Dodaj do ulubionych

czy ja tu byłam z pieskiem czy bez?Tyszkiewicz

03.01.12, 23:24
Niektóre reklamy do znudzenia dosłownie co kilka minut,na wszystkich kanałach co rusz w kółko jedna i ta sama reklama WiFi z Beatą Tyszkiewicz w pociągu w roli głównej ze słynną już końcówką "Czy ja tu byłam z pieskiem czy bez"....
Obserwuj wątek
    • ankas4 Re: czy ja tu byłam z pieskiem czy bez?Tyszkiewic 03.01.12, 23:37
      Mnie nie drażni, powiem więcej ,ze ta koncówka z lekko nieprzytomną i zmanierowaną Tyszkiewicz jest niezła, pokazuje dystans aktorów ,którzy biorą udział w tych reklamach, mysle ,ze i Marek i Beatka:) się wybronili:)) z pieskiem czy też bez....:)
      • dona.a Re: czy ja tu byłam z pieskiem czy bez?Tyszkiewic 03.01.12, 23:46
        Mnie też nie drażni, wg mnie jest nieźle zagrana przez Tyszkiewicz, ale pojawiający się Kondrat to już dwa grzyby w barszcz.
    • 8macek Re: czy ja tu byłam z pieskiem czy bez?Tyszkiewic 03.01.12, 23:56
      www.youtube.com/watch?v=vS_0mvI3k-8
      • railly Re: czy ja tu byłam z pieskiem czy bez?Tyszkiewic 04.01.12, 08:19
        Dla mnie sama pani Tyszkiewicz jest nie do zniesienia, obojetnie czy gra w serialu, w reklamie czy jest jurorem w programie. Straszna jest, zmanierowana i wulgarna, nie mogę na nią patrzeć.
        • majaa Re: czy ja tu byłam z pieskiem czy bez?Tyszkiewic 04.01.12, 11:55
          Że "straszna" czy "zmanierowana" to jeszcze mogę zrozumieć (choć nie podzielam), ale że "wulgarna" to już nijak pojąć nie mogę, o co chodzi... to akurat by mi do głowy nie przyszło...
          • kkokos Re: czy ja tu byłam z pieskiem czy bez?Tyszkiewic 04.01.12, 20:45
            a ja podzielam - bardzo podzielam - "straszna" i "zmanierowana", ale "wulgarnej" też nie rozumiem
    • aduerin Re: czy ja tu byłam z pieskiem czy bez?Tyszkiewic 04.01.12, 09:00
      nic nie pobije reklamy apartu - serwowanej w 1 programie po kilkanascie razy.
    • brajanaa Re: czy ja tu byłam z pieskiem czy bez?Tyszkiewic 04.01.12, 11:05
      Jedyna dobra rola Tyszkiewicz. Może dlatego, że nie musi grać?

Teraz czekam jeszcze na Jandę w takiej reklamie. Ma szansę w końcu dobrze zagrać.
    • kiwas Re: czy ja tu byłam z pieskiem czy bez?Tyszkiewic 04.01.12, 11:34
      To smutne,że musi już grać wiekiem.
      • nioma Re: czy ja tu byłam z pieskiem czy bez?Tyszkiewic 04.01.12, 11:51
        Tyszkiewicz na mnie nie dziala, dziala tylko na moje nerwy.
    • karmella13_13 Re: czy ja tu byłam z pieskiem czy bez?Tyszkiewic 04.01.12, 19:54
      Lubię tę reklamę a nawiązanie do Vabanku zabawne.
      • iwka901 Re: czy ja tu byłam z pieskiem czy bez?Tyszkiewic 07.01.12, 10:03
        Lubię tę reklamę , a dodatek tej kwestii z Vabanku również uważam za zabawny i na miejscu.
      • kubissimo Re: czy ja tu byłam z pieskiem czy bez?Tyszkiewic 07.01.12, 11:24
        moim zdaniem nawiazanie do Vabanku kompletnie na sile.
        Sama scenka z Tyszkiewicz dopytujaca sie kwiecista polszczyzna o istnienie "aury" jest fajnym pomyslem. Piesek kompletnie zbyteczny :/
        • paskudek1 Re: czy ja tu byłam z pieskiem czy bez?Tyszkiewic 10.01.12, 10:03
          zbyteczny, jak zbyteczny, raczej ryzykowny, bo wiele młodych osób nie zrozumie pointy. Nie każdy oglądał Va Bank tyle razy :) Ja tą reklamę uwielbiam.
          • mariami Re: czy ja tu byłam z pieskiem czy bez?Tyszkiewic 10.01.12, 15:44
            Piesek jest najzabawniejszy i broni sie nawet bez nawiązania do Vabanku, jest cudownie absurdalny.
          • lilith76 Re: czy ja tu byłam z pieskiem czy bez?Tyszkiewic 11.01.12, 12:21
            Jedyna kreacja Tyszkiewicz, którą trawię.
            Ja czułam, że piesek jest jakimś nawiązaniem, ale nie pamiętam do czego i pointa była dla mnie ok.
    • adi0075 Abonament. 11.01.12, 13:09
      Mnie najbardziej dziala na nerwy ostatnio namawianie ludzi zeby placili abonament, przez babke z Francji i goscia z Niemiec.Puszczaja to na okraglo teraz.Jest to tak samo wkurzajace jak Tajner czy Lubanski co namawiali tez.Widac az posilili sie o sily z zagranicy.Moze sam Obama tez przemowi zebysmy abonament placili.
      • iwu Re: Abonament. 13.01.12, 21:38
        adi0075 napisał:

> Moze sam Obama tez przemowi zebysmy abonament placili.

O, jak Obama przemówi w tej sprawie, to ja zapłacę. Jak przemówi w kongresie, of course.
    • aga.doris Re: czy ja tu byłam z pieskiem czy bez?Tyszkiewic 14.01.12, 08:41
      Jest dwoje aktorów, którym daruję wszystko i na zawsze pozostanę ich fanką.
      To Beata Tyszkiewicz i Daniel Olbrychski.
      Ona zmanierowana, on stary fanfaron.
      Nic to i tak ich uwielbiam:)
      • kol.3 Re: czy ja tu byłam z pieskiem czy bez?Tyszkiewic 14.01.12, 15:18
        Najbardziej zmanierowany i zidiociały na stare lata jest Nowicki. Te jego teoryjki damsko-męskie, to samouwielbienie.
        • dunia34 Re: czy ja tu byłam z pieskiem czy bez?Tyszkiewic 15.01.12, 01:07
          w którym momencie Va banku był ten tekst, bo nie mogę skojarzyć sceny w której on pada:)
          • jaginger Re: czy ja tu byłam z pieskiem czy bez?Tyszkiewic 15.01.12, 01:12
            parę postów wyżej jest link do fragmentu va bank
            • dzidzia_bojowa Re: czy ja tu byłam z pieskiem czy bez?Tyszkiewic 16.01.12, 10:18
              W drugiej części Va Banku, na początku filmu Tyszkiewicz udaje się do naczelnika więzienia i pomaga w ucieczce Kramerowi. Gdy wychodzi przytrzymuje bramę pytając strażnika "Czy ja byłam z pieskiem czy bez pieska?".
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka