Gość: lesio IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.07.04, 10:19 za cieniutkie, niegodne ich klasy skeczyki w programie o badziewiakach /wesele heli i mariana 24.06. ok 21.00. / Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: dill Re: ANI MRU MRU - pierwsze ostrzeżenie! IP: *.acn.waw.pl 25.07.04, 12:21 ...dolaczam sie...malenki zawod..pocieszam sie ze dopasowac sie chcieli troche do poziomu panujacego...byle na stale tego do repertuaru nie niesli... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dezerter Re: ANI MRU MRU - pierwsze ostrzeżenie! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.07.04, 15:03 zgadzam się, też byłem przekonany, że sa ponad biesiadami, a tu taka kicha Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mahoney Re: ANI MRU MRU - pierwsze ostrzeżenie! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.07.04, 17:33 ja ich lubie ale jak to ma byc najlepszy kabarety w polsce to dajcie spokoj cienko u nas z kabaretami , niestety od potem nie powstalo nic godnego uwagi , a to wczorajk no koszenie kasy na popularnosci nic wiecej , pomyslcie jakby te numery wykonal ktos inny np grzegorz miecugow :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dill Re: ANI MRU MRU - pierwsze ostrzeżenie! IP: *.acn.waw.pl 25.07.04, 18:09 ...bo to jest takie robienie szol dla turystow...miesciny, miasteczka sie promuja (i dobrze), zapelniaja wszystkie miejsca tamtejszego amfiteatrzyku i puszcza sie im badziewie...tylko po licho ma to transmitowac telewizja...zaznaczam TRANSmitowac... Kabaret wymysla cos na dana impreze...a mogli juz walnac ten budkowy chinski zart wzbogacony czyms odswiezonym...i wszyscy byli-bysmy zadowoleni... z dobrych kabaretow jeszcze warto sie pogapic na dziewczyny (to stado czarnych feministek) i absolutnym numerem jeden choc nie dla kazdego jest kabaret z numerem z pianista i tancerzem (papuga i mango)...z zasady zapominam o nazwie... dzis powtorka Laskowika O.B.O.R.A - konferansjerka czyli duet z mloda calkiem bystry...z wystepujacych niewiele pamietam ale zdaje sie ze kilka sensownie wykonanych piosenek poleci...a chocby bardzo dobra przerobka Claptona (a moze Stinga - ten kabarte co to wywinie tez lubie!) a popatrzcie - jesli przezyliscie wczoraj to dzis bedzie lepiej sorry za moje luki w pamieci...w zasadzie jestem pamietliwa ale mi cos powylatywalo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Olo. Muszą uważać, bo w naszej TV... IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 25.07.04, 21:39 ... będą na nich jechać, aż do zajechania, jak to jest w zwyczaju. Są popularni i wszędzie ich widać, a TV nie zna pojęcia - umiar. Są powtórki prawie co tydzień, transmisje prawie co tydzień, itp, itd. Oby nam ich nie obrzydzili, bo dla TV to tylko oglądalność się liczy, a że po drodze zadepczą kogoś to mała strata, bo rzucą się na innego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pulpet Re: ANI MRU MRU - pierwsze ostrzeżenie! IP: *.zory.msk.pl 25.07.04, 22:39 Amatorzy powinni mieć swoje imprezy. Dziwię się tylko, że tacy ludzie jak S. Tym, wspierają beztalencia. Dziwię się także, że ktokolwiek dobrze się bawi, oglądając kicz. Odpowiedz Link Zgłoś
johnny_tomala Re: ANI MRU MRU - pierwsze ostrzeżenie! 26.07.04, 11:12 o polskim kabarcie mi się nie chce pisac bo czyniłem to już wielokrotnie. po za tym nie ma sensu pisać o czymś co nie istnieje. dwa słowa o ani mru mru - denni byli też jako producenci filmowi czy jacyś tam na poprzednim Spędzie Towarzystwa Wzajemnej Adoracji Pod Szyldem Kabaretu Dla Kretyńskiej Publiczności Która Będzie Się Śmiała Z Każdego Badziewia. a poza tym wzieli by się chłopaki do roboty bo jedna zupka chińska kabaretu nie czyni. a co S Tyma to odnosze dziwne wrażenie że ten człowiek czasami nie bardzo juz wie gdzie jest co robi i co mówi. coś mi to wygląda na pomroczność starczą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ale Re: ANI MRU MRU - pierwsze ostrzeżenie! IP: 193.111.166.* 26.07.04, 11:24 i mnie sie tak zdaje, że Staś Tym na skutek demencji starczej nie ten sam Stać co drzewiej... A co do 'kabaretu' (wybacz mi Panie złe słów uzywanie) Ani Mru Mru, to trudno mówić o karierze, skoro nieustannie powtarzaja 2 skecze, z których jeden ok 3x częściej (zupka i Małysz). Nie rozumiem jak ludzi mógł tak smieszyć kabaret Potem... Nie rozumiem jak to mozliwe, że w TV niezależnie od pory, koniunktury i ekipy u żłoba wciąz pokazuja Tadeusza Drozdę... Nie wiem... Czy to jest naprawde smieszne? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tea Re: ANI MRU MRU - pierwsze ostrzeżenie! IP: *.acn.waw.pl 26.07.04, 12:22 hehehe..jeszcze mieli skecz z lalka i skecz z "Brzyyydal"...mowie o ani mru mru ;) a jak wedlug Was wypada Hanka Bielicka?...ciekawam opini? Odpowiedz Link Zgłoś
dobbi Re: ANI MRU MRU - pierwsze ostrzeżenie! 26.07.04, 12:47 dla mnie ANI MRU MRU juz dawno sie skonczylo...ciagle w kolko te same skecze...bleeee nuda, smutek i nostalgia...nic sie nie dzieje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mahoney Re: ANI MRU MRU - pierwsze ostrzeżenie! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.07.04, 12:59 ale co ty gadasz jak to jak kogos mogl smieszyc kabnaret potem ? kolego lub kolezanko jak mozesz porownywac potem z drozda , tadkiem beztaleciem , powinienem cie od razu beheaded , Potem bil na glowe wszystko co bylo w kabarecie takze biorac pod uwage te cenkie swoja droga dudki iinne , tyle ze to jest specyficzny humor ktory nie kazdemu pasuje nie pisze ze nie kazdy moze zrozumiec , jak bajki dla potluczonych no trzeba byc troche potluczonym i sie rozumie , pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ale Re: ANI MRU MRU - pierwsze ostrzeżenie! IP: 193.111.166.* 26.07.04, 13:06 niestety, nie zachwyca i nie smieszy mnie Potem... no jak ma zachwycac, jak nie zachwyca??? I naprawdę wiele ma wspólnego z Drozdą, bo na dobra sprawe przez cały okres swego istnienia i działalności ów "kabaret" powtarzał ciagle te same żarty oparte na tych samych skojarzeniach. Przykro mi, ale takie jest moje zdanie. Moze za mało "potłuczona" jestem, nie wiem, w każdym razie ten rozwrzeszczany babsztyl ze zgraja infantylnych anemicznyh mężczyzn w koronach na głowach nigdy mojego entuzjazmu nie budził, a powszechne dla nich uwielbienie zawsze wręcz mnie szokowało. Za to bawił mnie pure nonsensowy Mumio. Odpowiedz Link Zgłoś
dobbi Re: ANI MRU MRU - pierwsze ostrzeżenie! 26.07.04, 14:06 tak, zgadzam sie szczyty nonsesnu bija MUMIO i LOWCY.B...to godni nastepcy POTEMOW...z ktorymi nawiasem mowiac pilam wodke i wiem o czym mowie. a aANI MRU MRU to naprawde nuda...juz teraz niestety Odpowiedz Link Zgłoś
anucha78 Re: ANI MRU MRU - pierwsze ostrzeżenie! 27.07.04, 18:42 Gość portalu: tea napisał(a): > hehehe..jeszcze mieli skecz z lalka i skecz z "Brzyyydal"...mowie o ani mru > mru ;) > > a jak wedlug Was wypada Hanka Bielicka?...ciekawam opini? jest tez skecz z golfem i samoobrona i lekcja w-fu i inne wiec nie tylko kilka mam cala plyte ich skeczow Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lesio Re: ANI MRU MRU - pierwsze ostrzeżenie! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.07.04, 17:53 a OTTO? - brzyyyydal! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: trampek smrodek Re: ANI MRU MRU - pierwsze ostrzeżenie! IP: *.it / 62.233.189.* 26.07.04, 20:38 otto to wiocha jakich mało, przebijają ich chyba tylko ci co badziewiaków graja (nie pamietam nazwy)-kabareciarze dla rolniczej publicznosci , a co do 'ani mru mru '- to fakt , za czesto katuja te same numery i niektóre sa na słabym poziomie , zdarzaja im sie jednak przebłyski geniuszu np . skecz z lalka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xexe Re: ANI MRU MRU - pierwsze ostrzeżenie! IP: 80.51.226.* 27.07.04, 00:29 W otto był kiedyś taki jeden w okularkach grubszy rozstali się z znim ? Odpowiedz Link Zgłoś
luckystrike otto 27.07.04, 13:01 pewnie zobaczył swój występ w tv i mu się zawstydził. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ale Re: otto IP: 193.111.166.* 27.07.04, 13:28 słuchajcie, o otto to w ogóle nie powinniśmy mówić, bo powoływanie sie na otto jest ciosem ponizej pasa... co mozna do tego porównać? przy otto to i Karol Sztrasburger wydaje sie byc komediantem jakich mało Odpowiedz Link Zgłoś