IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.09.04, 13:27
Od trzech tygodni co noc Kuroń , który nie potrafi gotować ijest sztywny jak
kij od miotły gotuje królika w sosie z chleba razowego,albo u takich dwóch
kucharzy płodzi coś z dziczyzny tzn. oni płodzą a on przynudza, noc w noc to
samo , litości ,może jakaś muzyka zamiast tego,albo powtórki seriali np. Monk
o 4.47.
Obserwuj wątek
    • Gość: Milena Re: TVN nocą IP: *.gemini.net.pl / *.gemini.net.pl 06.09.04, 13:57
      hehehehehh:) a wiesz...mnie bardziej ujął odc.w którym miesza z Panią sałatkę w dziecięcej wanience:))))emitowany był co 3 dni(noce)
    • michal_82 Re: TVN nocą 06.09.04, 16:35
      > Od trzech tygodni co noc Kuroń , który nie potrafi gotować ijest sztywny jak
      > kij od miotły gotuje królika w sosie z chleba razowego

Tak, w zeszłym tygodniu trzy razy natrafiłem na ten program z królikiem, a
      wcześniej go jakoś nie widziałem. Ramówka "Nic straconego" niezmienna od kilku
      lat i wygląda następująco:

1. Rozmowy w Toku (powtórka sprzed miesiąca/dwóch)
      2. Kuroń raz!
      3. Kto Was tak urządził?
      4. Kuroń raz!
      5. Kto Was tak urządził?
      6. Droga do Gwiazd - materiały z castingów i fragmenty programu.

Więc muzyki troche jednak jest. "Kuroń raz!" i "Kto was tak urządził?" to jedne
      i te same puszczane w kólko odcinki. Kilkanaście razy miałem nieprzyjemność
      oglądać w tym czasie robienie czegoś tam z owoców morza z grzankami i faceta,
      który na końcu "jest kontent".
      • samotny_marco Re: TVN nocą 07.09.04, 09:32
        chyba nie maco liczyc na zmiany :(
        • Gość: aa Re: TVN nocą IP: 217.153.186.* 07.09.04, 17:03
          Ten Kuroń to chyba sobie nieźle dorobi. Przecież za każdą emisję dostaje kasę!
          • Gość: Nemo Re: TVN nocą IP: *.acn.pl 07.09.04, 19:35
            Ludzie,przeciez taki "zestaw" programow leci w ncy w tvn juz conajmniej od roku
            codziennie! To jest zenujace,mogliby chociaz puszczac powtorki wszystkich
            programow a nie juz tyle czasu to samo.
            • Gość: Milena Re: TVN nocą IP: *.gemini.net.pl / *.gemini.net.pl 07.09.04, 21:25
              wątpię w te tantiemy....ale dziś mam nadzieję , że powtórzą "pry pod beszamelem"-to jedno z moich ulubionych:))))))))))))))))))
    • Gość: Cornolio Re: TVN nocą IP: *.provider.pl / *.provider.pl 07.09.04, 22:13
      No i doigrałaś się.
      Dostaniesz premierowe odcinki "Monka" nocą.
      Jako bonus dostaniesz też dwa ostanie odcinki "Tajemnice Smallville" nocą.
      Masz chyba wpływy w TVN dziewczyno. Tak szybkiej reakcji na post się nie
      spodziewałaś, co?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka