Dodaj do ulubionych

Nowa kuchnia Lubiczów

15.09.04, 18:14

widzieliście? na początku nie mogłam połapać się gdzie oni są, co to za dom? ale dzięki wrodzonej inteligencji szybko załapałam że to Hacjenda Lubicza Doktora :) podobała się Wam?
Obserwuj wątek
    • babeczkaa Re: Nowa kuchnia Lubiczów 15.09.04, 18:58
      up
      nikt nie widział? nie wierzę ...
    • es_el Re: Nowa kuchnia Lubiczów 15.09.04, 19:06
      ja widzialem
      i sie nie podobala (wyspa fajna sprawa, ale nie warta takiej rewolucji)
      stara bardziej klimatyczna
      przypomina mi to, jak kiedys kotulanka wymienila 'kąplet wypoczynkowy' na taki
      w stylu bankowym za kasiore na poziomie przyzwoitego autka i pawel byl caly w
      pretensjach a ona we lzach
      • babeczkaa Re: Nowa kuchnia Lubiczów 15.09.04, 19:09
        no tak, ale czy pamiętasz tamta starą kuchnię? według mnie w tamtej nie bło tyle miejsca co w tej. Chyba, że wyburzyli ściany między jadalnią a kuchnią?
        A mnie się ta wyspa nie podoba, założe się że nigdy tam woda nie popłynie bo nie podłączona :)
        • es_el Re: Nowa kuchnia Lubiczów 15.09.04, 19:23
          ha, ta ichnia wyspa mnie tez nie nrawitsja, ze nie podlaczona to mur-beton, ale
          z tego co nie zauwazylem nie maja drugiego NORMALNEGO zlewu w blacie, w takim
          mikro-orzeszku na srodku to nawet dr lubicz rak nie da rady umyc przed
          przystapieniem do doktorowej, czy tam do obiadku, co najwyzej rzodkiewki moze
          oplukac - nie jest to kuchnia w domu, przez ktory przewala sie tyle osob,
          kompletnie niepraktyczna i nieladna
          • es_el a sciana jak najbardziej wyburzona 15.09.04, 19:27
            i w dodatku chyba kominek skasowali, dla mnie niewybaczalne
          • scoutek Re: Nowa kuchnia Lubiczów 16.09.04, 09:17
            kominka nie bylo nigdy, wiec nie kasowali... pan doktor rece myje za pomoca
            siostry w swoim szpitalu a domku to w lazience, ktora maja w szafie po lewej od
            telefonu.... ale nie da sie ukryc, mania jakas z tym przemeblowaniem....
    • Gość: YANE Re: Nowa kuchnia Lubiczów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.09.04, 19:30
      Rany julek dzis pierwszy raz od jakiegos nieslychanie dlugiego czasu przswoilam sobie odcinek "Klanu". Jakze tam sie wszystko pokrecilo i skomplikowalo...
      No ale o kuchni mialo byc. Cos strasznego, zimne to, odpychajace i smierdzi na kilometr ekspozycja sklepowa. Poza tym gdzie oni trzymaja wszystkie naczynia, bo chyba nie stoluja sie na tych malych spodkach pod filizanki ;) Jakos strasznie malo tam mebli teraz. A ten zlew to faktycznie chyba tylko do mycia pomidorow, bo nawet szczypiorek sie tam nie zmiesci (zakladam, ze Panstwo Doktorostwo maja zmywarke, tylko gdzie ona tam jest). Sciana jest wywalona na pewno, ale przez to ta kuchnia wyglada jak laboratorium :/
      • es_el Re: Nowa kuchnia Lubiczów 15.09.04, 19:43
        o, yane, ja tez po dlugiej przerwie klan zapodalem, nie ukrywam, ze glownie dla
        aseksualnych dzinow agnieszki, o ktorych tu tyle pisano - portki ma faktycznie
        odstreczajace w okolicach wabiacych, ale to na pewno dlatego, zeby kole
        odstreczyc, nie wierze, zeby kobieta swiadoma wlozyla cos takiego - chyba, ze
        to spodnie maskujace
        • Gość: YANE Re: Nowa kuchnia Lubiczów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.09.04, 19:48
          To kierowaly nami podobne pobudki, bo mnie tez te 'agnieszkowe' portki zaintrygowaly. Faktycznie, te ktore miala dzisiaj to byly jakies takie antykobiece ;) No ale jak widac Koli to nie przeszkadza a ja sie zastanawiam co Aga ma w sobie takiego 'co nie daje spac kolegom' ;)))
          • mallina Re: Nowa kuchnia Lubiczów 16.09.04, 00:33
            udalo mi sie obejrzec dwa odcinki Klanu..
            ale akurat spodni nie widzialam:-(((
            nowej kuchni tez nie:-((

za to widzialam "zekzowne"spodenki Olki gdy byla na jakiejs wsi
            widzialam Kole
            Czesie co juz nie jest "z butiku" a usluguje w jakims restaurancie;-)
            "mame"Basie
            i caly gar zupy cioci Stasi;-))))))

wiecej szczegolow nie pamietam!
            • reniatoja Re: Nowa kuchnia Lubiczów 16.09.04, 06:58
              Kocham ten Klan. Te watki klanowe na forum rekompensuja wszystko - i dziny Agi
              (naprawde ohyda, w dodatku w naszej erze, gdzie dzinow do wyboru do koloru
              roznych swietnych, wyzgrabniajacych figure, a ta taki wor z blaszanego teksasu
              na siebie wciagnela, jak to mozliwe??), i kuchnie Lubiczow, ktorej nie
              widzialam jeszcze, i Ryśkowa twarz dziwna i Jasia idiote, co jak mowi o mamie
              basi to mam ochote go rozszarpac, i mimoze Majke, i generalnie wszystko, Kocham
              ten Klan. Kocham Was za coraz to nowe wątki klanowe. Milego dnia!
              • aasiek Re: Nowa kuchnia Lubiczów 16.09.04, 08:41
                Dzień dobry :)
                Tak piszecie o tych dżinach Agnieszki, ze chyba się skuszę w przyszłym tygodniu
                (bo dziś juz mamy czwartek, prawda?). O kuchni nie wspomnę... Aż dziw, ze moja
                mama nawet się o tych kuchniach nie zająknęła. A przeciez ogląda...
                Pozdrawiam
                • moniq_c Re: Nowa kuchnia Lubiczów 16.09.04, 10:59
                  normalnie mnie skręci chyba z tej ciekawości!!!!
                  pytanko mam: z jakim opóźnieniem to dają na Polonii?????? muszę te jej portki
                  zobaczyć i kuchnię-cud.........
    • Gość: KIRA Re: PIEKARNIK IP: *.crowley.pl 16.09.04, 09:42
      Mą uwagę w srodę przykuł piekarnik który prawie w pkoju jest....dupowata ta
      kuchnia okropnie!!!!!!
    • es_el ja w sprawie kominka 16.09.04, 10:18
      scoutek pisze, ze kominka nie bylo nigdy
      ja glowe dam, ze byl (akwarium-sofa-zakret w lewo i kominek frontem do stolu
      jadalnianego - nie mylic z kuchennym, czyli gdzie teraz tzw. bufet), tylko, ze
      bez hajcu
      musze to wiedziec ;)
      • scoutek Re: ja w sprawie kominka 16.09.04, 10:23
        glowe dam, ze tam stala witrynka..... potem dalej stolik - biurko czy jakos
        tak, przy ktorym pisywala swoje tlumaczenia Lubiczowa... na maszynie
        pisywala....
        • gianni_vonsacze Re: ja w sprawie kominka 16.09.04, 10:27
          scoutek napisała:

> glowe dam, ze tam stala witrynka..... potem dalej stolik - biurko czy jakos
          > tak, przy ktorym pisywala swoje tlumaczenia Lubiczowa... na maszynie
          > pisywala....

czasami pisywała na monitorze :) w swojej robocie. bo kompa nie było
          podłączonego, więc tak wyszło..
        • Gość: YANE Re: ja w sprawie kominka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.09.04, 10:29
          Faktycznie za zakretem byla jakas witrynka, ale biureczko pani doktorowej bylo przy przeciwleglej scianie, tak ze wychodzacy zza akwarium maz mogl zobaczyc pochylone nad tlumaczeniem prozy Vujkovica plecy zony. A kominka tez jakos sbie nie przypominam...
          • es_el Re: ja w sprawie kominka 16.09.04, 10:43
            to ja sie zapytam na stronie klanu
            • babeczkaa Re: ja w sprawie kominka 16.09.04, 10:48

es-el ale Cie to męczy, ja nawet weszłam na strone Klanu na galerie fotek zeby sprawdzić to dla Ciebie ale nie ma tam takiego ujęcia, sorry :)
              • es_el Re: ja w sprawie kominka 16.09.04, 10:51
                mam takie ataki kurewskiej dociekliwosci ;)
                • mallina Re: ja w sprawie kominka 16.09.04, 14:01
                  ;-)))))
                  a moze sie gdzies tam natkniesz na zdjecie Agi w tych blaszanych dzinach?jak tak
                  to prosze o jakis link!

podrawiam:-)))
                  • es_el Re: ja w sprawie kominka 16.09.04, 14:04
                    macz law, mallina!
                    sie natkne to wkleje
                    • mallina Re: ja w sprawie kominka 16.09.04, 14:38
                      sie ciesze juz;-))
                      a w przyszlym tygodniu sie moze zalapie na jakis odcinek klanowy, ale pewnie
                      Agnes bedzie juz w innym odzieniu..
                      moze trafir na swoja idolke z lat mlodosci Izabel?

najs dej!!!
                      • es_el Re: ja w sprawie kominka 16.09.04, 15:04
                        d'sejm t'ja!
                • Gość: KIRA Re: NIE BYŁO IP: *.crowley.pl 17.09.04, 13:36
                  Jestem pewna że Lubiczowie Pawłowie NIE mieli kominka!!!!!!!!!!
                  za rogiem salonu stał stól i jakieś tam meblke ale kominka nie było na 100%!!!!
                  • Gość: andziurek Re: NIE BYŁO IP: *.aster.pl / *.aster.pl 17.09.04, 22:43
                    No przeciez na Polonii puszczają z opóźnieniem i tam teraz powinny byc jeszcze
                    odcinki sprzed remontu, to mozna sprawdzić ten kominek (mi sie zdaje że nie
                    było, za zakrętem była szafka z talerzami). Szkoda ze te dżiny będą za pare
                    ładnych tygodni bo ja tez nie widzialam :( Kuchnie tez muszę zobaczyć
                    koniecznie.
    • Gość: lila Re: Nowa kuchnia Lubiczów IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.09.04, 10:45
      A czajnik był zielony
      • Gość: YANE Re: Nowa kuchnia Lubiczów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.09.04, 10:48
        To jest reminiscencja z poprzedniej kuchni :]
        • Gość: nioma Re: Nowa kuchnia Lubiczów IP: *.chello.pl 17.09.04, 23:22
          rany! jacy wy jestescie spostrzegawczy! ja wiekszosci z tych szczegolow nie
          zanotowalam, a nowej kcuhni nie widzialam, bo jeszcze ani razu nie udalo mie
          sie na klan zalapac....
    • maciejzien PRZECIEZ tego domu nie ma!! 18.09.04, 01:59
      A wszystko co widac w telewizji to dekoracja postawiona w takiej wielkiej hali.
      Zaraz obok "kuchni lubiczów", sa pokoje zlotopolskich, a dalej plebania, m jak
      milosc i co tam jeszcze. Wiec np. zastanawianie sie czy byl tam kominek czy nie
      jest bez sensu, bo raz mogl byc a raz moglo go nie byc, bo np. ktos zapomnial
      dostawić.
      • babeczkaa Re: PRZECIEZ tego domu nie ma!! 18.09.04, 07:24
        no Maciej nie żartuj, jeśli nawet to scenografia to jesli ma byc to ma być a jesli go nie było to nie było! wszyscy wiemy że to wielka hala, hehehe,pzodrowionka Babeczkaa
    • babeczkaa woda jednak lała się z kranu!!! 20.09.04, 17:46

jw. :)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka