Gość: L IP: 217.153.44.* 28.03.02, 09:14 Czy ktos wie, gdzie oprocz onetu jest zapis z tego chatu? L. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: A Re: Gdzie zapis chatu z Wojtkiem? IP: *.acn.waw.pl 28.03.02, 09:29 musisz uzbroic sie w cierpliwosc:) teraz sztab ludzi pracuje nad tym zapisem:) cos wycinaja:) cos dokladaja:) bedzie tak "gladki" jak pupcia niemolaka:) przeczytasz go szybciej... bez jakiegokolwiek wniosku... niz ksiazke do poduszki:) a jezeli liczysz na tzw. "rewelacje" to juz zacznij to sobie wybijac z glowy!:) juz TVN i ONET zadbaja bys zbyt wiele sie nie dowiedzial!:) pozdrawiam:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Miki Re: Gdzie zapis chatu z Wojtkiem? IP: *.gdansk.sdi.tpnet.pl 28.03.02, 12:03 skopiowane z onetu : (czat_adminka) Witam. O 16.30 zapraszamy Was na spotkanie z Wojtkiem Bernackim - uczestnikiem programu Big Brother Bitwa. (moderator) Wojtek w poniedziałek dobrowolnie opuścił dom Wielkiego Brata. Dlaczego? Zapytajcie go sami. Czekamy na Wasze pytania do Wojtka. (moderator) Wojtek już jest z nami. Witamy naszego Gościa, witamy wszystkich uczestników i rozpoczynamy spotkanie. (spooke14) hej Wojtek :)) (gacekx) hej (~Badzo) Cze (~_WWY_) się masz wojtek (~pinki007) czesc wojtek (~noone) cze stary (~Nikita-warszawa) elo Wojtek (Wojtek_Bernacki) Witam! (~madzia_fan) Wojtku dlaczego opuściłeś dom BB? (~Norbert) Cześć Brenas. Dlaczego wyszedłeś? (Wojtek_Bernacki) Salut! (Thomas_Gd) WItaj Wojtek (Wojtek_Bernacki) Tego sam do końca nie wiem. Ale wracam!!! (~misia14) Wrócisz do BB? (~Mariusz_Saint) Jak to wracasz??? (~Blabla) jak to wracasz ? (~konewa) powaga! wracasz ? kiedy?? (Wojtek_Bernacki) Tak. Na śniadanie wielkanocne. :))) (lewy_lewy) czy ta ucieczka była ukartowana? czy to było uzgodnione z zołzą, czy był to może impuls? (Wojtek_Bernacki) Wyskoczyłem tylko na chwilę. (Wojtek_Bernacki) Nie było uzgadniane. I to nie była ucieczka. Planowaliśmy to, ale inaczej. (~dj_clever) Moim zdaniem to ty się trochę tam nudziles, nie mogles sie wykazac, mam racje? (Wojtek_Bernacki) Dokładnie. Tutaj zrzucam to na barki organizatora. Po prostu było mało czadu. Gdyby było więcej atrakcji, zostałbym na bank! (~Adam) Skoro wyjście planowaliście inaczej, dlaczego nie postapiłeś wg planu?! (Wojtek_Bernacki) Intuicja. Tłumaczy to intuicja. Męska intuicja, co jest rzadko spotykane. (~Princessa) To wracasz tylko na śniadanie czy zostaniesz do końca? (Wojtek_Bernacki) Właśnie się zastanawiam. Mogę zostać do końca, jeśli tego chcą widzowie, wrócę, żeby było wesoło. (~scanner) No ja tez mam takie spostrzezenie : Zouza mowila ze wyjdzie razem z toba, no i cos niebardzo sie do tego garnie (Wojtek_Bernacki) Ona wie co ma robić. Jest mądrą kobietą. (~lorena) TROCHĘ TO EGOISTYCZNE ŻE ZOSTAWIŁEŚ SWOJĄ DRUŻYNĘ (Wojtek_Bernacki) ... Taki wybór, taki los... ale będzie wszystko grało. (~werka_28) Czy Zolza to naprawdę tak fajna dziewczyna, czy uważasz, że robi wszystko pod publikę? (Wojtek_Bernacki) Fajna to zbyt skromne określenie. (~maja5) czy ciebie i Zołzę naprawdę łączyła taka wielka przyjażń? (~ja) Wojtas jesteś ok!!!!!!! najbardziej ze wszystkich mieszkańców domu BB. (Wojtek_Bernacki) Tak. Bardzo i to bardzo wielka przyjaźń. I nie łączyła, a łączy. (~SiMpSoN) Witam Wojtku, są spekulacje na temat iż opuściłeś dom ze względu na BARBIE bo bałeś sie że nie wytrzymasz obok takiej kobiety co ty na to ?? (Wojtek_Bernacki) Ciesze się, ale zamiast ok, wolę po polsku. Jestem Polakiem i wolę mówić po polsku. (Wojtek_Bernacki) Proszę... przestań... Jest fajną dupą, ale Brenas to jest Brenas i ma kpimpka. (~BossaQ) A co z Barbie? dlaczego sie nie pożegnałeś? (~Arielka) No a nie żal ci Barbi? (Wojtek_Bernacki) Nie lubię pożegnań. Tak jak nie lubię obchodzić Świąt, imienin, urodzin, sam też nie lubię składać życzeń. (~Fanka_Wojtka) Wojtek! Czy gdybyś nie miał żony , ani dzieci wziąłbyś pod uwage BARBIE ?:)) (~kacha14) Czy twoja żona była wściekła o te "romanse"z BARBI ??????? (Wojtek_Bernacki) Si. (Wojtek_Bernacki) Tak (Wojtek_Bernacki) Jest mądrą kobietą. (~Norma) Wojtek dlaczego z Zołzą walczyliście o coś(zmiana regulaminu nominacji) co nie było życzeniem całej grupy, współuczestników? (Wojtek_Bernacki) Poza tym ludzie nie rozumieją, że można mieć siostry w domu BB...? (Wojtek_Bernacki) To kipi z naszych głów. W naszych dyniach. A że otwór "paszczowy" jest największy, to cała para stamtąd uchodzi. (Grzesio777) Co sądzisz o związku Kena I Frytki? (Wojtek_Bernacki) Żal mi Frytki. Mogła najpierw pomyśleć, a potem robić. Zabrała się do tego od dupy strony. (~madzia_fan) co sądzisz o kenie? (~fanclubbernasgosopot) a co sądzisz o rywalizacji z kenem? (Wojtek_Bernacki) Wstrzymuję się od głosu. Rywalizacja była rozsądna i zdrowa. (~amur) wojtas kto cię tam najbardziej denerwował (Wojtek_Bernacki) Mieczysława Nieszczególna. A potem Pablo, bo swoją osobą mało wnosi do programu. (~Marek_26) Wojtek czy nominacje prosto w oczy az tak byly trudne ? (~Fanka) CZESC WOJTEK ! JAK SIE CZULES GDY USLYSZALES ZE MUSICIE PATRZEC SOBIE W OCZY PRZY NOMINACHI ? (Wojtek_Bernacki) Były bardzo wzruszające. Zakręciła mi się łezka w oku. (Thomas_Gd) Ktora z Bitwa Sprawila ci najwiecej klopotoow ???? (Wojtek_Bernacki) A czy tam w ogóle była jakakolwiek bitwa. A poza tym nie mam kłopotów i mam nadzieję, że ich mieć nie będę. (~The_Best_jesteś) a szkoda że opuściłeś dom BB . A myślałeś o wygranej ? (Wojtek_Bernacki) Też żałuję. Myślałem o wygranej, że ją oddam między biednych ludzi i zwierzęta. Chociaż sam mam wielkie potrzeby, tak jak każdy normalny człowiek, który ma długi do spłacania itp... (~jedi) po co brałeś udział w kfalifikacjach do programu BB skoro tak bez sensu odszedłeś? (Wojtek_Bernacki) Lubię stawiać cały czas w swoim życiu kroki do przodu. Nie lubię się cofać. Czy odszedłem, to się jeszcze okaże. Nie rozumiem tego słowa "bez sensu". To się jeszcze zobaczy. (~NICOLE) POWIEDZIAŁEŚ ''TRZA BYĆ TWARDYM A NIE MIĘTKIM" CO MIAŁEŚNA MYŚLI TO MÓWIĄC? (Wojtek_Bernacki) "To co robiąc". (~mgielka) Wojtek czy słyszłeś jak Ken wypowiedział się o reszcie grupy ? cytuje "... same szmaty ludzkie, otaczają mnie same szmaty ludzie... " co o tym sądzisz??? (Wojtek_Bernacki) Urwę mu głowę. Powinienem urwać mu głowę, ale dam mu jeszcze trzecią szansę. A do trzech razy sztuka. (~frycu) czy myślisz że program bb bez ciebie dużo straci? (Wojtek_Bernacki) Może jeszcze nie straci, kto wie? Może wpadnę na śniadanie... właściwie i tak i nie. Nie mam wyrobionego zdania. Jak się zastanowię to odpowiem. (~czatowa) wojtek jaki masz sposob na takie "luzne" zycie jakie ty prowadzisz) (Wojtek_Bernacki) Czymś się trzeba zając. A ponad wszystko sport. (~małolata) kto twoim zdaniem powinien wygrać ten program? (Wojtek_Bernacki) Powinienem powiedzieć, że Ruda lub Mario, ale dostałem pewne informacje na temat materiału, którego jeszcze nie przejrzałem. Zastanowię się jeszcze. Ale z punktu wyjściowego - ta dwójka. Oni tych pieniędzy najbardziej potrzebują. (~Agnieszka_w) Słyszałeś, że Zołza powiedziała,że jak wyjdzie to skopie Ci d.....? (~zołza_13) czy słyszałeś co muwiła zołza .. że skopie ci tyłek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (Wojtek_Bernacki) Cieszę się. Nie mogę się doczekać. Z jej strony to będzie bardzo miły gest w moją stronę. (~gołąb) czy myślałeś o załozeniu agencji ochrony czy tez agenci detektywistycznej wraz z Zołzą ? (~ShyGuy) Ukłony Wojtuś dla Ciebie. Jestes WIELKI za to ze masz odwage i potrafisz to pokazac. (Wojtek_Bernacki) Nie. I o tym nie myślę. Ale myślę o ośrodku szkoleniowym dla tego typu formacji. (~DIXI) Czym szczególnym zabłysnąłes że na kwalifikacjach wybrali właśnie Ciebie spośród tylu tysięcy? (Wojtek_Bernacki) Wielki to za wielkie słowo. A czegoś wielkiego to bym chciał jeszcze w życiu dokonać. Dzięki za te słowa. (Wojtek_Bernacki) Tym, że byłem po prostu człowiekiem. (~Iga) A czy Piotrek z Kasią przezywaja prawdziwa miłość (~Patrcja) Wojtek co sadzisz o związku Piotrka i Kasi? (~Rudzielec) Jak myślisz czy coś wyjdzie z przyjażni "Chemika" i "Chudej Kaśki" ? (Wojtek_Bernacki) Piotr przeżywał, ale Kasia nie. To była tylko jej zachcianka, a nie można ludzi traktować jak przedmioty. (~unopropo) a gdyby były normalne nominacje kogo byś nominował w pierwszej kolejności? (Wojtek_Bernacki) Mieczysławę Nieszczególną i Pabla. (Wojtek_Bernacki) A później już nikogo... (zbychu) kto to jest nmieczysława nieszczegolna???? (Wojtek_Bernacki) Byłoby nu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Miki cd czatu IP: *.gdansk.sdi.tpnet.pl 28.03.02, 12:10 <zbychu> kto to jest nmieczysława nieszczegolna???? <Wojtek_Bernacki> Byłoby nudno.... <Wojtek_Bernacki> To jest Madzior. <~Zbyś> Jak bardzo różni się rzeczywistość w domu BB od tej wykreowanej przez TV? <Wojtek_Bernacki> Różni się. Chciałbym powiedzieć w jakim stopniu, ale nie mogę. Chcę grać fair do końca. Także uwaga - na to co Wam pokazują. Z białego szybko mogą zrobić czarne. <~marzenaaaaa> Wiesz Wojtek? Swoimi słowami "będę chodził nawet w brudnych gaciach, jak bedzie mi sie tak podobalo..." zirytowales spora czesc osob ? Miedzy innymi moja mamę... Czy na codzien odnosisz sie również tak do swojej żony i dzieci ??? <Wojtek_Bernacki> Za gacie bardzo przepraszam... <~fish> według mnie nie powinieneś już wracać do programu bo za dużo się dowiedziałeś o innych. Jak uciekłeś to już się tego trzymaj. <~JuStYnKa_> Czy big brother to twoim zdaniem zabawa ??? <Wojtek_Bernacki> Nie uciekłem, a wyszedłem. A poza, czy lubisz oglądać tv. jeśli tak to się zastanów nad swoim pytaniem. Jeśłi nie to się nie zastanawiaj. <Wojtek_Bernacki> To super zabawa, ale dla ludzi, którzy nie szukają mocnych wrażeń. <~Żaneta-sosnowiec> Nie boisz się że ludzie uznają cie za tchórza z powodu tego "dziwnego "wyjścia???? <Wojtek_Bernacki> Niczego się nie boję i bać się nie będę. <Wojtek_Bernacki> A poza tym nie jestem tchórzem. A tak w ogóle chciałbym zasugerować, że lepiej przeżyć jeden dzień jak lew niż całe życie jak zając. <~ciutek> wojtek a czy teraz po wyjsciu z domu bb ogladasz swoich przyjaciol? <~Nikita22> Cześć Wojtuś! Pozdrawia Cię serdecznie cały Sosnowiec! W programie BB byłeś jedynym facetem "z charakterem". <Wojtek_Bernacki> Jeszcze nie miałem na to czasu. Pozdrawiam również, jestem myślami z Sosnowcem. <~namietna__> wojtku co zamierzasz teraz robic po opuszczeniu domu wielkiego brata? <~_ola_> czego sie spodziewasz teraz gdy jestes popularny? <Wojtek_Bernacki> Będę robił to co robiłem - będę żył, jeśli mi na to ludzie pozwolą. <~_myszka_> CZY PO PROGRAMIE SPODZIEWASZ SIĘ PROPOZYCJI JAKIEJŚ WYMARZONEJ PRACY? <~Grzana> nie martw się. Po programie napewno dużo zarobisz... Czy dostałeś już jakieś propozycje np. wistąpienia w reklamie lub filmie? I czy byś się zgodził gdybyś dostał taką propozycję? <~MarikaD> Wojtku czy myślałes o pracy w TVN? <Wojtek_Bernacki> Jeszcze nie, ale jestem otwarty. <~KaKa_i_Gucio> Co najbardziej zapamiętałeś z pobytu w domu BIG BROTHER BITWA??? <Wojtek_Bernacki> Nic nie zapamiętałem, bo byłem cały czas pijany. Dopiero jak przejrzę taśmy to wyrobię sobie zdanie... A!!! Pamiętam Stasię!! <~Fred> Czy specjalnie nie zabrałes mając nadzieje ,że wrócisz do domu WB? <Wojtek_Bernacki> Jestem facetem i zawsze noszę ze sobą worek. <semen007> jak oceniasz szanse drużyny niebieskich po twoim odejściu <Wojtek_Bernacki> Tak samo. Będzie dobrze, chociaż i tak wszystko zależy od decyzji Wielkiego Brata. Tak czy inaczej szanse są wyrównane. <moderator> I ostatnie pytanie do naszego Gościa; <kania_l> Czy chciałbyś wrócić i zostać w Domu BB? <Wojtek_Bernacki> Jak zjem w niedzielę rano śniadanie w domu Wielkiego Brata z przyjaciółmi, to udzielę na to pytanie odpowiedzi. A mam nadzieję, że tak będzie. Zrobiłbym to dla przyjaciół i dla widzów. Jestem skory do poświęceń. <~Wojtek_jest_super> Wojtek wracaj jesteś najlepszy i kogo ja tam teraz będe oglądała <moderator> dziękujemy Wojtkowi <Wojtek_Bernacki> Dobra, wracam :) <moderator> Dziękujemy wszystkim uczestnikom. <Wojtek_Bernacki> Również dziękuję i to bardzo... <~karolinka____> wesołych swiąt wojtusiu, dla ciebie i twojej rodzinki!!!! <kropka34> Pozdrowionka cieplutkie dla Ciebie Wojtusiu... i powodzenia "na wolności" :-) <~morfice> WOJTEK GÓRĄ byłeś cool.............................!!!!!! <~fan_bbb> Pozdrawiam Cie Wojtek i trzymaj się. Bądź soba dalej. Jestes najlepszy!!!!!!!!!!!!!!!!!! POZDROWIONKA!!!!!!!!!!!!! JESTEM TWOIM FANEM!!!!!!!!!!!!!! <~Adeeeeek> papa Wojtek jesteś coool :-) 3maj się !!!!!!!!!!!! <~witek> POZDROWIENIA!!! <moderator> Wszystkim sympatykom programu Big Brother polecamy oficjalny serwis - bigbrother.onet.pl. Znajdziecie tam relacje z wydarzeń, zdjęcia, filmy, forum oraz kamery pozwalające na bieżąco śledzić to, co dzieje się w domu Wielkiego Brata. i to by było na tyle co jest w onecie na zakodowanej stronie pozdro Odpowiedz Link Zgłoś