Gość: Toja IP: *.gda.ids.pl 17.06.04, 09:47 Kobitki-kibicki to raczej do Was to pytanie. W/g mnie przystojna jest połowa dryzyna Portugali -Deco, Pouletta. No i super jest Zidane. A wogole kobitki ogladacie mecze? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
moniq_c Re: Najprzystojniejszy piłkarz na Euro! 17.06.04, 09:50 Beckham forever!!! Odpowiedz Link Zgłoś
jerzy_dombczak Re: Najprzystojniejszy piłkarz na Euro! 17.06.04, 09:52 jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee! Odpowiedz Link Zgłoś
sarah75 Re: Najprzystojniejszy piłkarz na Euro! 17.06.04, 09:56 generalnie to nie oglądam ale jest chyba u holendrów taki piłkarz z dredami...całkiem całkiem....:) Odpowiedz Link Zgłoś
bombany_przez_mirke Re: Najprzystojniejszy piłkarz na Euro! 17.06.04, 09:57 Edgar Davids Odpowiedz Link Zgłoś
sarah75 Re: Najprzystojniejszy piłkarz na Euro! 17.06.04, 10:06 o f.. Edgar?! dlaczego? tak chyba nazywał sie ten farmer z MiM, tak mi sie jakoś skojarzyło... :) Odpowiedz Link Zgłoś
sarah75 Re: Najprzystojniejszy piłkarz na Euro! 17.06.04, 10:06 MiB oczywiście:) Odpowiedz Link Zgłoś
bombany_przez_mirke Re: Najprzystojniejszy piłkarz na Euro! 17.06.04, 10:44 Edgar od Robala :)) Odpowiedz Link Zgłoś
sarah75 Re: Najprzystojniejszy piłkarz na Euro! 17.06.04, 11:04 no własnie! zdecydowanie to imię do niego nie pasuje! :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: justyna Re: Najprzystojniejszy piłkarz na Euro! IP: *.radom.cvx.ppp.tpnet.pl 17.06.04, 10:20 zgadzam się w 100%. No może jeszcze Nuno Gomes z Portugalii Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KIRA Re: Najprzystojniejszy piłkarz na Euro! IP: *.crowley.pl 17.06.04, 09:58 Mi isę M.Ballack podoba z Niemiec, chłopaki tak się pisze jego nazwisko? Odpowiedz Link Zgłoś
jerzy_dombczak Re: Najprzystojniejszy piłkarz na Euro! 17.06.04, 09:59 masz gust kobiet, hehehehe! dobzie napisałaś, dobzie; Michael Ballack. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KIRA Re: Najprzystojniejszy piłkarz na Euro! IP: *.crowley.pl 17.06.04, 10:44 Mam gust kobiet bo jestem kobietą, wizualnie jest ok, zresztą o gustach sie nie dyskutuje, miło sie na Niego patrzy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jagna Re: Najprzystojniejszy piłkarz na Euro! IP: *.citynet.pl / 149.156.98.* 17.06.04, 10:16 tak, Ballack jest niezły... i Vitor Baia, Raul, Owen. Ale moim faworytem (niestety znowu nie na Euro) jest nasz Maciek Żurawski. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Donia Re: Najprzystojniejszy piłkarz na Euro! IP: *.info 17.06.04, 10:17 Cristiano Ronaldo z Portugalii Odpowiedz Link Zgłoś
jerzy_dombczak Re: Najprzystojniejszy piłkarz na Euro! 17.06.04, 10:20 masz z 12 lat Doniu???? hehehehe! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Olka Re: Najprzystojniejszy piłkarz na Euro! IP: *.cable.wsm.wielun.pl 17.06.04, 10:37 Trochę się nawet z Tobą zgadzałam w sprawie panć, ale widzę , że jesteś jakimś wirusowym frustratem do kwadratu.Pytanie dlaczego? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Donia Re: Najprzystojniejszy piłkarz na Euro! IP: *.info 17.06.04, 18:11 Dlaczego odrazu 12?????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka Re: Najprzystojniejszy piłkarz na Euro! IP: 195.117.187.* 17.06.04, 10:31 Milan Baros z Czech i Nuno Gomez z Portugalii. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka Re: Najprzystojniejszy piłkarz na Euro! IP: 195.117.187.* 17.06.04, 10:33 Aha - i jeszcze Patrick Kluivert z Holandii. Odpowiedz Link Zgłoś
jerzy_dombczak Re: Najprzystojniejszy piłkarz na Euro! 17.06.04, 10:35 po ile Wy macie lat laseczki??? bo guścik jak na 12-latki jakieś mi tu prezetujecie, hehehe! a Totti to Wam znany jest??? a Vieri??? szkoda że Gruchała nie gra na euro, hehehe! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sirt Re: Najprzystojniejszy piłkarz na Euro! IP: 217.153.180.* 17.06.04, 10:38 dombczak, odpierdol się! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka Re: Najprzystojniejszy piłkarz na Euro! IP: 195.117.187.* 17.06.04, 10:38 Widzę, że znasz gust kobiet lepiej niż same kobiety i najlepiej wiesz co powinno nam się podobać. Vieri jest niezły, Totti nie podoba mi się ani trochę. Odpowiedz Link Zgłoś
jerzy_dombczak Re: Najprzystojniejszy piłkarz na Euro! 17.06.04, 10:40 no dobra, ale rosjanie to chyba 'najgorsi', no nie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jagna I tak najlepsze są polskie chłopaki ;) IP: *.citynet.pl / 149.156.98.* 17.06.04, 10:47 kobieta.gazeta.pl/aliasy/zoom.jsp?xx=2110536 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KIRA Re: Najprzystojniejszy piłkarz na Euro! IP: *.crowley.pl 17.06.04, 10:48 Viery jest niezły, Bierhoff ( tak się pisze) był bałkiem całkiem Totti niezbyt jak dla mnie...... Odpowiedz Link Zgłoś
poirot80 Re: Najprzystojniejszy piłkarz na Euro! 17.06.04, 10:53 Znany, a co? Że niby podobać się powinni? Odpowiedz Link Zgłoś
sarah75 Re: Najprzystojniejszy piłkarz na Euro! 17.06.04, 11:09 mam tsy latka, tsy i pół sięgam głową ponad stół... ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
sarah75 to było do dombczaka! 17.06.04, 11:10 sarah75 napisała: > mam tsy latka, tsy i pół > sięgam głową ponad stół... > ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nina Prso, Beckham, Figo IP: *.acn.waw.pl 22.06.04, 19:50 i jeszcze ten angielski barmkarz. Odpowiedz Link Zgłoś
poirot80 Re: Najprzystojniejszy piłkarz na Euro! 17.06.04, 10:49 Mnie tam się Zidane nie podoba. Głosuję za Morientesem i Raulem :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pimpek Re: Najprzystojniejszy piłkarz na Euro! IP: 195.117.255.* 17.06.04, 10:56 Zidane za łysy, bramkarz Portugalii Ricardo jest fajny Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kiki Anglia!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.06.04, 10:58 Bramkarz David James...hmm...podobno jest też modelem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kejti Re: Anglia!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.06.04, 11:13 Nie za bardzo znam się na piłce, ale w nowej Vivie są fotki piłkarzy, którzy grają na Euro i tam świetnie się prezentuje Szwed Fredrik Ljungberg,niestety nie wiem jak wygląda w stroju sportowym :)) ale teraz to będe oglądała wszystkie mecze szwedzkiej reprezentacji :)) Odpowiedz Link Zgłoś
leszek_fedorowicz Re: Najprzystojniejszy piłkarz na Euro! 17.06.04, 11:11 Luis Figo. Schols. Odpowiedz Link Zgłoś
hebat Re: Najprzystojniejszy piłkarz na Euro! 17.06.04, 11:16 Jestem kobietą- kibicem. Dlatego powiem, że najpiękniejszy jest football. I wkurza mnie gadanie o urodzie piłkarzy. Jak ktoś ogląda mecz, bo zauroczył go (raczej ją) jakiś chłoptaś to nie jest wcale kibicem. Piłkarz ma dobrze grać, a wygląd jego buźki mnie nie interesuje. I w ogóle nie wiem po co ja się w ten wątek wpakowałam. Pozdrawiam. Małgośka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pimpek Re: Najprzystojniejszy piłkarz na Euro! IP: 195.117.255.* 17.06.04, 11:20 Pisz na temat nie irytuj się, a propos Ljundberga na pewno lepiej prezentuje się bez stroju. Odpowiedz Link Zgłoś
sarah75 Re: Najprzystojniejszy piłkarz na Euro! 17.06.04, 11:23 jesteś wyjatkiem który potwierdza regułę, że kobiety nie oglądają piłki noznej a jeśli juz to dlatego ze jest na kogo popatrzeć:) choc nie powiem czasem ładny meczyk chętnie oglądam dla gry a nie piłkarzy. Odpowiedz Link Zgłoś
poirot80 Re: Najprzystojniejszy piłkarz na Euro! 17.06.04, 11:28 Ja też jestem kobietą-kibicem. Mecze oglądam, bo lubię piłkę nożną. Ale ślepa nie jestem i widzę, jak ci piłkarze wyglądają. Jeden jest bardziej w moim typie, drugi mniej. I niby dlaczego miałabym o tym nie pisać, skoro jest taki wątek na forum? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mal Re: Najprzystojniejszy piłkarz na Euro! IP: *.crowley.pl 17.06.04, 12:57 No dobra ale co z dyżurnym obiektem westchnień wszytkich kibicek - Alessandro Nestą. No i co z Cannavaro - no tu jestem w stanie zrozumieć, po tym jak ściął glacę na łyso stracił z 7o procent uroku. pozdro dla wszystkich kobiet oglądających EURO Odpowiedz Link Zgłoś
poirot80 Re: Najprzystojniejszy piłkarz na Euro! 17.06.04, 13:04 A no tak! Nesta! Zapomniałam o Nescie!! No więc moja pierwsza trójka: Nesta, Morientes i Raul(kolejność przypadkowa) Nie wiem po co Cannavaro ściął włosy, ale chciałabym wiedzieć po co wlosy zapuścił np Cocu!! Dość dziwacznie wygląda. Odpowiedz Link Zgłoś
juliettamasina Re: Najprzystojniejszy piłkarz na Euro! 17.06.04, 13:36 Raul, który jest świetny piłkarzem i skromnym człowiekiem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dillmah Re: Najprzystojniejszy piłkarz na Euro! IP: *.acn.waw.pl 17.06.04, 14:16 www.alessandronesta.it/ personales.ya.com/alqimhia/ingles/r7.htm morientes.spanish.at/ www.figo.org/ (zartuuuuuuuuje!) www.publispain.com/luisfigo/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: the ducky Re: Najprzystojniejszy piłkarz na Euro! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.06.04, 14:16 FIGO, ten Ronaldo z Portugalii (leszcz ale moze byc), davids-ciekawie wyglada ale ze przystojny, to za duzo powiedziane;) Odpowiedz Link Zgłoś
irenka82 Re: Najprzystojniejszy piłkarz na Euro! 17.06.04, 14:21 moje typy: fabio cannavaro stefano fiore gianluigi buffon alex del piero andryi shevchenko manuel rui costa alex nesta david trezeguet gennaro gattuso paolo maldini (mimo wytrzeszczu) forza azzuri!! Odpowiedz Link Zgłoś
montoya01 Re: Najprzystojniejszy piłkarz na Euro! 17.06.04, 15:54 Dla mnie absolutne odkrycie tych mistrzostw to Aleksadnr Kerzhakov (czy jakos tak), nr 11 Rosja Na mecz Rosja-Grecja czekam z zapartym tchem:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja wiem najlepiej Bramkarz Grecji jest całkiem niezły IP: *.chello.pl 17.06.04, 16:03 www.euro2004.com/tournament/players/player=4007/index.html przynajmniej wygląda jak prawdziwy facet, a nie jakieś dzieciaki w stylu cristiano ronaldo, albo po prostu prostackie gęby w stylu beckhama czy tottiego Odpowiedz Link Zgłoś
agniecha_k Re: Bramkarz Grecji jest całkiem niezły 17.06.04, 16:10 czytam, czytam i kogoś brakuje H E N R Y te nogi... te pośladki... te usta... ta łysa, lekko niekształtna czaszka boski, po prostu boski.... aaa, i jeszcze sędzia Collina (czy jakoś tak) i jego zabójcza łysinka nio i pomarańczowy Edgar Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: I'm_love_in_it HENRY PANY ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! IP: *.elpos.net 18.06.04, 21:25 taaa, henry jest CUDOWNY..... collina - tez jest swietny :) wiecie ze coliina jest najwyższy z sedziow? :> a edgar... hm... lepszy jest nistelrooy :D Odpowiedz Link Zgłoś
agniecha_k Re: HENRY PANY ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! 20.06.04, 08:59 wiesz w sumie jak mu się wczoraj przyjrzałam (podczas tego nieszcześnego meczu - jeszcze i tak Holandia będzie mistrzem!!!)to nawet nawet Edgar - ma wspaniałe włosy :) ale mi zawsze podobali się faceci, którzy z całą pewnością nie mieszczą się w klasycznych kanonach piękna :D Odpowiedz Link Zgłoś
sarsuniaa Re: Najprzystojniejszy piłkarz na Euro! 17.06.04, 16:18 Jak mi czas pozwala to zawsze chetnie obejrze dobry mecz ;) Najbardziej podobaja mi sie C. Vieri i A. Nesta z Wloch :D Odpowiedz Link Zgłoś
aniaczepiel Re: Najprzystojniejszy piłkarz na Euro! 18.06.04, 18:49 Marek Belka ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
agniecha_k Re: Najprzystojniejszy piłkarz na Euro! 19.06.04, 12:19 aniaczepiel napisała: > Marek Belka ;-) masz 100% racje Marek Belka wprawdzie piłkarzem nie jest, ale ja potrafię sobie go wyobrazić w każdej roli... facet jest nieziemski - te przyprószone włoski (czy on jest żonaty?) Odpowiedz Link Zgłoś
marsjanka_z_marsa Re: Najprzystojniejszy piłkarz na Euro! 17.06.04, 17:04 Nesta, Vieri, Baros, Gomes, Toldo, Beckham, Morientes, Figo...można tak wymieniać i wymieniać... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fanka nesty Re: Najprzystojniejszy piłkarz na Euro! IP: *.dami.pl / 82.139.15.* 17.06.04, 17:05 Dla mnie najpiękniejszy jest włoski obrońca Alessandro Nesta - jest po prostu boski :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bzz Re: Najprzystojniejszy piłkarz na Euro! IP: *.acn.pl 17.06.04, 18:16 kocham del piero Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MICHAL zdecydowanie ZEWLAKOW IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 17.06.04, 23:54 jest dobrze zbudowany Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: trochę kibic Re: Najprzystojniejszy piłkarz na Euro! IP: *.poch.com.pl 18.06.04, 07:16 zdecydowanie Gmoch i Szpakowski he he he ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Agatka Re: Najprzystojniejszy piłkarz na Euro! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.06.04, 09:10 a zatem... Fernando Morientes Michael Owen Viacheslav Malafeev (tylko moglby sobie cos zrobic z wlosami) Alesssandro Nesta Anders Svensson Louis Figo (w sumie :) .....no i wielu, wielu innych..... pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
cuddly Re: Najprzystojniejszy piłkarz na Euro! 18.06.04, 10:48 figo? eeee tam zidane? łysy bechkam? jakies paskudne tatuaze owen? dziwna szczęka narazie tym Bez Skazy jest nuno Gomes:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Agatka Re: Najprzystojniejszy piłkarz na Euro! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.06.04, 10:50 sa rozne gusta Odpowiedz Link Zgłoś
poirot80 Re: Najprzystojniejszy piłkarz na Euro! 21.06.04, 09:21 Ulster, zgadzam się w 100% :) Odpowiedz Link Zgłoś
aasiek Re: Najprzystojniejszy piłkarz na Euro! 18.06.04, 18:18 Obrońca Portugalii z 16 - za usmiech ;) Figo Zidane Helguera Trezeguet Barthez (chi, chi) Nuno Gomes Pauleta Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yonk-kobieta-kibic Re: Najprzystojniejszy piłkarz na Euro! IP: *.it / 62.233.189.* 18.06.04, 18:57 Owen- brzydal Beckham - brzydal Zizu - to dopiero brzydal......... niestety najprzystojniejszego nie ma- a był to Paolo Maldini (Italia, naturalnie) poza tym Colina :D Deco Morientes Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ciocia Ula/kibic Re: Najprzystojniejszy piłkarz na Euro! IP: *.proxy.aol.com 18.06.04, 19:15 Moj siostrzeniec bolndyn wysoki ,185 wysportowany ,niebieskie oczy jak sie usmiecha jest jeszcze przystojniejszy oczywiscie gra w pilke nozna ma 28 lat jest zawodowym wojskowym na imie ma Rafal i jest moim najbardziej ukochanym sportowcem czy to cos zlego?chyba nie.Mamy zawsz duzo dopowiedzenia sobie o pilce bo lubimy ten sport a zwlaszcza teraz temat,ktory poruszany jest na codzien mimo,ze ja mieszkam w Kanadzie a on w Polsce mamy swoje ulubione druzyny i swoich ulubionych graczy za ktorych trzymamy kciuki,lecz jak juz wspomnialam dla mnie najlepszym pilkarzem i najpszystojniejszym zawsze bedzie moj Rafal.Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: malwinka Re: Najprzystojniejszy piłkarz na Euro! IP: *.wroclaw.mm.pl 18.06.04, 20:04 Cristiano Ronaldo i Micheal Owen:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: EWA Re: Najprzystojniejszy piłkarz na Euro! IP: *.wsz-pou.edu.pl 18.06.04, 20:19 Fernando Morientes - choć jest podczas Euro dość ospały:-) Ma zonę, dziecko, nie lubi fauli (wyjatkowo sie zniecheca - delikatny:-), "wypozyczony" do Monaco z Realu (zajeli mu miejsce) - ma ciekawa historie Polecam stronę: morientes.spanish.at/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: YANE Re: Najprzystojniejszy piłkarz na Euro! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.06.04, 21:33 kolejnosc przypadkowa calkowicie: david james thierry henry kerzhakov frederik ljunberg beckham (jednak) Ale jak wiadomo o tym, czy kots jest przystojny decyduja gusta, a o tych sie nie dyskutuje :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mal Re: Najprzystojniejszy piłkarz na Euro! IP: *.crowley.pl 18.06.04, 21:46 > > Ale jak wiadomo o tym, czy kots jest przystojny decyduja gusta, a o tych sie > nie dyskutuje :) E tam, gadanie Najciekawsze są dyskusje o gustach. Sam bym troszku podyskutował na ww temat,ale muszę poczekać na mistrzostwa kobiet. Inna rzecz,że w piłkę grają straszne raszple. Zaryzykuje teze,ze przecietnie wygladajacy piłkarz może się bardziej podobać (kobietom) niż przecietnie wyglądająca piłkarka (mężczyznom). A już kobieca repra Niemiec to jest koszmar. mal Odpowiedz Link Zgłoś