Gość: oki IP: *.vx.pl 05.04.02, 22:21 Leciutko pokazała pazurki.Cały czas gra słodziutka-wszysko żeby wygrać.A ludzie daja sie nabrać.Eeech,samo życie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Ewa Re: słodka Barbi IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 05.04.02, 23:06 A jaka mądra.Stwierdziła że piwo w sklepiku u WB kosztuje 15 zł ,w sklepie 2 zł czyli jest o 1000 % droższe. Piękna , mądra Barbi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fala Re: słodka Barbi IP: *.vx.pl 05.04.02, 23:13 Pilnuje sie zeby duzo nie mowic,ale jak powie...Ale za to ten jej rybi dziobek..Wie jak zbierac punkty glownie u facetow.Jeszcze tylko powinni wstawic jej rure do tanca. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewa Re: słodka Barbi IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 05.04.02, 23:19 A ten jej słodzitki glosik, jak u małej dziewczynki i te minki, takie niewinne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ana Re: słodka Barbi IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 05.04.02, 23:35 Najmądrzej to ona mówi o kosmetykach , widać że na tym się zna, bo reszta jej gatki to tak jak bym słyszała swoją 9 letnią córkę."Bardzo mądra kobieta" i taka ładna tylko że w 50% sztuczna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tryb Re: słodka Barbi IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 06.04.02, 10:08 Hej, kobietki wyluzujcie troche, zazdrosc to smutna cecha. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zielona Re: słodka Barbi IP: *.inet.pl 06.04.02, 10:54 słuchaj trybiku. wiem, ze zazdrość to brzydka cecha. Zdziwiłbys sie tylko jakbys mnie zobaczył. naprawdę nie mam czego tej kobiecie zazdrościć, bo wszystko to co ona ma dorabiane ja mam prawdziwe. Widziałes ta dziewusie bez makijażu????... Chłopcze, uciekłbyś rano , po namietnej nocy, od takiego potwora. Śmiać mi sie tylko chce, jak widzę co ta dziewczyna z siebie zrobiła.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: M Re: słodka Barbi IP: *.acn.pl / 10.128.131.* 06.04.02, 12:00 Jak pisałam już wcześniej dla mnie cała ta panna to zgroza.O wyglądzie - sztucznych zębach ,podoczepianych kudełkach,wytatuowanym makijażu i Bóg wie czym jeszcze sztucznym nie będę pisać, bo już kilkakrotnie pisałam to w innych wątkach to zaraz się odzywali jej fani,że niby jej zazdroszczę "urody".Z tą jej urodą to pal sześć, chciała z siebie zrobić robocopa to zrobiła.Przynajmniej jest się z czego pośmiać.Przede wszystkim jest głupia, mało inteligentna i niestety cały czas gra słodziutką.Tego lukru jest tak dużo,że aż czuć ,że to fałsz.Teraz zaczyna pokazywać swoją prawdziwą naturę- a to odgraża się,że Kenowi przejedzie"tulipanem" po szyi, a to wywołała awanturę ,bo nie pojęła co Ken mówi. A co tańcu przy rurze-popieram WB powinien jej tam wstawić koniecznie, bo jak widać Barbi ma duże doświadczenie w tńcu przy rurze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ona Re: słodka Barbi IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 06.04.02, 12:44 Przecież Ona nic nie robi tylko albo siedzi i obgaduje z tą grubą dupą Zołzą , albo trzyma mordę w lustrze i poprawia makijaż.Mam nadzieję że jej te tipsy wkrótce odpadną. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hek Re: słodka Barbi IP: *.kalisz.sdi.tpnet.pl 06.04.02, 14:50 uroda jest kwestia gustu ale barbie wyglada nieciekawie z tona makijazu jest tak sztuczna ze mam wrazenie ze kiedys z twarzy spadnie jej skorupa:))) co do laseczek to z cala pewnoscia nie maja jej czego zazdroscic!!! i nie moze byc mowy o kompleksach :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: słodka Barbi IP: *.bielsko.msk.pl 06.04.02, 16:55 Gość portalu: Ona napisał(a): > Przecież Ona nic nie robi tylko albo siedzi i obgaduje z tą grubą dupą Zołzą , > albo trzyma mordę w lustrze i poprawia makijaż.Mam nadzieję że jej te tipsy > wkrótce odpadną. To co ona (Barbie) robi, a to co Ty (Ona) widzisz w swoim telewizorze :) że ona (Barbie) robi - to zdecydowanie dwie różne sprawy? Nie zdajesz sobie z tego sprawy? Pozdrawiam Onom :)) (Barbie) i Ciebie (Onom) też. ps. przepraszam za słownego łamańca - tak mi wyszło :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tryb Re: słodka Barbi IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 06.04.02, 15:27 Zielona, gratuluje urody, chociaz... w internecie spiewac kazdy moze, ale nikt nie sprawdzi na jakim poziomie. Ale wierze ci na slowo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: amis Re: słodka Barbi IP: *.katowice.pik-net.pl 06.04.02, 15:43 Pozostaje mi tylko uniżenie prosić, a myslę, że nie tylko w swoim imieniu, żebys zgodziła się zgłosić do 4 edycji BB (może być zresztą inny program lub film jakis). Jesli Barbi pomimo tylu wad jest tak popularna to Ty zrobisz prawdziwą furorę. Pozdrawiam i gratuluję skromnosci. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: słodka Barbi IP: *.bielsko.msk.pl 06.04.02, 16:50 > Zdziwiłbys sie tylko jakbys mnie zobaczył. naprawdę nie mam czego tej kobiecie > zazdrościć, bo wszystko to co ona ma dorabiane ja mam prawdziwe. > Widziałes ta dziewusie bez makijażu????... > Chłopcze, uciekłbyś rano , po namietnej nocy, od takiego potwora. > Śmiać mi sie tylko chce, jak widzę co ta dziewczyna z siebie zrobiła.... > > No cóż zielona, skoro masz wszystko to co Barbie (i to w dodatku naturalne), a jednocześnie chce Ci się śmiać z tego co ona z siebie zrobiła to.... hmmmm .... naprawde nie wiem jak możesz na siebie patrzeć (zalewasz się łzami ze śmiechu czy z żalu gdy widzisz się w lustrze?) Gratuluje więc urody, inteligencji, skromności oraz szeregu innych oczywistych zalet, które z pewnością posiadasz. :) pozdrowienia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Metaxa Re: słodka Barbi IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 06.04.02, 15:00 Obawiam sie, że jesli chodzi o rurę do tańca, to Barbi by sie nie dopchała... Przedmiot ten bowiem okupowałaby Fryta.. niezaleznie od bolu glowy czy innych czesci ciala.. W kazdym razie nie rozumiem co wam przeszkadza w sztucznych zebach? lepiej, gdyby straszyla ubytkami z przodu? a co do przyczepianych wlosow, to nie ona jedna.. Magda tez sie przyznaje do posiadania wlosow "prawdziwych, ale nie moich".. Jakos tipsy u Fryty nie budza waszego wstretu.. W kazdym razie gratuluje tolerancyjnosci. Dzieki takim jak wy kazdy czlowiek, ktory jest w jakikolwiek sposob inny od "przecietniaka" ma szanse na to, zeby go utopic w lyzce wody.. I chcialabym z cala stanowczoscia podkreslic, ze nie posiadam rozowych ciuchow ani doczpeianych wlosow ani tipsow.. Natomiast nie razie mnie to u innych. Kazdy ma taki styl, w jakim sie dobrze czuje. I ja to szanuje. Nie wiem czy pozdrawiam... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tryb Re: słodka Barbi IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 06.04.02, 15:29 Brawo Metaxa!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Metaxa Re: słodka Barbi IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 06.04.02, 15:32 Dzięki tryb, ale juz mi sie ulewa kiedy czytam takie zajadłe posty autorstwa zgorzkniałych osóbek, które w zaciszu internetu krytykują wszystko co jest inne niz one same.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: the-edge ZIELONA KRÓLEWNO IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 06.04.02, 15:36 MASZ TELEFON? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: the-edge MATAXA IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 06.04.02, 15:35 TOLERANCYJNOSCI ? MIODEK SIE W GROBIE PRZEWRACA! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: M. Re: MATAXA IP: *.acn.pl / 10.128.131.* 06.04.02, 16:32 Gość portalu: the-edge napisał(a): > TOLERANCYJNOSCI ? MIODEK SIE W GROBIE PRZEWRACA! ----------------- Przecież Miodek żyje ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: MATAXA IP: *.bielsko.msk.pl 06.04.02, 16:44 Gość portalu: the-edge napisał(a): > TOLERANCYJNOSCI ? MIODEK SIE W GROBIE PRZEWRACA! Jasne the-edge najlepiej przyczepić się do najmniej istotnego szczególu! A może spróbował(-a) byś użyć jakiś argumentów, któreby przeważyły w tej dyskusji szalę zwycięstwa na Twoją stronę? Poza tym, nie MIODEK - tylko jeśli już to prof.(ewentualnie dr hab.)Jan Miodek. I jeszcze jedno, o ile mi wiadomo to do grobu wprowadziłeś go jako pierwszy :-) Pozdrowienia dla Metaxy ps. Mam nadzieję, że nie popełniłam żadnego błędu, jeśli się zdarzył - z góry przepraszam the-edge. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mysz Re: MATAXA IP: *.kopernik.gliwice.pl 06.04.02, 17:00 Zgadzam się z metaxą, brak tolerancji jest w naszym kraju bardzo rażącą cechą. Każda kobieta medialna jeśli nie wygląda jak Cindy albo Naomi jest paszczurem, każda nie dziewica jest dziwką, a te z IQ poniżej 160 to idiotki. Naprawdę nie wiem skad tyle agresji szczególnie w stosunku do kobiet BB Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ig Do the-edge IP: 62.233.182.* 06.04.02, 17:05 Zajrzyjmy do slownika (red. naukowy. prof. dr Mieczyslaw Szymczak): TOLERANCYJNOSC- rzeczownik od "tolerancyjny" : "tolerancyjnosc dla cudzych pogladow, wierzen" Widac Szymczak sie w grobie nie przewraca! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Inga Re: słodka Barbi IP: *.acn.waw.pl 06.04.02, 22:19 Barbi jest caLkiem sztuczna a szkoda bo może to jest całkiem ładna dziewczyna tylko po co jej tyle pudru i innych świństw Bardzo ciekawe że na przykład Agnieszke z 2 - edycji potrafiiście za makijaż zmnieszać z błotem chociaż była bardzo sympatyczną dziewczyną Ja nie mogę się do niej przekonać a śmiać mi się chciało jak jeszcze do pudru potrzebny byłjej samoopalacz i jak wszystkim dziękowała Czy jej drużyna nie ma żadnych potrzeb Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Koko Re: słodka Barbi IP: *.katowice.msk.pl 06.04.02, 18:16 W każdym razie chodzi podminowana (nie ma nowego obiektu do kokietowania po wyjściu Wojtka?)i wlazła na Kena bez powodu. Wyładowała się na nim bo wiedziała że niezależnie od racji tak Gruba ją poprze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kotek Re: słodka Barbi IP: *.kopernik.gliwice.pl 06.04.02, 18:21 ale z ciebie prymityw rozumiem że nie jest to żaden powód do obrażalstwa :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: M. Re: słodka Barbi IP: *.acn.pl / 10.128.131.* 06.04.02, 19:13 Gość portalu: kotek napisał(a): > ale z ciebie prymityw > rozumiem że nie jest to żaden powód do obrażalstwa :-) ----------------- To nie było"Ale z ciebie prymityw" tylko "zachowuje się jak jakiś prymityw" a to różnica. Odpowiedz Link Zgłoś