Gość: A IP: *.acn.waw.pl 31.03.02, 21:57 ja glosuje na kena ale jestem realistka w kraju sredniotolerancyjnym... moze poleciec zolza kasia chyba moze spac spokojnie co wy na to?:) pozdrawiam:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: as Re: ZOLZA, KEN CZY CHUDA?:) IP: *.telia.com 31.03.02, 22:02 zolza,ken,chuda.ken ,chuda,zolza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aśka Re: ZOLZA, KEN CZY CHUDA?:) IP: *.chello.pl 31.03.02, 22:07 Też jestem za Kenem. Jak zostanie, to już całkiem mu odbije (zresztą w rozmowie z Pablem powiedział, że ona na pewno nie wyjdzie). A chciałabym żeby raz w życiu dostał po dupie, i żeby po wyjściu NIKT nie skandował, nic... tylko cisza. Ale wtedy pewnie by powiedział, że na ring przyszły "szmaty, ludzkie szmaty". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bela Re: ZOLZA, KEN CZY CHUDA?:) IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 31.03.02, 22:07 Ja wywalilabym zołzę. Juz nie moge patrzeć na tę jej fałszywą martyrologię. A ken i tak prędzej czy pozniej poleci, bo go tam nie lubią (m.in. dzieki intrygantce Ffrycie, wobec ktorej zachowal sie jednak w porzo) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marquez1 Re: ZOLZA, KEN CZY CHUDA?:) IP: *.net.autocom.pl 31.03.02, 22:13 Odpowiedź jest oczywista:Ken vel Pustak.Myślę,że gość pęknie kiedy się dowie,że ma 9 głosów i zacznie piep... głupoty jeszcze większe niż dotychczas,czyli powtórzy się sytuacja z Klaudiuszkiem. Jednak nasze kochane TVN nie byłoby sobą,gdyby nie dorzuciłoby swoich trzech groszy.Oleją widzów i wywalą Chudą.Tak mi się wydaje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wiki Re: ZOLZA, KEN CZY CHUDA?:) IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 31.03.02, 22:14 CHUDA DO DOMU!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SIOSTRA Re: ZOLZA, KEN CZY CHUDA?:) IP: *.telia.com 31.03.02, 22:40 CHUDA SIOSTRA CZEKA. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kamil111 Re: ZOLZA, KEN CZY CHUDA?:) IP: *.lodz.dialog.net.pl 31.03.02, 22:53 Uważam, że wyjdzie Chuda lub Zołza, Ken jest jeszcze potrzebny. Zgadzam się z jednym z przedmówców, i tak uważam, że 50% roboty, która doprowadziła do nominacji Kena, to dzieło Frytki. Szczegółowe obgadywanie, przytaczanie cytatów, co powiedział i jak ( nie zawsze jednak zgodnych z prawdą) do wszystkich uczestników oprócz Pablo dało swój rezultat. Ciekawy jestem jak zachowa się teraz Chuda, jeżeli będzie chciała za wszelką cenę zostać, czy nie wróci jej miłość do Piotra, a może znajdzie inny obiekt dla swoich podbojów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zub Re: ZOLZA, KEN CZY CHUDA?:) IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 31.03.02, 23:59 pewnie wyjdzie ken, ale szczerze mowiac wolalbym zeby byl to ktos inny...oczywiscie ze ken jest beznadziejny, ale w nosi do programu duzo sensacji a jak on wyjdzie to z kogo bedziemy sie polewac??no tak zostala jeszcze frytka madzia i hydro, ale to jednak nie to samo. coraz bardziej mi sie wydaje ze poleci zolza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: siano Re: ZOLZA, KEN CZY CHUDA?:) IP: *.tarnow.sdi.tpnet.pl 01.04.02, 00:01 Gość portalu: A napisał(a): > ja glosuje na kena > ale jestem realistka w kraju sredniotolerancyjnym... moze poleciec zolza > kasia chyba moze spac spokojnie > co wy na to?:) > pozdrawiam:) Dobry wieczór! :) Moim zdaniem wyleci Chuda :(. Takie mam jakieś paskudne przeczucie. Smucę sie, bo oczywiście chciałbym żeby pozbyto się Kena. siano Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Margaret Re: ZOLZA, KEN CZY CHUDA?:) IP: *.swietochlowice.dialup.inetia.pl 01.04.02, 00:20 S Siano..yuhu..yahoo-witaj..będzie jakiś numerek prima śmingus aprilus dyngusowy? :) _ > Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hadley Re: ZOLZA, KEN CZY CHUDA?:) IP: *.katowice.msk.pl 01.04.02, 00:22 Myślę,że jednak Ken. Biedny Pablo będzie miał na głowie wszystkie czerwone baby Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tula Re: ZOLZA, KEN CZY CHUDA?:) IP: *.80-202-9.nextgentel.com 01.04.02, 01:12 Mysle ze wyleci ktoras z dziewczat. Moze Chuda? Wlasciwie nic do programu nie wnosi. Nie ma szans na romans z Piotrkiem, lozko wiec tez odpada, a to przeciez "sprzedaje". Pozatym odpadlo juz 2 facetow i 1 dziewczyna wiec logicznie myslac dla balansu "powinna" byc to babka. Zolza gra Bohaterke i "dobrowolnie" dala sie nominowac wiec moze zostac przez WB "wynagrodzona i zostanie. Kenio przyciaga publike + jego uklad z Frytka robi go "wartosciowym" dla TVN. Jego reakcja na nominacje tez bedzie ciekawa. Podsumowujac mysle ze "Chuda" odpadnie. tula Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bbp Re: ZOLZA, KEN CZY CHUDA?:) IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 01.04.02, 01:51 Mam nadzieję, że odpadnie Zołza.Ken jest denny, ale tak irytującej i podstepnej baby jak Zołza nie mogę znieść.Kreuje się na bohaterkę,głosi ideały bez pokrycia w czynach i knuje intrygi.Kenio dostarcza widzom wiele rozrywki, bez niego będzie w programie nudno.Chuda jest bezpieczna,jak mi się wydaje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: goodman Re: ZOLZA, KEN CZY CHUDA?:) IP: *.lodz.dialog.net.pl 01.04.02, 10:20 zgadzam się ! Chuda wnosi mało do programu a Ken i Zołza podnoszą oglądałność, a oczywistym faktem (przynajmniej dla mnie)jest to że sms to "pic na wode fotomontarz"TVN decyduje kidy kto ma wyjść. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marquez1 Re: ZOLZA, KEN CZY CHUDA?:) IP: *.net.autocom.pl 01.04.02, 14:16 Chuda nic nie wnosi,tak? A co przepraszam wnosi Ken,poza obgadywaniem innych i wulgarnym zachowaniem względem kobiet??????? Kurde,zastanówcie się co mówicie.Bo nawet Karolina Pachniewicz nie jest tak beznadziejna jak on. Odpowiedz Link Zgłoś
goodman Re: ZOLZA, KEN CZY CHUDA?:) 01.04.02, 16:34 SPROSTOWANIE!! Ken to dupek i ciota ale tvn jego pokazuje bo ludzie lubią oglądać debili tak sobie ,aby było o czym pogadać ze znajomymi .A wogóle ten program schodzi na psy, boję się myśleć co będzie się działo w następnej edycji Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaes Re: ZOLZA, KEN CZY CHUDA?:) IP: *.wola-duchocka.sdi.tpnet.pl 01.04.02, 10:18 Ja jestem za wylotem Zolzy. Poniewaz: 1. Chcialbym zobaczyc jej mine, kiedy uslyszy ze nie udalo sie jej "wyrwac chwasta". Ze nie mogla zaplanowac calego swojego pobytu w domu bb juz 15 lat temu... Pokazac jej, ze nie jest taka wielka (chociaz w sumie to jest wielka) jak mysli 2. Bedzie ciekawiej, kiedy zostanie ken, bo sie beda zarli z frytka dalej, i jak tylko frytka zostanie nominowana (mam nadzieje) wyleci z hukiem - potworna ta baba. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mysz Re: ZOLZA, KEN CZY CHUDA?:) IP: *.kopernik.gliwice.pl 01.04.02, 10:29 Gość portalu: kaes napisał(a): > Ja jestem za wylotem Zolzy. Poniewaz: > > 1. Chcialbym zobaczyc jej mine, kiedy uslyszy ze nie udalo sie jej "wyrwac > chwasta". Ze nie mogla zaplanowac calego swojego pobytu w domu bb juz 15 lat > temu... Pokazac jej, ze nie jest taka wielka (chociaz w sumie to jest wielka) > jak mysli > 2. Bedzie ciekawiej, kiedy zostanie ken, bo sie beda zarli z frytka dalej, i > jak tylko frytka zostanie nominowana (mam nadzieje) wyleci z hukiem - potworna > ta baba. Obawiam sie ze moze wlasnie wyleciec chuda a nie Ken bo Zolza raczej zostanie. Hmmm moze jednak ludzie sie zreflektuja i wywala Kena ja zadzwonie bo nie chce patrzec na ta kanalie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Metaxa Re: ZOLZA, KEN CZY CHUDA?:) IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 01.04.02, 13:22 Każdy ma swoje zady i walety, ale Ken jest jednostką szczególną.. jego zady szczelnie przykrywają walety ;))) dlatego złamałam sie i po raz pierwszy w życiu zagłosowałam w BB, oczywiście wysłałam smsa z donosem na nr 02 :) Mam już dość oglądania wiecznych kłótni, których uczestnikiem, bądź przyczyną jest Ken.. zauważyliście, że nikt inny sie nie kłóci? no, może z wyjakiem ciagłych dogryzek Magdy i Hydro... ;) Poza tym jedyna rozrywka na jaka może liczyć tvn w związku z Keniem, to chyba regularne mordobicie, bo żaden seks raczej nie wchodzi w grę.. chyba, że z Pablem, bo to jedyna osoba, która nie warczy na Kenia :))) Pozdrawiam. Wylewnie, jak na lany poniedziałek przystało :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: noname Re: ZOLZA, KEN CZY CHUDA?:) IP: *.csk.pl 01.04.02, 16:40 tak mi przyszlo do glowy, ze mordobicie nie wyklucza seksu... widzialem, kiedys taki film... :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: K Re: ZOLZA, KEN CZY CHUDA?:) IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 01.04.02, 14:47 Mam nadzieję, że wyleci Chuda. Ona jest strasznie irytująca! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aśka Re: ZOLZA, KEN CZY CHUDA?:) IP: *.chello.pl 01.04.02, 17:03 A tak naprawdę to niepotrzeba tam bazbarwnych osób, typu Ruda, Chuda, Hydro, czy Magda. Rudą akurat lubię ale jest niemedialna, pomyślcie czy program coś by stracił bez nich...? Z osób nominowanych najwięcej szumu wokół siebie robi Ken (i tam w domu, i tu na forum), ale boję się pomyślec co by było, gdyby dowiedział się że "miliony" go "chcą". I tak źle i tak niedobrze. :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: micho Re: ZOLZA, KEN CZY CHUDA?:) IP: *.opole.sdi.tpnet.pl 01.04.02, 20:04 Wywalić tłustą świnię. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mirnmen Re: ZOLZA, KEN CZY CHUDA?:) IP: *.po.punkt.pl / 10.0.43.* 02.04.02, 01:22 zgadzam sie chuda jest strasznie irytujaca normalnie patrzec na nia sie nie da: (i falszywa w dodatku.. Odpowiedz Link Zgłoś