Gość: marcin IP: *.elbar.katowice.pl 06.03.02, 09:30 Witam, czy ktos wie w jakiej firmie leasingowej pracuje Ken Wiewiórski? Marcin Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Adrian Re: Jak to firma leasingowa Kena? IP: *.torun.dialup.inetia.pl 06.03.02, 09:33 Firma nazywa się "Rucham wszystko co nie spierdala na drzewo" spółka z ograniczonym rozumkiem :-) Odpowiedz Link Zgłoś
volfgang Re: Jak to firma leasingowa Kena? 06.03.02, 09:37 Nie mieszajmy w to jakiejś tam firmy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Adrian Re: Jak to firma leasingowa Kena? IP: *.torun.dialup.inetia.pl 06.03.02, 09:40 na bank robi wypad z tej pracy, kto chciałby miec pracownika o którym bardzo źle mówi cała Polska Odpowiedz Link Zgłoś
valeria A Frytka? 06.03.02, 10:03 Gdzie ona pracuje? Czy słyszał ktoś, żeby jakiś technik hotelarstwa był doradcą biznesowym? Chyba, że "doradca" biznesowy to laska od wypełniania formularzy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Helena Re: A Frytka? IP: *.waw.cdp.pl 06.03.02, 10:16 Ona jest naprawdopodobniej jakims podrzednym handlowcem, tylko tak szumnie to sie okresla im nizszy status firmy. Na moje oko sprzedaje papier do xero albo tonery do drukarki. Zeszta co to za roznica i tak juz tam nie pracuje :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Adrian Re: A Frytka? IP: *.torun.dialup.inetia.pl 06.03.02, 10:26 Jestem pewien, że pracuje jako sprzedawca w salonie ERYGSM bo tam osoby które chodzą po firmach i wciskają telefony nazywani są doradcami biznesowymi, a nie akwizytorami jak być powinno. Z innym przypadkami się nie spotkałem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zdzisio Re: do marcina IP: 192.168.100.* 06.03.02, 11:18 Gość portalu: marcin napisał(a): > Witam, czy ktos wie w jakiej firmie leasingowej pracuje Ken Wiewiórski? Marcin A możesz nam wyjaśnic po co ci ta wiadomość? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marcin Re: do marcina IP: *.elbar.katowice.pl 06.03.02, 11:31 Gość portalu: zdzisio napisał(a): > > Witam, czy ktos wie w jakiej firmie leasingowej pracuje Ken Wiewiórski? Ma > rcin > > A możesz nam wyjaśnic po co ci ta wiadomość? > W mojej firmie sa trzy wylisingowane samochody i tak z ciekawosci, bo moze to kolega przedstawiciela, ktory nam to zalatwial. To mu pogratuluje ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zdzisio Re: do marcina IP: 192.168.100.* 06.03.02, 11:40 Gość portalu: marcin napisał(a): > > W mojej firmie sa trzy wylisingowane samochody i tak z ciekawosci, bo moze to > kolega przedstawiciela, ktory nam to zalatwial. To mu pogratuluje ;-))) > a wiesz kolego,że ciekawość to pierwszy stopień do piekła? Tu się dyskutuje o BB a nie robi prywatne dochodzenia. Od tego masz agencje detektywistyczne. Odpowiedz Link Zgłoś