babeczkaa 11.09.04, 21:41 co to za laska z nim prowadziła ten program? jak wam sie podobało? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
atomowy Re: Prokop i panny 11.09.04, 22:32 babeczkaa napisała: > co to za laska z nim prowadziła ten program? jak wam sie podobało? Lask będą się zmieniać. To była producentka telewizyjna. Pracuje przy teledyskach. Na codzień pracuje w MTV jako producent. Program fajny... jak na pierwszy raz ;) ---------- teledyski, muzyka, zapy w nowym www.ClubMTV.glt.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosiabie Re: Prokop i panny IP: *.motor.taninet.pl / *.motor.taninet.pl 12.09.04, 14:16 Takiego kiczu dawno nie widziałam. Sposób prowadzenia zostawia wiele do zyczenia. Profesjonalizm także. Prokop silił sie na wszechwiedzącego intelektualistę, a wyszedł mu tylko prowincjonalny nauczyciel. Panie Propkop, co się z panem stało??? Spodziewałam się faceta "zadziora", a nie kaszki mannej. Odpowiedz Link Zgłoś
babeczkaa Re: Prokop i panny 12.09.04, 14:36 podzielam Twoje zdanie gosiable :) dawno czegoś takiego nie widziałam, wogóle ta jesienna ramówka ma wiele do życzenia,pzodrawiam Odpowiedz Link Zgłoś