Dodaj do ulubionych

4FUN TV - ok czy nie?

IP: 213.17.237.* 05.06.04, 19:42
Jak oceniacie nową telewizje 4 FUN TV ?

Obserwuj wątek
    • Gość: Andy beznadzieja! IP: *.chello.pl 05.06.04, 19:58
      dla mnie beznadzieja. myslalem ze bedzie fajne, a tutaj ani grafika nie fajna,
      jakby robiona na Comodore :-/ i muza sie zacina. eee... nie bede tego g****
      ogladal
      • Gość: lusek Re: beznadzieja! IP: *.teldom.pl / 217.153.13.* 05.06.04, 21:42
        > ani grafika nie fajna,
        > jakby robiona na Comodore :-/

grafika moim skromnym zdaniem świetna a muzyka też ok, jedyna wada to stanowczy
        nadmiar hiphopu
      • Gość: sito Re: beznadzieja! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.06.04, 13:58
        przepraszam, a grafika w jakiej tv pasuje pod twoj gust, jesli mozna?
        • Gość: Andy Re: beznadzieja! IP: *.chello.pl 07.06.04, 20:08
          jedyna grafika na swiatowym poziomie w polskiej telewizji jest na TVN
      • Gość: , Re: beznadzieja! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.07.04, 08:14
        .
    • mameluch Re: 4FUN TV - ok czy nie? 05.06.04, 20:12
      poczatki byly obiecujace, ale jak dowiedzili sie o nim ziomale itp.... szkoda
      gadac:/ od kilku dni nie mam juz satelity i jakos szczegolnie nie tesknie za tym
      kanalem.
      • Gość: for Re: 4FUN TV - ok czy nie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.06.04, 21:09
        to jeszcze istnieje?
        • kwiat_paproci Re: 4FUN TV - ok czy nie? 05.06.04, 21:55
          grunt, że jest Piesek Leszek ;-)
          • Gość: Artur Re: 4FUN TV - ok czy nie? IP: *.gdc.pl / *.godula.net 06.06.04, 09:36
            Właśnie wszystko lubię opróćz tych prymitywnych bajeczek narysowanych na
            programie Paint
            • Gość: ja tak Re: 4FUN TV - ok czy nie? IP: 80.51.234.* 23.06.04, 14:13
              wlasnie, ze sa fajne!
    • atomowy Re: 4FUN TV - ok czy nie? 06.06.04, 09:37
      Jeśli chodzo i mnie to pomysł na taką telewizje jest świetny. Widzowie mogą
      wybierać muzę któą chcą słuchać. Przy okazji od czasu do czasu sobie czatując
      na ekranie telewizora. w 4FUN.TV nadawane jest wiele klipów na którye miejsca
      nie ma na innych kanałach jak MTV czy VIVA. Jedyna wada to za drogie SMSy...
      nie dla przeciętnego widza.

• Gość: szamanka Re: 4FUN TV - ok czy nie? IP: *.lodz.mm.pl 06.06.04, 23:29
      dla mnie zajebista stacja brakowało mi takiego zwariowanego kanału. Po za tym
      lubie wiedzieć jaka piosenka bedzienastępna, jak mi nie pasuje to przełaczam:P
    • dr_plama Re: 4FUN TV - ok czy nie? 07.06.04, 14:20
      Nie jest tak źle, gdyby jeszczze trochę zbastowali z hh to byłby już miód. Sito
      działa, przypominajs się dobre momenty Radiostacji...

I jeszcze mały misio, postac I :)

.....................................................
      Ten, który mówi (wie) co i jak
    • Gość: Bebe A w jakiej kablówce to leci? n/txt IP: 217.153.88.* 07.06.04, 15:41
      • Gość: galare Re: A w jakiej kablówce to leci? n/txt IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.06.04, 17:05
        U mnie na PTK. Kanał mocno poniżej oczekiwań. W dodatku kablówka wpasowała ich
        na kanał na którym wcześniej było tele5 - a ja tam oglądałam serial o
        Montalbano!
        • Gość: Andy PTK? a co to... IP: *.chello.pl 07.06.04, 20:09
          chyba UPC. PTK bylo z 10 lat temu :-/
      • Gość: 4fun.tv Re: A w jakiej kablówce to leci? n/txt IP: 213.17.237.* 07.06.04, 20:36
        Spis wszystkich kablówek w dziale "Jak odbierać" na stronach www.4fun.tv
        Mało tego można oglądac przez satelitę także oraz na platformach cyfrowych.
    • snowgoose Re: 4FUN TV - ok czy nie? 08.06.04, 10:05
      Osobiście jestem bardzo za, konwencją przebija MTV i w tym właśnie tkwi siła
      tego kanału. Nistety, tak jak już pojawiło się to tutaj kilkakrotnie, za dużo
      jest HH. Powodem jest prawdopodobnie to, że stacja jest "alternatywna", a HH
      jest bardzo z alternatywą kojarzony (błąd!!!). Po za tym in mminus jest też
      fakt, że w ciągu półtorej godziny, jeden teledysk potrafi pojawić się na
      antenie trzy razy a to już lekka przesada. Na obronę powiem, że stacja
      perzecież tak naprawdę dopiero się rozwija, zdobywa wideoklipy (HH jest
      najprawdopodobniej najprostrzy do dostania, nie wiem, mogę się mylić), wyczuwa
      widzów. Ja bym nie skreślał jej od razu tak jak niektórzy to robią tylko dał
      jeszcze z rok czasu na dotarcie się. I życzę tej stacji jak najlepiej.
      • atomowy Re: 4FUN TV - ok czy nie? 08.06.04, 18:59
        snowgoose napisał:

> Osobiście jestem bardzo za, konwencją przebija MTV i w tym właśnie tkwi siła
        > tego kanału. Nistety, tak jak już pojawiło się to tutaj kilkakrotnie, za dużo
        > jest HH. Powodem jest prawdopodobnie to, że stacja jest "alternatywna", a HH
        > jest bardzo z alternatywą kojarzony (błąd!!!). Po za tym in mminus jest też
        > fakt, że w ciągu półtorej godziny, jeden teledysk potrafi pojawić się na
        > antenie trzy razy a to już lekka przesada.
        Pamiętajcie o tym że to widzowie SMSami głosują jaki klip ma polecieć w danym
        momencie. W lewym górnym rogu masz informacje - 3 kandydtaów na emisje.
    • Gość: widz i słuchacz Re: 4FUN TV - ok czy nie? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 08.06.04, 15:28
      Napewno lepsze od Mtv pl, bo czasami można trafić na jakieś fajne klipy, tak
      zwane rodzynki, a tam to tylko papka w czystej postaci. Jednak jest jedna duża
      wada. Zdecydowanie za dużo hiphopolo. Poza tym mogliby zrobić jakiś program bez
      tych czatów na ekranie, bo to też przeszkadza w oglądaniu teledysków.
    • Gość: BB Re: 4FUN TV - ok czy nie? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.06.04, 20:01
      Moze nie jakas super jest ta TV,ale da sie poogladac...a dla niewtajemniczonych
      to te "kreskowki robione w paincie" sa tworzone przez zespol filmowy
      SKURCZ...radze sobie poszukac w internecie ich filmow (nie animowanych) to od
      razu zmienicie zdanie o piesku leszku i generale italia...
      • kwiat_paproci Re: 4FUN TV - ok czy nie? 08.06.04, 21:10
        naprawdę ?? :-O
        No to już je lubię jeszcze bardziej ;-)
        Bułgarski Pościkk rulez !!!
        • dr_plama Re: 4FUN TV - ok czy nie? 08.06.04, 21:44
          Moim zdaniem piesek leszek jest słaby, wszystko jedno czy robiony w paincie czy
          w czymkolwiek innym. Nie czepiam ssię grafiki tylko treści, a ta jest mizerna,
          musiałbym wypalić naprawdę monstrualnego blanta żeby to mnie śmieszyło
          • mixy Re: 4FUN TV - ok czy nie? 09.06.04, 10:38
            ja nie musiałem palić blanta żeby się uśmiac się na odcinku co leszek kość
            wrzuca do rzeki bądź jeziora i po chwili wybpływa rybka R
            tja plusy 4fun tv to
            - wybieranie muzy
            - wiem co bedzie mniejwiecej nastepna piosenką i moge kanał zmienić
            - muza której nie uświadczysz gdzie indziej np taki stasio
            - piesek leszek
            - przerwyniki np witamy nowych widzów "hej ja",...u nas nie wystapią.... "fajna
            bo czarna
            - prezenterzy niektórzy ...ten taki zakręcony gostek w krótkich włosach co to
            hmm ostatnio mowił ze facetow kręsi bardzo lizanie moszny...
            - filmowy kącik

minusy
            - cos sie często chrzani im i widać napis poszliśmy cos zjeść
            - i hmm bniestety stacja ta powoduje że młodzież jest coraz bardzij głupsza ...
            • dr_plama Re: 4FUN TV - ok czy nie? 09.06.04, 14:51
              - i hmm bniestety stacja ta powoduje że młodzież jest coraz bardzij głupsza ...

sądząc po tych tekstach o mosznie to jest TV dla ukształtowanego widza a nie
              dla podatnych na wpływy małolatów.
    • Gość: elwin NO FUN 4 ME n/txt IP: 195.94.201.* 09.06.04, 13:56
    • Gość: alex Re: 4FUN TV - ok czy nie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.06.04, 18:54
      Ta "telewizja" jest dla głupich nastolatków słuchających hip hopu. Rzadko się
      zdarza żeby puszczali normalną muzykę. Sms-y są po 1,22! Niektóre nastolatki
      mają za dużo w tyłku i wysyłają sms-y jak szaleni! Fajne są bajki o piesku
      Leszku...;-)
      • kwiat_paproci Re: 4FUN TV - ok czy nie? 09.06.04, 20:30
        dużo hip-hopu to fakt, ale dzisiaj, np. trafiłam na Blur "Coffee&TV" Cudo!!!
        • Gość: olekkk Re: 4FUN TV - ok czy nie? IP: *.netten.pl 09.06.04, 20:40
          wszystko by było ok gdyby nie to, że ta zasrana UPC wyłączyła Euronews i
          włączyła wlaśnie na to miejsce 4FUN..ale tak poza tym to program moze byc
          • Gość: klpolkj Re: 4FUN TV - ok czy nie? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 10.06.04, 13:37
            U mnie nie wyłączyli euronews. Poszukaj, może wrzucili na inny kanał.
            • Gość: olekkk Re: 4FUN TV - ok czy nie? IP: *.netten.pl 11.06.04, 14:01
              możliwe, że we Wrocku macie ale w Trójmiescie wyłaczyli Euronews i puscili 4Fun
    • Gość: Thomasso 4FUN TV dla uposledzonych nastolatkow IP: *.acn.pl 10.06.04, 08:32
      Ludzie - takiego gniota musza robic dla uposledzonych, ktorym puszcza pare hip-
      hopowych (do lamusa) teledyskow i kaza warzywkom slac sms-y. Jak mozna mowic OK
      dla takiego gniota, ktory nawet nie bylby ogladany w Mozambiku gdyby byl jedyna
      stacja w calym kraju?
      To, ze kablowki wciskaja tego gniota chyba tylko swiadczy o tym, ze nadawca
      musi im odpalac jakies zyskich z tych SMS-ow zarabianych na chorych dzieciach,
      ktore nie moga czatowac normalnie na necie.
      Programy sa rownie dowcipne jak moje tygodniowe gacie (albo skarpetki) po
      codziennym noszeniu.
      Ale coz, sa wsrod nas uposledzeni - chyba coraz wiecej takich.
      • Gość: sito Re: 4FUN TV dla uposledzonych nastolatkow IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.06.04, 16:19
        znakomity list. lekki, dowcipny i inteligentny.
    • Gość: gość Re: 4FUN TV - ok czy nie? IP: 5.2.* / *.chello.pl 10.06.04, 12:28
      Koszmar.
    • Gość: czapski Re: 4FUN TV - ok czy nie? IP: *.utp.pl 11.06.04, 08:12
      mi sie osobiscie podoba, niezla muzyka, lepsza niz na Vivach..
      • Gość: loczki Re: 4FUN TV - ok czy nie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.06.04, 13:41
        duzo hip hopu mowicie... to chyba zaczne ogladac:P
        • Gość: pożeracz zwłok Re: 4FUN TV - ok czy nie? IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 14.06.04, 20:31
          za stary na to już jestem
    • alfalfa Re: krytycznie 15.06.04, 12:15
      Zdarza się dobra muza. Rzadko. Estetyka programu wg. mnie do dupy. Miało
      być "zajebiście" - nie wyszło. Zabawni są ci co "olewają system ktory ich
      zywi". Ciekawe dlaczego robią to w maskach?:))) Ale "olewacze", prawdziwe punki
      po prostu!!! Na garnuszku pana Sito:))))
      • Gość: ziom Re: krytycznie IP: *.aster.pl / *.acn.pl 22.06.04, 17:26
        jak dla mnie to git!
        • Gość: Hollow Re: krytycznie IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 23.06.04, 18:04
          Najlepszy jest "generał Italia", czy jak to się nazywa. Niektóre odcinki pieska
          Leszka też są niezłe ;). No i dajcie więcej Tomasza Łysiaka (to ten od
          Dedektywa Inwektywa), bo gość wymiata :)) No i polewałem nieźle z relacji z
          opola :)).
          • kwiat_paproci Re: krytycznie 23.06.04, 20:53
            chyba chodzi ci o Kapitana Europę ;-)
            Dzisiaj był fajny wywiad z Kasią Skrzynecką na temat plasterków ;-)
            • Gość: Hollow Re: krytycznie IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 24.06.04, 18:24
              Jednak to jest "Generał Italia" bo widziałem dzisiaj powtórkę. Nie wiem czy to
              jest w odcinkach, bo widziałem tylko to z krtanią :)
              • kalor_god Re: krytycznie 25.06.04, 00:56
                ano jest kilka.. bedą latać czesciej

i pisze sie gen.italia ;)
    • Gość: fioł-ek zajebista stacyjka!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.06.04, 16:32
      po prostu radiostacja z najlepszych lat z wizją.
      ja oczywiście rozumiem, ze w ciagu dnia musu\i byc troche szitu, no bo
      alternatywnej publiki nie m a w polsce tyle, zeby sie utrzymac mozna bylo z
      1000% odjechanym medium. ale naprawde nie jest zle!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka