość portalu: Ola napisał(a):

> berta2002 napisał(a):
                  >
                  > > A jakie glupie sa te, co rozpowiadaja...
                  >
                  > ------------------------
                  > Akurat o Pieńkowskiej jest to prawda.Pracuję w TVP i tam jest to powszechnie
                  > wiadomo.Zresztą kiedyś w Twoim Stylu był z nią wywiad i sama się przyznała do
                  > związku z nim.

Co nie zmienia faktu że głupie są te co rozpowiadają.
          • Gość: daag Re: mówi się... IP: *.tlsa.pl 18.04.02, 14:30
            berta2002 napisał(a):

> > --------------------
            > > Mówi się , żę Pieńkowska jest kochanką obecnego ministra kultury
            Celińskiego.Więc
            > > tego Wiktora dali jej bo ma dobre przełożenie na SLD
            >
            > Mówi się , Ze Drzyzga jest kochanką obecnego prezesa TVN, a Olejnik starego
            > prezesa. Więc tego Wiktora im dali, bo maja dobre przełożenie na SLD

mówi się, że lis jest kochankiem durczoka tak samo jak jeneralski i ulka. ci to
            dopiero mają przełożenie. na dwie wajchy!!!!!
          • Gość: Robert Re: NAJBRZYDSZA PREZENTERKA TV IP: *.tpl.on.ca / 205.189.176.* 06.12.02, 00:46
            Nie jest jego kochanka, lecz moja.Dupczymy sie, ona u siebie, ja u siebie.
    • Gość: Juhha Nie ma brzydkich kobiet... IP: *.hamk.fi 10.04.02, 15:14
      Nie ma brzydkich kobiet. Sa tylko zaniedbane.
      • nabialowiec Re: Nie ma brzydkich kobiet... 11.04.02, 07:56
        Gość portalu: Juhha napisał(a):

> Nie ma brzydkich kobiet. Sa tylko zaniedbane.

Ujmę to inaczej: nie ma brzydkich kobiet. Są tylko prezenterki ;))
        • Gość: Mała Re: Nie ma brzydkich kobiet... IP: 195.117.18.* 11.04.02, 10:16
          1. Fajkowska
          2. Dowbor
          3. Pieńkowska
          P.S. Powyższe wypowiedzi rozbawiły mnie do łez szczególnie te o wystraszonej
          Fajkowskiej i o Marzannie.Rewelacja!!!!!!!!!!!!!!!!!
          • Gość: Mała Re: Nie ma brzydkich kobiet... IP: 195.117.18.* 11.04.02, 10:20
            Gość portalu: Mała napisał(a):

> 1. Fajkowska
            > 2. Dowbor
            > 3. Pieńkowska
            > P.S. Powyższe wypowiedzi rozbawiły mnie do łez szczególnie te o wystraszonej
            > Fajkowskiej i o Marzannie.Rewelacja!!!!!!!!!!!!!!!!!

OCZYWIŚCIE NIE FAJKOWSKIEJ TYLKO PIEŃKOWSKIEJ. zRESZTĄ Fajkowska też wygląda
            momentami jakby sie przestraszyła albo starała kogos przestraszyć.
      • Gość: Annaanan Re: Nie ma brzydkich kobiet... IP: *.abo.wanadoo.fr 18.05.02, 21:28
        Sa tylko pasztety i smoki nieloty
    • Gość: As Co wy się Pieńkowskiej czepiacie? IP: 172.16.1.* 18.04.02, 14:29
      Dla mnie to ona jest jedną z bardziej atrakcyjnych prezenterek. Choć już nie
      pierwszej młodości, to wciąż babka z klasą. Podoba mi się jeszcze Pohanke (nie
      wiem czy dobrze nazwisko napisałem) z TVN i taka młoda blondyna co czasami
      Wiadomości prowadzi.
      • Gość: ROBERT Re: Co wy się Pieńkowskiej czepiacie? IP: *.tpl.on.ca / 205.189.176.* 06.12.02, 01:13
        TA BLONDYNA TO TERENTIEW NINA- PROSZE PAMIETAC......................
    • Gość: Dziunia Re: NAJBRZYDSZA PREZENTERKA TV IP: *.chello.pl 18.04.02, 15:49
      Ja jestem za Martyną Wojciechowską. Taka paskudna wywłoka, jak była na rajdzie
      bodajrze Paryż-Dakar (albo na podobnym, nie pamiętam) pokazywali ją bez
      makijażu! Całe szczęście, że nic nie jadłam. Zgroza!!!!!!
      • Gość: mysza Re: NAJBRZYDSZA PREZENTERKA TV IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 18.04.02, 17:41
        tak masz racje to polaczenie plastiku z jakas blizej nieokreslona substancja
        ktora tworzy tego manekina.
        • Gość: alissa19 Re: NAJBRZYDSZA PREZENTERKA TV IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 18.04.02, 18:01
          Joanna costam co w MTV jest-jezu gdzie ona ma oczy w twarzy,okropna jesti druga
          co sie zwie Karola-totalny aseksualizm.
          • Gość: martynka Re: NAJBRZYDSZA PREZENTERKA TV IP: *.lukowa7.waw.pl 29.04.02, 11:01
            Popieram...nie mogę dopatrzyć się w jej twarzy czegoś ładnego ..
            • Gość: ROBERT Re: NAJBRZYDSZA PREZENTERKA TV IP: *.tpl.on.ca / 205.189.176.* 06.12.02, 01:18
              JEZELI NIC NIE WIDZISZ W JEJ TWARZ TO SPOJRZ NA JEJ PUPE...............
    • Gość: dyzio Re: NAJBRZYDSZA PREZENTERKA TV IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 21.04.02, 13:14
      Najbrzydszą prezenterką jest Maciej Kurzajewski.
    • Gość: kubu Re: NAJBRZYDSZA PREZENTERKA TV IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 21.04.02, 15:42
      ja za to nie cierpie Torbickiej
      warunki fizyczne calkiem calkiem
      ale autokreacja na cyber barbie to juz przegiecie

skonczy gorzej niz Bogumila Wander

• Gość: lea Re do Kuby IP: *.zgora.cvx.ppp.tpnet.pl 22.04.02, 20:19
        A jak skończyła pani Wander?
        • Gość: M. Re: Re do Kuby IP: *.acn.pl / 10.128.131.* 22.04.02, 20:52
          Gość portalu: lea napisał(a):

> A jak skończyła pani Wander?
          -------
          A to nie widać? Wygląda jak zabalsamowana mumia.Coś te liftingi nie dodały jej
          urody.

• Gość: Ewa Re: NAJBRZYDSZA PREZENTERKA TV IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 13.06.02, 11:06
        No cóż cóż - jaka mać taka nać - mamusia Pani Torbickiej - Krysia Loska - już
        się nie pokazuje - odeszła z TV wraz z komuną - dłuuugo się trzymała - a
        córeczka też od lat wiedzie prym w TV .
    • dandelion Re: NAJBRZYDSZA PREZENTERKA TV 21.04.02, 16:26
      Ja powiem,że jak zobaczę Panie Młynarską lub Dowbor to zaraz przełączam na
      jakis inny program. No nie wiem dlaczego,ale te Panie działaja na mnie
      fatalnie.Powinno sie zmierzyc oglądalnośc kiedy te Panie sa na wizji.Obie maja
      jedną wspólna cechę, ktora mnie drazni.Nie wygląd,ale sposób chyba bycia,no bo
      w życiu prywatnym są podobne.Natomiast z przyjemnoscią ogladam chyba kanał4 lub
      Polsat2 kiedy na wizji jest Pani blondyneczka..często prowadzi news.Dodam
      jeszcze,że z byc może z przyjemnoscia płacilbym za abonament gdyby własnie
      zmieniono speakerów na ludzi z ciekawą osobowością. Drząni mnie jeszcze Pani
      Shymalla ... i jeden facet, który chyba mówi z udawanym akcentem lekko
      angielskim. (Chyba program 2).Myslałem,że to rzeczywiście jakies naleciałości.
      Przeżyłem szok kiedy ten Pan robił interview a jakims anglikiem .. to było
      żałosne.Korzystając z okazji pargne jeszcze skrytykować Naszego Pana Prezydenta
      za popisy w używaniu języka angielskiego.Kiedys chyba rozmawiał z Prezydentem
      Clintonem na wizji... boże wybacz.Mam nadzieję,ze sprawy maja sie teraz lepiej.
      Natomiast pragne skomplementowac Pana Cimoszewicza (choć nie przepadam
      politycznie).Kiedys widziałem wywiad na BBC lub NBC , niewazne. Pan Cimoszewicz
      mówi bardzo dobrze po angielsku, to trzeba przyznać.Zresztą mówil wtedy bardzo
      na temat i profesjonalnie jak na naszego polityka.Pozdrowienia.
      • Gość: ludzik Re: NAJBRZYDSZA PREZENTERKA TV IP: *.wloclawek.sdi.tpnet.pl 24.04.02, 12:56
        Do kolekcji dodaję Magdę Olszewską i Monikę Olejnik.Obie mogłyby się
        przynajmniej uczesać.A Olejnikowa nareszcie zakleiła sobie szczerbę między
        przednimi zębami.
    • Gość: greg Re: NAJBRZYDSZA PREZENTERKA TV IP: 217.98.124.* 28.04.02, 23:14
      Wyrzuciłbym:
      1. Olejnik - wygląda żdzirowato , jest głupia jak młotek do mięsa
      2.Dowbor z jej wampirowatym synalkiem którego wkreca na siłe do TVP
      3. Torbicka! - drewno ekranowe zero osobowości mimo szerokich kontaktów i pleców
      4.olszewska- ale tą już spławoli podobno
      5.Targosz - chyba że ją przesuna na 23:0 do jakis wiadomości, albo przygasza
      swiatło..
      6.Młynarska- kurwa, kurwa,kurwa - krzycze jak te idiotke widze(też przełączam!)
      7.Bukowska- odchudzona mleczna krowa - fuj gorsza była tylko ta co płacząco
      zapowiadała swego czasu panorame
      8.Pieńkowska - no kurwa męczy mnie to nibykobiecisko- stara sie, prawie stękam
      jak jej słucham- o wyglądzie nic nie mówie (ale i tak popracowała nad sobą..)
      9. Drzyzaga- z łóżka bym ja nie wyrzucił ale głupia jest.....
      A TAK W OGÓLE TO JAKA WAM SIE PODOBA ...
      powiem tak, do tej schymalli to nic nie mam - ładna nie jest ale ma cos w
      sobie, akurat do TV pasuje chociaż kwiatków bym jej nie kupił,
      natomiast z Fajkowską wiem jak jest więc jej dajcie spokój , córke ma
      obrzydliwą za to- niby ładna a odpychająca
      nara
      • Gość: Presley Nie ma w czym wybierac.... IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 18.05.02, 01:50
        Generalnie baby w tv sa inne niz w rzeczywistosci.
    • massta AGATA MŁYNARSKA 29.04.02, 08:54
      • Gość: Jolka Re: AGATA MŁYNARSKA IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 18.05.02, 20:14
        Młynarska horror mój pies na jej widok wyje i wychodzi do kuchni,jeszcze
        gorsza ta ruda zdzira Dowbor ile lat można być na wizji,no i ta Krycha Czubek
        co to w Panoramie bryluje,artystka qrwa epatuje tym głosem jak ze studni,a
        lepiej by coś z włosami zrobiła.
    • Gość: Annanana Re: NAJBRZYDSZA PREZENTERKA TV IP: *.abo.wanadoo.fr 18.05.02, 21:35
      Koncowka tego watku w fatalnym stylu . Mozna kogos nie lubiec ale ludzie skad
      ta agresja: kurwy, zdziry..... Wobec powyzszego - nie zamierzam podawac
      wlasnych typow
      • dundee_girl Re: NAJBRZYDSZA PREZENTERKA TV 19.05.02, 00:17
        Zdecydowanie Agata Mlynarska i p. Saleta z Canal+.
        Ogolnie reszta tandetna, pierwsza bym wywalila N. Terentiew a za nia cala
        reszta by poszla.
    • Gość: jacek84 Re: NAJBRZYDSZA PREZENTERKA TV IP: 212.160.238.* 19.05.02, 22:47
      Ja, każdą prezenterkę zniosę, ale jak na ekranie pojawi sie Jolanta
      Pienkowska , to DOSŁOWNIE rzygam!!!
      Nie tylko beznadziejna, ale jeszcze wyjątkowo dyspozycyjna. Dla mnie jest
      plugawą bo sprzedała swoją duszę idei postkomuchów.
    • bnew Re: NAJBRZYDSZA PREZENTERKA TV 21.05.02, 14:14
      Pamiętacie jak Stan z Soutparku reagował na Wendy, no to ja tak reaguje na
      panią Młynarską, tylko że z innych powodów niż Stan, rzygam czym popadnie po
      prostu nie trawie tej baby jak ją tylko zobaczę to mnie skręca nie dość ze
      brzydka jak noc to jeszcze głupia jak but, najlepszy był jej tekst o jej
      studiach, jak to powiedziała że należała do elity która to czytała książki ,
      niiiiieeee no kurwa jak to usłyszałem to myślałem ż ja zabiję, co ona kurwa
      studiowała że czytanie ksiązek to zajęcie dla elity, druga pani która
      doprowadza mnie do skrętu kiszek to Ania Popek , to jest chyba bardziej udany
      klon Młynarskiej (bo ładna jest) ale tu znowu sprawdza się jedno z praw
      Murphy’ego iloczyn inteligencji i urody jest wartością stałą, jak ją słyszę to
      mi się scyzoryk w kieszeni otwiera, bo popatrzeć to jeszcze jest na co (mogłaby
      się rozebrać choć troszkę to by była zabawa), musiała chyba obciągnąć paru
      panom żeby dostać pracę w TV
      Podsumowując:
      Ogólnie macie rację, skąd te okropne baby biorą się w TV (i to jeszcze za nasze
      pieniądze), przecież w Polsce jest tyle inteligentnych, elokwentnych i naprawdę
      pięknych (a nie tylko przystojnych) kobitek, chociaż zawsze znajdzie się jakiś
      malkontent jak np. ja albo wy)

pozdrowionka dla wszystkich forumowiczów
    • Gość: Curz Re: NAJBRZYDSZA PREZENTERKA TV IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 04.06.02, 22:32
      ogolnie, panie z tvp1 i tvp2 i tvp3 suxxx...
      A widzieliscie jak Pienkowska z Durczokiem chcieli dogrysc TVNowi? Na szcescie
      Figurski sie odegral mowiaz do prowadzacego 'Dziekuje Martyno' :)
    • Gość: Marcel Re: NAJBRZYDSZA PREZENTERKA TV IP: 213.25.168.* 05.06.02, 12:46
      Zdecydowanie: Martyna Wojciechowska.
      • Gość: Dziunia Re: NAJBRZYDSZA PREZENTERKA TV IP: *.chello.pl 05.06.02, 17:31
        Gość portalu: Marcel napisał(a):

> Zdecydowanie: Martyna Wojciechowska.

W pełni się zgadzam, miałam tą wątpliwą "przyjemność" zobaczyć ją bez makijażu -
        jach!!!! Ja do listy dodałam bym również Patrycję Redo...
        • Gość: nikt Re: NAJBRZYDSZA PREZENTERKA TV IP: *.natned.com.pl 12.06.02, 15:19
          ludzie, jednego nie rozumiem: wszyscy, ktorych znam (lacznie ze mna) nie znosza
          mlynarskiej, pienkowskiej, fajkowskiej, terentiew i ibisza. a telewizja (i to
          kazda) bez przerwy faszeruje nas widokiem ich twarzy, bo niby sa
          najpopularniejsi. ogladam tylko wideo, bo w tv zawsze widac kogos z powyzszych.
    • Gość: Hania Re: NAJBRZYDSZA PREZENTERKA TV IP: ACOPWP* / 195.217.253.* 13.06.02, 16:02
      1. Nina Terentiew (chyba nie wymaga uzasadnienia),
      2. Agata Mlynarska (chuda, infantylna, fatalnie ubrana, podstarzala baba
      robiaca sie na podlotka),
      3. Sandra Walter (wielka glowa na mizernym korpusiku).
      • Gość: :/ Re: NAJBRZYDSZA PREZENTERKA TV IP: *.future-net.pl 04.08.02, 22:15
        Terentiew, Młynarska i Popek
        • Gość: mamosz Re: NAJBRZYDSZA PREZENTERKA TV IP: *.acn.pl / 10.128.131.* 09.08.02, 00:42
          Ileż wy musicie mieć kompleksów,bo z tych wypowiedzi płynie rzeką żółć i
          jad!!!!
          • jessie7 Te mamosz!! 09.08.02, 19:41
            Czego tu wlazłaś(eś) jak nie masz nic do powiedzenia na ten temat? Wątek ci nie
            odpowiada , spadaj na inny.Wkurzają mnie takie egzemplarze co to nic na temat
            nie doda , ale wtącić swoje (głupie) trzy grosze musi.
            • ariana_ Re: Te mamosz!! 24.08.02, 22:22
              A ty to niby nie ziejesz jadem?! A kto życzył jednej babce na forum Uroda 40kg
              nadwagi i zmarszczek? Ty , ty św.mamosz. Hipokryta (ka).
        • Gość: ROBERT Re: NAJBRZYDSZA PREZENTERKA TV IP: *.tpl.on.ca / 205.189.176.* 06.12.02, 00:56
          TA BABA Z IDOLA BIJE NA GLOWE MOJA ,,ULUBIENICE'' NINE TERENTIEW. KTOS MI POWIEDZIAL ZE TE BABSZTYLE
          TO BLIZNIAKI JEDNOJAJOWE- KAZDA Z NICH MA PO JEDNYM JAJU.
      • Gość: marekw Re: NAJBRZYDSZA PREZENTERKA TV IP: *.man.bialystok.pl 09.08.02, 09:23
        Gość portalu: Hania napisał(a):

> 1. Nina Terentiew (chyba nie wymaga uzasadnienia),
        > 2. Agata Mlynarska (chuda, infantylna, fatalnie ubrana, podstarzala baba
        > robiaca sie na podlotka),
        > 3. Sandra Walter (wielka glowa na mizernym korpusiku).
        ZGADZAM SIĘ!!!!!!
        i dopisuję wszystkie prezenterki Telewizji Białystok. Okropne straszydła!!!!!1
        • belami1 Re: NAJBRZYDSZA PREZENTERKA TV 11.08.02, 10:04
          Wczoraj miałem wątpliwą przyjemność oglądnięcia Agaty Młynarskiej na Dwójce
          prowadziła chyba Festiwal Kultury Kresowej. Piskliwym głosem, blond podstarzała
          lala tak wykrzykiwała że musiałem się przełączyć.
          • Gość: marekw Re: NAJBRZYDSZA PREZENTERKA TV IP: *.tkb.pl / *.euro-net.pl 11.08.02, 10:22
            W calej rozciaglosci podziwiam twoja opinie.
            Gratuluje p. Mlynarskiej swietnego samopoczucia i wygorowanej samooceny.
            Wystartowalam zeby wylaczyc telewizor / nie mam pilota/ od razu po zobaczeniu
            jej dziwnie ucharakteryzowanej twarzy.
            Starzec tez sie trzeba umiec z godnoscia - wiem, co mowie, bo jestem od niej
            starsza.
            Ale zanim dobieglam do wylacznika uslyszalam, niestety, ten nieprzyjemny pisk.
            Skadinad wiem, ze to madra, wyksztalcona osoba.
            Czy nie moglaby inaczej spozytkowac swoich talentow?
            • belami1 Re: NAJBRZYDSZA PREZENTERKA TV 11.08.02, 18:12
              Ja tak sobie myślę na przykładzie p. Młynarskiej że nawet do TV trzeba mieć
              przyjemny głos. Panią Schymalę trudno nazwać urodziwą kobietą, ale ma ten fajny
              głos który przyjemnie się słucha i on zatrzymuje przed telewizorem.
              • Gość: ROBERT Re: NAJBRZYDSZA PREZENTERKA TV IP: *.tpl.on.ca / 205.189.176.* 06.12.02, 01:33
                BABY- UPIORY, ALE DUPSKA MAJA KLASOWE I DLATEGO SA W TV............
            • Gość: anmanika Re: NAJBRZYDSZA PREZENTERKA TV IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 26.08.02, 11:38
              Inteligentną osobę zawsze się pozna po sposobie bycia. Młynarska jak prowadzi
              wywiady to ręce opadają. Gdzie ona chowa tę inteligiencję na litość boską?
              I ten jazgot.
              Oświeć mnie proszę o jakie talenta chodzi? Szydełkowanie?
              Gość portalu: marekw napisał(a):

> W calej rozciaglosci podziwiam twoja opinie.
              > Gratuluje p. Mlynarskiej swietnego samopoczucia i wygorowanej samooceny.
              > Wystartowalam zeby wylaczyc telewizor / nie mam pilota/ od razu po zobaczeniu
              > jej dziwnie ucharakteryzowanej twarzy.
              > Starzec tez sie trzeba umiec z godnoscia - wiem, co mowie, bo jestem od niej
              > starsza.
              > Ale zanim dobieglam do wylacznika uslyszalam, niestety, ten nieprzyjemny pisk.
              > Skadinad wiem, ze to madra, wyksztalcona osoba.
              > Czy nie moglaby inaczej spozytkowac swoich talentow?
          • Gość: ROBERT Re: NAJBRZYDSZA PREZENTERKA TV IP: *.tpl.on.ca / 205.189.176.* 06.12.02, 01:07
            PANIE, BRON BOZE NIE PRZELACZAJ PAN NA POLSAT. TAM MOZE PAN SPOTKAC INNEGO POTWORA
            PROWADZACEGO IDOLA. I CO GORSZE TO KUPA WOJEWODZKI ODBYWA Z NIA STOSUNKI ODBYTNICZE. JEST
            JESZCZE CALA ''PLEJADA'' POTWOROW KTORE CHCA ZWAC SIE KOBIETAMI. MAMUTY ALE KOBIETY.
      • Gość: Robert Re: NAJBRZYDSZA PREZENTERKA TV IP: *.tpl.on.ca / 205.189.176.* 06.12.02, 00:37
        Nina Terentiew zostala geltelmenem roku w kategorii , oczywiscie mezczyzn.Czy ten babsztyl to brat tej baby z Idola.
        Czy to prawda ze Kuba Wojewodzki odbywa stosunki odbytnicze z Kamelem. Kiedy poznalem Kube Wojewodzkiego,
        kupilem dywanik lazienkowy z podobizna Kubusia, by po kazdym stosunku seksualnym strzachnac resztki spermy na
        jego wyrafinowana,kasliwa morde!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1
    • Gość: Kama Re: ,,NAJBRZYDSi'' w tv IP: 149.156.213.* 14.08.02, 11:54
      Mnie draznia do bolu:
      1.Raczek (nie nosze!)
      2.Drzyzga (brak slow!)
      3.Bereś (gdyby nie szczuka i lubienski, nie meczylabym sie przed tv o tak
      poznej porze)
      4.Najsztub (na szczescie teraz pisze).
    • Gość: Gaga Re: NAJBRZYDSZA PREZENTERKA TV IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 14.08.02, 15:01
      Dla mnie najżałosniejsza prezenterka jest Anna Popek. Wykreowana nie wiadomo
      przez kogo, sztuczna i w ogole tragiczna. Nie znoszę jej! Ma głupią fryzure i
      ciągle ubiera sie na różowo.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka