yfter 31.05.11, 19:28 Jeśli mie stać RP na koncesję zamknijcie działalność. Przed świętami był art. o jałmużnie. Myślałem, że to będzie o wspomaganiu biednych ludzi. Nie, chodziło o RP. PS. Sprzedajcie samochód i ten stół z mikrofonami. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ibzor Re: Żebraninka RP 31.05.11, 19:37 Może pisząc ten postem wyjde na strasznego lenia, ale ja naprawdę bardzo lubie gdy osoba tworzaca wątek z podobnymi informacjami podaje źródło tych informacji (najlepiej w postaci linku do konkretnego artykułu). Wiem że mógłbym sam wpisać w google np "RP jałmużna" albo "Radio Podlasie żebrze" ale jestem taki leniwi że mi się nie chce i nie wierze dodatkowo w skutecznośc takiego wyszukiwania. Naprawdę jestem strasznym leniem - ale naprawdę wolę gdy informacja poparta jest chociazby linkiem :) Odpowiedz Link Zgłoś
ibzor Re: Żebraninka RP 31.05.11, 19:47 EDIT - znalazłem link i przepraszam bardzo za "składnie" poprzedniego postu. radiopodlasie.pl//wiadomosci/jalmuzna-wielkopostna-2011-3870.html RP wyraźnie zaznacza że zbiera jałmużne na opłate koncesyjną. (zresztą już taką pisemną prośbę gdzieś tutaj na forum widziałem) Nasuwa mi się teraz tylko jedno pytanie. W czym problem? Czyżby RP nie mogło zebrać w tym roku wymaganej kwoty ? Odpowiedz Link Zgłoś
efaster Re: Żebraninka RP 31.05.11, 19:49 radiopodlasie.pl//wiadomosci/jalmuzna-wielkopostna-2011-3870.html Odpowiedz Link Zgłoś
yfter Re: Żebraninka RP 31.05.11, 19:53 podlasie24.pl/wiadomosci/z-regionu/oplata-koncesyjna-za-nadawanie-programu-radia-podlasie-6c47.html Odpowiedz Link Zgłoś
yfter Re: Żebraninka RP 01.06.11, 18:57 teraz to: podlasie24.pl/wiadomosci/zostan-wspolredaktorem-podlasie24.pl-6c95.html TS już tego próbował, powodzenie dość mierne. Bez płacy nie będzie pracowników. Odpowiedz Link Zgłoś