Dodaj do ulubionych

KONIEC Ich Troje...

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.07.04, 20:18
Wczoraj oglądałam "Jestem jaki jestem" w TVN i powiem Wam szczerze, że mimo iz
nie przepadałam za Ich Troje, to tak jakoś smutno mi sie zrobiło na duszy, że
to już ich koniec. Wieśniaki czy nie zawsze coś innego wnosili. A Wy jakie
macie odczucia???
Obserwuj wątek
    • ciasteczkowy.potwor Re: KONIEC Ich Troje... 04.07.04, 21:03
      Mam odczucie:

Jupi jupi jupi hej :)
    • Gość: kibic Re: KONIEC Ich Troje... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.07.04, 21:36
      jeżeli oni się usuną to ja jestem ksiądz, znając życie to to pożegnanie,
      ostatnie koncerty będzie trwało jeszcze kilka lat
    • ele7 Re: KONIEC Ich Troje... 04.07.04, 22:08
      Nareszcie koniec tej tandety!Wisniewski nie zginie, on juz cos wymysli...
    • the_dzidka Re: KONIEC Ich Troje... 04.07.04, 22:13
      > Wczoraj oglądałam "Jestem jaki jestem" w TVN i powiem Wam szczerze, że mimo iz
      > nie przepadałam za Ich Troje, to tak jakoś smutno mi sie zrobiło na duszy, że
      > to już ich koniec. Wieśniaki czy nie zawsze coś innego wnosili. A Wy jakie
      > macie odczucia???

Podobne. Nie oglądałam JJJ, widziałam kawałek koncertu w Kołobrzegu. W sumie I3
      jest mi obojętne. Słyszałam wiele ich piosenek, ze trzy chyba mi się podobały.
      Ale zgadzam się z tym, że coś wnieśli do muzyki, nieważne, jak to nazwać, ale
      wnieśli. Prowokowali dyskusje, zamęty, wyróżniali się na tle polskiej sceny
      muzycznej. Czy to się komuś podoba czy nie, I3 wpisali się w historię polskiej
      muzyki rozrywkowej. I, jeszcze coś: nie każdy potrafi odejść będąc na topie.
      Nawet jeśli to celowe działanie marketingowe, to dobrze wycelowane.
      • tomcio6776 Re: KONIEC Ich Troje... 04.07.04, 23:12
        Koniec Rudego???
        Nie może być !
        :)
        • Gość: verte Re: KONIEC Ich Troje... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.07.04, 00:20
          tomcio6776 napisał:

> Koniec Rudego???
          > Nie może być !
          > :)

Czerwonego chyba.
      • chilum Re: KONIEC Ich Troje... 06.07.04, 17:58
        the_dzidka napisała:

> Ale zgadzam się z tym, że coś wnieśli do muzyki, nieważne, jak to nazwać, ale
        > wnieśli.
        Co wnieśli?
        Nic!!
        Muzycznie nie wnieśli nic.
        Nawet odwagi nie mieli,żeby podawac autorów muzyki "swoich przebojów".
        Jak się gra cover to się gra cover,a nie prezentuje "swoją nową kompozycję"
        Jak długo czekałaś na info.,ze "A wszystki to.." jest utworem niemieckiej grupy "Die Totenhosen"??
        Moze do dzisiaj nie wiesz?
        A "Mandy"?
        Nawet tytułu nie zmieniono.
        Niw wiesz czyje to?
        Poszukaj w sieci.
        Nawet teksty były wręcz kalką językowąz oryginałów.
        Muzyka,zespół,wokalista-tfu,nawt i splunięcia nie warte.

Na Hoth "IT" puszcza się jako wzorzec niemoralnego i oszukańczego podejścia do twórczości.

Chilum Orr / Jedi Order Council at Javin IV

--

Stop War on Drugs & Start War on Siths

• oleena Re: KONIEC Ich Troje... 04.07.04, 23:30
      hehe, pewnie teraz państwo Wiśniewscy rozpoczną pełną parą "kariery" solowe :D
    • Gość: niefan Re: KONIEC Ich Troje... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.07.04, 09:54
      nie smuc sie - oni wroca. Wisniewski i spolka dobrze wiedza, ze troche sie
      ludozerce przejedli. jak tylko publika troche zglodnieje, to bedzie wielki
      comeback. niestety.
      wszystko jest dobrze zaplanowane, poki co portfele maja pelne, a i nowe solowe
      projekty powinny sie cieszyc zaintersowaniem i przyniesc profity.

• Gość: Andrzej Re: KONIEC Ich Troje... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.07.04, 23:23
        W sobotę na TVN był bezpośrednio transmitowany z Kołobrzegu pożegnalny tv
        występ "Ich Troje" i
        zaproszonych gosci:Krawczyka i Urszuli.
        Impreza po prostu żenująca:Powstrzymam sie od oceny wartości muzycznych samej
        grupy "Ich Troje" bo napisano już na ten temat bardzo dużo,nigdy nie byłem ich
        fanem,a to co w sobotę pokazał Wiśniewski to po prostu śmieszne.Po raz kolejny
        odstawił popisówę medialną- jaki to on wrażliwy,"biedny" ,dobry człowieczek,na
        którego wylewają pomyje i nie potrafią go zrozumieć,ileż to krzywd doznał.
        Śmiesznie wyglądał w tej scenie spowiedzi przed publicznością,gdzie w strugach
        deszczu -gdy użalając się zaczął płakać i te jego łzy wraz z kroplami deszczu
        rozmywały mu makijaż na twarzy.-co za chłop!!/?/
    • cazioo Re: KONIEC Ich Troje... 06.07.04, 18:16
      Boszszszsz co za ulga. Ale nie ma co, teraz nadchodzi czas mandaryny:> Role sie
      odwrócą, teraz Michal bedzie układał jej choreografię. hehe
      *<:)<=<
      • Gość: trampek smrodek Re: KONIEC Ich Troje... IP: *.it / 62.233.189.* 06.07.04, 21:49
        niech robi co chce bylebyśmy nie musieli słuchac jego piosenek w radiu w pracy,
        kiedy nie da za bardzo sie tego wyłączyć(wielbiciele słuchają );))
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka