Dodaj do ulubionych

PLEBISCYT NA NAJGŁUPSZĄ REKLAMĘ

11.03.02, 17:33
Ogłaszam nową edycję konkursu na najgłupszą reklamę. Podawajcie swoje typy. Bo
mnie np. denerwuje reklama Plusa z tymi "robaczkami" albo mleka "Hej".
Obserwuj wątek
    • Gość: Adam Re: PLEBISCYT NA NAJGŁUPSZĄ REKLAMĘ IP: *.hajnowka.sdi.tpnet.pl 11.03.02, 19:32
      dno osiągnęły wszystkie przeciwbólowe!!!
      • Gość: elle Re: PLEBISCYT NA NAJGŁUPSZĄ REKLAMĘ IP: *.chello.pl 11.03.02, 19:49
        wafle Grześki!!!
        • nocomment Re: PLEBISCYT NA NAJGŁUPSZĄ REKLAMĘ 12.03.02, 08:32
          racja, o grześkach zapomniałem;)
    • Gość: terapeut Re: PLEBISCYT NA NAJGŁUPSZĄ REKLAMĘ IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 11.03.02, 20:35
      Nocomment! Możemy się spierać tu i tam, ale teraz naprawdę merytorycznie:
      Reklama Hej jest mistrzowska. Z tym, że niektórzy, a wśród nich Ty - tego mleka
      kupować programowo nie będą.Większość kupi.
      A ROBACZKI?? To fantastyczna reklama Agnieszki Holland. Tak ciepła, tak
      nieagresyjna, e aż chwyta za serce. Kochajmy się - wtedy wszystko będzie
      dobrze...
      • nocomment Re: PLEBISCYT NA NAJGŁUPSZĄ REKLAMĘ 12.03.02, 08:29
        a to z "robaczkami" to Agnieszki Holland???
      • Gość: aska Re: PLEBISCYT NA NAJGŁUPSZĄ REKLAMĘ IP: 195.136.95.* 12.03.02, 08:46
        Niestety, fakt że "autorką" reklamy Plusa jest Agnieszka Holland, zupełnie nie
        zmienia mojego zdania na temat tej reklamy. Jest paskudna, duże znaczenie ma
        fakt obrzydliwości aktora - ta kobitka jest jeszcze znośna, facet wywołuje we
        mnie dreszcze obrzydzenia! I "kochajmy się" nie ma tu nic do rzeczy!
        I tak jak dzięki "Ramie na działkach" do tej pory nie kupuję Ramy, tak chyba
        dzięki tej nigdy nie zostanę abonentką Plusa.
        • Gość: relom Re: PLEBISCYT NA NAJGŁUPSZĄ REKLAMĘ IP: 193.150.166.* 14.03.02, 17:41
          Gość portalu: aska napisał(a):

> Niestety, fakt że "autorką" reklamy Plusa jest Agnieszka Holland, zupełnie nie
          > zmienia mojego zdania na temat tej reklamy. Jest paskudna, duże znaczenie ma
          > fakt obrzydliwości aktora - ta kobitka jest jeszcze znośna, facet wywołuje we
          > mnie dreszcze obrzydzenia! I "kochajmy się" nie ma tu nic do rzeczy!
          > I tak jak dzięki "Ramie na działkach" do tej pory nie kupuję Ramy, tak chyba
          > dzięki tej nigdy nie zostanę abonentką Plusa.

uważam, ze jest to bardzo dobra i sprawnie zrobiona reklama.
      • nocomment Re: PLEBISCYT NA NAJGŁUPSZĄ REKLAMĘ 14.03.02, 14:54
        Gość portalu: terapeut napisał(a):

> A ROBACZKI?? To fantastyczna reklama Agnieszki Holland. Tak ciepła, tak
        > nieagresyjna, e aż chwyta za serce. Kochajmy się - wtedy wszystko będzie
        > dobrze...

Mi się wydaję drogi terapeucie, że przesłanie reklamy raczej nie mówi "kochajmy
        się", tylko "kupujmy telefony Plusa"...(co zresztą zrozumiałe)

• boogienights Re: PLEBISCYT NA NAJGŁUPSZĄ REKLAMĘ 11.03.02, 21:11
      Mnie rowniez... na razie sa to zdecydowanie najgorsze reklamy w tym roku. Ta "Hej" jest rowniez chamska, podczas gdy robactwo Plusa "tylko" nudne i denerwujace.
    • Gość: Michał Malma ! IP: *.bielsko.cvx.ppp.tpnet.pl 11.03.02, 21:18
      Lubię Sophię Loren, ale ta nędzna chałtura zmakaronem jest dowodem jej upadku
      ajko giazdy ! Mizdrzy się jak młoda siksa, udaje,że jej smakuje, ma koszmarny
      strój !
      FUJ !
    • kathy38 Re: PLEBISCYT NA NAJGŁUPSZĄ REKLAMĘ 11.03.02, 21:38
      Masella
      • Gość: miranda Re: PLEBISCYT NA NAJGŁUPSZĄ REKLAMĘ IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 12.03.02, 09:48
        wszystkie reklamy proszków do prania są debilne do kwadratu.
      • Gość: mat Re: PLEBISCYT NA NAJGŁUPSZĄ REKLAMĘ IP: *.gazeta.pl 12.03.02, 09:49
        Okropna reklama w której dwie nastolatki za pomocą chrupania płatków
        śniadaniowyh demolują mieszkanie grubasa który pręży się do nich z okna
        naprzeciwko - agresja ........
        Telefoni komórkowej Plus nie lubię jako firmy ale reklama podoba mi sie bardzo -
        zwłaszcza moment gdy facet oglądając żuczki mówi do kobiety "bzzy, bzzy"...
        • Gość: relom Re: PLEBISCYT NA NAJGŁUPSZĄ REKLAMĘ IP: 193.150.166.* 14.03.02, 17:43
          Gość portalu: mat napisał(a):

> Okropna reklama w której dwie nastolatki za pomocą chrupania płatków
          > śniadaniowyh demolują mieszkanie grubasa który pręży się do nich z okna
          > naprzeciwko - agresja ........
          > Telefoni komórkowej Plus nie lubię jako firmy ale reklama podoba mi sie bardzo
          > -
          > zwłaszcza moment gdy facet oglądając żuczki mówi do kobiety "bzzy, bzzy"...

zgadzam się z Toba, ta reklama z dziewczynami jedzącymi chrupki, fuj, strasznie denerwująca, po co tyle agresji? Kto
          wpada na pomysł robienia tak debilnych reklam, a Plus jest bardzo przyjemny, a napewno wyróżnia się.
    • Gość: olo Re: PLEBISCYT NA NAJGŁUPSZĄ REKLAMĘ IP: *.lublin.sdi.tpnet.pl 12.03.02, 17:46
      Najgorsza jest sophia loren i te jej obwisłe cycki brrrr....
    • gosia-s Re: PLEBISCYT NA NAJGŁUPSZĄ REKLAMĘ 13.03.02, 11:53
      Mamo, czy olej tłoczy się w tramwaju?... dla tych, co nie potrafią odróżnić
      rzepaku od pomarańczy.
      Szczyt debilizmu: polityk, kóry w związku z dziurą budżetową nawołuje do
      wyrzeczeń. A załata ją proszek Bonux.
      A jak widzętego faceta z Plusem j jego robaczki nóż mi się w kieszeni
      otwiera. "oj brzuszku ty mój..., bzzzz, bzzzz..." W życiu nie pozwoliłabym tak
      do siebię mówić, takie to ckliwe, że aż się niedobrze robi.
      • Gość: terapeut Re: PLEBISCYT NA NAJGŁUPSZĄ REKLAMĘ IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 13.03.02, 20:34
        komuś, kto nosi nóż w kieszeni, ta reklama faktycznie wyda się za ckliwa. Ale
        czy to wina twórcy?
        • Gość: tronik Re: PLEBISCYT NA NAJGŁUPSZĄ REKLAMĘ IP: 10.120.22.* 14.03.02, 07:17
          Zdecydowanie reklama mleka "Hej". Wczoraj mając włączony telewizor czytałem
          sobie spokojnie gazetkę i słyszałem tylko dzikie odgłosy z tej reklamy (bez
          wizji). Naprawdę ohyda i do tego niemiłosiernie wkurzająca!
          • Gość: Tomek Hej jest najlepsze !!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.bielsko.sdi.tpnet.pl 14.03.02, 13:25
            To super-reklama !!!!

• martijn Re: PLEBISCYT NA NAJGŁUPSZĄ REKLAMĘ 23.03.02, 20:41
        gosia-s napisał(a):

> Mamo, czy olej tłoczy się w tramwaju?... dla tych, co nie potrafią odróżnić
        > rzepaku od pomarańczy.
        > Szczyt debilizmu: polityk, kóry w związku z dziurą budżetową nawołuje do
        > wyrzeczeń. A załata ją proszek Bonux.
        > A jak widzętego faceta z Plusem j jego robaczki nóż mi się w kieszeni
        > otwiera. "oj brzuszku ty mój..., bzzzz, bzzzz..." W życiu nie pozwoliłabym tak
        > do siebię mówić, takie to ckliwe, że aż się niedobrze robi.

Problem w tym, że nikt by tak do Ciebie nie mówił...
        Pzdr
    • Gość: Ewawa Re: PLEBISCYT NA NAJGŁUPSZĄ REKLAMĘ IP: 217.153.32.* 14.03.02, 13:16
      nocomment napisał(a):

> Ogłaszam nową edycję konkursu na najgłupszą reklamę. Podawajcie swoje typy. Bo
      > mnie np. denerwuje reklama Plusa z tymi "robaczkami" albo mleka "Hej".

Według mnie trafiłes w 10! To tragicznie denne "utwory". Pierwszy tak żenujący
      że aż dreszcze przechodą a drugi beznadziejnie agresywny.

pzdr.
    • mary_ann Re: PLEBISCYT NA NAJGŁUPSZĄ REKLAMĘ 23.03.02, 18:05
      Typy stałe: wszystkie proszki do prania i śr. przeciwbólowe
      Supernominacja: Ariel z parą w windzie (za psychodeliczny klimat organicznej
      nienawiści)

inne:
      radio Zet i kretynka miotajaca o ścianę radiem grającym b. przyjemną classic
      muzyczkę

olej kujawski (dziecko jak na swój wiek nawet chyba "myślące inaczej", mama
      nielepsza

Blend-a-med z mniejszą niż w innych pastach zawartością wody, czyli jak
      manipulować dziećmi w ramach pseudonaukowych eksperymentow (już kiedyś było ze
      skorupką jajka i wapniem)
    • Gość: Wiatr Re: PLEBISCYT NA NAJGŁUPSZĄ REKLAMĘ IP: *.jgora.dialog.net.pl 23.03.02, 19:53
      reklama mleka hej jest calkiem niezla, hej. beznadziejne reklamy to reklamy:
      proszkow do prania, detergentow i kosmetykow. nie widzialem zadnej ciekawej i
      zabawnej. hej
      • martijn Re: PLEBISCYT NA NAJGŁUPSZĄ REKLAMĘ 23.03.02, 20:45
        Gość portalu: Wiatr napisał(a):

> reklama mleka hej jest calkiem niezla, hej. beznadziejne reklamy to reklamy:
        > proszkow do prania, detergentow i kosmetykow. nie widzialem zadnej ciekawej i
        > zabawnej. hej

Proponuję szwedzką 4-kę. Na ogół skandynawskie reklamy są zabawne, a nie walą
        beznadziejnym germanskim łopatologią jak te z proszkami do prania.
        Pzdr
    • gosia-s Kawa Prima - wyjątkowo niesmaczne 25.03.02, 09:56
      Poranna scenka rodzinna, dzieci spieszą se do szkoły, ojciec - głowa rodziny do
      pracy, ogólny popłoch. Wszystko oczywiście na głowie pani domu. Temu
      wszystkiemu przygląda się pies ze smyczą w zębach, wodzi oczyma za wybawieniem.
      Kiedy wreszcie wzór - żonie i matce udzje się wypchnąć rodzinkę za drzwi,
      szanowna pani zaparza sobie kawę (Prima, rzecz jasna), i delektuje się jej
      smakiem siedząc wygodnie na kanapie. A biedny piesek (ze smyczą w zębach) i
      zbolałą miną zrezygnowany odchodzi.
      Co na to obrońcy zwierząt?
      • Gość: Mara W. Re: Kawa Prima - wyjątkowo niesmaczne IP: *.dozamel.ssk.pl 25.03.02, 13:18
        No właśnie! Kiedy ktoś wreszcie wyprowadzi tego biednego psa na spacer?!!! A
        pamiętacie serial "Dzień za dniem"? Przez kilkadziesiąt odcinków w tej samej
        czołówce wszyscy rano wstawali i szykowali się do pracy, do szkoły
        (przy "Obladi, oblada" The Beatles), a pies biedny bezskutecznie czekał z miską
        w zębach aż ktoś się nad nim zlituje i da jeść. I wreszcie w ostatnim odcinku
        stało się! Rozsypał się olbrzmi wór z psim pokarmem i psina miała ucztę! Tego
        wszystkim psom życzę (zwłaszcza tym z reklam)
    • Gość: zdzisio Re: PLEBISCYT NA NAJGŁUPSZĄ REKLAMĘ IP: 192.168.100.* 25.03.02, 11:22
      To, że reklamy są z reguły głupie to jeszcze nic. Najgorsze jest to, że one po
      prostu okłamują konsumenta i robią z niego totalnego wała.
    • pletwa3 Re: PLEBISCYT NA NAJGŁUPSZĄ REKLAMĘ 25.03.02, 13:21
      Szczyt beznadziei to "Biedronka", co zawsze jest blisko. A teraz ta wersja
      przedświąteczna, kiedy ta debilna blondynka tłumaczy na czym polegają Święta -
      odruch wymiotny natychmiastowy.
      I znowu wróciła ta okropna baba, co opowiada barmanowi jakie ma życzenia co do
      kawy - koszmar!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka