Gość: wiesia IP: *.telia.com 08.04.02, 21:09 GRATULUJE sobie i innym, ktorzy starali sie przywrocic porzadek swiatu, udanej kampanii na rzecz sprawiedliwosci i dobrego tonu. :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: aga Re: GRATULUJE!!! IP: *.telia.com 08.04.02, 21:23 WIESIA ty jestes dziewczynka czy chlopczyk w wieku szkolnym. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wiesia Re: GRATULUJE!!! IP: *.telia.com 08.04.02, 21:26 Jestem stary dziad! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wtold Re: GRATULUJE!!! IP: *.telia.com 08.04.02, 21:32 Co tez taka powazna osoba jak Ty, Ago robisz w takim niepowaznym miejscu jak Forum Wielkiego Brata na witrynie Gazeta.pl ??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: GRATULUJE!!! IP: *.telia.com 08.04.02, 21:43 Sama nie wiem dlaczeg,ale wiesz brakuje mi troche pisania po polsku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wtold Re: GRATULUJE!!! IP: *.telia.com 08.04.02, 21:48 Oj, Agusiu... Jakby Ci to powiedziec... ja tez jestem starym dziadem. Mysle, ze znajdziesz wielu polskich rowiesnikow na internecie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: GRATULUJE!!! IP: *.telia.com 08.04.02, 22:10 Ja wcale nie jestem powazna,po prostu ja lubie zartowac i lubie czytac wypowiedzi ludzi,dlatego jestem na tym forum.Powiedzcie sami ze tu gdzie mieszkamy sa same nudy.Jak was urazilam,przepraszam za to. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wtold Re: GRATULUJE!!! IP: *.telia.com 08.04.02, 22:13 Alez nie! Bron Boze, nikogo nie urazilas. Gdzie lezy Orebro? To chyba gdzies na polnocy, prawda? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: GRATULUJE!!! IP: *.telia.com 08.04.02, 22:25 Zgadza sie jest to piekne miasto polecam zwiedzic,jest co ogladac.Tylko jest daleko do promu,jest 500km do MALMÖ. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wtold Re: GRATULUJE!!! IP: *.telia.com 08.04.02, 22:37 No, ja jestem z Uddevalli a Wiecho zdaje sie z Göteborga. I co, nudno Ci w Örebro? Tam pewnie nie ma prawie Polaków... Ale Szwedzi tez dobrzy ludzie jak sie ich glebiej pozna i zaprzyjazni. Troche tylko bardziej dystansowi i trzeba im dac wiecej czasu... Co robisz? - studiujesz, pracujesz? Robisz wrazenie osoby dojzalej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: GRATULUJE!!! IP: *.telia.com 09.04.02, 00:05 Mieszkam w szwecji 13lat,mam prace powodzi mi sie dobrze,ale to nie wszystko,teskno mi za swojm krajem.W mojm miescie mieszka duzo polakow,ale nie ze wszystkimi ma sie kontakt.Ja wiem ze wsrod szwedow mozna znalesc dobrych ludzi.Tutaj po prostu nie musze sie martwic co bedzie jutro,wcale nie narzekam ze jest zle,jest dobrze.Jak myslisz chyba weslismy nie na te forum. Pozdrowienia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wtold Re: GRATULUJE!!! IP: *.telia.com 09.04.02, 00:12 Tak, ta dyskusja bardzie pasuje na forum "Polonia - Polacy za granicą". :-) Odpowiedz Link Zgłoś