Dodaj do ulubionych

Zdjęcia Doroty Warakomskiej

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.09.04, 21:03
naprawde niezle...

www.gala.pl/apps/gala/index.jsp
Obserwuj wątek
    • Gość: baba Re: Zdjęcia Doroty Warakomskiej IP: *.acn.waw.pl 04.09.04, 21:16

Nie ma marzen, ma plany...
      Nie ma meza, nie ma dziecka...
      Dlaczego ja jej nie zazdroszcze ?Ale wierze, ze jest szczesliwa.Ten typ tak ma.
      Zaraz feministki na mnie naskocza.Zdjecia swietne.Co moze zrobic dobry
      fotograf z przecietnie urodziwej kobitki ! I to jest optymistyczne.
      • monika.pietkiewicz Re: Zdjęcia Doroty Warakomskiej 04.09.04, 21:29
        Ona jest przeciętnie urodziwa ? Przecież to paskudny babochłop z gebą konia.
        • Gość: baba Re: Zdjęcia Doroty Warakomskiej IP: *.acn.waw.pl 04.09.04, 21:35

No kiedys wygladala gorzej, ale teraz wysubtelniala.Nie jest paskudna dla mnie.
        • Gość: Dzordz Busz Re: Zdjęcia Doroty Warakomskiej IP: 81.210.14.* 05.09.04, 00:10
          Nie ma brzydkich!

Sa tylko zaniedbane :)
        • Gość: kapucyn Re: Zdjęcia Doroty Warakomskiej IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.09.04, 20:28
          Przymknij oczy i wyobraź sobie...konia na wzgórzu
    • unisex Re: Zdjęcia Doroty Warakomskiej 05.09.04, 13:45
      Gość portalu: elwirka napisał(a):

> naprawde niezle...
      >
      >
      trzeba byc kretynem, zeby nie wiedzieć, ze to komputerowy retusz
    • Gość: baba Re: Zdjęcia Doroty Warakomskiej IP: *.acn.waw.pl 05.09.04, 15:22

Dobry fryzjer i makijazystka zrobia tyle samo, co retusz, ktory sie stosuje do
      poprawy figury. Warakomska sama duzo schudla.No i dobry fotograf.
      Ja sie powaznie zastanawiam nad taka upiekniajaca sesja- mialabym czym wnuki w
      przyszkosci bajerowac :-)
      Jak babcia byla kiedys piekna, hehehe...
      • Gość: orkel Re: Zdjęcia Doroty Warakomskiej IP: *.pila.cvx.ppp.tpnet.pl 05.09.04, 16:21
        mam wrażenie, że chłopaki na komputerach zrobili dużo żeby PANI Z TELEWIZJI
        wyglądała tak jak wygląda na tych zdjęciach. przecież na okładce ona jest nie
        do poznania.
        • Gość: piecyk gazowy Re: Zdjęcia Doroty Warakomskiej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.09.04, 17:10
          www.9wires.com/girl/phsh_girl.jpg
          • Gość: baba Re: Zdjęcia Doroty Warakomskiej IP: *.acn.waw.pl 05.09.04, 17:54

Myslicie, ze dobry makijaz + oswietlenie nie wystarczy ?
            Ciekawem czy poznalybysmy siebie na takim zdjeciu :-)
            • Gość: Pop Re: Zdjęcia Doroty Warakomskiej IP: *.star.net.pl 05.09.04, 17:59
              Jaki makijaż,jakie oświetlenie?!Zajrzyjcie do Glamour z Sierpnia i porównajcie
              profesjonalny makijaż i świetlenie z retuszem-jak można myśleć że on atka
              naprawde wygląda?!
    • Gość: Obserwator Toż to jeden z wariantów... IP: *.tvgawex.pl 05.09.04, 21:00
      ...komputerowo - retuszowych możliwości dzisiejszej techniki obróbki zdjęć. Ta
      zgroza wizualno - chrakterologiczna zmusza mnie, nie wiem jak, do przełączania
      kanału w momencie pojawienia się na wizji. Szczęscie,że ostatnio rzadko.

SERDECZNE WSPÓŁCZUCIA DLA PODLEGŁYCH JEJ PRACOWNIKÓW !!!
      • Gość: baba Re: Toż to jeden z wariantów... IP: *.acn.waw.pl 05.09.04, 21:09

Naprawde wybredny jestes...
        A ktora z pan telewizyjnych Ci sie podoba?
        • Gość: wybredny Re: Toż to jeden z wariantów... IP: *.tvgawex.pl 05.09.04, 21:24
          Wszystkie poza Warakomską - Panią zresztą!!!
          • Gość: baba Re: Toż to jeden z wariantów... IP: *.acn.waw.pl 05.09.04, 21:35

Mlynarska tez ?
            • Gość: wybredny Młynarska IP: *.tvgawex.pl 05.09.04, 21:45
              Wielkie dzięki za przywrócenie mi gustu. Toż to moja jedyna /poza
              Warakomską /alergia w TV !!! Jakże mogłem to przepomnieć !!!One są równoważne,
              a agata podpada dodatkowo, że chce być bardziej powszechna od azotu w
              powszechnie używanej miesznce do oddychania. Za dużo jej wszędzie, gdzie nie
              powinno jej BYĆ !!!
              • orzels Re: Młynarska 05.09.04, 21:53
                ... Terentiew tez?
                • Gość: wybredny Terentiew ??? IP: *.tvgawex.pl 05.09.04, 22:12
                  A kim on jest??? Przypominam sobie, że była kiedyś pani o takim nazwisku, która
                  nie lubiła Kofty /WIELKI CZŁOWIEK/, ale po transformacji bardzo dobrze jej się
                  skojarzył. ie jestem pewny, czy to ta sama osoba...? Terentiew...?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka