Gość: I. IP: *.abc.ikp.pl 13.03.02, 16:25 W jakim celu ogladać ten durny program? To kompletna strata czasu. Juz na same reklamowki i zapowiedzi robi mi sie niedobrze. Banda kretynow na sile probujacych zrobic pseudo kariere! Zalosne! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: macio Re: Po co to ogladac? IP: *.eck-sa.krakow.pl 13.03.02, 16:28 w zasadzie masz rację. jednak... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: Po co to ogladac? IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 13.03.02, 17:14 Gość portalu: macio napisał(a): > w zasadzie masz rację. > jednak... ----- nie ogladam tego, ale mam ubaw po pachy jak czytam i słysze, ze cała Polska.... cała Polska to moze jest w cieniu Sląska (tak spiewaja w Festungowie) ---- Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: macio Re: Po co to ogladac? IP: *.eck-sa.krakow.pl 13.03.02, 17:16 Ostatnio niespecjalnie - Idea dołuje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: Po co to ogladac? IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 13.03.02, 17:19 Gość portalu: macio napisał(a): > Ostatnio niespecjalnie - Idea dołuje. ale na końcu wszystkich wykołuje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: macio Re: Po co to ogladac? IP: *.eck-sa.krakow.pl 13.03.02, 17:24 No "Urlop" jest ekstra, ale niektórzy kolesie, np. taki Pacesas to jakaś pomyłka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: Po co to ogladac? IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 13.03.02, 17:28 Gość portalu: macio napisał(a): > No "Urlop" jest ekstra, ale niektórzy kolesie, > np. taki Pacesas to jakaś pomyłka nie znam osobiscie pana tego ani zadnego innego Odpowiedz Link Zgłoś
gits Re: Po co to ogladac? 13.03.02, 17:32 Gość portalu: I. napisał(a): > W jakim celu ogladać ten durny program? To kompletna strata czasu. Juz na same > reklamowki i zapowiedzi robi mi sie niedobrze. Banda kretynow na sile > probujacych zrobic pseudo kariere! Zalosne! Całkowicie się z tobą zgadzam. Wszedłem na to forum tylko poto aby zbesztać tych pajacy ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zdzisio Re: Pozdrowienia dla hipokrytów IP: 192.168.100.* 14.03.02, 08:50 A ja oglądam i bedę ogladał, czy to sie komu podoba czy nie. Uważam, że jest to kopalnia informacji o młodym pokoleniu IIIRP i o współczesnych czasach. Pozdrawiam tych co wybrzydzają ale po cichu oglądają. Te setki tysięcy hipokrytów których mozna spotkac na każdym kroku. Odpowiedz Link Zgłoś