Gość: jak IP: 213.17.237.* 05.06.04, 19:42 Jak oceniacie nową telewizje 4 FUN TV ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Andy beznadzieja! IP: *.chello.pl 05.06.04, 19:58 dla mnie beznadzieja. myslalem ze bedzie fajne, a tutaj ani grafika nie fajna, jakby robiona na Comodore :-/ i muza sie zacina. eee... nie bede tego g**** ogladal Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lusek Re: beznadzieja! IP: *.teldom.pl / 217.153.13.* 05.06.04, 21:42 > ani grafika nie fajna, > jakby robiona na Comodore :-/ grafika moim skromnym zdaniem świetna a muzyka też ok, jedyna wada to stanowczy nadmiar hiphopu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sito Re: beznadzieja! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.06.04, 13:58 przepraszam, a grafika w jakiej tv pasuje pod twoj gust, jesli mozna? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andy Re: beznadzieja! IP: *.chello.pl 07.06.04, 20:08 jedyna grafika na swiatowym poziomie w polskiej telewizji jest na TVN Odpowiedz Link Zgłoś
mameluch Re: 4FUN TV - ok czy nie? 05.06.04, 20:12 poczatki byly obiecujace, ale jak dowiedzili sie o nim ziomale itp.... szkoda gadac:/ od kilku dni nie mam juz satelity i jakos szczegolnie nie tesknie za tym kanalem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: for Re: 4FUN TV - ok czy nie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.06.04, 21:09 to jeszcze istnieje? Odpowiedz Link Zgłoś
kwiat_paproci Re: 4FUN TV - ok czy nie? 05.06.04, 21:55 grunt, że jest Piesek Leszek ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Artur Re: 4FUN TV - ok czy nie? IP: *.gdc.pl / *.godula.net 06.06.04, 09:36 Właśnie wszystko lubię opróćz tych prymitywnych bajeczek narysowanych na programie Paint Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja tak Re: 4FUN TV - ok czy nie? IP: 80.51.234.* 23.06.04, 14:13 wlasnie, ze sa fajne! Odpowiedz Link Zgłoś
atomowy Re: 4FUN TV - ok czy nie? 06.06.04, 09:37 Jeśli chodzo i mnie to pomysł na taką telewizje jest świetny. Widzowie mogą wybierać muzę któą chcą słuchać. Przy okazji od czasu do czasu sobie czatując na ekranie telewizora. w 4FUN.TV nadawane jest wiele klipów na którye miejsca nie ma na innych kanałach jak MTV czy VIVA. Jedyna wada to za drogie SMSy... nie dla przeciętnego widza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szamanka Re: 4FUN TV - ok czy nie? IP: *.lodz.mm.pl 06.06.04, 23:29 dla mnie zajebista stacja brakowało mi takiego zwariowanego kanału. Po za tym lubie wiedzieć jaka piosenka bedzienastępna, jak mi nie pasuje to przełaczam:P Odpowiedz Link Zgłoś
dr_plama Re: 4FUN TV - ok czy nie? 07.06.04, 14:20 Nie jest tak źle, gdyby jeszczze trochę zbastowali z hh to byłby już miód. Sito działa, przypominajs się dobre momenty Radiostacji... I jeszcze mały misio, postac I :) ..................................................... Ten, który mówi (wie) co i jak Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: galare Re: A w jakiej kablówce to leci? n/txt IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.06.04, 17:05 U mnie na PTK. Kanał mocno poniżej oczekiwań. W dodatku kablówka wpasowała ich na kanał na którym wcześniej było tele5 - a ja tam oglądałam serial o Montalbano! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andy PTK? a co to... IP: *.chello.pl 07.06.04, 20:09 chyba UPC. PTK bylo z 10 lat temu :-/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 4fun.tv Re: A w jakiej kablówce to leci? n/txt IP: 213.17.237.* 07.06.04, 20:36 Spis wszystkich kablówek w dziale "Jak odbierać" na stronach www.4fun.tv Mało tego można oglądac przez satelitę także oraz na platformach cyfrowych. Odpowiedz Link Zgłoś
snowgoose Re: 4FUN TV - ok czy nie? 08.06.04, 10:05 Osobiście jestem bardzo za, konwencją przebija MTV i w tym właśnie tkwi siła tego kanału. Nistety, tak jak już pojawiło się to tutaj kilkakrotnie, za dużo jest HH. Powodem jest prawdopodobnie to, że stacja jest "alternatywna", a HH jest bardzo z alternatywą kojarzony (błąd!!!). Po za tym in mminus jest też fakt, że w ciągu półtorej godziny, jeden teledysk potrafi pojawić się na antenie trzy razy a to już lekka przesada. Na obronę powiem, że stacja perzecież tak naprawdę dopiero się rozwija, zdobywa wideoklipy (HH jest najprawdopodobniej najprostrzy do dostania, nie wiem, mogę się mylić), wyczuwa widzów. Ja bym nie skreślał jej od razu tak jak niektórzy to robią tylko dał jeszcze z rok czasu na dotarcie się. I życzę tej stacji jak najlepiej. Odpowiedz Link Zgłoś
atomowy Re: 4FUN TV - ok czy nie? 08.06.04, 18:59 snowgoose napisał: > Osobiście jestem bardzo za, konwencją przebija MTV i w tym właśnie tkwi siła > tego kanału. Nistety, tak jak już pojawiło się to tutaj kilkakrotnie, za dużo > jest HH. Powodem jest prawdopodobnie to, że stacja jest "alternatywna", a HH > jest bardzo z alternatywą kojarzony (błąd!!!). Po za tym in mminus jest też > fakt, że w ciągu półtorej godziny, jeden teledysk potrafi pojawić się na > antenie trzy razy a to już lekka przesada. Pamiętajcie o tym że to widzowie SMSami głosują jaki klip ma polecieć w danym momencie. W lewym górnym rogu masz informacje - 3 kandydtaów na emisje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: widz i słuchacz Re: 4FUN TV - ok czy nie? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 08.06.04, 15:28 Napewno lepsze od Mtv pl, bo czasami można trafić na jakieś fajne klipy, tak zwane rodzynki, a tam to tylko papka w czystej postaci. Jednak jest jedna duża wada. Zdecydowanie za dużo hiphopolo. Poza tym mogliby zrobić jakiś program bez tych czatów na ekranie, bo to też przeszkadza w oglądaniu teledysków. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BB Re: 4FUN TV - ok czy nie? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.06.04, 20:01 Moze nie jakas super jest ta TV,ale da sie poogladac...a dla niewtajemniczonych to te "kreskowki robione w paincie" sa tworzone przez zespol filmowy SKURCZ...radze sobie poszukac w internecie ich filmow (nie animowanych) to od razu zmienicie zdanie o piesku leszku i generale italia... Odpowiedz Link Zgłoś
kwiat_paproci Re: 4FUN TV - ok czy nie? 08.06.04, 21:10 naprawdę ?? :-O No to już je lubię jeszcze bardziej ;-) Bułgarski Pościkk rulez !!! Odpowiedz Link Zgłoś
dr_plama Re: 4FUN TV - ok czy nie? 08.06.04, 21:44 Moim zdaniem piesek leszek jest słaby, wszystko jedno czy robiony w paincie czy w czymkolwiek innym. Nie czepiam ssię grafiki tylko treści, a ta jest mizerna, musiałbym wypalić naprawdę monstrualnego blanta żeby to mnie śmieszyło ..................................................... Ten, który mówi (wie) co i jak Odpowiedz Link Zgłoś
mixy Re: 4FUN TV - ok czy nie? 09.06.04, 10:38 ja nie musiałem palić blanta żeby się uśmiac się na odcinku co leszek kość wrzuca do rzeki bądź jeziora i po chwili wybpływa rybka R tja plusy 4fun tv to - wybieranie muzy - wiem co bedzie mniejwiecej nastepna piosenką i moge kanał zmienić - muza której nie uświadczysz gdzie indziej np taki stasio - piesek leszek - przerwyniki np witamy nowych widzów "hej ja",...u nas nie wystapią.... "fajna bo czarna - prezenterzy niektórzy ...ten taki zakręcony gostek w krótkich włosach co to hmm ostatnio mowił ze facetow kręsi bardzo lizanie moszny... - filmowy kącik minusy - cos sie często chrzani im i widać napis poszliśmy cos zjeść - i hmm bniestety stacja ta powoduje że młodzież jest coraz bardzij głupsza ... Odpowiedz Link Zgłoś
dr_plama Re: 4FUN TV - ok czy nie? 09.06.04, 14:51 - i hmm bniestety stacja ta powoduje że młodzież jest coraz bardzij głupsza ... sądząc po tych tekstach o mosznie to jest TV dla ukształtowanego widza a nie dla podatnych na wpływy małolatów. ..................................................... Ten, który mówi (wie) co i jak Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alex Re: 4FUN TV - ok czy nie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.06.04, 18:54 Ta "telewizja" jest dla głupich nastolatków słuchających hip hopu. Rzadko się zdarza żeby puszczali normalną muzykę. Sms-y są po 1,22! Niektóre nastolatki mają za dużo w tyłku i wysyłają sms-y jak szaleni! Fajne są bajki o piesku Leszku...;-) Odpowiedz Link Zgłoś
kwiat_paproci Re: 4FUN TV - ok czy nie? 09.06.04, 20:30 dużo hip-hopu to fakt, ale dzisiaj, np. trafiłam na Blur "Coffee&TV" Cudo!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olekkk Re: 4FUN TV - ok czy nie? IP: *.netten.pl 09.06.04, 20:40 wszystko by było ok gdyby nie to, że ta zasrana UPC wyłączyła Euronews i włączyła wlaśnie na to miejsce 4FUN..ale tak poza tym to program moze byc Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klpolkj Re: 4FUN TV - ok czy nie? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 10.06.04, 13:37 U mnie nie wyłączyli euronews. Poszukaj, może wrzucili na inny kanał. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olekkk Re: 4FUN TV - ok czy nie? IP: *.netten.pl 11.06.04, 14:01 możliwe, że we Wrocku macie ale w Trójmiescie wyłaczyli Euronews i puscili 4Fun Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Thomasso 4FUN TV dla uposledzonych nastolatkow IP: *.acn.pl 10.06.04, 08:32 Ludzie - takiego gniota musza robic dla uposledzonych, ktorym puszcza pare hip- hopowych (do lamusa) teledyskow i kaza warzywkom slac sms-y. Jak mozna mowic OK dla takiego gniota, ktory nawet nie bylby ogladany w Mozambiku gdyby byl jedyna stacja w calym kraju? To, ze kablowki wciskaja tego gniota chyba tylko swiadczy o tym, ze nadawca musi im odpalac jakies zyskich z tych SMS-ow zarabianych na chorych dzieciach, ktore nie moga czatowac normalnie na necie. Programy sa rownie dowcipne jak moje tygodniowe gacie (albo skarpetki) po codziennym noszeniu. Ale coz, sa wsrod nas uposledzeni - chyba coraz wiecej takich. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sito Re: 4FUN TV dla uposledzonych nastolatkow IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.06.04, 16:19 znakomity list. lekki, dowcipny i inteligentny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: 4FUN TV - ok czy nie? IP: 5.2.* / *.chello.pl 10.06.04, 12:28 Koszmar. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czapski Re: 4FUN TV - ok czy nie? IP: *.utp.pl 11.06.04, 08:12 mi sie osobiscie podoba, niezla muzyka, lepsza niz na Vivach.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: loczki Re: 4FUN TV - ok czy nie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.06.04, 13:41 duzo hip hopu mowicie... to chyba zaczne ogladac:P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pożeracz zwłok Re: 4FUN TV - ok czy nie? IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 14.06.04, 20:31 za stary na to już jestem Odpowiedz Link Zgłoś
alfalfa Re: krytycznie 15.06.04, 12:15 Zdarza się dobra muza. Rzadko. Estetyka programu wg. mnie do dupy. Miało być "zajebiście" - nie wyszło. Zabawni są ci co "olewają system ktory ich zywi". Ciekawe dlaczego robią to w maskach?:))) Ale "olewacze", prawdziwe punki po prostu!!! Na garnuszku pana Sito:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ziom Re: krytycznie IP: *.aster.pl / *.acn.pl 22.06.04, 17:26 jak dla mnie to git! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hollow Re: krytycznie IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 23.06.04, 18:04 Najlepszy jest "generał Italia", czy jak to się nazywa. Niektóre odcinki pieska Leszka też są niezłe ;). No i dajcie więcej Tomasza Łysiaka (to ten od Dedektywa Inwektywa), bo gość wymiata :)) No i polewałem nieźle z relacji z opola :)). Odpowiedz Link Zgłoś
kwiat_paproci Re: krytycznie 23.06.04, 20:53 chyba chodzi ci o Kapitana Europę ;-) Dzisiaj był fajny wywiad z Kasią Skrzynecką na temat plasterków ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hollow Re: krytycznie IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 24.06.04, 18:24 Jednak to jest "Generał Italia" bo widziałem dzisiaj powtórkę. Nie wiem czy to jest w odcinkach, bo widziałem tylko to z krtanią :) Odpowiedz Link Zgłoś
kalor_god Re: krytycznie 25.06.04, 00:56 ano jest kilka.. bedą latać czesciej i pisze sie gen.italia ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fioł-ek zajebista stacyjka!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.06.04, 16:32 po prostu radiostacja z najlepszych lat z wizją. ja oczywiście rozumiem, ze w ciagu dnia musu\i byc troche szitu, no bo alternatywnej publiki nie m a w polsce tyle, zeby sie utrzymac mozna bylo z 1000% odjechanym medium. ale naprawde nie jest zle! Odpowiedz Link Zgłoś