Gość: fan? IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 05.04.02, 10:30 Nie wiem czy zwróciliście uwage ,ale biedny Pavulonik o mało nie skrecił karku podczas skoku z Grubą tak nieszczęśliwie upadli ,) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Asia Re: Skok Zouzy IP: 213.225.62.* 05.04.02, 10:34 Czesc fan:))) wiesz zastanawialam sie dlaczego Pablo "ratujac" gruba nie wzial ja na te meskie silne "raczki"?:))))))))))))))))))))))))))))) pzd. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maga Re: Skok Zouzy IP: *.lodz-wschod.sdi.tpnet.pl 05.04.02, 10:37 Droga Asiu wystarczyło, że ujął jej rękę w swoją męską silną dłoń i bezpiecznie pilotował przelot - tak, że wylądowali bez szwanku; a pogłoski mówiące o możliwosci skręcenia karku są jak najbardziej nieprawdziwe PAWULON to bohater !! :)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fan? Re: Skok Zouzy IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 05.04.02, 10:39 Bez ryzyka nie ma bohaterstwa ,) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maga Re: Skok Zouzy IP: *.lodz-wschod.sdi.tpnet.pl 05.04.02, 10:43 Gość portalu: fan? napisał(a): > Bez ryzyka nie ma bohaterstwa ,) tak, ale Pablo jest nie tylko bohaterski, ale i przewidujący i na pewno obliczył współrzędne lotu, tak, aby bezpiecznie osiąsć na gładkiej powierzchni wielkiego materaca :)) i dlatego podziwiam go jeszcze bardziej (choć od niedawna) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Asia Re: Skok Zouzy IP: 213.225.62.* 05.04.02, 10:45 Nie moge do tej pory powstrzymac sie od smiechu......slon pierwszy a zaba za nim......naprawde nie wiem co mnie tak rozsmieszylo......powinni to puscic w zwolnionym tepie:)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) pzd Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fan? Re: Skok Zouzy IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 05.04.02, 10:37 Nie chciał robic obciachu twardej babce? ,)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bbp Re: Skok Zouzy IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 05.04.02, 10:43 Bez ryzyka??? A co by było, gdyby Zołza upadła na Pawełka?Pavulon to BigBohater, bez dwóch zdań! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fan? Re: Skok Zouzy IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 05.04.02, 10:45 Pavulon pizza? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: npojazd Re: Skok Zouzy IP: *.jgora.dialog.net.pl 05.04.02, 10:51 Zauważyłem wczoraj że w serialu "Ostry dużur" są również zwolennicy Pawła!!! Kilka razy wspominali o Pavulonie:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maga Re: Skok Zouzy IP: *.lodz-wschod.sdi.tpnet.pl 05.04.02, 10:54 bo Paweł zasługuje na rozgłos - mówiło się o nim jeszcze przed programem, nie schodził z pierwszych stron gazet - mogę cos powiedzieć na ten temat, bo jestem z Łodzi :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: M Re: Skok Zouzy IP: *.acn.pl / 10.128.131.* 05.04.02, 14:46 Gość portalu: maga napisał(a): > bo Paweł zasługuje na rozgłos - mówiło się o nim jeszcze przed programem, nie s > chodził z > pierwszych stron gazet - mogę cos powiedzieć na ten temat, bo jestem z Łodzi :) > )) --------------------- A co tu ma Łódź do rzeczy? Przecież Pavulon jest z Wrocławia! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: siano Re: Skok Zouzy IP: *.tarnow.sdi.tpnet.pl 05.04.02, 14:52 Gość portalu: fan? napisał(a): > Nie chciał robic obciachu twardej babce? ,)) Witaj fan? ! :)) A mnie się wydaje, że nie chciał zrobić obciachu sobie. Tak szczerze powiedziawszy, to on tam na górze miał marne szanse, żeby ją zrzucić :))) Z jego "siłą" nie ruszyłby osoby o takiej posturze. Natomiast sam mógł zostać przestawiony jednym, nawet nie zamierzonym ruchem. Nie jestem przekonany czy to pokojowe nastawinie Pavulona spowodowane było li tylko współczuciem dla Zouzy :))) siano Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: amis Re: Skok Zouzy IP: *.katowice.pik-net.pl 05.04.02, 15:05 Zgadzam się, że wynik walki (gdyby się odbyła) nie był wcale przesądzony. Zouza dała się poznać jako osoba raczej nieporadna, ale coś tam na temat sztuk walki wie. O możliwościach Pabla (oprócz tego, że jest boski) wiemy niewiele. Czy był to gest "faceta z jajami" czy uniknięcie możliwości porażki i uzyskanie punktów u widzów w związku z możliwością automatycznej nominacji? Pablo nie znał jeszcze decyzji BB w związku z naruszeniem regulaminu. A może wszystko to razem? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: siano Re: Skok Zouzy IP: *.tarnow.sdi.tpnet.pl 05.04.02, 15:36 Gość portalu: amis napisał(a): > Zgadzam się, że wynik walki (gdyby się odbyła) nie był wcale przesądzony. Zouza > > dała się poznać jako osoba raczej nieporadna, ale coś tam na temat sztuk walki > wie. O możliwościach Pabla (oprócz tego, że jest boski) wiemy niewiele. Czy był > > to gest "faceta z jajami" czy uniknięcie możliwości porażki i uzyskanie punktów > > u widzów w związku z możliwością automatycznej nominacji? Pablo nie znał > jeszcze decyzji BB w związku z naruszeniem regulaminu. > A może wszystko to razem? No właśnie amis, poruszyłeś ciekawą sprawę. Zamiast rozwodzić się nad skokiem Zouzy należałoby się bowiem zastanowić nad tym co kierowało skokiem Pabla. A może w ogóle postanowił odpuścić, bo był przekonany że BB go wywali za tak jawne złamanie regulaminu? I nie chciał ani prać przerażonej Zouzy, ani samemu dać się przez nią pokonać - oba scenariusze równie prawdopodobne.... siano Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Metaxa Re: Skok Zouzy IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 05.04.02, 21:56 Siano, jesteś uroczy! taka wersja najbardziej mnie przekonuje ;))))) Odpowiedz Link Zgłoś