Dodaj do ulubionych

misja martyna

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.09.04, 23:32
jak wam sie podoba? troche naciagane chyba...hmmm???
Obserwuj wątek
    • Gość: d Re: misja martyna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.09.04, 00:03
      a wlasnie ze to jedna z udanych nowosci tvnu... nie bylo jeszcze takiego
      programu w polskiej tv. martyna naturalna, obrazki fajne, super mi sie podoba.
      tylko uwazam ze powinni to wsadzic w jakis prime time... bo to taka dziwna pora
      na ten rpogram. polecam takze wydania MMExtra ktore bylo o 22.55 w tvn siedem.
      kulisy programu i nowe sytuacje. Duzy plus za ten program dla tvn i Martyny.
    • zsa-zsa Re: misja martyna 20.09.04, 00:07
      Się nie podoba. mnie oczywiście. Co to ma być? Taki jednosobowy Agent? Żeby
      pokazać jaka to ta Martyna nieustraszona? Zdecydowanie wolę "Globtrotera" na
      Discovery Travel&Adventure. Fajnie pokazane miejsca, które warto powspominać i
      które warto byłoby obejrzeć ;-). I bez naciąganych zadań do wykonania.
      • gazeta.wyborcza.pl Re: misja martyna 20.09.04, 01:00
        Sorry, ale ten program to tragedia.....Martyna jest tez tragiczna...sztuczna
        jakas w tych swoich tekstach i zdziwionych reakcjach....

Sama jadac do Indonezji na zwykly urlop czytalam najpierw troche o tym kraju o
        ludziach i ich obyczajach, zeby wiedziec jak sie zachowywac lub jak sie NIE
        zachowywac itp, wzielam ze soba zwykly maly przewodnik z najprostszymi zwrotami
        na wszelki wypadek gdyby angielski sie nie przydal na jakims odludziu i takie
        tam.

A tu nasza MACHO_MARTYNA mowi do nich po polsku ( a wiadomo ze jakies tam
        zadania wykonuje, wiec chyba zalezy jej na tym zeby sie porozumiec, glaska po
        glowie nieznajome dziecko, podczas gdy w Indonezji tego sie nie robi (glowa
        jest dla nich swieta i nie wolno jej dotykac) pozwala jakims psom lizac sie po
        twarzy, zbliza sie do malp, ktore tez nie sa
        najbezpieczniejsze.....eh......zachowuje sie jakby tam z ksiezyca spadla,
        ciekawe co bedzie dalej.......
        • gianni_vonsacze Re: misja martyna 20.09.04, 08:20
          się podoba mi. Martyna plusuje, bo bez tapety biega po bazarach i bez stanika
          do wody skacze, przez co jej cycuszki później genialnie widać spod tyszyrta :)
          Pora emisji koszmarna - najczęściej wtedy leczę kaca :)
          • johnny_tomala Re: misja martyna 20.09.04, 09:02
            program na lecznie kaca jak wsam raz i pora na takie bzdety też
            nienajgorsza.widziałe fragmętami to reklamowane dzieło i muszę przyznać że:
            1. Martyna nie jest twardzielką na jaką pozoawała do tej pory ("bo mi małpa
            plecak zabrał !!"
            2. gadanie po polsku powtarzane w nieskończonść (sprzedaż ryby) nie spowduje w
            miejscowym narodzie lepszeego poznania polskiego języka.
            3. co to wogóle ma być ??????? ma wykonywać zadania ? po co? kup warana i
            wypuść go, no emecje sięgające zenitu trudność wykonania ze 100 punktów w skali
            od 1 do 10.
            4. jak chce pokazać kraj to niech pokaże tak jak w samotnej planecie czy
            obecnie to się globtroter nazywa (wpomniał to ktoś wyżej)
            5. natrualnośc mi się tylko podobała ale to za mało. w szczególnośći że (patrz
            pkt 1) wyszła z ninej normalana baba co się myszy w zasadzie boi a nie tafgaj.a
            jej cycuszki drogi gianni nie robią na mnie kompletnie wrażenia - nie mój typ.
            6.ale może się to rozwinie tylko nie bardzo wiem w która stronę
            7. i wielki brat w telefonie cos między aniołkami charliegio mission impossible
            a big braderem
            • Gość: dormi Re: misja martyna IP: 217.153.131.* 20.09.04, 09:11
              tia....
    • Gość: maua Re: misja martyna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.09.04, 13:50
      dlatego mowie, ze naciagane. format moze i fajny ale tak naprawde, to mogli juz
      sobie darowac z tymi misjami i zrobic wlasnie taki format, zebby ludzi cos o
      tych podrozach nauczyc... a nie jakies dyrdymaly.
      szkoda, bo martyna sie wyrobila nawet.
      • Gość: beeper Re: misja martyna IP: *.crowley.pl 20.09.04, 15:52
        i dlaczego wciąż ktoś nas chce przekonać że pani M.Wojciechowska to Bogus Linda
        w spódnicy ? I po co się kręci takie gnioty ? ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka