Dodaj do ulubionych

ZOLZA, KEN CZY CHUDA?:)

IP: *.acn.waw.pl 31.03.02, 21:57
ja glosuje na kena
ale jestem realistka w kraju sredniotolerancyjnym... moze poleciec zolza
kasia chyba moze spac spokojnie
co wy na to?:)
pozdrawiam:)
Obserwuj wątek
    • Gość: as Re: ZOLZA, KEN CZY CHUDA?:) IP: *.telia.com 31.03.02, 22:02
      zolza,ken,chuda.ken ,chuda,zolza.
    • Gość: Aśka Re: ZOLZA, KEN CZY CHUDA?:) IP: *.chello.pl 31.03.02, 22:07
      Też jestem za Kenem. Jak zostanie, to już całkiem mu odbije (zresztą w rozmowie
      z Pablem powiedział, że ona na pewno nie wyjdzie). A chciałabym żeby raz w
      życiu dostał po dupie, i żeby po wyjściu NIKT nie skandował, nic... tylko
      cisza. Ale wtedy pewnie by powiedział, że na ring przyszły "szmaty, ludzkie
      szmaty".
    • Gość: Bela Re: ZOLZA, KEN CZY CHUDA?:) IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 31.03.02, 22:07
      Ja wywalilabym zołzę. Juz nie moge patrzeć na tę jej fałszywą martyrologię. A
      ken i tak prędzej czy pozniej poleci, bo go tam nie lubią (m.in. dzieki
      intrygantce Ffrycie, wobec ktorej zachowal sie jednak w porzo)
    • Gość: Marquez1 Re: ZOLZA, KEN CZY CHUDA?:) IP: *.net.autocom.pl 31.03.02, 22:13
      Odpowiedź jest oczywista:Ken vel Pustak.Myślę,że gość pęknie kiedy się dowie,że
      ma 9 głosów i zacznie piep... głupoty jeszcze większe niż dotychczas,czyli
      powtórzy się sytuacja z Klaudiuszkiem.
      Jednak nasze kochane TVN nie byłoby sobą,gdyby nie dorzuciłoby swoich trzech
      groszy.Oleją widzów i wywalą Chudą.Tak mi się wydaje.
      • Gość: wiki Re: ZOLZA, KEN CZY CHUDA?:) IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 31.03.02, 22:14
        CHUDA DO DOMU!!!!!!!!!!!
        • Gość: SIOSTRA Re: ZOLZA, KEN CZY CHUDA?:) IP: *.telia.com 31.03.02, 22:40
          CHUDA SIOSTRA CZEKA.

• Gość: Kamil111 Re: ZOLZA, KEN CZY CHUDA?:) IP: *.lodz.dialog.net.pl 31.03.02, 22:53
            Uważam, że wyjdzie Chuda lub Zołza, Ken jest jeszcze potrzebny.
            Zgadzam się z jednym z przedmówców, i tak uważam, że 50% roboty, która
            doprowadziła do nominacji Kena, to dzieło Frytki. Szczegółowe obgadywanie,
            przytaczanie cytatów, co powiedział i jak ( nie zawsze jednak zgodnych z
            prawdą) do wszystkich uczestników oprócz Pablo dało swój rezultat.
            Ciekawy jestem jak zachowa się teraz Chuda, jeżeli będzie chciała za wszelką
            cenę zostać, czy nie wróci jej miłość do Piotra, a może znajdzie inny obiekt
            dla swoich podbojów.

• Gość: zub Re: ZOLZA, KEN CZY CHUDA?:) IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 31.03.02, 23:59
      pewnie wyjdzie ken, ale szczerze mowiac wolalbym zeby byl to ktos
      inny...oczywiscie ze ken jest beznadziejny, ale w nosi do programu duzo
      sensacji a jak on wyjdzie to z kogo bedziemy sie polewac??no tak zostala
      jeszcze frytka madzia i hydro, ale to jednak nie to samo.
      coraz bardziej mi sie wydaje ze poleci zolza.
    • Gość: siano Re: ZOLZA, KEN CZY CHUDA?:) IP: *.tarnow.sdi.tpnet.pl 01.04.02, 00:01
      Gość portalu: A napisał(a):

> ja glosuje na kena
      > ale jestem realistka w kraju sredniotolerancyjnym... moze poleciec zolza
      > kasia chyba moze spac spokojnie
      > co wy na to?:)
      > pozdrawiam:)

Dobry wieczór! :)

Moim zdaniem wyleci Chuda :(. Takie mam jakieś paskudne przeczucie. Smucę sie, bo
      oczywiście chciałbym żeby pozbyto się Kena.

siano
      • Gość: Margaret Re: ZOLZA, KEN CZY CHUDA?:) IP: *.swietochlowice.dialup.inetia.pl 01.04.02, 00:20
        S
        Siano..yuhu..yahoo-witaj..będzie jakiś numerek prima śmingus aprilus dyngusowy? :)
        _
        >
    • Gość: Hadley Re: ZOLZA, KEN CZY CHUDA?:) IP: *.katowice.msk.pl 01.04.02, 00:22
      Myślę,że jednak Ken. Biedny Pablo będzie miał na głowie wszystkie czerwone baby
    • Gość: Tula Re: ZOLZA, KEN CZY CHUDA?:) IP: *.80-202-9.nextgentel.com 01.04.02, 01:12
      Mysle ze wyleci ktoras z dziewczat. Moze Chuda? Wlasciwie nic do programu nie
      wnosi. Nie ma szans na romans z Piotrkiem, lozko wiec tez odpada, a to
      przeciez "sprzedaje".
      Pozatym odpadlo juz 2 facetow i 1 dziewczyna wiec logicznie myslac dla
      balansu "powinna" byc to babka.

Zolza gra Bohaterke i "dobrowolnie" dala sie nominowac wiec moze zostac przez
      WB "wynagrodzona i zostanie.

Kenio przyciaga publike + jego uklad z Frytka robi go "wartosciowym" dla TVN.
      Jego reakcja na nominacje tez bedzie ciekawa.

Podsumowujac mysle ze "Chuda" odpadnie.

tula
      • Gość: bbp Re: ZOLZA, KEN CZY CHUDA?:) IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 01.04.02, 01:51
        Mam nadzieję, że odpadnie Zołza.Ken jest denny, ale tak irytującej i podstepnej
        baby jak Zołza nie mogę znieść.Kreuje się na bohaterkę,głosi ideały bez
        pokrycia w czynach i knuje intrygi.Kenio dostarcza widzom wiele rozrywki, bez
        niego będzie w programie nudno.Chuda jest bezpieczna,jak mi się wydaje.
      • Gość: goodman Re: ZOLZA, KEN CZY CHUDA?:) IP: *.lodz.dialog.net.pl 01.04.02, 10:20
        zgadzam się ! Chuda wnosi mało do programu a Ken i Zołza podnoszą oglądałność,
        a oczywistym faktem (przynajmniej dla mnie)jest to że sms to "pic na wode
        fotomontarz"TVN decyduje kidy kto ma wyjść.
        pozdrawiam
      • Gość: Marquez1 Re: ZOLZA, KEN CZY CHUDA?:) IP: *.net.autocom.pl 01.04.02, 14:16
        Chuda nic nie wnosi,tak?
        A co przepraszam wnosi Ken,poza obgadywaniem innych i wulgarnym zachowaniem
        względem kobiet???????
        Kurde,zastanówcie się co mówicie.Bo nawet Karolina Pachniewicz nie jest tak
        beznadziejna jak on.
        • goodman Re: ZOLZA, KEN CZY CHUDA?:) 01.04.02, 16:34
          SPROSTOWANIE!!
          Ken to dupek i ciota ale tvn jego pokazuje bo ludzie lubią oglądać debili tak
          sobie ,aby było o czym pogadać ze znajomymi .A wogóle ten program schodzi na
          psy, boję się myśleć co będzie się działo w następnej edycji
    • Gość: kaes Re: ZOLZA, KEN CZY CHUDA?:) IP: *.wola-duchocka.sdi.tpnet.pl 01.04.02, 10:18
      Ja jestem za wylotem Zolzy. Poniewaz:

1. Chcialbym zobaczyc jej mine, kiedy uslyszy ze nie udalo sie jej "wyrwac
      chwasta". Ze nie mogla zaplanowac calego swojego pobytu w domu bb juz 15 lat
      temu... Pokazac jej, ze nie jest taka wielka (chociaz w sumie to jest wielka)
      jak mysli
      2. Bedzie ciekawiej, kiedy zostanie ken, bo sie beda zarli z frytka dalej, i
      jak tylko frytka zostanie nominowana (mam nadzieje) wyleci z hukiem - potworna
      ta baba.
      • Gość: mysz Re: ZOLZA, KEN CZY CHUDA?:) IP: *.kopernik.gliwice.pl 01.04.02, 10:29
        Gość portalu: kaes napisał(a):

> Ja jestem za wylotem Zolzy. Poniewaz:
        >
        > 1. Chcialbym zobaczyc jej mine, kiedy uslyszy ze nie udalo sie jej "wyrwac
        > chwasta". Ze nie mogla zaplanowac calego swojego pobytu w domu bb juz 15 lat
        > temu... Pokazac jej, ze nie jest taka wielka (chociaz w sumie to jest wielka)
        > jak mysli
        > 2. Bedzie ciekawiej, kiedy zostanie ken, bo sie beda zarli z frytka dalej, i
        > jak tylko frytka zostanie nominowana (mam nadzieje) wyleci z hukiem - potworna
        > ta baba.

Obawiam sie ze moze wlasnie wyleciec chuda a nie Ken bo Zolza raczej zostanie. Hmmm moze jednak ludzie sie
        zreflektuja i wywala Kena ja zadzwonie bo nie chce patrzec na ta kanalie.
    • Gość: Metaxa Re: ZOLZA, KEN CZY CHUDA?:) IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 01.04.02, 13:22
      Każdy ma swoje zady i walety, ale Ken jest jednostką szczególną.. jego zady
      szczelnie przykrywają walety ;))) dlatego złamałam sie i po raz pierwszy w
      życiu zagłosowałam w BB, oczywiście wysłałam smsa z donosem na nr 02 :)
      Mam już dość oglądania wiecznych kłótni, których uczestnikiem, bądź przyczyną
      jest Ken.. zauważyliście, że nikt inny sie nie kłóci? no, może z wyjakiem
      ciagłych dogryzek Magdy i Hydro... ;)

Poza tym jedyna rozrywka na jaka może liczyć tvn w związku z Keniem, to chyba
      regularne mordobicie, bo żaden seks raczej nie wchodzi w grę.. chyba, że z
      Pablem, bo to jedyna osoba, która nie warczy na Kenia :)))

Pozdrawiam. Wylewnie, jak na lany poniedziałek przystało :)
      • Gość: noname Re: ZOLZA, KEN CZY CHUDA?:) IP: *.csk.pl 01.04.02, 16:40
        tak mi przyszlo do glowy, ze mordobicie nie wyklucza seksu... widzialem, kiedys
        taki film... :D
    • Gość: K Re: ZOLZA, KEN CZY CHUDA?:) IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 01.04.02, 14:47
      Mam nadzieję, że wyleci Chuda. Ona jest strasznie irytująca!
      • Gość: Aśka Re: ZOLZA, KEN CZY CHUDA?:) IP: *.chello.pl 01.04.02, 17:03
        A tak naprawdę to niepotrzeba tam bazbarwnych osób, typu Ruda, Chuda, Hydro,
        czy Magda. Rudą akurat lubię ale jest niemedialna, pomyślcie czy program coś by
        stracił bez nich...? Z osób nominowanych najwięcej szumu wokół siebie robi Ken
        (i tam w domu, i tu na forum), ale boję się pomyślec co by było, gdyby
        dowiedział się że "miliony" go "chcą". I tak źle i tak niedobrze. :(
        • Gość: micho Re: ZOLZA, KEN CZY CHUDA?:) IP: *.opole.sdi.tpnet.pl 01.04.02, 20:04
          Wywalić tłustą świnię.
      • Gość: mirnmen Re: ZOLZA, KEN CZY CHUDA?:) IP: *.po.punkt.pl / 10.0.43.* 02.04.02, 01:22
        zgadzam sie chuda jest strasznie irytujaca normalnie patrzec na nia sie nie da:
        (i falszywa w dodatku..

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka