Dodaj do ulubionych

TV TRWAM bez NTC

17.01.12, 17:56
wpisujcie tutaj swoje żale dlaczego TV TRWAM nie powinna być w NTC. Może ktoś z rady KRRiT przeczyta i zaczerpnie złotej myśli. Jak na razie sami nie znają sensownej przyczyny odmowy.

Tylko bez nienawiści a merytorycznie.
Obserwuj wątek
    • mmk9 Re: TV TRWAM bez NTC 18.01.12, 20:37
      Proszę bardzo. Odmowy udzielono w myśl ukochanej maksymy liberałów bądź "liberałów", przypisywanej Wolterowi

Nie zgadzam się z Twoimi poglądami, ale po kres moich dni będę bronił Twego prawa do ich głoszenia.

No to k..., bronią
    • grek.grek Re: TV TRWAM bez NTC 20.01.12, 16:06
      Zemsta polityczna, napisz od razu, zamiast zabawiać się w jakieś kłizy dla ubogich.

Imperium radiomaryjne grało przeciw obecnej władzy i robiło jej kolo pióra, to władza zrobiła w rewanżu koło pióra imperium radiomaryjnemu. Merytoryczne powody ? a kogo to obchodzi, przecież w Polsce żyjemy. Godzi to w wolnośc słowa, ale wolność słowa w radiomaryjnym imperium sprowadza się do sugerowania, ze dygnitarze obecnej władzy zabili prezydenta i z Putinem razem sprokurowali tragedię z 10 kwietnia. To są dwie strony tego samego medalu, wart pac pałaca, oboje raboje itd itp. Mnie to tylko bawi i rozśmiesza, bo w sumie niczego innego po jednych i drugich się nie spodziewałem. Show must go on, alleuja i do przodu, job waszu mać. Amen, idźcie ofiara spełniona.
    • pawel-strzalka Re: TV TRWAM bez NTC 20.01.12, 20:32
      Zastanawia mnie ten nagły wysyp obrońców mediów Ojca Ryzyka. Nagle ujawnili się na masońskim forum koncernu Agory?
      Nevermind. Do rzeczy. KRRiTV trzyma się twardo jednego i faktycznie mocnego powodu - brak gwarancji finansowania opłaty za korzystanie z MUX. I tu się można zatrzymać i zastanowić, skąd Ojciec bierze pieniądze na budowę swojego imperium - mediów, szkół. Przecież to wymaga ciężkich nakładów i inwestycji. Że słuchacze i wierni wpłacają kilkanaście milionów rocznie to w życiu nie uwierzę. Zatem może użyć tu argumentu, że Rydzyk nie chce przedstawić planu stabilnego finansowania bo wtedy wyszłoby na jaw, że główne datki pochodzą z Ameryki Południowej z rachunków bankowych należących do osób, które w Polsce wiąże się ze sprawą Papały, piramidami finansowymi lat 90-tych, ciężkim antysemityzmem? :)
      • mmk9 Re: TV TRWAM bez NTC 21.01.12, 09:18
        główne datki pochodzą z Ameryki Południowej
        > z rachunków bankowych należących do osób, które w Polsce wiąże się ze sprawą Pa
        > pały, piramidami finansowymi lat 90-tych, ciężkim antysemityzmem? :)

a Kaczor nie pozwala prokuraturze tego tknąć
        • pawel-strzalka Re: TV TRWAM bez NTC 21.01.12, 10:41
          Póki są to wpłaty na prywatne konto Rydzyka to nawet nie ma podstaw, co innego gdyby trzeba było je wykazać w sprawozdaniach finansowych.
    • sugestywniak Re: TV TRWAM bez NTC 21.01.12, 20:54
      Dziękuję wszystkim za merytoryczne wypowiedzi w tej sprawie. Czytając je - nie mając zdania w sprawie TV TRWAM - wyrobiłem je sobie i utwierdziłem.

Jeszcze raz, dziękuję.
    • adam81w Re: TV TRWAM bez NTC 30.01.12, 19:17
      Powinna być choćby dla programu "Polski punkt widzenia".
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka