Gość: ivana IP: *.ppp.get2net.dk 28.03.02, 09:09 ja tak uwazam, a kolezanka ktora zna ja z Mikolowa smieje sie ze mnie i uwaza ze jestem w bledzie bo mowi ze Ruda to " zwykla slazara"ktora wysila sie zeby po slasku nie gadac ...a Wy jak myslicie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mallina Re: ruda jest ladna 28.03.02, 09:15 a co w tym zlego ze jest slazara??? co to ma wspolnego z jej uroda? i tym jaka jest? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DDD Re: ruda jest ladna IP: 198.208.26.* 28.03.02, 09:45 JEST SEXI. ZABAWILBY SIE. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ivana Re: ruda jest ladna IP: *.ppp.get2net.dk 28.03.02, 10:42 sexy jest bo jest naturalna,zdrowo wyglada i w ogole jest ok .ja jestem tez slAZARA TYLE ZE Z DOLNEGO SLASKA.MOZE MOJA KOLEZANKA JEJ ZAZDROSCI I DLATEGO JA TAK PRZEZWALA? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DDD Re: ruda jest ladna IP: 198.208.26.* 28.03.02, 11:11 "Zdrowa" - to okreslenie jest dla niej chyba najlepsze ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: WWW Re: ruda jest ladna IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 29.03.02, 00:29 "Zdrowa", ale i ładna też. Bo bywają też "zdrowe" pasztety. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ślązara Re: ruda jest ladna IP: *.saint / 10.1.1.* 28.03.02, 15:20 A ciekawe co to jest "zwykła ślązara"? I z jakiegoż to rejonu Polski pochodzi Twoja kolezanka, że uważa się za "niezwykłą"? Poza tym ja urodziłam się i mieszkam na Śląsku, a gwarą nie mówię ani słowa. Aha - jestem z Mikołowa tak jak Ruda. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ivana Re: ruda jest ladna IP: *.ppp.get2net.dk 28.03.02, 23:27 kolezanka pochodzi z Katowic i przez telefon z rodzina gada po slasku. Odpowiedz Link Zgłoś
az4 Re: ruda jest ladna 28.03.02, 18:55 Ivana, a gdzie mieszkasz w DK? Ja tez tu mieszkam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ivana Re: ruda jest ladna IP: *.ppp.get2net.dk 28.03.02, 23:26 mieszkam w nordsjælland aTy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jan Re: ruda jest ladna IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 28.03.02, 23:30 ivana to zwykły uchodziec z polski !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: az4 Re: ruda jest ladna IP: *.k49.webspeed.dk 29.03.02, 00:21 Gość portalu: jan napisał(a): > ivana to zwykły uchodziec z polski !!! Czy to zle czy dobrze???? Masz cos do uchodzcow??? Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: az4 Re: ruda jest ladna IP: *.k49.webspeed.dk 29.03.02, 00:18 Gość portalu: ivana napisał(a): > mieszkam w nordsjælland aTy? A ja w Esbjergu i tez jestem z Dolnego Slaska pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ivana do kolezanki az4 IP: *.ppp.get2net.dk 29.03.02, 09:53 esbjerg to daleko, ale slyszalam ze tam jest milo i polonia jest dobrze zorganizowana.koncze te dyskusje tutaj na temat rudej bo niektorzy nie rozumieja po polsku a nie chce mi sie po 100 razy pisac -NIE JA WYMYSLILAM TO POWIEDZENIE TYLKO KOLEZANKA(SLAZARA)I CO JA MAM WAM TLUMACZYC?????? pozdrawiam Cie i zycze wesolych swiat! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szklanka Re: ruda jest ladna IP: *.katowice.msk.pl 29.03.02, 00:02 Gość portalu: ivana napisał(a): > > " zwykla slazara" ja też jestem ślązara tylko nie wiem czy zwykła. Pomóż co to dokładnie znaczy mądralo! Odpowiedz Link Zgłoś
mallina Re: ruda jest ladna 29.03.02, 09:59 co to znaczy zwykly uchodzca??? nic w tym zlego ze sie mieszka gdzie indziej niz w polsce...ivana pozdrawiam..wprawdzie z innego niz ty kraju..:-)))))))) ja tam rozumiem twoje tlumaczenia wiec spoko jest:-))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś