Dodaj do ulubionych

Skok Zouzy

IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 05.04.02, 10:30
Nie wiem czy zwróciliście uwage ,ale biedny Pavulonik o mało nie skrecił karku
podczas skoku z Grubą tak nieszczęśliwie upadli ,)
Obserwuj wątek
    • Gość: Asia Re: Skok Zouzy IP: 213.225.62.* 05.04.02, 10:34
      Czesc fan:)))
      wiesz zastanawialam sie dlaczego Pablo "ratujac" gruba nie wzial ja na te
      meskie silne "raczki"?:)))))))))))))))))))))))))))))
      pzd.
      • Gość: maga Re: Skok Zouzy IP: *.lodz-wschod.sdi.tpnet.pl 05.04.02, 10:37
        Droga Asiu
        wystarczyło, że ujął jej rękę w swoją męską silną dłoń i bezpiecznie pilotował przelot - tak, że
        wylądowali bez szwanku; a pogłoski mówiące o możliwosci skręcenia karku są jak najbardziej
        nieprawdziwe PAWULON to bohater !! :))))))
        • Gość: fan? Re: Skok Zouzy IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 05.04.02, 10:39
          Bez ryzyka nie ma bohaterstwa ,)
          • Gość: maga Re: Skok Zouzy IP: *.lodz-wschod.sdi.tpnet.pl 05.04.02, 10:43
            Gość portalu: fan? napisał(a):

> Bez ryzyka nie ma bohaterstwa ,)

tak, ale Pablo jest nie tylko bohaterski, ale i przewidujący i na pewno obliczył współrzędne lotu, tak, aby
            bezpiecznie osiąsć na gładkiej powierzchni wielkiego materaca :)) i dlatego podziwiam go jeszcze
            bardziej (choć od niedawna)
        • Gość: Asia Re: Skok Zouzy IP: 213.225.62.* 05.04.02, 10:45
          Nie moge do tej pory powstrzymac sie od smiechu......slon pierwszy a zaba
          za nim......naprawde nie wiem co mnie tak rozsmieszylo......powinni to puscic w
          zwolnionym tepie:))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
          pzd
      • Gość: fan? Re: Skok Zouzy IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 05.04.02, 10:37
        Nie chciał robic obciachu twardej babce? ,))
        • Gość: bbp Re: Skok Zouzy IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 05.04.02, 10:43
          Bez ryzyka??? A co by było, gdyby Zołza upadła na Pawełka?Pavulon to
          BigBohater, bez dwóch zdań!
          • Gość: fan? Re: Skok Zouzy IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 05.04.02, 10:45
            Pavulon pizza?
            • Gość: npojazd Re: Skok Zouzy IP: *.jgora.dialog.net.pl 05.04.02, 10:51
              Zauważyłem wczoraj że w serialu "Ostry dużur" są również zwolennicy Pawła!!!
              Kilka razy wspominali o Pavulonie:))))
              • Gość: maga Re: Skok Zouzy IP: *.lodz-wschod.sdi.tpnet.pl 05.04.02, 10:54
                bo Paweł zasługuje na rozgłos - mówiło się o nim jeszcze przed programem, nie schodził z
                pierwszych stron gazet - mogę cos powiedzieć na ten temat, bo jestem z Łodzi :)))
                • Gość: M Re: Skok Zouzy IP: *.acn.pl / 10.128.131.* 05.04.02, 14:46
                  Gość portalu: maga napisał(a):

> bo Paweł zasługuje na rozgłos - mówiło się o nim jeszcze przed programem, nie s
                  > chodził z
                  > pierwszych stron gazet - mogę cos powiedzieć na ten temat, bo jestem z Łodzi :)
                  > ))
                  ---------------------
                  A co tu ma Łódź do rzeczy? Przecież Pavulon jest z Wrocławia!

• Gość: siano Re: Skok Zouzy IP: *.tarnow.sdi.tpnet.pl 05.04.02, 14:52
          Gość portalu: fan? napisał(a):

> Nie chciał robic obciachu twardej babce? ,))

Witaj fan? ! :))

A mnie się wydaje, że nie chciał zrobić obciachu sobie. Tak szczerze
          powiedziawszy, to on tam na górze miał marne szanse, żeby ją zrzucić :))) Z
          jego "siłą" nie ruszyłby osoby o takiej posturze. Natomiast sam mógł zostać
          przestawiony jednym, nawet nie zamierzonym ruchem.

Nie jestem przekonany czy to pokojowe nastawinie Pavulona spowodowane było li
          tylko współczuciem dla Zouzy :)))

siano
          • Gość: amis Re: Skok Zouzy IP: *.katowice.pik-net.pl 05.04.02, 15:05
            Zgadzam się, że wynik walki (gdyby się odbyła) nie był wcale przesądzony. Zouza
            dała się poznać jako osoba raczej nieporadna, ale coś tam na temat sztuk walki
            wie. O możliwościach Pabla (oprócz tego, że jest boski) wiemy niewiele. Czy był
            to gest "faceta z jajami" czy uniknięcie możliwości porażki i uzyskanie punktów
            u widzów w związku z możliwością automatycznej nominacji? Pablo nie znał
            jeszcze decyzji BB w związku z naruszeniem regulaminu.
            A może wszystko to razem?
            • Gość: siano Re: Skok Zouzy IP: *.tarnow.sdi.tpnet.pl 05.04.02, 15:36
              Gość portalu: amis napisał(a):

> Zgadzam się, że wynik walki (gdyby się odbyła) nie był wcale przesądzony. Zouza
              >
              > dała się poznać jako osoba raczej nieporadna, ale coś tam na temat sztuk walki
              > wie. O możliwościach Pabla (oprócz tego, że jest boski) wiemy niewiele. Czy był
              >
              > to gest "faceta z jajami" czy uniknięcie możliwości porażki i uzyskanie punktów
              >
              > u widzów w związku z możliwością automatycznej nominacji? Pablo nie znał
              > jeszcze decyzji BB w związku z naruszeniem regulaminu.
              > A może wszystko to razem?

No właśnie amis, poruszyłeś ciekawą sprawę. Zamiast rozwodzić się nad skokiem
              Zouzy należałoby się bowiem zastanowić nad tym co kierowało skokiem Pabla. A może
              w ogóle postanowił odpuścić, bo był przekonany że BB go wywali za tak jawne
              złamanie regulaminu? I nie chciał ani prać przerażonej Zouzy, ani samemu dać się
              przez nią pokonać - oba scenariusze równie prawdopodobne....

siano
          • Gość: Metaxa Re: Skok Zouzy IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 05.04.02, 21:56
            Siano, jesteś uroczy! taka wersja najbardziej mnie przekonuje ;)))))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka