tropem_misia1 21.10.10, 21:05 Każde z nas ma swoje wady. Ot głupota, brak ogłady. Lub nieśmiałość, czy pieniactwo. Czy się przyzna kurze bractwo do przywary jakiejś swojej? Ja ...opowiem o tej swojej. ps.za chwilkę Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kropelka.bez_kitu Re: Tematem rzucę 21.10.10, 21:41 Nikt z nas nie jest doskonały nie jest powód to do chwały Przywar pewnie mam bez liku nie pochwalę się w kurniku wady żadnej nie pamiętam bo nie jestem chwalipięta Odpowiedz Link
rudavve Re: Tematem rzucę 30.10.10, 17:09 A ja powiem, czemu nieee.. dobre babsko ze mnie jest no, ideał kobieciska kiedy nagniot nie uciska Kocham ludzi i zwierzęta tak na codzień..nie od swięta.. Za swą pomoc nie oczekuję nawet zwykłego - dziekuję! kto do michy mi napluje gorzko tego pożałuje Przyzwolenia nie daję od razu łaję! Aaa..i jeszcze sprawa jedna ja nie jestem wredna! Mam po prostu swoje zdanie tego nie zmienię..tak zostanie! ale... jeszcze sie taki nie urodził, co by wszystkim dogodził Odpowiedz Link
delkos Re: Tematem rzucę 30.10.10, 17:45 Hi hi! Rudko To mnie złości... kiedy w ludziach nie ma kości! Gdy kręgosłup jest gumowy... lub żelowy... miałko-słowy! Kości... ości... coś pewnego(!) to zaleta a nie wada! Z kimś mówi to co myśli to najmilej można gadać! Hm... nooo.... wiem przecież........ Są ..... niektórzy... wielbiciele słowotoków takim... ością w gardle stanąć... no i będzie święty spokój!! Odpowiedz Link
delkos Re: Tematem rzucę 30.10.10, 16:58 Cóż to za milutki temat! Tu zaistniał... gdy mnie nie ma! Tu...... to mogę zaszpanować!!! przy mych wadach..... niech się schowa! Każdy człek czy obywatel w konkurencji nie da rady! Wiem to... no... bo... mędrców zgraja... na okrągło mi przygania! Chcą bym poszedł do doktora! Niech tam idzie... noga chora! Odpowiedz Link
rudavve Re: Tematem rzucę 30.10.10, 17:53 Idz do pani doktor z nogą może leki Ci pomogą Nie pomogą? do szamanki albo Ci postawie bańki albo czekaj! borowina! noo, nie mogę..co za mina Odpowiedz Link