paula101 27.07.04, 11:53 może już było o tym na forum. Podobno pod Białobrzegami Ibisz miał dość poważny wypadek. Passat zajechał mu drogę. Jemu nic się nie stało. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: qurtz Re: Ibisz miał wypadek IP: 62.233.163.* 27.07.04, 12:22 i nie tylko on - co to za wiadomosc, ze ktos mial wypadek? Odpowiedz Link Zgłoś
agnieszkak10 Re: Ibisz miał wypadek 27.07.04, 13:33 www.se.pl/se/index.jsp?place=mainLead&news_cat_id=40&news_id=13422&scroll_article_id=13422&layout=1&forum_id=26517&page=text&list_position=1 Odpowiedz Link Zgłoś
marianmarecki Re: Ibisz miał wypadek 27.07.04, 14:03 trasa Grójec Białobrzegi jest tragiczna Odpowiedz Link Zgłoś
chromajaca_boleslawa_eulalia Re: Ibisz miał wypadek 27.07.04, 23:42 płaczmy więc. Odpowiedz Link Zgłoś
brunosch Re: Ibisz miał wypadek 28.07.04, 09:32 "dość poważny wypadek" to miał pasażer passata, bo zginął. A Ibisz natychmiast zgarnął kaskę od Faktu za wywiad jaki był dzielny. Odpowiedz Link Zgłoś
the_dzidka Re: Ibisz miał wypadek 28.07.04, 09:33 > zgarnął kaskę od Faktu za wywiad jaki był dzielny. Którego udzielił "drżącym głosem" :-P Odpowiedz Link Zgłoś
bigstrand easy dzidko!!! 28.07.04, 10:18 the_dzidka napisała: > > zgarnął kaskę od Faktu za wywiad jaki był dzielny. > > Którego udzielił "drżącym głosem" :-P jak zginal red Milewicz cala Polska plakala. Jak zginal anonimowy czlowiek to Ibisz nie ma prawa byc "poruszony"? easy.... bralas kiedys udzial w wypadku? na pewno bylo ci wtedy do smiechu.... Odpowiedz Link Zgłoś
the_dzidka Re: easy bigstrand 28.07.04, 10:25 Zwróciłam po prostu uwage na licentia poetica Faktu, która jest zawsze taka sama, niezaleznie od tego, czy chodzi o śmierć ludzką, czy zaginięcie pudelka. Nie było moim celem wyśmiewanie się z czyjejkolwiek tragedii. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: greg Re: easy dzidko!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.07.04, 20:22 O Ibiszu można powiedzieć że miał wypadek i mu współczuć, natomiast Milewicz to kozak-karierowicz który pojechał filmować irackie trupy a sam zarobił kulkę czyli był sobie sam winny. Odpowiedz Link Zgłoś
the_dzidka Re: easy dzidko!!! 28.07.04, 22:08 Greg, możesz mi powiedzieć, co ma piernik do wiatraka? Po co tu wciskasz Milewicza? To jest zupełnie nie na temat, nieporównywalne, niepotrzebne i dlatego niesmaczne. Uprzedzam, że wyraziłam swoje zdanie i w dyskusję nie dam się wciągnąć. (Tak przy okazji - a zatem Twoim zdaniem Ibisz nie jest karierowiczem?... I: gromkie BUCHACHA :-P ) Odpowiedz Link Zgłoś
brunosch Re: Ibisz miał wypadek 28.07.04, 11:18 the_dzidka napisała: > > zgarnął kaskę od Faktu za wywiad jaki był dzielny. > > Którego udzielił "drżącym głosem" :-P > Zdążył być dzielny, dojechać do Warszawy, odszukać redakcję, umówić się z wywiadowcą, ustalić wysokość honorarium za news, a głosik drżał mu i drżał... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ed_norton Re: Ibisz miał wypadek IP: *.ip.nd.e-wro.net.pl 29.07.04, 00:03 co ty pierdolisz, chyba Ci jelita popalilo :( zenujace Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: widz Re: Ibisz miał wypadek IP: *.euron.pl / *.euron.pl 28.07.04, 16:14 a jaką furą jechał IBisz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chivas_regal Re: Ibisz miał wypadek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.07.04, 16:53 maybachem pożyczonym od ojca rydzyka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mahoney a co mnie to obchodzi ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.07.04, 21:16 denny prowadzacy dennych program,ow dla debili , jeszcze o ty m w priogramioe mowil radzil kierowcom jak maja jezdzic , o co chodzi , co to jest wazna jakas informacja co on jest krolowa elzbieta , nadety narcystyczny zapatzrony w siebie bubek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: a co mnie to obchodzi ? IP: *.crowley.pl 28.07.04, 21:49 ...obyscie nigdy nie mieli wypadku, nadete popieprzone bubki. Lubi sie go, nie lubi - gosc mial czolowe zderzenie. CZOLOWE ZDERZENIE. Mial ktos kiedys z was czolowe zderzenie? Ja mialem. Nic smiesznego. Nic mi sie nie stalo, auto przyjelo na siebie sile uderzenia, ale do siebie i do normalnego zycia wrocilem po TYGODNIU. A glos moglem wyksztusic dopiero nastepnego dnia... Wiec wyluzujcie troche, i miejcie na wzgledzie tragedie. Ku pamieci. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Darek Re: a co mnie to obchodzi ? IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 28.07.04, 22:00 Nareszcie ktos (Gosciu) podsumowal ten watek. W swoich durnych komentarzach przoduje na tym forum zwlaszcza Mahoney ktory albo ma bardzo nascie lat albo jest po prostu bezmyslny. Co to za argument ze wypadkow jest wiele? Ale Ibisz jest znany i tu nikt nie wchodzi czytac o anonimowych ludziach. To byl news dla osob ktore go lubia. Ja Ibiszowych programow nie cierpie ale Ibisza lubie jako czlowieka. Gdyby odpukac stalo mu sie cos powazniejszego to znowu bylyby tu swieczki i masowy placz jednym glosem. Ale skoro przezyl to OK, mozna go kopac dalej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: telewidzka Zenujace IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.07.04, 07:18 Zenujace i porazajace sa wasze wpisy. Zlosliwosci, dopieprzanie. Na wszystko jest miejsce i czas. Mozna kpic z Ibisza przy okazji programow, mozna krytykowac ale nie w chwili gdy czlowiek cudem uniknal smierci. Jestescie az tak bezmyslni czy tylko na sile probujecie pokazac niby luz i dowcip. A ze glos mu drzal? Przezyl wypadek / na marginesie sam jechal ostroznie wiec uwagi o tym ze kogos wczesniej pouczal jak jezdzic sa bez sensu/, obok siedziala jego matka, ktora lezy polamana w szpitalu. Wam by glos nie zadrzal twardziele? A pisze sie o nim bo czy sie to komus podoba czy nie Ibisz jest osoba publiczna. Odpowiedz Link Zgłoś
radexior Re: a co mnie to obchodzi ? 03.08.04, 12:52 Gość portalu: Darek napisał(a): > Nareszcie ktos (Gosciu) podsumowal ten watek. W swoich durnych komentarzach > przoduje na tym forum zwlaszcza Mahoney ktory albo ma bardzo nascie lat albo > jest po prostu bezmyslny. > Uff, myślałem że to tylko moje spostrzeżenia:-) Zaraz pewno dostaniemy od Mahoneya pseudointelektualny wywód na temat naszych kompleksów... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Liberał Re: a co mnie to obchodzi ? IP: *.crowley.pl 03.08.04, 13:48 ja bym po nim nie płakał Odpowiedz Link Zgłoś
superspec Re: a co mnie to obchodzi ? 30.07.04, 20:49 > denny prowadzacy dennych program,ow dla debili , jeszcze o ty m w priogramioe > mowil radzil kierowcom jak maja jezdzic , o co chodzi , co to jest wazna jakas > informacja co on jest krolowa elzbieta , nadety narcystyczny zapatzrony w > siebie bubek Zastrzelic Go. Człowiek nie może pracowac czy jak k...a. O co chodzi? Ten program, który on prowadzi wcale nie jest taki debilny jakby się Wam wydawało. Trzeba tylko umiec go oglądac. Można z niego wyciągnąc ciekawe wnioski. A większośc z was to zazdrośnicy bo z Wami nikt wywiadu po wypadku nie przeprowadził. Bo kogo to obchodzi? No kogo? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dorota Re: a co mnie to obchodzi ? IP: *.acn.waw.pl 30.07.04, 21:02 BRAWO za mądry głos Odpowiedz Link Zgłoś
srq Re: Ibisz miał wypadek 03.08.04, 02:04 Tragiczny to wypadek Ibisz zapomniał gatek Odpowiedz Link Zgłoś